Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

cevap için sagol canım yanında domates salatalık vs yeniyormu bu yek öğünlük mü oluyor yyoksa her öğün tekrar mı yapılıyor bende yarın deniycem canım

her öğün 1 çay bardağı

ben yoğurtla daha rahat yiyorum domates salatalık denemedim hiç

bol pul biber koyuyorum yoğurtlu lapa süper oluyor

Tatlım ben bebişimi zar zor 2 ay emzirebilmiştim.. 4 ayın sonunda diyetisyene gittiğimde bana regl olmaya başlaman gerek demişti.
Sonra da sütü kesen ama regl başlatan bir ilaç vermişti. O yüzden dedim canım..
Yoğun emziriyorsan sık dişini biraz daha, yazık kuzucuğa, ama dalga geçiyorsa seninle doktora gitmeni tavsiye ederim.

Kızlar öğle yemeğim 1 çk tereyağlı, yarım kk keçi peynirli, maydanozlu, 2 yumurtalı omlet. Akşama yoğurt yada süt ve bol spor var

kesinlikle haklısın canım yeter ki gerçekten isteyelim dimi isteyince oluyor aç kalcaksın fedakarlık yapacaksın ki hedefine ulaşabilesin bende şimdi kalça mı göbeğimi ölçtüm yazdım kağıda bakalım 1 ay sonunda nolcak inş bende o pantolonum içine girebilirim ( girebilirim ) demiyorum o pantolona gircem bende bi düğün olsun göbeğimi saklamakdan bıktım artık milletin hamilemisin demelerinden de onun için 2 ay zamanım var ya gidecek bu kilolar ya gidecek sagol canım motive oldum bak şimdi :)))

her öğün 1 çay bardağı

ben yoğurtla daha rahat yiyorum domates salatalık denemedim hiç

bol pul biber koyuyorum yoğurtlu lapa süper oluyor

tamam cnaım çok sagol ya bi tartılayım bakalım bide 2 günün sonunda tartılayım yarın yapcam lapayı inş. bende de işe yarar :)

Kızlar öğle yemeğim 1 çk tereyağlı, yarım kk keçi peynirli, maydanozlu, 2 yumurtalı omlet. Akşama yoğurt yada süt ve bol spor var

afiyet olsun canım spor spor spor bende eve gider gitmez spora yoğunluk verecem :))

öğlen yemeğim pırasa yemeği yanında da yoğurt bu kadar :))

Son düzenleme:

ayyy canım çok haklısın aslında kilo versem daha mutlu biri olacam .... ben eve hiç abur cubur almıyorum böylece daha iyi oluyor hafta sonu olayına bende karar verdim inşallah bu hafta sonu başarırım... çok güzel bir elbisem var 57 -58 iken o elbiseyi giyiyordum çok güzel oluyordu.. evlendikten sonra kilo aldım artı doğum yaptım iyice başını aldı gitti kilocuklar. inşallah temmuz ayında ona girebilirim. kendime temmuz ayına kadar süre verdim inşallah 57 -58 görürüm...

sabah ,
1 haslanmış yumurta
1 yk lor peynir
maydanoz ve dere otu
3 dilim light kızarmış ekmek
2 bardak çay

soğan suyu

öğle
3 yk müsli yarım bardaktan biraz falza süt (bundan sonra öğle yemeklerim bu olacak )

akşam
çorba küçük bir kasede
4 kaşık sebze yemeği
yoğurt

spor yaparım sonra 1 saat yürümek istiyorum.
ilerleyen saatlerde tarçınlı süt içerim .....

Herkese selamlar

Sabah: bir saat yürüyüs, komsuda sultanlar kahvaltisi (1 yumurta, bir pogaca, küccücuk bir milföy, peynir, iki zeytin, domates, yesillik+ cayyy)

Artik, bugünü bol bol su ve bir kücük elma ile kapatmayi dsünüyorum Yapcak baska bir sey yok
Herkese nefsi ile basarilar diliyorum

canım nekadar güzel demişsin nutella sevdası diye ya hakkaten öyle daha bu sabah yedim ya ama dün adet olmam lazımdı oyuzden heralde. seni tebrik ediyorum derin. bu yazın gerçekten motive etti beni bidah yemicem nutella sana söz

Derincim, azmin beni cok motive ediyor canim, su an midemin toklugundan utandim Deddigim gibi seni görmek motive edyior, ve bundan sonra hep seni aklima getirerek kendime daha cok hakim olmaya calisacagim. Umarim en kisa zamanda diledigin kiloya düsersin :13:

Ama sonra bizi terketme her sabah gel ve deki, 69 dan 55 düstüm , sizde basarabilirsiniz!!!! Umarim bize bunu hatirlatirsin

afiyet olsun betül dediğin gibi elmayla kapatırsan günü sıkıntı olcağını düşünmüyorum canım bir poğaça ve milföy dışında bişey yok ki 1 saat yürümüşsün üstelik... seende çok azimlisin çokta iyi veriyosun haftalık olarak.

Hahaha Ayni ada derinden motive olduk. zeyassssssss biz de verelim ne olur

Bu hafta cok verebilcegimi sanmiyorum, ama hic bir cumartesim bir önceki ile ayni olmayacak, insallah Önemli olan bu, bunu basarbilirsek, bizde tavsan gbi degil ama kaplumbaga misali zayiflariz

Bu hafta cok verebilcegimi sanmiyorum, ama hic bir cumartesim bir önceki ile ayni olmayacak, insallah Önemli olan bu, bunu basarbilirsek, bizde tavsan gbi degil ama kaplumbaga misali zayiflariz

canım daha haftanın başındayız bence verirsin hafta sonu zaiyatı sende büyük galiba.

canım daha haftanın başındayız bence verirsin hafta sonu zaiyatı sende büyük galiba.

Poyrazcim, bir gün bir ögün kacamak yapayim, kilom geri tepiyor ve son kiloma düsmem tam üc günümü aliyor Evet cumartesi aksamki bir kacamagin hala maddi manevi zararlarini yasiyorum Ama derinden oldukca etkilendim. Insallah bu etki ruhumu uzun süre terketmez

.......

zeyas sende çok iyi vermişsin 12 kilo gitmiş darısı diğerlerinin başına tez zamanda inşallah :))

Zeyas demek istedim Poyraz da gecenlerde yazmisti, bir kere bir sey yesin haftada, kilo vermede zorluk yasadigini yazmisti. Ben de öyleyim gerccekten. Bu da demek oluyor ki 0 kacamak

canım bende öyleyim hemen alırım allahtan hemen aldığımı verebiliyorum 1 gün dikkat ettiğimde gidiyor çok şükür.
zeyas sende çok iyi vermişsin 12 kilo gitmiş darısı diğerlerinin başına tez zamanda inşallah :))

canım teşekkür ederim bende sen gibi olsam şu irademe hakim olsam daha hızlı verirdim ama naparsınki boğazımı bazen tutamıyorum.yinede şükrediyorum rabbime şuanki kilom bile beni çok mutlu ediyor yavaş yavaşta olsa emin adımlarla hedefime ilerliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…