cevap için sagol canım yanında domates salatalık vs yeniyormu bu yek öğünlük mü oluyor yyoksa her öğün tekrar mı yapılıyor bende yarın deniycem canım
Tatlım ben bebişimi zar zor 2 ay emzirebilmiştim.. 4 ayın sonunda diyetisyene gittiğimde bana regl olmaya başlaman gerek demişti.Evet ya hala regl olmadim sanirim o yüzden gitmiyor kilolar cunku gercekten cok yemiyorum buraya basladigimdan beri abur cuburuda kestim. Ilk 2 gun verdim sonra tikandim hep oyle oluyo sanirim giden odem. Doktora gidip Söktürücü mu alsam
benimde dizlerimin üzerinden geçmeyen bir kot oantolunum vardı bende onu hedef koymuştum 1 ay sonra giyebildim
bacaklarımdan geçmediğinde kilom 68 basenlerim 104 dü
şimdi kilom 59,5 basenlerim 96 ama bunu gerçekten zorlanarak bazen açlıktan duvarları tırmalayarak başardım
sadece 1 ay sabrettim çok değil 1yıl hatta 1,5 yedim sadece 1 ay yemekten vazgeçtim
bazen bazı şeylerden vazgeçmeliyiz daha çok mutlu olabilmek için ben şimdi daha çok mutluyum yazın 36 beden üstümde
döndüğünde kendime olan güvenim daha çok olucak geçen sene neremi örtsem diye düşünüyordum :))
her öğün 1 çay bardağı
ben yoğurtla daha rahat yiyorum domates salatalık denemedim hiç
bol pul biber koyuyorum yoğurtlu lapa süper oluyor
Kızlar öğle yemeğim 1 çk tereyağlı, yarım kk keçi peynirli, maydanozlu, 2 yumurtalı omlet. Akşama yoğurt yada süt ve bol spor var
benimde dizlerimin üzerinden geçmeyen bir kot oantolunum vardı bende onu hedef koymuştum 1 ay sonra giyebildim
şimdi kilom 59,5 basenlerim 96 ama bunu gerçekten zorlanarak bazen açlıktan duvarları tırmalayarak başardım
sadece 1 ay sabrettim çok değil 1yıl hatta 1,5 yedim sadece 1 ay yemekten vazgeçtim
bazen bazı şeylerden vazgeçmeliyiz daha çok mutlu olabilmek için ben şimdi daha çok mutluyum yazın 36 beden üstümde
döndüğünde kendime olan güvenim daha çok olucak geçen sene neremi örtsem diye düşünüyordum :))
ben burdaki arkadaşları görüyorum herkeste bir nutella sevdası var nutella olmadan önce ne yiyordunuz acaba
ben haftasonuda kaçamak yapmıyorum ilk 2 hafta yaptım sonra kilo verdikçe inceldikçe olmayan kıyafetlerim oldukça
kendime güvenim geliyor daha çok ileriye taşımak istiyorum hedefimi makarna yemiyorum
pilav istiyorsam pirinç lapası yiyorum yoğurtla diyetime daha da iyi geliyor 2 günlük şok diyet oluyor
karnımın o gün gerçekten çok doymasını istiyorsam karabuğday yiyorum daha da kilo vermeme neden oluyor ve çatlayana kadar
yemiş oluyorum yaza kadar 55 olmak istiyorum akşam yemeklerini yemiyorum canım çok isterse 1 çatal tadına bakıyorum nefsimi
köreltiyorum.şu an bu kadar sıkı olma sebebi bu sogukta spor yapmak istememek ve 3 haftadır süren hastalığım öksürük aşaması
geçmiyor.harekete başladığımda yemeyede başlarım ama 3 kaşık en küçük yemek tabaklarıyla fazlası asla olmamalı bu son sanşım
bir daha böyle azimlenip kilo veremeyebilirim .
Herkese selamlar
Sabah: bir saat yürüyüs, komsuda sultanlar kahvaltisi(1 yumurta, bir pogaca, küccücuk bir milföy, peynir, iki zeytin, domates, yesillik+ cayyy)
Artik, bugünü bol bol su ve bir kücük elma ile kapatmayi dsünüyorumYapcak baska bir sey yok
Herkese nefsi ile basarilar diliyorum
canım nekadar güzel demişsin nutella sevdası diye ya hakkaten öyle daha bu sabah yedim yaama dün adet olmam lazımdı oyuzden heralde. seni tebrik ediyorum derin. bu yazın gerçekten motive etti beni bidah yemicem nutella sana söz
afiyet olsun betül dediğin gibi elmayla kapatırsan günü sıkıntı olcağını düşünmüyorum canım bir poğaça ve milföy dışında bişey yok ki 1 saat yürümüşsün üstelik... seende çok azimlisin çokta iyi veriyosun haftalık olarak.
Bu hafta cok verebilcegimi sanmiyorum, ama hic bir cumartesim bir önceki ile ayni olmayacak, insallahÖnemli olan bu, bunu basarbilirsek, bizde tavsan gbi degil ama kaplumbaga misali zayiflariz
canım daha haftanın başındayız bence verirsin hafta sonu zaiyatı sende büyük galiba.
afiyet olsun betül dediğin gibi elmayla kapatırsan günü sıkıntı olcağını düşünmüyorum canım bir poğaça ve milföy dışında bişey yok ki 1 saat yürümüşsün üstelik... seende çok azimlisin çokta iyi veriyosun haftalık olarak.
Zeyas demek istedimcanım daha haftanın başındayız bence verirsin hafta sonu zaiyatı sende büyük galiba.
canım bende öyleyim hemen alırım allahtan hemen aldığımı verebiliyorum 1 gün dikkat ettiğimde gidiyor çok şükür.Poyrazcim, bir gün bir ögün kacamak yapayim, kilom geri tepiyor ve son kiloma düsmem tam üc günümü aliyorEvet cumartesi aksamki bir kacamagin hala maddi manevi zararlarini yasiyorum Ama derinden oldukca etkilendim. Insallah bu etki ruhumu uzun süre terketmez
.......
zeyas sende çok iyi vermişsin 12 kilo gitmiş darısı diğerlerinin başına tez zamanda inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?