Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

canım sende iyi kilo vermişsin tebrik ederim canım ne kadar zamanda verdin

kızlar çok uykum geldi gibi bi nescafe içsem sütlü nasıl olur ki

canım sende iyi kilo vermişsin tebrik ederim canım ne kadar zamanda verdin

doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum canım.bebeğim 6 aylık olduktan sonra 83 le başladım 6 ayda emzirdiğim için yavaş yavaş 75 oldum sonrada buraya katılıp biraz hızlandırdım artık daha hızlı veriyorum. 68 le hamile kalmıştım.ama benim hedefim 60 inş

Evet evet o benim

Slm kızlar:) sabah kahvaltım yumurta domates salatalık küçük dilim ekmek öğleyin çorba şimdi salatalık ve 3 çilek yedim akşamda hafif atlatırım artık

kızlar sabah:1 yumurtadan omlet salatalık domates zeytin peynir marul yedim
ara: 1 yeşil elma 1/2 portakal
akşam:bi tabak bol acılı kıymasız ve bulgursuz kapuska
dahada hiç bişey yemem kapattım boğazı

Son düzenleme:
45 dakika eliptik bisikletimi yaptım 30 dakika düz 15 dakika ters çevirdim ters çevirince daha etkili sanki ... akşam da 1 saat yürüsem sporu kapatırım.

Kızlarcım,
Sabah 2 haşlanmış yumurta ve az peynir yedim 2 dilim ekmekle..

Şimdi 2 kaşık yoğurt ve 1/2 paket altınbaşak yemeye çalışıyorum..
(ikisini de hiç sewmem)

Akşam da belki 1 yumurta yerim yine..

Dün akşamki çılgınlıktan sonra başka bişey yememem gerek..

canım , seninle hemen hemen aynıymışız bende 67 -68 arası hamile kaldım doğuma 86 ile girdim.. doğumdan sonra 80 düştüm takıldım kaldım belli bir süre sonra yavaş yavaş verdim 75 oldum sonra burada diyete başladım sizlerle.

evet hakkaten aynıymışız ben doğuma giderken 93 kg idim.inş hemen ineriz ideal kilolarımıza

altınbaşağa bayılırım şekerli değilmi canım o

bende hamile kalabilmek için zayıflıyorum sen iyi gidiyorsun canım devam :))

45 dakika eliptik bisikletimi yaptım 30 dakika düz 15 dakika ters çevirdim ters çevirince daha etkili sanki ... akşam da 1 saat yürüsem sporu kapatırım.

süpersin canım ben 3gündür yapmıyorum ama bu akşam devam :)))

kızlar öğlenden beri bişey yemedim şimdi 1kupa mercimek çorbası içtim biraz çubuk kraker yedim bide küçük bi dilim kek yedim ve kapanışı yaptım kızlar akşam eve gidincede spor yapacağım inş.

Günü 470 kalori ile kapattım inşallah dayanabilirim çünkü hala açım:)

altınbaşağa bayılırım şekerli değilmi canım o

yok babycim yaa.. ilk çıkan tahta parçası kıvamında olanlardan diyorum.. Limonlu Etiform filan ben de seviyorum ama
hem daha az yemek için, hem de daha tok tutsun diye bunu seçtim.. aynı sunta gibimsi..

yok babycim yaa.. ilk çıkan tahta parçası kıvamında olanlardan diyorum.. Limonlu Etiform filan ben de seviyorum ama
hem daha az yemek için, hem de daha tok tutsun diye bunu seçtim.. aynı sunta gibimsi..

bende etiform vaktım bakkalda bulamadım yaa ( bencede daha tok tutar

kızlar kahvaltıdan sonra 10 gibi 1 elma 2 gibi 1 tane havuç yedim akşam yemeği olarakta küçük tabak bulgur pilavı ve 2 minik parça haşlanmış tavuk.

süpersin canım ben 3gündür yapmıyorum ama bu akşam devam :)))

Canim elinden geldikce ara verme ben bi ara verince tekrar donemiyorum. Bende bugun yuruyus yapamadim.
Kizlar hem cok ama cok az yiyorsunuz hemde 17.00 dan sonra yemiyorsunuz...nasil dayaniyorsunuz...ben bu basligi gorunce super dedim abartmadan 17.00 kadar yenir ondan sonra bisey yenmez diye dusundum. Ama bazilariniz neredeyse gun boyu bisey yemiyor gibi valla helal olsun ayakta alkisliyorum....benim elim ayagim titrer valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…