canım sende iyi kilo vermişsin tebrik ederim canım ne kadar zamanda verdin
Poyrazcim, bir gün bir ögün kacamak yapayim, kilom geri tepiyor ve son kiloma düsmem tam üc günümü aliyorEvet cumartesi aksamki bir kacamagin hala maddi manevi zararlarini yasiyorum Ama derinden oldukca etkilendim. Insallah bu etki ruhumu uzun süre terketmez
.......
doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum canım.bebeğim 6 aylık olduktan sonra 83 le başladım 6 ayda emzirdiğim için yavaş yavaş 75 oldum sonrada buraya katılıp biraz hızlandırdım artık daha hızlı veriyorum. 68 le hamile kalmıştım.ama benim hedefim 60inş
canım , seninle hemen hemen aynıymışız bende 67 -68 arası hamile kaldım doğuma 86 ile girdim.. doğumdan sonra 80 düştüm takıldım kaldım belli bir süre sonra yavaş yavaş verdim 75 oldum sonra burada diyete başladım sizlerle.
Kızlarcım,
Sabah 2 haşlanmış yumurta ve az peynir yedim 2 dilim ekmekle..
Şimdi 2 kaşık yoğurt ve 1/2 paket altınbaşak yemeye çalışıyorum..
(ikisini de hiç sewmem)
Akşam da belki 1 yumurta yerim yine..
Dün akşamki çılgınlıktan sonra başka bişey yememem gerek..
doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum canım.bebeğim 6 aylık olduktan sonra 83 le başladım 6 ayda emzirdiğim için yavaş yavaş 75 oldum sonrada buraya katılıp biraz hızlandırdım artık daha hızlı veriyorum. 68 le hamile kalmıştım.ama benim hedefim 60inş
45 dakika eliptik bisikletimi yaptım 30 dakika düz 15 dakika ters çevirdim ters çevirince daha etkili sanki ... akşam da 1 saat yürüsem sporu kapatırım.
altınbaşağa bayılırım şekerli değilmi canım o
yok babycim yaa.. ilk çıkan tahta parçası kıvamında olanlardan diyorum.. Limonlu Etiform filan ben de seviyorum ama
hem daha az yemek için, hem de daha tok tutsun diye bunu seçtim.. aynı sunta gibimsi..
süpersin canım ben 3gündür yapmıyorum ama bu akşam devam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?