Evet Zeyas, kocaman aferin sana
Canim bu cig lahan iyi yag kirar gibi geldi bana, denemek lazim
Cicek, cicek, cicekkkkkk... Gün boyu patates ve ekmekIki karbonhidrati yanyana yememeye calis. Patates varsa zaten ekmek yememek lazim arkdasim Canim kac kilosun bilmiyorum, ama ben 80 küsür oldugum icin simit, ekmek gibi seyleri sabah yiyorum, ögleden sonra tatli ve ekmegi tüketmemeye calisiyorum
iyi akşamlar hanımlar benim göbeğimde şişkinlik var dün regli olmam lazımdı heran olabilirim ondanmı yoksa lahanadanmı acaba ya. kendimi 100 kg gibi hissediyorum.ve canım aşırı tatlı istiyor bugün bu regl yüzünden işte ama dayandım akşam çikolataya gitti elim geri bıraktım.resmen bağımlı gibi talı diye kriz geçirdim damarlarım da hissettim şeker ihtiyacını.ama yemedim ve şuan geçti isteğim eğer yeseydim çok pişman olurdum
iyi aksamlar arkadaslar buguncok yoruldum gecmisi okumayi denedim ama okuyamadim okurken bile anlamiyorum aklim bugun hayata gozleriniyuman berkin elvanda henuz ondort yasindaydi boyle bir sonu e o nede ailesi hak etmiyordu allah anacigina babacigina sabir versin biz boyle uzaktan bu kadar uzulurken kim bilir ailesi ne acilar icindedir...
Biliyormburasi diyet sayfasi ama boyle bir aci icindeyken aneler babalar bennorma dacranamiyorum bundan dolyi kusuruma bakmayin....
Bu cig lahana seni eritecek Ada3 yaprak cig lahana yedim simdi. Cok seviyorum lahanayi.bugun lahana suyuda icmistim.
iyi akşamlar hanımlar benim göbeğimde şişkinlik var dün regli olmam lazımdı heran olabilirim ondanmı yoksa lahanadanmı acaba ya. kendimi 100 kg gibi hissediyorum.ve canım aşırı tatlı istiyor bugün bu regl yüzünden işte ama dayandım akşam çikolataya gitti elim geri bıraktım.resmen bağımlı gibi talı diye kriz geçirdim damarlarım da hissettim şeker ihtiyacını.ama yemedim ve şuan geçti isteğim eğer yeseydim çok pişman olurdum
Kızlar herkese günaydın bu arada
Umarım iyisinizdir. Sabah tartıda 68,2 yi gördüm, yani cumartesiye göre - 300 gr dayımSabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta yine. Öğle yemeğinde dışarda olacağım, sade tavuk döner yada şiş yerim sanırım. Gününüz güzel geçsin güzelliklerim
Kızlar herkese günaydın bu arada
Umarım iyisinizdir. Sabah tartıda 68,2 yi gördüm, yani cumartesiye göre - 300 gr dayımSabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta yine. Öğle yemeğinde dışarda olacağım, sade tavuk döner yada şiş yerim sanırım. Gününüz güzel geçsin güzelliklerim
Derin kızacak ama kızlar ben çikolata ve ekmek yedim kahvaltıda.dayanamıyorum kızlar hala hasta olmadım deli gibi çikolata istiyo canım.fittingodan baktım yefiklerimin kalorisine 344 kaloriçıktı.oyuzden bugun yumurta falan yemicem akşama doğru kapuskamı yiyip belki öğlen bir elma yerim.günü 600 kalloriyle kapatmayı hedefliyorum bakalım.üzgünüm ama napıyım kızlar gerçekten dayanamadım
benimde çikolata krizlerim geliyor ama tutuyorum kendimi hemen tarçınlı süt içiyorum iyi geliyor. benimde regli sendromu haftaya başlayacak..
Canim elinden geldikce ara verme ben bi ara verince tekrar donemiyorum. Bende bugun yuruyus yapamadim.
Kizlar hem cok ama cok az yiyorsunuz hemde 17.00 dan sonra yemiyorsunuz...nasil dayaniyorsunuz...ben bu basligi gorunce super dedim abartmadan 17.00 kadar yenir ondan sonra bisey yenmez diye dusundum. Ama bazilariniz neredeyse gun boyu bisey yemiyor gibi valla helal olsun ayakta alkisliyorum....benim elim ayagim titrer valla...
Derin kızacak ama kızlar ben çikolata ve ekmek yedim kahvaltıda.dayanamıyorum kızlar hala hasta olmadım deli gibi çikolata istiyo canım.fittingodan baktım yefiklerimin kalorisine 344 kaloriçıktı.oyuzden bugun yumurta falan yemicem akşama doğru kapuskamı yiyip belki öğlen bir elma yerim.günü 600 kalloriyle kapatmayı hedefliyorum bakalım.üzgünüm ama napıyım kızlar gerçekten dayanamadım
benimde çikolata krizlerim geliyor ama tutuyorum kendimi hemen tarçınlı süt içiyorum iyi geliyor. benimde regli sendromu haftaya başlayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?