Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Biliyorum bugün 3. gün olmasına rağmen çaba sarfediyorum ama çok zorlanıyorum alışkın olmadığım için. 1.60 boyum var ve 65 kiloyum

iyi akşamlar hanımlar benim göbeğimde şişkinlik var dün regli olmam lazımdı heran olabilirim ondanmı yoksa lahanadanmı acaba ya. kendimi 100 kg gibi hissediyorum.ve canım aşırı tatlı istiyor bugün bu regl yüzünden işte ama dayandım akşam çikolataya gitti elim geri bıraktım.resmen bağımlı gibi talı diye kriz geçirdim damarlarım da hissettim şeker ihtiyacını.ama yemedim ve şuan geçti isteğim eğer yeseydim çok pişman olurdum

3 yaprak cig lahana yedim simdi. Cok seviyorum lahanayi.bugun lahana suyuda icmistim.

iyi aksamlar arkadaslar buguncok yoruldum gecmisi okumayi denedim ama okuyamadim okurken bile anlamiyorum aklim bugun hayata gozleriniyuman berkin elvanda henuz ondort yasindaydi boyle bir sonu e o nede ailesi hak etmiyordu allah anacigina babacigina sabir versin biz boyle uzaktan bu kadar uzulurken kim bilir ailesi ne acilar icindedir...
Biliyormburasi diyet sayfasi ama boyle bir aci icindeyken aneler babalar bennorma dacranamiyorum bundan dolyi kusuruma bakmayin....

Zeyascım bravo sana tatlım Bence de yeseydin 5 dk sonra pişman olmaya başlardın, iyi yapmışsın... Ben A101 den 50 kuruşa kutu içindeki sakızlardan alıyorum, kavunlu, karpuzlu, damla aromalı. Canım tatlı çektiğinde yada acıktığımda hemen ağzıma 1 tane atıyorum, tatlı isteğimi çok güzel bastırıyor, yetmezse yarım saat-bir saat sonra yeni bi tane çiğniyorum Şişlik de regl olacağındandır herhalde canım, geçmiş olsun

Suçsuz günahsız bir çocuk öldü, çok üzüldüm ben de. Allah anasına babasına sabır versin...

Kızlar herkese günaydın bu arada

Umarım iyisinizdir. Sabah tartıda 68,2 yi gördüm, yani cumartesiye göre - 300 gr dayım Sabah kahvaltım 1 haşlanmış yumurta yine. Öğle yemeğinde dışarda olacağım, sade tavuk döner yada şiş yerim sanırım. Gününüz güzel geçsin güzelliklerim

Herkese günaydinlarrrrrrrr
Sabah yürüyüsüme ciktim 1 saat yürüdüm, 10 dakika hareket yaptim ve bol bol düsündüm. Bugün radikal kararlar aliyorum arkdaslar Tartida 83 cikiyorum, ve cumartesiye kadar tartida en az -1 görünmek icin bugün, yani carsamba, persembe, cuma LAHANA yemeye karar verdim :) Motive olmus durumdayim SU AN icin diyorum, baska türlü kendimi disipline edemeyecegimi anladim. Hadi hayirlisi bakalim. Sabah yogurt , ögleden sonra lahan yemeyi düsünüyorum, ne dersiniz?

3 yaprak cig lahana yedim simdi. Cok seviyorum lahanayi.bugun lahana suyuda icmistim.
Bu cig lahana seni eritecek Ada Hakkinda bir bilgin veya tecrüben var mi bununla ilgili, yoksa sadece sevdigin icin mi yiyorsun?

Zeyascim, tebrik ediyorum seni O senin biraktigin cikolatayi gece ben yedim Üzgün olmam gerekir, ama bunun yerine kendimi lahanaya motive etmeye calisiyorum

Canim cok iyi gidiyorsun, hadi hayirli sonuclar olsun insallah

Günaydın poyraz.demekki hafta sonu okadar almasaydın şuan kaç kilo olcaktın.ah bu hafya sonları ah

Dün öğlen saat 2 gipi lapa yemiştim yoğurtla beni çok güzel tuttu

akşama kadar bişey yemedim

eşimle kızıma mantı yapmıştım kızım 3 kaşık bıraktı onu yedim 6 gibi

yatarkende lıght süt içtim tarçınlı beni bayagı tok tuttu

Günaydın kızlarcım..

Yoğunluk var biraz, geçmişi okudum ama tek tek dönemedim.. Maşallah hepimize..
Ben kendimi sizlerle çok iyi hissediyorum.. :13:

Güne küçücük bir parça peynir ekmekle başladım, şimde nescafe içiyorum ve yeşil ekşi elmamı yiyorum.
Sonrası için bişey düşünmedim, bakalım kısmet..

Derin kızacak ama kızlar ben çikolata ve ekmek yedim kahvaltıda.dayanamıyorum kızlar hala hasta olmadım deli gibi çikolata istiyo canım.fittingodan baktım yefiklerimin kalorisine 344 kaloriçıktı.oyuzden bugun yumurta falan yemicem akşama doğru kapuskamı yiyip belki öğlen bir elma yerim.günü 600 kalloriyle kapatmayı hedefliyorum bakalım.üzgünüm ama napıyım kızlar gerçekten dayanamadım

Son düzenleme:
betulina canım , lahana suyunun yağları erittiğini duydum. Çiğ lahana da yağları eritiyor mu??? ben lahanayı seviyorum yıkarım masaya koyarım mutfaga gidince arada bir yaprak yerim...

benimde çikolata krizlerim geliyor ama tutuyorum kendimi hemen tarçınlı süt içiyorum iyi geliyor. benimde regli sendromu haftaya başlayacak..

benimde çikolata krizlerim geliyor ama tutuyorum kendimi hemen tarçınlı süt içiyorum iyi geliyor. benimde regli sendromu haftaya başlayacak..

Canım tarçınlı sütün nimetlerinden bendeçok faydalandım.buzamana kadar çok iradwliydim ama bu regl başka bir olay ya.

Günaydın kızlar bu sabah ki kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeği üstüne krem peynir sürdüm 1 haşlanmış yumurta 5-6 zeytin birazda kırmızı biber yedim. Dün akşam 1saate yakın dışarıda yürüdüm . bugün kendimi çok halsiz hissediyorum sürekli hapşırıyorum grip olacam galıba

canım haklısın valla bi bıraktımı devam edemiyorsun en iyisi hiç bırakmadan devam etmek . söylediğin sorun bende de oluyor aslında tolum ama aç gibi elim ayağı titriyor bazen bu pko dan dolayı olabilir bende pkoda insülin direnci varya bence onla alakalı canım

senden pirinç lapası tarifi aldım ama sabah geç kalktığım için yapamadım hafta sonu denerim belki canım

Kızlar tarçınlı sütü ancak çok böyle keyif olsun diye filan içiyorum ben, onun haricinde olay çikolata olduğunda aklıma hiç alternatif gelmez..
Anında dolu dolu bir kaşık ağzıma atıp eriyerek yok olmasını beklerim.. asla dayanamam..
burcumdanmı (BOĞA), şekerimdenmi bilmiyorum ama dayanamadığım tek şey çi ko la taaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…