Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kizlar, biraz internette dolastim. Evet kesinlikle carsamba, persembe, cuma LAHANA yemegi yemeye karar verdim. Sabahta MAYDONOZ, SARMISAK, LIMON kürü (9günlük) uygulamayi düsünüyorum.

Yani önümüzdeki üc günlük menüm:

Sabah ac karina; Maydonoz, limon, sarmisak kürü
Sabah; yogurt
Ögleden sonra; Kabuska

Yesil cay+ bol su !

Cok merak ediyorum sonucunu. Bakalaim dayanabilecek miyim ve de kacamak yapmamayi basabilecek miyim Ay cumartesi cabuk gelllllllllllll

canım , aslında ben de senin gibiyim asla dayanamam evde bulundurma ben hiç ama hiç almıyorum evde şekerli tuzlu tek bişey yok .. tek kötü tarafı bir misafir ani gelse ikram edecek o anda tek bişey yok ) evde olmayınca yemiyor insan ben en son cumartesi küçük bir çikolata yemiştim o günden bu güne kadar tek şekerli bişey yemedim... biraz önce bacaklarımdan yukarı çıkmayan kotumu denedim bu sefer yukarı çıktı ama karın bölgemde takıldı demekki sonuç alıyorum buda beni mutlu ediyor açıkcası... spor yapıyorum günlük 45 dakikada olsa spor yapıyorum.

sabah ,
2 yk lor peynir
2 zeytin
1 kırmızı biber
maydanoz ve dere otu
3 adet light kızarmış ekmek

öğle
çorba yada sütlü müsli yerim daha karar veremedim... ( burada çorba 1 kaşık z.yağı ile yaptım )

akşam
çorba büyük kasede içerim )
yoğurt.

1 saat dışarıda yürürüm. ama eve gelince eliptik bisiklet yaparım mutlaka

selam kizlar, nasilsiniz?
Ben 2gundur biraz yogunum, giremedim dün.

Dün aksamda misafirim vardi, cumartesi günude ben misafirlige gidiyorum...
Ben bu diyet isini basaramicam ya, misafirlerden basimi kaldiramiyorum:26: :2: :18:

Bu hafta yine kilo veremicem, 2 haftadirda veremiyorum zaten. benim motivasyon sifir.
Ben takimdan ayrilmak istiyorum, sizlerinde motivasyonunu kötu etkiledigimi dusunuyorum.

canım hayır ayrılma bir iki gün aksatabilirsin ama sonra tekrar devam edersin hepimiz bir fiil yapamıyoruz ki zaten ara ara bozuyoruz ama sonuçt aburada olunca kontrol altında oluyoruz en azından kilo almıyorsun dengeliyorsun. bir gün yiyorsun ertesi gün burada olunca tekrar denegelemek için uğraşıyorsun.kalmanda fayda var canım

Hayirrrrrrrrrrrrrrrrrr AYRILAMAZSSINNNNNNN, lütfennnnnnn Ayrilman ne bize ne sana yarar saglamaz canim. Bak ben 83 kiloyum, ama sen 68,9. Yani benden iki kusak öndesin. Bu demek oluyor ki cok az disini sikman gerekiyor. Bu hafta dikkat etmedigin günler olabilir, ama bugün dikkat edebilirsin. Cumartesi edemeyecegini bilirsin, ama diger günler dikkat edebilirsin. Yani haftada kendine kücük gr lar hedef almalisin. her hafta 300 veya 500 gr vericem diye. Cünkü senin mesela bana göre verecegin kilo en az en az 15 kilo daha az

Bizi birakma semosssssssss, sen buranin kralicelerindensin

Bugün yediklerim
9.30 da maydonoz,limon,sarmisak kürü
12.30 bir tabak bollll pulbiberli kabuska

Aksama dogru yine lahana yerim, yada belki yogurt yerim bilemiyorum

ayyy canım sorma ya bende dayanamıyorum bende boğayım ama regli zamanlarımda onun haricinde iradem sağlam

semo gidemezsin hayııııırrrr bu hafta takıl haftaya tekrar aramızda görmek istiyoruz seni.senin ayrılman bizim motivsyonumuzu daha çok düşürür.pleaseeee.bak benimde kayınvalidemler gelcekler 5 gün bendeler ama napalım 1 kiloyu gözden çıkardım ben onlar gidince kaldığım yerden tam gaz devam edicem.

Aşkilotam, sen bizi nasıl bırakıcan yaaa.. tamam bu haftada izin ver kendine, ama sonra dewam et lütfen..
Ortalama 1 ay sonra t-shirtler çıkacak ortaya.. ne yapsan fayda.. lütfen gitmeeeeee..
misafirsiz zamanlarda dikkat etsen yeter be kuşum..
Ben akşamları da canım bişey çok isterse tırtıklıyorum walla.. bişey olmuyo.. hadi topla kendini..

Kız bize, fırçala bizi.. lütfeeennnn... Gitmeeee

semocum sıkıldınmı buralardan yapma bence koparsan verdiklerini fazlasıyla alıcaksın emin ol

kontrolü kaybedersin ama yinede sen bilirsin emeğine yazık etme derim arkadaşım ...

Ya Semo hayır, bi yere gidemezsin 2 hafta almamak da iyi bi şey, bu ara çok misafirin-misafirliklerin oldu, bu gayet normal. 50 leri, 60 ları görmeden, yaza hep beraber merhaba demeden bi yere gitmek yok canikom

Kızlar öğle yemeğim söylemesi ayıp ızgara levrek, biraz salata, 2 kk büyüklüğünde mısır ekmeğiydi Akşama yine 5-6 parça ananas ve spor var. Ananas manyağı oldum iyice, 4,5-5 tl ye inince hemen alıp küçük küçük doğrayıp dolaba atıyorum. Spordan sonra fresh fresh iyi gidiyor

Kızlar bu kadar nutella demişken aklıma geldi. Ben dukan yaparken, dukancıların çok yaptığı bir tatlı tarifi vardı, adı DUKANELLA.

Malzemeler:
1 çb light süt
1,5 yk kakao
5 yk süt tozu ( Pınar marka olanlardan, kahve kreması değil.)
3 yk tatlandırıcı ( Dukanda şeker yerine, Migroslarda falan satılan ve pişirilebilen toz tatlandırıcılar kullanıyorduk. Siz bunun yerine damak tadınıza göre şeker ekleyebilirsiniz.)
1-2 damla vanilya aroması (Dr.Oetkerin var mesela)

Tüm malzemeleri kavanoz gibi derin bir kapta karıştırıyorsunuz ve dukanellanız hazır. Biraz cıvık, milkshake kıvamında bişey oluyor. Kıvamını artırmak için 1-2 kaşık daha süt tozu ekleyebilirsiniz.

Çok pratik bir tarif, ben de şahsen o zamanlar canım çok tatlı istediğinde yapıyordum. Hatta şu minik silikon kek kalıplarına döküp buzluğa atıyordum, sonra da dondurma gibi yiyordum. Yada cam bir kaseye koyup dolaba atıyordum, kaşık kaşık yiyordum. Deneyebilirsiniz kızlar, en azından içinde yağ yok

Kızlar sabah 1 yumurta. Az domates salatalık 3 zeytinle kahvaltımı yaptım 8 de evden çıktım 12 de hazır çorba içtim eve geldim az önce elim ayağım titriyor hemen 2 yumurta ekmek domates salatalık peynir yedim ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum

kızlar , dışarıda 1 saat yürüdüm eve geldim 45 dakika eliptik bisiklet yaptım. şimdi 6 adet badem yiyorum. saat 16.30 gibi yemeğimi yer kapanış yaparım inşallah akşama çorbamın yanında haşlanmış küçük 5 -6 parça et yiyeceğim yoksa duramam gibi şuan bile acıktım gibi...

Tansiyonun mu düştü acaba? Bi ölçtürseydin keşke...

Ooo sportif bayan, süpersin Ben de akşama 45 dk eliptik ve 100 mekik yapacağım. Yapana kadar çok üşeniyorum ama yapınca da acayip iyi hissediyorum kendimi

Selam
Bugun sabah 3 dilim ekmek bir tavada yumurta 1kk peynir ve bir tk bal yedim 2tane sigara boregi tirtikladim şimdide bir porsiyon kisir ve bir dilim revani yedim ve gunu kapatiyorum cunku cok abarttim sanki keske tatliyi yemeseydim
Ayrica 100 gr daha verip cumartesi gunki kiloma ancak donebildim 68.5

Eksik olmayin kizlar, iyiki varsiniz. Tesekkur ederim desteginiz icin, benim motivasyon falan kalmadi 1haftadir onuda yitirdim. Zaten listede göruyorsunuz kiloda veremiyorum oldugum yerde sayiyorum kac haftadir... Son 1 aydir nerdeyse her hafta misafirim var, diyeti biraz salladim misafir oldugu günlerde. Diger gunler dikkat etmeme ragmen kilo veremedigim icin motivasyonum alt üst oldu.

Misafir yogunlugunun sebebide, yeni ev aldik tasindik (8ay oldu bu arada) ev görmeleri oluyor genellikle. Hem benim arkadaslar, benim aile, esimin arkadaslari, esimin ailesi, hem kayinvalidemin aile dostlari komsulari falan derken. Misafir yogunlugu oldu bu aralar. Cumartesi günüde bizim gelin kiz, bizim butun aileyi evine davet etti... Gitmesen olmaz, mecburen gidilecek

ADA cim: 5 gun dikkat ediyorum, hafta sonu 1-2 gun yiyorum. Hoop tekrar basa dönuyorum... cok SIKILDIM bu durumdan
BETÜL cum: haftalik hedefi kücultmek i$e yararmi diyorsun, bu hafta misafir almicam.
ZEYAS cim: 5Gün yatilimi gelicekler, Allah yardimcin olsun canim. zaten ben bu haftada diyetten gectim, sadece almamaya bakicam. Pazar gunu dikkat etmeye baslayabilirim insallah.
NESIL cim: sagol canim benim tm izin verdim gitti bu hafta kendime :) bu pazardan haftaya cumartesiye kadar misafir falan kabul etmiyorum walla, köküne kadar diyet yapcam. Sonraki haftaya alirim misafirleri artik.
DERIN cim: haklisin canim, o verdigim 5 kiloyu geri almayi göze alamam valla, zar zor verdim zaten.
POYRAZ cim: daha yaza merhaba dicez demi, nereye gidiyorum ben :)

semocum sıkıldınmı buralardan yapma bence koparsan verdiklerini fazlasıyla alıcaksın emin ol
kontrolü kaybedersin ama yinede sen bilirsin emeğine yazık etme derim arkadaşım ...

Ya Semo hayır, bi yere gidemezsin 2 hafta almamak da iyi bi şey, bu ara çok misafirin-misafirliklerin oldu, bu gayet normal. 50 leri, 60 ları görmeden, yaza hep beraber merhaba demeden bi yere gitmek yok canikom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…