Kızlar tarçınlı sütü ancak çok böyle keyif olsun diye filan içiyorum ben, onun haricinde olay çikolata olduğunda aklıma hiç alternatif gelmez..
Anında dolu dolu bir kaşık ağzıma atıp eriyerek yok olmasını beklerim.. asla dayanamam..
burcumdanmı (BOĞA), şekerimdenmi bilmiyorum ama dayanamadığım tek şey çi ko la taaa...
selam kizlar, nasilsiniz?
Ben 2gundur biraz yogunum, giremedim dün.
Dün aksamda misafirim vardi, cumartesi günude ben misafirlige gidiyorum...
Ben bu diyet isini basaramicam ya, misafirlerden basimi kaldiramiyorum:26::2: :18:
Bu hafta yine kilo veremicem, 2 haftadirda veremiyorum zaten. benim motivasyon sifir.
Ben takimdan ayrilmak istiyorum, sizlerinde motivasyonunu kötu etkiledigimi dusunuyorum.
Ben bu diyet isini basaramicam ya, misafirlerden basimi kaldiramiyorum:26::2: :18:
Bu hafta yine kilo veremicem, 2 haftadirda veremiyorum zaten. benim motivasyon sifir.
Ben takimdan ayrilmak istiyorum, sizlerinde motivasyonunu kötu etkiledigimi dusunuyorum.
ayyy canım sorma ya bende dayanamıyorum bende boğayım ama regli zamanlarımda onun haricinde iradem sağlamKızlar tarçınlı sütü ancak çok böyle keyif olsun diye filan içiyorum ben, onun haricinde olay çikolata olduğunda aklıma hiç alternatif gelmez..
Anında dolu dolu bir kaşık ağzıma atıp eriyerek yok olmasını beklerim.. asla dayanamam..
burcumdanmı (BOĞA), şekerimdenmi bilmiyorum ama dayanamadığım tek şey çi ko la taaa...
Bu hafta yine kilo veremicem, 2 haftadirda veremiyorum zaten. Benim motivasyon sifir.
Kizlar, biraz internette dolastim. Evet kesinlikle carsamba, persembe, cuma LAHANA yemegi yemeye karar verdim. Sabahta MAYDONOZ, SARMISAK, LIMON kürü (9günlük) uygulamayi düsünüyorum.
Canım bu kür ne işe yarıyormuş :44::44: Benim de evde geçen haftalardan kalma lahanam duruyor hala. Çorba yapıp içmeyi içim bay vermiyor hala ama akşam 1-2 yaprak kıtır kıtır güzel oluyor
Kızlar sabah 1 yumurta. Az domates salatalık 3 zeytinle kahvaltımı yaptım 8 de evden çıktım 12 de hazır çorba içtim eve geldim az önce elim ayağım titriyor hemen 2 yumurta ekmek domates salatalık peynir yedim ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum
kızlar , dışarıda 1 saat yürüdüm eve geldim 45 dakika eliptik bisiklet yaptım. şimdi 6 adet badem yiyorum. saat 16.30 gibi yemeğimi yer kapanış yaparım inşallah akşama çorbamın yanında haşlanmış küçük 5 -6 parça et yiyeceğim yoksa duramam gibi şuan bile acıktım gibi...
canım hayır ayrılma bir iki gün aksatabilirsin ama sonra tekrar devam edersin hepimiz bir fiil yapamıyoruz ki zaten ara ara bozuyoruz ama sonuçt aburada olunca kontrol altında oluyoruz en azından kilo almıyorsun dengeliyorsun. bir gün yiyorsun ertesi gün burada olunca tekrar denegelemek için uğraşıyorsun.kalmanda fayda var canım
HayirrrrrrrrrrrrrrrrrrAYRILAMAZSSINNNNNNN, lütfennnnnnn Ayrilman ne bize ne sana yarar saglamaz canim. Bak ben 83 kiloyum, ama sen 68,9. Yani benden iki kusak öndesin. Bu demek oluyor ki cok az disini sikman gerekiyor. Bu hafta dikkat etmedigin günler olabilir, ama bugün dikkat edebilirsin. Cumartesi edemeyecegini bilirsin, ama diger günler dikkat edebilirsin. Yani haftada kendine kücük gr lar hedef almalisin. her hafta 300 veya 500 gr vericem diye. Cünkü senin mesela bana göre verecegin kilo en az en az 15 kilo daha az
Bizi birakma semosssssssss, sen buranin kralicelerindensin
semo gidemezsin hayııııırrrrbu hafta takıl haftaya tekrar aramızda görmek istiyoruz seni.senin ayrılman bizim motivsyonumuzu daha çok düşürür.pleaseeee.bak benimde kayınvalidemler gelcekler 5 gün bendeler ama napalım 1 kiloyu gözden çıkardım ben onlar gidince kaldığım yerden tam gaz devam edicem.
Aşkilotam, sen bizi nasıl bırakıcan yaaa.. tamam bu haftada izin ver kendine, ama sonra dewam et lütfen.. Ortalama 1 ay sonra t-shirtler çıkacak ortaya.. ne yapsan fayda.. lütfen gitmeeeeee..
misafirsiz zamanlarda dikkat etsen yeter be kuşum.. Ben akşamları da canım bişey çok isterse tırtıklıyorum walla.. bişey olmuyo.. hadi topla kendini..
Kız bize, fırçala bizi.. lütfeeennnn...Gitmeeee
semocum sıkıldınmı buralardan yapma bence koparsan verdiklerini fazlasıyla alıcaksın emin ol
kontrolü kaybedersin ama yinede sen bilirsin emeğine yazık etme derim arkadaşım ...
Ya Semo hayır, bi yere gidemezsin2 hafta almamak da iyi bi şey, bu ara çok misafirin-misafirliklerin oldu, bu gayet normal. 50 leri, 60 ları görmeden, yaza hep beraber merhaba demeden bi yere gitmek yok canikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?