- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Kizlar bu arada epiliptiklerinizin markasi ne yuruyus yapamıyorum bari epiliptik yapayim.
Birde bu arada dun ayca kaya kadin icin bi porsiyon 5 kasik yemek erkek icin 10 kasik yemek ve makarna pilav varsa 2 kasik olcak dedi. Eger bunlar bunyemize yetiyorsa ne kadar cok yiyoruz ve yazik vücudumuza ne kadar çok yukleniyorz degilmi. Emzirdigim icin 2ser kasik fazla yiycem bide boyle deneyeyim
Eksik olmayin kizlar, iyiki varsiniz. Tesekkur ederim desteginiz icin, benim motivasyon falan kalmadi 1haftadir onuda yitirdim. Zaten listede göruyorsunuz kiloda veremiyorum oldugum yerde sayiyorum kac haftadir... Son 1 aydir nerdeyse her hafta misafirim var, diyeti biraz salladim misafir oldugu günlerde. Diger gunler dikkat etmeme ragmen kilo veremedigim icin motivasyonum alt üst oldu.
Misafir yogunlugunun sebebide, yeni ev aldik tasindik (8ay oldu bu arada) ev görmeleri oluyor genellikle. Hem benim arkadaslar, benim aile, esimin arkadaslari, esimin ailesi, hem kayinvalidemin aile dostlari komsulari falan derken. Misafir yogunlugu oldu bu aralar. Cumartesi günüde bizim gelin kiz, bizim butun aileyi evine davet etti... Gitmesen olmaz, mecburen gidilecek
kızlarrrr merhabalar annem yüzünden diyet yapamıyorum artık sadece porsiyonları küçültüp az yemeye çalışarak boç su tüketerek ve akşam 5 ten sonra yemiyerek aranızda kalmaya devam edeceğim inş az da verebilirim. 1,5 aydır diyette olduğum için annem iki gündür bıraktırdı 75 ten 67 ye düşünce daha fazla verirsem bu sefer ders çalışmamı engelleyeceğini düşünüyor. bu hafta bu şekilde geçireyim haftaya tekrardan ikna etmeye çalışacağım diyet yapma konusunda.
bugünkü menüm:
sabah: peynirde kızarmış 1 adet yumurta 1 çk nutella akşam yemei olarakta saat 3 gibi küçük tabak bulgur pilavı yoğurtlu ve 2 kaşıkta kuru fasulye. az önce de 1 tane elma yedim ve günü kapattım. inş bu şekilde verebilirim zaten çok zayıflamak istemiyorum ben 60 a düşsem yetecek benim için son 7 kilom kaldı inş annemi ikna edip onları da veririm.
lapa ve yoğurt gece yatmadanda lıght sute tarçın yeter bana bugün yine kalorisi az bir günü bitirdim :))
kızlar , dışarıda 1 saat yürüdüm eve geldim 45 dakika eliptik bisiklet yaptım. şimdi 6 adet badem yiyorum. saat 16.30 gibi yemeğimi yer kapanış yaparım inşallah akşama çorbamın yanında haşlanmış küçük 5 -6 parça et yiyeceğim yoksa duramam gibi şuan bile acıktım gibi...
Canım bu kür ne işe yarıyormuş :44::44: Benim de evde geçen haftalardan kalma lahanam duruyor hala. Çorba yapıp içmeyi içim bay vermiyor hala ama akşam 1-2 yaprak kıtır kıtır güzel oluyor
Kızlar sabah 1 yumurta. Az domates salatalık 3 zeytinle kahvaltımı yaptım 8 de evden çıktım 12 de hazır çorba içtim eve geldim az önce elim ayağım titriyor hemen 2 yumurta ekmek domates salatalık peynir yedim ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Birde bu arada dun ayca kaya kadin icin bi porsiyon 5 kasik yemek erkek icin 10 kasik yemek ve makarna pilav varsa 2 kasik olcak dedi. Eger bunlar bunyemize yetiyorsa ne kadar cok yiyoruz ve yazik vücudumuza ne kadar çok yukleniyorz degilmi. Emzirdigim icin 2ser kasik fazla yiycem bide boyle deneyeyim
Azmin daim olsun arkadaşım.. süper.. :)Akşam yemeiğimide yiyoum lapa ve yoğurt gece yatmadanda lıght sute tarçın yeter bana bugün
yine kalorisi az bir günü bitirdim :))
Nisancım, sen annene deki rejim diil bu de, sadece zararlı şeyler yemiyorum de.. bi de zaten çok canım isterse yerim de, ikna olur belki..kızlarrrr merhabalar annem yüzünden diyet yapamıyorum artık sadece porsiyonları küçültüp az yemeye çalışarak boç su tüketerek ve akşam 5 ten sonra yemiyerek aranızda kalmaya devam edeceğim inş az da verebilirim. 1,5 aydır diyette olduğum için annem iki gündür bıraktırdı 75 ten 67 ye düşünce daha fazla verirsem bu sefer ders çalışmamı engelleyeceğini düşünüyor. bu hafta bu şekilde geçireyim haftaya tekrardan ikna etmeye çalışacağım diyet yapma konusunda.
bugünkü menüm:
sabah: peynirde kızarmış 1 adet yumurta 1 çk nutella akşam yemei olarakta saat 3 gibi küçük tabak bulgur pilavı yoğurtlu ve 2 kaşıkta kuru fasulye. az önce de 1 tane elma yedim ve günü kapattım. inş bu şekilde verebilirim zaten çok zayıflamak istemiyorum ben 60 a düşsem yetecek benim için son 7 kilom kaldı inş annemi ikna edip onları da veririm.
Poyrazım, walla ben haftada 1 gün annemin yanında tüm ayarımı kaçırıyorum, noolur dikkat et..Ah bu annelerBenimki de beni her gördüğünde, kürek kemiklerime dokunup ah yavrum kargaya dönmüşsün der ve böyle dediğinde ben 65-70 kilo civarında olurum Halbuki mideme bi baksa anlayacak durumun vahametini Ve ben de bu cuma annemlerin yanına gidiyorum, kazam mübarek olsun şimdiden
Gerçekten bayaa düşük kalori olmuş, tebrikler..Bugün tüm gün yediklerim:
maydonoz, limon,sarmisak + bir tabak kabuzka ve simdi bir kase yogurt+ bir greyfurt...
Günü kapatiyorum, iceceklere devam
3 kasik yogurt yedim. Haydi spora...
Ah bu annelerBenimki de beni her gördüğünde, kürek kemiklerime dokunup ah yavrum kargaya dönmüşsün der ve böyle dediğinde ben 65-70 kilo civarında olurum Halbuki mideme bi baksa anlayacak durumun vahametini Ve ben de bu cuma annemlerin yanına gidiyorum, kazam mübarek olsun şimdiden
Arkadaslar merhaba gecmisi okuyamadim ama gecmis olsun dilekleriniz ve tavsiyeleriniz icin gercekten cookk tesekkur ederim sutum aryik yok denecek kadar az ve kizim geceleri cok aglio mama almiyo gogsmde emince sakinlesio tam cildiricam anlicaginiz( bu arada melegm iyilesti sayilir cok kotu gunler gecrdk hastanelerde surunduk ama sukurki gecti ama o niss huylu kizim gitti yaramaz bi canavar ortaya cikti geceleri hic uyumuyor sayilir neyse artik buda tuzu biberi diyelim
Çok işe yarıyor kızlar perşembe günü başladım 67.5 la akşam yememeye saat 5ten sonra hiçbişey yemedim bygün pazar sabah tartıldım kilo 65.9 hedefe adım adım kızlar :)) ben 55 kilo olacam onun bileğine adımı yazdırıcammmm resminide buraya yazıyorum :))) motivasyon şartt :))
Hosgeldim tatlim.. Dogru adrestesin..slm kızlar ben yeniyim forumda bir kaç gündür bende 5 ten sonra bişey yemiyorum sadece bitki çayı ve su içiyorum. doğadanın 7 otlu çayını içiyorum. tatlı krizlerimi ve açlık hissimi yok ediyor. bu arada şu an 57 kiloyum 50 olmak istiyorum.
Canim istedigin kiloya inince yavas yavas normale donup sonra da hep dikkat etmek gerekecek bence.. O yuzden ben canim bisey isteyince yiyorum..Kizlar iyi hos diyet yapiyoruz da verdikten sonra nasil sabitleyecegiz. Omur boyu boyle mi beslenecegiz fikri olan var mi
Gayet guzel, tebrik ederim..İyi akşamlar kızlar aklan ki menüm 1 elma biraz çubuk kraker yedim ayran içtim şimgide şekersiz çay içiyırum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?