Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kizlar bu arada epiliptiklerinizin markasi ne yuruyus yapamıyorum bari epiliptik yapayim.

Birde bu arada dun ayca kaya kadin icin bi porsiyon 5 kasik yemek erkek icin 10 kasik yemek ve makarna pilav varsa 2 kasik olcak dedi. Eger bunlar bunyemize yetiyorsa ne kadar cok yiyoruz ve yazik vücudumuza ne kadar çok yukleniyorz degilmi. Emzirdigim icin 2ser kasik fazla yiycem bide boyle deneyeyim

Benimkinin markası Voit-AT 300. Eğer almayı planlıyorsan sahibinden.com da 2.el ama gayet yeni eliptikler var hem de yarı fiyatına canım

Datlummm, hayırlı olsun evin, darısı başıma diim ama çok küçük bir umut bile yok malesef..

Kalmana sevindim.. bu haftasonunu da geçir, sonra dewam, zaten ara verdiğin için baştan yine hızlı hızlı verirsin inşallah..

Akşam yemeiğimide yiyoum lapa ve yoğurt gece yatmadanda lıght sute tarçın yeter bana bugün

yine kalorisi az bir günü bitirdim :))

kızlarrrr merhabalar annem yüzünden diyet yapamıyorum artık sadece porsiyonları küçültüp az yemeye çalışarak boç su tüketerek ve akşam 5 ten sonra yemiyerek aranızda kalmaya devam edeceğim inş az da verebilirim. 1,5 aydır diyette olduğum için annem iki gündür bıraktırdı 75 ten 67 ye düşünce daha fazla verirsem bu sefer ders çalışmamı engelleyeceğini düşünüyor. bu hafta bu şekilde geçireyim haftaya tekrardan ikna etmeye çalışacağım diyet yapma konusunda.
bugünkü menüm:
sabah: peynirde kızarmış 1 adet yumurta 1 çk nutella akşam yemei olarakta saat 3 gibi küçük tabak bulgur pilavı yoğurtlu ve 2 kaşıkta kuru fasulye. az önce de 1 tane elma yedim ve günü kapattım. inş bu şekilde verebilirim zaten çok zayıflamak istemiyorum ben 60 a düşsem yetecek benim için son 7 kilom kaldı inş annemi ikna edip onları da veririm.

Ah bu anneler Benimki de beni her gördüğünde, kürek kemiklerime dokunup ah yavrum kargaya dönmüşsün der ve böyle dediğinde ben 65-70 kilo civarında olurum Halbuki mideme bi baksa anlayacak durumun vahametini Ve ben de bu cuma annemlerin yanına gidiyorum, kazam mübarek olsun şimdiden

Bugün tüm gün yediklerim:
maydonoz, limon,sarmisak + bir tabak kabuzka ve simdi bir kase yogurt+ bir greyfurt...
Günü kapatiyorum, iceceklere devam

lapa ve yoğurt gece yatmadanda lıght sute tarçın yeter bana bugün yine kalorisi az bir günü bitirdim :))

Derincim sükür ki ben de bugünü az kalori ile kapatacagim insallah :13: Cok mutluyummmmmmm

Süpersin arkadasim :13:

Canım bu kür ne işe yarıyormuş :44::44: Benim de evde geçen haftalardan kalma lahanam duruyor hala. Çorba yapıp içmeyi içim bay vermiyor hala ama akşam 1-2 yaprak kıtır kıtır güzel oluyor

Canim sen maydonoz kürünü mü soruyorsun, kabuzkayi mi bilemdigim icin ikisinide anlatayim. Maydonoz,limon,sarmisak: bu karacigerdeki yaglanmayi önleme kürü. Yag yagdir, nereden giderse kardir, hahahaha
Lhanayi da sizden görmüstüm, sirf lahan yiyordunuz ya. Zaten onun da yag kirma etkisi var, baktim kendimi özgür bir menüde kontrol edemiyorum, bunu yapmaya karar verdim üc günlügüne. Cumartesi en az 82.5 , belkiiiiiii 82 olmak

Canimcim, vucut bazen böyle tepkiler veriyor, iste o anda seni mest edecek en zararli seyden yeyip icmelisin. Bu sicak tarcinli süt bana iyi geliyor mesela.

Semacim, bir günlükte olsa soklar yap. Yedigin günün ardindan veya önceden yiyecegini bildigin günün öncesinde bir günlük corba veya yogurt günleri yapabilirsin. Bu sekilde kesinlikle ilerlersin diye inaniyorum.

Ay Ayca hanimin dedigine göre ben midemi kesinlikle cöp konteyniri olarak kullaniyormusum Gercekten diyette iken anliyorum ki, tek cesit bir tabak yemek hic bir yan ürün olmadan insani doyuruyor, malesef bunu cok zor anlayip, cok cabuk unutuyorum :26:

Akşam yemeiğimide yiyoum lapa ve yoğurt gece yatmadanda lıght sute tarçın yeter bana bugün

yine kalorisi az bir günü bitirdim :))
Azmin daim olsun arkadaşım.. süper.. :)

Nisancım, sen annene deki rejim diil bu de, sadece zararlı şeyler yemiyorum de.. bi de zaten çok canım isterse yerim de, ikna olur belki..

Poyrazım, walla ben haftada 1 gün annemin yanında tüm ayarımı kaçırıyorum, noolur dikkat et..
Bi de senin için extra börekler şunlar bunlar yaparsa yandın walla..
yanında altınbaşak filan bulundur, yemeklerden önce ye gizli gizli, tıkasın biraz.. ha bi de yatmadan her akşam form çayı iç, fayda faydadır..

Bugün tüm gün yediklerim:
maydonoz, limon,sarmisak + bir tabak kabuzka ve simdi bir kase yogurt+ bir greyfurt...
Günü kapatiyorum, iceceklere devam
Gerçekten bayaa düşük kalori olmuş, tebrikler..

Kızlar bende yaziim;
sabah bi lokma peynir ekmek
11 gibi yesil elma - nescafe
14 gibi yarım parça glutensiz ekmeğimle tarhana çorbası (yağsız az tuzlu)
17 gibi de 2 yumurta ve ekmeğimin kalan parçası..
Akşam dayanamazsam leblebi ve süt içerim.
Bu gün başka bişey yemek istemiyorum..

hiç sorma canım benim annem baya abartıyor artık kurudun gittin diye üzüle üzüle bi hal oldu 7 kilo daha vereceğim dedim aklı çıktı resmen. bu arada annenlerin yanında bol şanslarn

Arkadaslar merhaba gecmisi okuyamadim ama gecmis olsun dilekleriniz ve tavsiyeleriniz icin gercekten cookk tesekkur ederim sutum aryik yok denecek kadar az ve kizim geceleri cok aglio mama almiyo gogsmde emince sakinlesio tam cildiricam anlicaginiz( bu arada melegm iyilesti sayilir cok kotu gunler gecrdk hastanelerde surunduk ama sukurki gecti ama o niss huylu kizim gitti yaramaz bi canavar ortaya cikti geceleri hic uyumuyor sayilir neyse artik buda tuzu biberi diyelim

Belki bahsetmisimdir benm esim eskiden fitness egitmenligi yapiodu ve birsuru sisko adami spor ve diyetle zayiflatiyodu.bugun bana da bi el atmaya karar verdi ama full itaat dedi diyet listeleri Hazirlayip spor programi olusturucak bide cok iyi gidersem 10 gun denicek bni sonra kosu bandi alicak ibs:) smdi mesela aksam 10 da spordan gelicek ve bizim apartman 10 katli 10 kat iki tur merdiven inip cikicam ve sonrada mekik cektrcek sekeri cikartip bol tavuklu salatalar ve sebzeler giricek listeye ayda 3-4 kilo dedi ins itaat edebilirim burdanda paylasicam ama smdi bir kilo aldim ve 81 kilo oldum bu arada benm gorumcemin spor salonu var 3 aydir her sabah pilates yaptirio kadinlara ve suan karninin ust kisminda iki tane baklava dilimi kas olusmus yani pilateste zayifladktan sonra cok etkili ve hic oyle top cember falan kullandrmiyorum onlar para tuzagi dedi bilginiz olsun:)

slm kızlar ben yeniyim forumda bir kaç gündür bende 5 ten sonra bişey yemiyorum sadece bitki çayı ve su içiyorum. doğadanın 7 otlu çayını içiyorum. tatlı krizlerimi ve açlık hissimi yok ediyor. bu arada şu an 57 kiloyum 50 olmak istiyorum.

Kizlar iyi hos diyet yapiyoruz da verdikten sonra nasil sabitleyecegiz. Omur boyu boyle mi beslenecegiz fikri olan var mi

İyi akşamlar kızlar aklan ki menüm 1 elma biraz çubuk kraker yedim ayran içtim şimgide şekersiz çay içiyırum :))

Kızlar iyi akşamlar bugün giremedim hiç malum yarın akşam kayınvalideciğim geliyo temizlik falan yaptım bide belim tutulmuş çok canım sıkkın zar zor bişeyler yapmaya çalıştım.bem bugün yediklerimi yazıp sizin motiivasyonunuzu hiç bozmayım kızlar.bi hasta olayım şu kayınvalidemlerde gitsin kaldığım yerden devam edicem.şuaralar hiç iyi değilim.
SEMOCUM gitmeyip bizimle kalmana sevindim canım.evet yatılı 5 gün kalcak.yemeklere elimden geldiğince dikkat edicem.
FZABCIM hoşgeldin tekrardan aramıza geçmiş olsun bebişine.allah annelerin ayağının altına boşuna cennet sermemiştir dimi canım sabredicez başka çare yok...
POYRAZCIM allah yardımcın olsun annenin yanında çok zor kendine hakim olmak eminim ama sen başarabilirsin.
NESİL VE BETÜL sizide menülerinizden dolayı tebrik ederim çok imrendim şuan yerinizde oşmayı isterdim.
Sportif arkadaşlar sizlerde harikasınız...

Hosgeldin canimcim.. Tekrar cok cok gecmis olsun.. Bebis suan 6 aylik gibi dimi yanlis hatirlamiyorsam.. Emzik denedinizmi, kabul ederse cok rahat edersin.. 1,5 yasina kadar emme ic guduleri cok fazla oluyor.. Bi dene derim.. Ayrica esinin meslegini bilmiyordum, imrendim walla.. Bizimlede paylas, menuleri ve taktikleri.. :)

şu anki durum nedir acaba kaç kilodasınız istediğinize ulaşabildiniz mi?

Hosgeldim tatlim.. Dogru adrestesin..

Kizlar iyi hos diyet yapiyoruz da verdikten sonra nasil sabitleyecegiz. Omur boyu boyle mi beslenecegiz fikri olan var mi
Canim istedigin kiloya inince yavas yavas normale donup sonra da hep dikkat etmek gerekecek bence.. O yuzden ben canim bisey isteyince yiyorum..
İyi akşamlar kızlar aklan ki menüm 1 elma biraz çubuk kraker yedim ayran içtim şimgide şekersiz çay içiyırum :))
Gayet guzel, tebrik ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…