Ayy cok zor yatili misafir, allah yardimcin olsun, benim ayda bir bir gece misafirim olur, onda da şaftım kayar.. :) muhtemelen veremezsin ama almamaya bak tatlim..Kızlar iyi akşamlar bugün giremedim hiç malum yarın akşam kayınvalideciğim geliyo temizlik falan yaptım bide belim tutulmuş çok canım sıkkın zar zor bişeyler yapmaya çalıştım.bem bugün yediklerimi yazıp sizin motiivasyonunuzu hiç bozmayım kızlar.bi hasta olayım şu kayınvalidemlerde gitsin kaldığım yerden devam edicem.şuaralar hiç iyi ...
Hosgeldin canimcim.. Tekrar cok cok gecmis olsun.. Bebis suan 6 aylik gibi dimi yanlis hatirlamiyorsam.. Emzik denedinizmi, kabul ederse cok rahat edersin.. 1,5 yasina kadar emme ic guduleri cok fazla oluyor.. Bi dene derim.. Ayrica esinin meslegini bilmiyordum, imrendim walla.. Bizimlede paylas, menuleri ve taktikleri.. :)
Kızlar iyi akşamlar bugün giremedim hiç malum yarın akşam kayınvalideciğim geliyo temizlik falan yaptım bide belim tutulmuş çok canım sıkkın zar zor bişeyler yapmaya çalıştım.bem bugün yediklerimi yazıp sizin motiivasyonunuzu hiç bozmayım kızlar.bi hasta olayım şu kayınvalidemlerde gitsin kaldığım yerden devam edicem.şuaralar hiç iyi değilim.
SEMOCUM gitmeyip bizimle kalmana sevindim canım.evet yatılı 5 gün kalcak.yemeklere elimden geldiğince dikkat edicem.
FZABCIM hoşgeldin tekrardan aramıza geçmiş olsun bebişine.allah annelerin ayağının altına boşuna cennet sermemiştir dimi canım sabredicez başka çare yok...
POYRAZCIM allah yardımcın olsun annenin yanında çok zor kendine hakim olmak eminim ama sen başarabilirsin.
NESİL VE BETÜL sizide menülerinizden dolayı tebrik ederim çok imrendim şuan yerinizde oşmayı isterdim.
Sportif arkadaşlar sizlerde harikasınız...
Hosgeldim tatlim.. Dogru adrestesin..
Canim istedigin kiloya inince yavas yavas normale donup sonra da hep dikkat etmek gerekecek bence.. O yuzden ben canim bisey isteyince yiyorum..
Gayet guzel, tebrik ederim..
Aramıza hoşgeldin çok geçmişolsun eşin ne güzelyardımcı oluyor size imş en kısa zamsnda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inş
Hosbulduk canim sen de hosgeldin aramiza cok tskur ederim.esim aslinda cok sorun etmiuyordu dogum kilosu oldgu icin vericekmisim gbi hissediyodu ama dun karakola 94 dogumlu cok sisman bi kiz gelmis kocam bni aldatiyo yakalayin onu diye yikmis ortaligi psikolojisi cok kotuymus sonra msj atti bana benm karimin o guzel yuzunu kilolarin kaptmasina izin vermicem artik senin bireysel yasam koclugunu yapicam dedibende 91 dogumluyum bu genc yasta kilolarimla kalakaldim ins yaza kadar en az 10 kilo veririm hepbirlikte
günaydın canım eşinin seni düşünmesi destek olması güzel bişey benim eşimde ben her akşam yine kilo aldım yine veremiyorum deyip duruyorum eşimde istersen spor salonu yazdırayım dedi ama benim evde zaten yürüyüş bandım var eliptik bisikletim var ne gerek var dedim gerçekten eşlerin destek olması önemli istersen diyetisyene götüreyim seni kafana takma diyor ama geçen hafta 1 kilo verdim fark varmı diyorum yaa aynısın diyo beni gaza getirmek için öyle diyor galıba
Arkadaslar merhaba gecmisi okuyamadim ama gecmis olsun dilekleriniz ve tavsiyeleriniz icin gercekten cookk tesekkur ederim sutum aryik yok denecek kadar az ve kizim geceleri cok aglio mama almiyo gogsmde emince sakinlesio tam cildiricam anlicaginiz( bu arada melegm iyilesti sayilir cok kotu gunler gecrdk hastanelerde surunduk ama sukurki gecti ama o niss huylu kizim gitti yaramaz bi canavar ortaya cikti geceleri hic uyumuyor sayilir neyse artik buda tuzu biberi diyelim
kızlar , çıldıracam yaaaa hafta sonu nasıl kaçamak yaptıysam daha onu vermeye uğraşıyorum resmen gr gr gidiyor yaaaçok kızdım kendime bu hafta sonundan itibaren artık yok kaçamak bir hafta içi onu vermekle uğraşıyorum spor yapıyorum az yiyiorum yine de gr gr gidiyor yaaa
yanii öyle abartı kaçamakta yapmadım kiiii offfffffffff acaba kırılma noktasındayım... spor vücdumu topladı eşim dün diyor ki sen bayağı kilo verdim diyor halbuki aynıyım geçen haftaya oranla hatta gr fazlalıklarım var. demek spor topladı bende farkettim ama cumartesi günü tartıda 100 gr bile olsa vermiş olarak çıkmak istiyorum birdaha hafta sonu kaçamağı yoookkkk
canım ben benim hep tavsiyem kendinizi ölçmeniz ölçülerinizi devamlı alın tartıya gr gr çok takılmayın eğer kas yapın artıyorsa ince gözükürsün ama kilon fazla çıkan kasların ağır gelecektir.
belki vücudun su tutuyordur oda olabilir.
benim regl haftam yediklerim kuş kadar az kaçamak yok
ama şu anda cumartesi gününden +300 gr yukarıdayım ama takılmıyorum çünkü bacaklarım basenlerim eriyor önemli olanda bu
Canım seni çok takdir ediyorum ben de en fazla 700 kalori alıyorum ama bu hafta gecen haftaki başarım yokkızlar benim kilom 2hafta aynı yerde kaldı aldığım kalori günlük 700 veya enfazla 800 dü ama hiç yılmadım sonraki haftalar
-700 , -800 , -1300 le 3 hafta üst üste kilo verdim kırılma noktanızda sakın pes etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?