Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ayy cok zor yatili misafir, allah yardimcin olsun, benim ayda bir bir gece misafirim olur, onda da şaftım kayar.. :) muhtemelen veremezsin ama almamaya bak tatlim..

Kizlar bende aksam eve gelince 1 kase ekmeksiz, mercimek cobasi ictim.. Yagsiz pirincsiz, pirinc yerine bulgur koyuyorum, fena olmuyor.. Arkadaslarla yuruyus yaptik.. 40 dk filan, simdide nescafeli sutumu iciom.. İyi geceler hepinize..

Hosbulduk tatlim.bebisim5.5 aylik olucak bi iki gune emzik ilk dogdugu gunden beri kullaniyo emmeyi cok seviyodu da iste hasta olunca emziremedgmden sogumustu benden suan emzik cok iatemiyo ama emiyo kendi agzima soksam hemen alip kendi emiyo cadi:) esim beden egitimi ogretmeni aslinda ama gorevini yapmiyo baska meslekte suan.10 yildir hic aksatmadan sporunu yapan bi insan ve onu goren cogu arkadasini da tesvik etmis ve alistrmis spor asigi resmen :) smdi mesela iki tur merdiven indim ciktim ama oluyodum kalin giyindim daha fazla terlemek icin ama terlemedim hatta nabizimi kontrol etti cabuk gelince sonra iki ayagimi birden havaya kaldirma harelei dereceyle sonra makas sonrada yan yatip bi bacagi yukari oindirip kaldrma ama cocuk uyanip aglayinca yarim kaldik ama dusa girdgmde dizlerim titriyordu okadar hammisim yarindan itibRen yazicam menuleri ama biz daha cok spora agirlik vericez abur cubur seker hamurisi ekmek yok kesinlikle ins hayirli olsun yeni baslangicim

Hosbulduk tatlim cok.tskkr ederim:) ah ne zordur kayinvalideyi agirlamak hemde yatilii bence de Nesili dedigi gibi almamaya bak buyuk bir sinav seni bekliyo(bogaz konusunda:) Allah yardimcin olsun:)

Hosgeldim tatlim.. Dogru adrestesin..

Canim istedigin kiloya inince yavas yavas normale donup sonra da hep dikkat etmek gerekecek bence.. O yuzden ben canim bisey isteyince yiyorum..

Gayet guzel, tebrik ederim..

Sagol canım ama 23 gibi karnım zik çslmaya başladı derinin sözü geldi aklıma açlıkdan duvarları tırmakayacaktım demişti o geldi aklına bende yeşil çay içtim yatcam şimdi iyi geceler :))

Aramıza hoşgeldin çok geçmişolsun eşin ne güzelyardımcı oluyor size imş en kısa zamsnda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inş

Aramıza hoşgeldin çok geçmişolsun eşin ne güzelyardımcı oluyor size imş en kısa zamsnda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inş

Hosbulduk canim sen de hosgeldin aramiza cok tskur ederim.esim aslinda cok sorun etmiuyordu dogum kilosu oldgu icin vericekmisim gbi hissediyodu ama dun karakola 94 dogumlu cok sisman bi kiz gelmis kocam bni aldatiyo yakalayin onu diye yikmis ortaligi psikolojisi cok kotuymus sonra msj atti bana benm karimin o guzel yuzunu kilolarin kaptmasina izin vermicem artik senin bireysel yasam koclugunu yapicam dedi bende 91 dogumluyum bu genc yasta kilolarimla kalakaldim ins yaza kadar en az 10 kilo veririm hepbirlikte

Günaydın arkadaşlar

Umarım hepiniz iyisinizdir. Geçmişi okuyamadım, biraz acelem var çünkü dışarı çıkmak zorundayım, iş gereği. Sadece güzel bir haberim var, bugün tartıda 67,8 i gördüm Cumartesiye göre -700 deyim canlar Ve şöyle bi şey var buraya 71,7 yle başladım ve bu cumartesi tam 4 hafta olacak ve tam 4 kilo, yani haftada 1 kilo hedefim tutmuş görünüyor. Ayy çok mutluyummmm

günaydın canım eşinin seni düşünmesi destek olması güzel bişey benim eşimde ben her akşam yine kilo aldım yine veremiyorum deyip duruyorum eşimde istersen spor salonu yazdırayım dedi ama benim evde zaten yürüyüş bandım var eliptik bisikletim var ne gerek var dedim gerçekten eşlerin destek olması önemli istersen diyetisyene götüreyim seni kafana takma diyor ama geçen hafta 1 kilo verdim fark varmı diyorum yaa aynısın diyo beni gaza getirmek için öyle diyor galıba

günaydın kızlar bugün itibariyle sağlıklı beslenmeye başlamış bulunmaktayım :)

sabah 1 küçük elma yedim aç karınla
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği
1,5 haşlanmış yumurta
4 zeytin
3-4 çatal domates
kibrit kutusu kadarda peynir
şekersiz çay

Ooo canm hem kosu bandin hem eliptikin ne diyetisyene ihtiyacin var ne spor salonuna ben spora gittigmvzaman sadece o iki aleti kullaniyodum valla senin yerinde olsam tepesinden inmezdim onlarinsurda yaza ne kalmiski zayif olmak yetmez fit olmak lazim dogum yapinca kadinlar cokuyo erkekler hep ayni o yuzden cook dikkat etmeliyiz valla benm annem hep der simdiki kadinlar cok sansli diye hem boyle destek oluyorlar hem ev isi yemek yardim ediyorlar bebegin bakimini bile esim yapiyo benden cok bizim zamanimizda oyle kiloymus temizlikmis cocukmus anlamazlardi diyo annem anca eve gel yemek ye cocugu sev al eline kumandayi sonra sabah ise :) valla suan aynaya baktgmda yaslandgmi hissediyorum ayrica benm ablam da dogumdan sonra 30 kilo aldi ve kaldi oyle sonra aldatildi ve bu hafta bosaniyolar cok uzuluyorum ama oda hirslandi kilo verip evlenicem diyo ins hayirlisi olur onun icin beana da cok iyi bir ornek aslinda aciill kilo vermem lazim:)

canım geçmiş olsun kızlar uslu olur ama seninki biraz cadı çıkmış :))

aramızda tekrar olmana sevindim eşinin de desteğini alarak gelmen güzel olmuş

inşallah istediğin kilolarını tez zamanda verebilirsin.

günaydın kızlar

sabah kahvaltımı

2 yumurta yapıcam tavada az zeytinyağıyla

1 dilim çavdar ekmeği

ve çay

2 günlük lapa diyetim bitti regl öncesi şişmeden atlattım

kilo vermemdenmidir yoksa bahar geldiği için mevsimi değişimimidr bilmiyor olamadım sıkıntı veriyor inşallah bir an önce gelir.

kızlar , çıldıracam yaaaa hafta sonu nasıl kaçamak yaptıysam daha onu vermeye uğraşıyorum resmen gr gr gidiyor yaaa çok kızdım kendime bu hafta sonundan itibaren artık yok kaçamak bir hafta içi onu vermekle uğraşıyorum spor yapıyorum az yiyiorum yine de gr gr gidiyor yaaa

yanii öyle abartı kaçamakta yapmadım kiiii offfffffffff acaba kırılma noktasındayım... spor vücdumu topladı eşim dün diyor ki sen bayağı kilo verdim diyor halbuki aynıyım geçen haftaya oranla hatta gr fazlalıklarım var. demek spor topladı bende farkettim ama cumartesi günü tartıda 100 gr bile olsa vermiş olarak çıkmak istiyorum birdaha hafta sonu kaçamağı yoookkkk

canım ben benim hep tavsiyem kendinizi ölçmeniz ölçülerinizi devamlı alın tartıya gr gr çok takılmayın eğer kas yapın artıyorsa ince gözükürsün ama kilon fazla çıkan kasların ağır gelecektir.
belki vücudun su tutuyordur oda olabilir.

benim regl haftam yediklerim kuş kadar az kaçamak yok
ama şu anda cumartesi gününden +300 gr yukarıdayım ama takılmıyorum çünkü bacaklarım basenlerim eriyor önemli olanda bu

Günaydın kızlar sabah 1 yumurta az domates salatalık yedim şimdi elma yiyorum.kilo vermem azaldı iyice 500 kalori bile almamama rağmen sadece. 100 g gidiyo günde

saol canım hiç ölçmemiştim kendimi haklısın bir ölçeyim çünkü aynaya baktığımda ciddi incelemeyi bende görüyorum.. inşallah yaza kadar kurutlurum şu kilolardan benimde haftaya regli günüm ...

kızlar benim kilom 2hafta aynı yerde kaldı aldığım kalori günlük 700 veya enfazla 800 dü ama hiç yılmadım sonraki haftalar
-700 , -800 , -1300 le 3 hafta üst üste kilo verdim kırılma noktanızda sakın pes etmeyin

Gunaydin arkadaslar buun evdeyim kavaltimi yaptim ama bir sorunum var bu hafta disarda ilmamin etkisiyle hayla artilardan kurtulamadim
Neyse gecmisi okuyup geliyom

Canım seni çok takdir ediyorum ben de en fazla 700 kalori alıyorum ama bu hafta gecen haftaki başarım yok
Üstelik basenlerm gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…