oh herkes spora yonelmis ne guzel bende eliptik pisiklet amayidusundum ama burdan bir kac aya tasinma ihtimalimvar bide salonda birakirsam oglum bozar tasimasida zor olur diye vaz gectim izlar aksamlari sporumu yaptiktan sonra geri tasiyabilecegim kolay bir sey olarak ne onerirsini eliptikpisikleti tasimasi zor oluyormu
Ooo canm hem kosu bandin hem eliptikin ne diyetisyene ihtiyacin var ne spor salonuna ben spora gittigmvzaman sadece o iki aleti kullaniyodum valla senin yerinde olsam tepesinden inmezdim onlarinsurda yaza ne kalmiski zayif olmak yetmez fit olmak lazim dogum yapinca kadinlar cokuyo erkekler hep ayni o yuzden cook dikkat etmeliyiz valla benm annem hep der simdiki kadinlar cok sansli diye hem boyle destek oluyorlar hem ev isi yemek yardim ediyorlar bebegin bakimini bile esim yapiyo benden cokbizim zamanimizda oyle kiloymus temizlikmis cocukmus anlamazlardi diyo annem anca eve gel yemek ye cocugu sev al eline kumandayi sonra sabah ise :) valla suan aynaya baktgmda yaslandgmi hissediyorum ayrica benm ablam da dogumdan sonra 30 kilo aldi ve kaldi oyle sonra aldatildi ve bu hafta bosaniyolar cok uzuluyorum ama oda hirslandi kilo verip evlenicem diyo ins hayirlisi olur onun icin beana da cok iyi bir ornek aslinda aciill kilo vermem lazim:)
kızlar , çıldıracam yaaaa hafta sonu nasıl kaçamak yaptıysam daha onu vermeye uğraşıyorum resmen gr gr gidiyor yaaaçok kızdım kendime bu hafta sonundan itibaren artık yok kaçamak bir hafta içi onu vermekle uğraşıyorum spor yapıyorum az yiyiorum yine de gr gr gidiyor yaaa
yanii öyle abartı kaçamakta yapmadım kiiii offfffffffff acaba kırılma noktasındayım... spor vücdumu topladı eşim dün diyor ki sen bayağı kilo verdim diyor halbuki aynıyım geçen haftaya oranla hatta gr fazlalıklarım var. demek spor topladı bende farkettim ama cumartesi günü tartıda 100 gr bile olsa vermiş olarak çıkmak istiyorum birdaha hafta sonu kaçamağı yoookkkk
kızlar benim kilom 2hafta aynı yerde kaldı aldığım kalori günlük 700 veya enfazla 800 dü ama hiç yılmadım sonraki haftalar
-700 , -800 , -1300 le 3 hafta üst üste kilo verdim kırılma noktanızda sakın pes etmeyin
bende bu hafta sonu kesinlikle kaçamak yapmıycam 2 gün yedim 5gün sancısını çekiyorum
Datlummm, hayırlı olsun evin, darısı başıma diim ama çok küçük bir umut bile yok malesef..
Kalmana sevindim.. bu haftasonunu da geçir, sonra dewam, zaten ara verdiğin için baştan yine hızlı hızlı verirsin inşallah..
Kızlar iyi akşamlar bugün giremedim hiç malum yarın akşam kayınvalideciğim geliyo temizlik falan yaptım bide belim tutulmuş çok canım sıkkın zar zor bişeyler yapmaya çalıştım.bem bugün yediklerimi yazıp sizin motiivasyonunuzu hiç bozmayım kızlar.bi hasta olayım şu kayınvalidemlerde gitsin kaldığım yerden devam edicem.şuaralar hiç iyi değilim.
SEMOCUM gitmeyip bizimle kalmana sevindim canım.evet yatılı 5 gün kalcak.yemeklere elimden geldiğince dikkat edicem.
FZABCIM hoşgeldin tekrardan aramıza geçmiş olsun bebişine.allah annelerin ayağının altına boşuna cennet sermemiştir dimi canım sabredicez başka çare yok...
POYRAZCIM allah yardımcın olsun annenin yanında çok zor kendine hakim olmak eminim ama sen başarabilirsin.
NESİL VE BETÜL sizide menülerinizden dolayı tebrik ederim çok imrendim şuan yerinizde oşmayı isterdim.
Sportif arkadaşlar sizlerde harikasınız...
Belki bahsetmisimdir benm esim eskiden fitness egitmenligi yapiodu ve birsuru sisko adami spor ve diyetle zayiflatiyodu.bugun bana da bi el atmaya karar verdiama full itaat dedi diyet listeleri Hazirlayip spor programi olusturucak bide cok iyi gidersem 10 gun denicek bni sonra kosu bandi alicak ibs:) smdi mesela aksam 10 da spordan gelicek ve bizim apartman 10 katli 10 kat iki tur merdiven inip cikicam ve sonrada mekik cektrcek sekeri cikartip bol tavuklu salatalar ve sebzeler giricek listeye ayda 3-4 kilo dedi ins itaat edebilirim burdanda paylasicam ama smdi bir kilo aldim ve 81 kilo oldum bu arada benm gorumcemin spor salonu var 3 aydir her sabah pilates yaptirio kadinlara ve suan karninin ust kisminda iki tane baklava dilimi kas olusmus yani pilateste zayifladktan sonra cok etkili ve hic oyle top cember falan kullandrmiyorum onlar para tuzagi dedi bilginiz olsun:)
peki aksmlari salona getirip sporumu yaptiktan sona kaldirabiliyormuyum yoksa sabitmi kalacak yerindebenim yaklaşık 4 senedir elipitk bisikletim var. bende ev taşıdım zor olmuyor ama yer kaplıyor biraz ...kilo verdikçe değer .benim hem normal bisikletim hemde eliptik var ben eliptik bisikletin daha çok faydasını gördüm diye bilirim.
ya hic sorma bende ayni sounu yasiyorum hafta sonun acisini yasiyorum bu hfya arti cikacam boyle giderse artik hafta sonlari dikat edecemayyyy evet canım , 2 gün mutluluk 5 gün pişmanlık offfff inan daha aldığım grları vermeye çalışıyorum cumartesi günü inşallah geçen haftaki kilomdan 100 gr bile versem sevinecem...
Derin haklı vücudun kırılma noktası var bir onu aşınca kilocuklar birden gidiyor...sabır ve inatla devam etmeliyiz...
günaydın şekerler. sabah:1 yumurta 2 salatalık peynir zeytin
ayyyy evet canım , 2 gün mutluluk 5 gün pişmanlık offfff inan daha aldığım grları vermeye çalışıyorum cumartesi günü inşallah geçen haftaki kilomdan 100 gr bile versem sevinecem...
Derin haklı vücudun kırılma noktası var bir onu aşınca kilocuklar birden gidiyor...sabır ve inatla devam etmeliyiz...
kalori hesabı nasıl yapıyorsun canım merak ettim
nette çok site var yazıp kalorisini bulabilirsin.
canım ben benim hep tavsiyem kendinizi ölçmeniz ölçülerinizi devamlı alın tartıya gr gr çok takılmayın eğer kas yapın artıyorsa ince gözükürsün ama kilon fazla çıkan kasların ağır gelecektir.
Fzab, seni merakla takip edecegim, senden ögrenceklerimiz varBelki bahsetmisimdir benm esim eskiden fitness egitmenligi yapiodu ve bana da bi el atmaya karar verdi
Canim, ah ah ahhhh bir vereyim ve yaza en az 75 ile gireyimKizlar iyi hos diyet yapiyoruz da verdikten sonra nasil sabitleyecegiz. Omur boyu boyle mi beslenecegiz fikri olan var mi
yarın akşam kayınvalideciğim geliyo temizlik falan yaptım bide belim tutulmuş
Ecrincim, belli bir zaman sonra alisiyor mide. Geriye kalyor sadece nefsinin isteklerine karsi gelebilmek!:18: Ve canim bir kilo dahi vermek bizi cok ama cok zorluyor. Yani bunun zorlugu bizim icin bir anlam ifade ediyor ama karsi taraf icin cok farkedilecek bir sey olmayabiliyor. Seni anliyorum. Insallah 4, 5 kiloyu verdiginde esin sana durmadan süper olmussun, iyi veriyorsun diyecekSagol canım ama 23 gibi karnım zik çslmaya başladı derinin sözü geldi aklıma açlıkdan duvarları tırmakayacaktım demişti o geldi aklına bende yeşil çay içtim yatcam şimdi iyi geceler :))
geçen hafta 1 kilo verdim fark varmı diyorum yaa aynısın diyo beni gaza getirmek için öyle diyor galıba
Poyraz süpersinnnnnnnnnnnn , senin adina cokkkkkkkkkkkkk sevindim :13: Bencede haftada bir veya toplamda ayda 4 kilo vermek cok iyigüzel bir haberim var, bugün tartıda 67,8 i gördümCumartesiye göre -700 deyim canlar Ve şöyle bi şey var buraya 71,7 yle başladım ve bu cumartesi tam 4 hafta olacak ve tam 4 kilo, yani haftada 1 kilo hedefim tutmuş görünüyor. Ayy çok mutluyummmm
kızlar , çıldıracam yaaaa hafta sonu nasıl kaçamak yaptıysam daha onu vermeye uğraşıyorum resmen gr gr gidiyor yaaademek spor topladı bende farkettim ama cumartesi günü tartıda 100 gr bile olsa vermiş olarak çıkmak istiyorum birdaha hafta sonu kaçamağı yoookkkk
Günaydın kızlar sabah 1 yumurta az domates salatalık yedim şimdi elma yiyorum.kilo vermem azaldı iyice 500 kalori bile almamama rağmen sadece. 100 g gidiyo günde
peki aksmlari salona getirip sporumu yaptiktan sona kaldirabiliyormuyum yoksa sabitmi kalacak yerinde
ya hic sorma bende ayni sounu yasiyorum hafta sonun acisini yasiyorum bu hfya arti cikacam boyle giderse artik hafta sonlari dikat edecem
Ecrincim, belli bir zaman sonra alisiyor mide. Geriye kalyor sadece nefsinin isteklerine karsi gelebilmek!:18: Ve canim bir kilo dahi vermek bizi cok ama cok zorluyor. Yani bunun zorlugu bizim icin bir anlam ifade ediyor ama karsi taraf icin cok farkedilecek bir sey olmayabiliyor. Seni anliyorum. Insallah 4, 5 kiloyu verdiginde esin sana durmadan süper olmussun, iyi veriyorsun diyecek
Canim bende cumartesi aksam aksam yaptigim kacamagin diyetini 4 günde ancak ödüyebildimAma bu seni yildirmasin, eminim bu menünle devam edrsen gelecek cumartasiye (22 mart) kadar 1,5 kilon gidecek. Ve önemli olan vucudunun topluyor olmasi Azimle devammmmmm
inş. bende alışıcam canım zaten eşim zayıflamışsın derse hehh zayıflamışım derim bende o zamangüzel dileklerin için sagol canım sende iyi yürümüşsün maşallah :) bende sabah yürümek istiyorum ama işe gidiyorum bazen geç bili kalıyorum yoruluyorum galıba
evet canım , salona getirebilirsin istediğin yere götürebilirsin ama ağır biraz çeke çeke götürebilrsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?