canım benim de eşim ilk zamanlar aynısın yooo hiç vermemiş gibisin diyordu ama spor yaptıkça vücudum toplandıkça dün akşam kendi diyor sen zayıfladın diyor dedim saol sonunda fark ettinnasıl bir vücudum var eşim iki gün yemesin direkt 2 kilo gidiyor bana hatta diyor ki ne varda ben iki gün yemesem 2 kilo gidiyor bende diyor hakikattende öyle ben tartıyı görüyorum.. işte bizim sorunumuz polikistik olmamız bence... olsun geç olsun güç olmasın yeterki yazın isteğimiz beyaz pantollarımızın içine girelim ))
Canım günde 2 litreye yakın içiyorum sürekli bitki çayı içiyorumHerkese hayirli sabahlar diyecegim ama öglen olmusSize yazayim derken haberlere dalmisim
Sabah bir saat yürüyüs ve ardindan maydonoz kürümü ictim. Bugün canim bir sey yemek istemedi, ben de bitki cayimi ictim. Birazdan Kabuska (lahana corba) yerim, aksama yine ya lahana ya yogurt yerim.
Dün aksam dört köfte asirdim malesef :18: Ama hamd olsun ters etkisi olmadi galiba, tarti öyle gösteriyorInceliyoruz arkdaslar, INCELIYORUZZZZZZZ
Derinin dedigi gibi, beden ölcülerini almamiz iyi oluyor, kilo vermiyor gözüktügümüzde bu bizi motive eder. Önemli olan da zarif ve fit görünmek degil mi
Fzab, seni merakla takip edecegim, senden ögrenceklerimiz var
Canim, ah ah ahhhh bir vereyim ve yaza en az 75 ile gireyimsonra düsünecegim nasil koruyoacagimi
Canim arkadaslarin da dedigi gibi, sen sadece kilonu korumaya calis. Zaten simdi ye kadar cok iyi verdin masallah, bu bes güne dikkat et... Yemekten daha cok sohbet et, konus onlar yesin
Ecrincim, belli bir zaman sonra alisiyor mide. Geriye kalyor sadece nefsinin isteklerine karsi gelebilmek!:18: Ve canim bir kilo dahi vermek bizi cok ama cok zorluyor. Yani bunun zorlugu bizim icin bir anlam ifade ediyor ama karsi taraf icin cok farkedilecek bir sey olmayabiliyor. Seni anliyorum. Insallah 4, 5 kiloyu verdiginde esin sana durmadan süper olmussun, iyi veriyorsun diyecek
Poyraz süpersinnnnnnnnnnnn , senin adina cokkkkkkkkkkkkk sevindim :13: Bencede haftada bir veya toplamda ayda 4 kilo vermek cok iyiBenimde hedefim bu :)
Canim bende cumartesi aksam aksam yaptigim kacamagin diyetini 4 günde ancak ödüyebildimAma bu seni yildirmasin, eminim bu menünle devam edrsen gelecek cumartasiye (22 mart) kadar 1,5 kilon gidecek. Ve önemli olan vucudunun topluyor olmasi Azimle devammmmmm
Tucc, öyle zamanlar olabiliyor, azimle devammmmmm. Ve günde 100 gr gitmesi bence hic fena degilBir de canim su icmeye dikkat ediyor musun?
kesinlikle sabretmek lazım bu kiloları 1 haftada almadık ki 1 haftada gitsin dimi dün 17 de az yedim akşam 23,3 gibi karnım zil çalışıyordu derinin lafı geldi açlıkdan duvarlara tırmancam mı ne demişti bende yeşil çayımı içtim yattım :)
Haklisin ecrin cim, sabretmek lazimda. Bizdede hic sabir yok hemen bitsin gitsin istiyoruz. uzun suruncede motivasyon yerle bir oluyor.
uzun vadede aldik, uzun vadede vermeliyiz aslinda.
kesinlikle biz hemen verelim istiyoruz ama öylede olmuyor bende kendime öyle dedim sanki 1 haftada mı aldım ki ben hemen sinirleniyordum bırakıyordum olmuyor gitmiyor işte diye şimdi dikkat edince ve sporda yapınca azda olsa gidiyor yaa mutlu oluyorum valla sende iyi vermişsin canım
kızlar bugünden itibaren fazla giremem ama günlük yediklerimi mutlaka bildireceğim akşam olunca çok kaçırırsam kızın banatamammı size hesap vereceğimi bilmek sofrada bana engel olcak eminim.bide kızlar normalde bizim evde çok ahım şahım yemek pişmez tek çeşit olur oda genelde çorbadır.o yuzden şimdi güzel güzel yemekler yapacam bir özlem var e genel olarakta açım aylardır zaten anlatabiliyomuyum kızlar:18: ama size söz veriyorum kilo almayacağımmmmm grsrz inş ecrin kalori hesabı için fittingoyu tavsiye ederim canım
kızlar bugünden itibaren fazla giremem ama günlük yediklerimi mutlaka bildireceğim akşam olunca çok kaçırırsam kızın banatamammı size hesap vereceğimi bilmek sofrada bana engel olcak eminim.bide kızlar normalde bizim evde çok ahım şahım yemek pişmez tek çeşit olur oda genelde çorbadır.o yuzden şimdi güzel güzel yemekler yapacam bir özlem var e genel olarakta açım aylardır zaten anlatabiliyomuyum kızlar:18: ama size söz veriyorum kilo almayacağımmmmm grsrz inş ecrin kalori hesabı için fittingoyu tavsiye ederim canım
ismini duymuştum ama nasıl yapıldığını bilmiyordum yarın da ben deneyeyim. birşey sorcam suyun içinde dağılmıyor mu ?Bugün sabah 2 yumurta tavada
yarım dilim çavdar
2 bardak çay içmiştim
arada türk kahvesi
öğlen sıcak lıght süte tarçın içtim büyük bardakta
akşam yemeğide bilirmisiniz bilmem cılbır yapıcam
tarifi
kaynayan suyun içine 2 adet yumurta kırcam karıştırmadan
yumurtalar suda pişinde kevgirle alıp yoğurdun içine koyucam üzerine pul biberle yicem
buda güzeldir tavsiye ederim .
ismini duymuştum ama nasıl yapıldığını bilmiyordum yarın da ben deneyeyim. Birşey sorcam suyun içinde dağılmıyor mu ?
Bugün sabah 2 yumurta tavada
yarım dilim çavdar
2 bardak çay içmiştim
arada türk kahvesi
öğlen sıcak lıght süte tarçın içtim büyük bardakta
akşam yemeğide bilirmisiniz bilmem cılbır yapıcam
tarifi
kaynayan suyun içine 2 adet yumurta kırcam karıştırmadan
yumurtalar suda pişinde kevgirle alıp yoğurdun içine koyucam üzerine pul biberle yicem
buda güzeldir tavsiye ederim .
Bugün yediklerim
Sabah Ögle arasi: yogurt + kivi
Ara: fistik+ 2 kuru kayisi
Aksam: Kabuska + kuru üzüm
Toplam Kalori: 650- 700 arasi bir sey
Artik Kalori de hesapliyorum (http://www.fittingo.com/)
Simdiden sonra cay icmeye devam :)))) Belki bir de az sütlü kahve icebilirim aksama (50 cal)
site cok eglenceliymissss bende kayit oldum fittingo ya :))))
cilbir mi, ilk defa duyuyorum ilginc. yumurta yagsiz yenebilir bu sekilde. Bi denemek lazim, tarif icin sagol derincim
Aynen, o sinirlenip birakma krizleri banada geliyordu, taaa kiii isin aslini anlayip kavramaya baslayincaya kadar.
fazla kilolarimi son 3-4 senede aldimEvet sporla desteklenen diyetler ve saglikli beslenmeler daha etkili oluyor. Ay mutlu olmakta ne demek, ben ucuyorum tartida eksiklik görunce kilomuzda yakinmis bizim :))) boyun kac canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?