Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

haklısın canım sporu bırakmak yok benim eşimde zayıftır ve hemen veren biridir.bakalım nasıl tepki vercek 1 ay sonra :)) bencede aslında bana diyorlar pek yemiyorum ya senin bu yaptığın diyeti ben yapsam çokdan veriridim diyorlar ama dediğin gibi bizim sorunumuz pko yani insülin direnci .sen şeker ilacı kullanıyormusun canım ben glukofen kullanıyorum uzun aradan sonra ama beni titrettiriyor bu ilaç yaa bu saatlerde aslında aç değilim ama acıkmış gibi elim ayağım titriyoo

Canım günde 2 litreye yakın içiyorum sürekli bitki çayı içiyorum

Haklisin ecrin cim, sabretmek lazimda. Bizdede hic sabir yok hemen bitsin gitsin istiyoruz. uzun suruncede motivasyon yerle bir oluyor.
uzun vadede aldik, uzun vadede vermeliyiz aslinda.

Haklisin ecrin cim, sabretmek lazimda. Bizdede hic sabir yok hemen bitsin gitsin istiyoruz. uzun suruncede motivasyon yerle bir oluyor.
uzun vadede aldik, uzun vadede vermeliyiz aslinda.

kesinlikle biz hemen verelim istiyoruz ama öylede olmuyor bende kendime öyle dedim sanki 1 haftada mı aldım ki ben hemen sinirleniyordum bırakıyordum olmuyor gitmiyor işte diye şimdi dikkat edince ve sporda yapınca azda olsa gidiyor yaa mutlu oluyorum valla sende iyi vermişsin canım

Aynen, o sinirlenip birakma krizleri banada geliyordu, taaa kiii isin aslini anlayip kavramaya baslayincaya kadar.
fazla kilolarimi son 3-4 senede aldim Evet sporla desteklenen diyetler ve saglikli beslenmeler daha etkili oluyor. Ay mutlu olmakta ne demek, ben ucuyorum tartida eksiklik görunce kilomuzda yakinmis bizim :))) boyun kac canim?

kızlar bugünden itibaren fazla giremem ama günlük yediklerimi mutlaka bildireceğim akşam olunca çok kaçırırsam kızın bana tamammı size hesap vereceğimi bilmek sofrada bana engel olcak eminim.bide kızlar normalde bizim evde çok ahım şahım yemek pişmez tek çeşit olur oda genelde çorbadır.o yuzden şimdi güzel güzel yemekler yapacam bir özlem var e genel olarakta açım aylardır zaten anlatabiliyomuyum kızlar:18: ama size söz veriyorum kilo almayacağımmmmm grsrz inş ecrin kalori hesabı için fittingoyu tavsiye ederim canım

Poyraz süpersinnnnnnnnnnnn , senin adina cokkkkkkkkkkkkk sevindim :13: Bencede haftada bir veya toplamda ayda 4 kilo vermek cok iyi Benimde hedefim bu :)

Betulina sağol canım :124: :124: Hedeflerimiz aynı, darısı senin başına tatlım :119: :119:

zeyasssssssssssssssssss fittingo cok super bi siteymissssss, kayit oldummmmm bende DD

Zeyascım bence misafirliğe gitmek daha tehlikeli. İnsanın önüne hazır bir şeyler gelince ve bide elde yediğin daha tatlı olunca kaçamak yapmak daha kolay oluyor. Şahsen ben kendi yaptığım yemeği o kadar severek de yemiyorum, bilmiyorum sen nasılsın? Bence misafirlerine ve kendine muhakkak çorba yap, mesela brokoli yada tavuk çorbası gibi. Ve yemeklerde de muhakkak salata yada yoğurt olsun. Böylece sen önden çorbanı içersin, yemekler ofsayt ise, çorbanın üstüne yoğurt yada salata takılırsın Şimdiden kolay gelsin tatlım

Kızlaarrrr.. çok çok selam herkese..

Ancak fırsat buldum bugün yazmaya.. Geçmişi okudum ama tek tek dönemedim.. Biraz yoğun bir gün..

Sabah 2 haşlanmış yumurta, az peynir ve yarım domates yedim.

Öglen makarna ve yoğurt yedim.

Akşam ise sadece 1 karnıyarık yiycem galiba..

Öpüyom hepinizi kocaman kocaman..

Bugün sabah 2 yumurta tavada
yarım dilim çavdar
2 bardak çay içmiştim

arada türk kahvesi

öğlen sıcak lıght süte tarçın içtim büyük bardakta

akşam yemeğide bilirmisiniz bilmem cılbır yapıcam

tarifi
kaynayan suyun içine 2 adet yumurta kırcam karıştırmadan
yumurtalar suda pişinde kevgirle alıp yoğurdun içine koyucam üzerine pul biberle yicem

buda güzeldir tavsiye ederim .

kızlar bugünkü menüm sabah 1 yumarta peynirde kızartılmış yağda pişmesin diye tavada peynirle pişiriyorum bende. ara öğün olarak bir adet kırmızı elma akşam yemeği olarakta yumurta patates salatası yaptım yağsız tuzsuz limon sıktım biraz çok değil ama yarım tabak bile sayılmaz şimdide türk kahvemi içip kapanışı yapıyorum.

ismini duymuştum ama nasıl yapıldığını bilmiyordum yarın da ben deneyeyim. birşey sorcam suyun içinde dağılmıyor mu ?

Bugün yediklerim
Sabah Ögle arasi: yogurt + kivi
Ara: fistik+ 2 kuru kayisi
Aksam: Kabuska + kuru üzüm
Toplam Kalori: 650- 700 arasi bir sey

Artik Kalori de hesapliyorum (http://www.fittingo.com/)
Simdiden sonra cay icmeye devam :)))) Belki bir de az sütlü kahve icebilirim aksama (50 cal)

cilbir mi, ilk defa duyuyorum ilginc. yumurta yagsiz yenebilir bu sekilde. Bi denemek lazim, tarif icin sagol derincim

site cok eglenceliymissss bende kayit oldum fittingo ya :))))

site cok eglenceliymissss bende kayit oldum fittingo ya :))))

Seni burda görmek güzel semocum Devam lütfen, birbirimizi takip ederek eskisinden daha iyiye gitmeye calisalim insallah. Hep - lere, hep -lere

ANTEPLI nerde, ERICA da yok, GSYK dan da ses yok! Nerdesiniz kizlar

cilbir mi, ilk defa duyuyorum ilginc. yumurta yagsiz yenebilir bu sekilde. Bi denemek lazim, tarif icin sagol derincim

Ayyy kuşummm ben biliom bunu, çok ta severim ama çok oldu yemeyeli..

Diyet olmayan hali şöyle;

Kaynayan suya bi parça tuz.. suyun içine yumurtaları kırıyosun..
Yumurtalar pişince kevgirle tabağa, sarıları sulu sulu kalıyo bide.. nım nım nım...
üzerine sarmısaklı yoğurt ve yağda kızdırılmış pul biber sosu..

Sarımsak hiç sevmem ama bi bu - bi de mantı, acayip yakışıyor..

bende 4 senede aldım canım her sene aldımda aldım evet yakın kilolarımız benim boyum 1,66 aslıdna kilolu durmuyorum ben sadce göbek çevrem simit gibi bide hafif kalçam var benim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…