Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

canın bişey isterse bizi hatırla canım

afiyet olsun canımcım, ben çok severim çılbırı, iyi hatırlattın, yaparım bu ara bende..

Afiyet olsun tatlım..

site cok eglenceliymissss bende kayit oldum fittingo ya :))))
Ben uyuz oldum yaaa.. moralimi bozuyo, minncık bişey yazıyon, bi dünya kalori.. bakmiom hiç..

Seni burda görmek güzel semocum Devam lütfen, birbirimizi takip ederek eskisinden daha iyiye gitmeye calisalim insallah. Hep - lere, hep -lere

ANTEPLI nerde, ERICA da yok, GSYK dan da ses yok! Nerdesiniz kizlar
Aynen betülcüm, hep - lere inşallah..
Yine eksik çok var gibi geliyo bana da..

kızlar yaa diyetisyenden destek mi alsam napsam ben yaa çok sinirlerim boluyor böyle ne yiycemi bilmiyorum öğünlerde napcam bi arkadaşım kuruyemişle süt falan önerdi olabilir aslında ama yinede gitsem mi acaba diyetisyene . gerçi gitsemde pek uyamıycam çalıştığım için gibi geliyor

Ecrincim, kaç yaşındaydın hatırlayamadım ama bence kendini 1 hafta daha izle, sonra karar ver..
Regl öncesi, sırası, sonrası, spora ağırlık verdiğindeki kasların durumu, wc olayı herşey o kadar çok yanıltıp etkiliyorki..
Bi izle bakalım, neler olacak.. sonra karar ver..

ben 27 yaşındayım canım pkoluyum ve insülin direncimde var veriyorum zor veriyorum ama geri hemen alıyorum bu rahatsızlığımdanda kaynaklanıyor adetlerimde düzensiz 3 ay adet olmadığımı bilirim :) pkoda kilo önemli doktorum eski kilona düş adetlerinde düzelir dedi bana zor gibi geliyor yani ama dediğin doğru 1hafta daha izliycem sonra karar verecem canım

Akşam 6 tane yağsız kanat biraz da salata yedim bitirdim gnü.bu aralar çok acıkıyorum

Bugun islerim vardi spor yapmadim....
Sabah,
2 yk lor peynir
1 kirmizi biber
Maydanoz ve dere otu
2 adet lihgt kizarmis ekmek

sogan suyu

Ogle yemedim canim istemedi

Aksam

3 patlican kozledim domates sos doktum ( domates sosu bir kasik z.yagi ile yaptim)
Yogurt
2 adet light kizarmis ekmek

Yok canim ben ilac kullanmiyorum pko icin sogansuyu iciyorum..

08:00 sabah kahvaltı: süt-yulaf-muz-tarcın

09:30- spor salonu - 1 saat kosubandında yurume, yarım saat bısıklet, yarım saat agırlık+squat+ıcbacak+dısbacak calısması (ilk defa bukadar cok calısma yaptm hoca mahvettı benı )

12.30- tavuk + salata + yesıl cay

14. 00 - elma ve etı form

16.30 mercımek corbası + 2 havuc + 2 diim kepek ekmegi

1 hafta sonra tartılmayı dusunuyorum :))

Sogan suyunu tavsiye ederim canim evegelir gelmez kaynatip icersen insallah sifasini gorursun..

Amin canım inş bugün adetimin 21 günü iki gündür akıntım var yumyrtluyorum galıbainş bendede işe yara canım

iyi aksamlar arkadaslar bende menumu yazayimsabah iki dilim kepek egmegine tost salatalik domates 4 zeytin
Oglen bi. Tavuk budu haslama
Biraz pilav
Aksam ustu tatli kirizine girdim
120 gr cikolu kurabiye
Meyvesuyu
Aksam uc defa kasikla pilav yedim
Karisik birmenu oldu

günaydııınnn hatunlarrr )

sonunda hafta sonu aldığım kilocuklardan kurtuldum yarın inşallah tartıda eksileri görürüm ))ama tam 4 günde verdim neyse önemli olan verdim hatta altına düşmüşüm inşallah yarın biraz daha veririm. ))

Günaydın fıstıklar, hayırlı cumalar herkeslere..

Dün akşam 1 karnıyarık ve az pilav yedim.. Saat 19:30 civarıydı, o yüzden süt müt bişey içmedim aç yatayım diye..
Tartıda yine fark görmek güzeldi.

C.tesi kiloma ben de dün ulaşmıştım.. Bu hafta bikacyüz gramla listenin sonlarında olacam sanırım ama yine de iyi hissediyorum..

Bu haftasonu 1 öğün dışında kaçamak yapmamaya çalışıcam, ya ctesi akşam, ya da pazar sabah..
Henüz program yapmadım..

günaydınlar hanımlar

ben de akşam cılbırdan sonra eşimin eve getirdiği çiğ köftelerden 2 tane yedim marulla beraber

akşam da 1 bardak tarçınlı lıght süt içtim

şimdi sabah kahvaltım
2 yumurta tavada 1 tk. zeytinyağıyla hazırlanmış
yarım dilim tahıllı ekmek
ve çay

bu hafta hiç veremedim gibi gözüksede
regl zamanı hiç bir şişliğimin tartıda olmaması büyük avantaj
belliki ben kilo vermişim yeri ödemle dolmuş
bu 2 hafta gider böyle nisana süper şekilde girerim :))

Günaydın canlar

Umarım herkes iyidir. Öğleden sonra Mersin'e uçuyom ben Annemlere sürpriz yapacam Onlar da bundan habersiz dün bize kargo yollamışlar, börekler, sarmalar, mantılar, içliköfteler Dün öğlen 2 dilim börek, 6 sarma ve 2 içliköfte yedim, çatlıyordum resmen, içliköfteyi sırf haşladım diye yedim yoksa çoktan doymuştum. Akşam hiçbir şey yemedim, 50 dk eliptik ve 100 mekikle dünü kapattım. Sabah çok şükür ki sadece +100 deydim. Bugün sabah da 2 dilim börek yedim. Öğlene sadece 5-6 sarma yerim, zaten sonra uçağa. Pazartesi öğlen dönüyorum, tatilimi olabildiğince az hasarla kapatmaya çalışacağım

Güaydinlar efendim

Sabah yürüyüsüme gittim, sonra iki yumurta, cok kücük bir dilim peynir ve bir lokma ekmek yedim.

Günün geri kalaninda bir tabak lahanam ve bir kase yogurdum var. Kendimi tutamassam da bir tane greyfurt yerim.

Bu kadar, cünküüüüüüüüüüüüüü yarin tartida en az -800 göstermek istiyorum. Bu sabah 82.2 ciktim , yani bu amaca ulastim. Yarin icin ya buna ya daha fazla ----------- lere ulasmak istiyorum.

QUOTE=ada81;34446628]günaydııınnn hatunlarrr )

sonunda hafta sonu aldığım kilocuklardan kurtuldum yarın inşallah tartıda eksileri görürüm ))ama tam 4 günde verdim neyse önemli olan verdim hatta altına düşmüşüm inşallah yarın biraz daha veririm. ))[/QUOTE]

Evet adacim, ben de tam dört gün sonra cumartesi günkü kilomun altina düsmeye basladim, ama oldu

merhaba:) ben 19 yaşındaym eczacılık okuyorum.2 senedir diyetteyim vermem gereken 2 kilom kalmıştı ama dün öyle bi abartmışım ki sabah 2 kilo daha fazla uyandım :O eğer beni de aranıza kabul ederseniz son 4 kilomu sizle beraber vermek istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…