kızlar bugünden itibaren fazla giremem ama günlük yediklerimi mutlaka bildireceğim akşam olunca çok kaçırırsam kızın banatamammı size hesap vereceğimi bilmek sofrada bana engel olcak eminim.bide kızlar normalde bizim evde çok ahım şahım yemek pişmez tek çeşit olur oda genelde çorbadır.o yuzden şimdi güzel güzel yemekler yapacam bir özlem var e genel olarakta açım aylardır zaten anlatabiliyomuyum kızlar:18: ama size söz veriyorum kilo almayacağımmmmm grsrz inş ecrin kalori hesabı için fittingoyu tavsiye ederim canım
afiyet olsun canımcım, ben çok severim çılbırı, iyi hatırlattın, yaparım bu ara bende..Bugün sabah 2 yumurta tavada
yarım dilim çavdar
2 bardak çay içmiştim
arada türk kahvesi
öğlen sıcak lıght süte tarçın içtim büyük bardakta
akşam yemeğide bilirmisiniz bilmem cılbır yapıcam
tarifi
kaynayan suyun içine 2 adet yumurta kırcam karıştırmadan
yumurtalar suda pişinde kevgirle alıp yoğurdun içine koyucam üzerine pul biberle yicem
buda güzeldir tavsiye ederim .
Afiyet olsun tatlım..kızlar bugünkü menüm sabah 1 yumarta peynirde kızartılmış yağda pişmesin diye tavada peynirle pişiriyorum bende. ara öğün olarak bir adet kırmızı elma akşam yemeği olarakta yumurta patates salatası yaptım yağsız tuzsuz limon sıktım biraz çok değil ama yarım tabak bile sayılmaz şimdide türk kahvemi içip kapanışı yapıyorum.
Ben uyuz oldum yaaa.. moralimi bozuyo, minncık bişey yazıyon, bi dünya kalori.. bakmiom hiç..site cok eglenceliymissss bende kayit oldum fittingo ya :))))
Aynen betülcüm, hep - lere inşallah..Seni burda görmek güzel semocumDevam lütfen, birbirimizi takip ederek eskisinden daha iyiye gitmeye calisalim insallah. Hep - lere, hep -lere
ANTEPLI nerde, ERICA da yok, GSYK dan da ses yok! Nerdesiniz kizlar
Ecrincim, kaç yaşındaydın hatırlayamadım ama bence kendini 1 hafta daha izle, sonra karar ver..kızlar yaa diyetisyenden destek mi alsam napsam ben yaa çok sinirlerim boluyor böyle ne yiycemi bilmiyorum öğünlerde napcam bi arkadaşım kuruyemişle süt falan önerdi olabilir aslında ama yinede gitsem mi acaba diyetisyene . gerçi gitsemde pek uyamıycam çalıştığım için gibi geliyor
Ecrincim, kaç yaşındaydın hatırlayamadım ama bence kendini 1 hafta daha izle, sonra karar ver..
Regl öncesi, sırası, sonrası, spora ağırlık verdiğindeki kasların durumu, wc olayı herşey o kadar çok yanıltıp etkiliyorki..
Bi izle bakalım, neler olacak.. sonra karar ver..
haklısın canım sporu bırakmak yok benim eşimde zayıftır ve hemen veren biridir.bakalım nasıl tepki vercek 1 ay sonra :)) bencede aslında bana diyorlar pek yemiyorum ya senin bu yaptığın diyeti ben yapsam çokdan veriridim diyorlar ama dediğin gibi bizim sorunumuz pko yani insülin direnci .sen şeker ilacı kullanıyormusun canım ben glukofen kullanıyorum uzun aradan sonra ama beni titrettiriyor bu ilaç yaa bu saatlerde aslında aç değilim ama acıkmış gibi elim ayağım titriyoo
Yok canim ben ilac kullanmiyorum pko icin sogansuyu iciyorum..
Bende başlayacaktım ama fırsat olmadı
Sogan suyunu tavsiye ederim canim evegelir gelmez kaynatip icersen insallah sifasini gorursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?