merhaba:) ben 19 yaşındaym eczacılık okuyorum.2 senedir diyetteyim vermem gereken 2 kilom kalmıştı ama dün öyle bi abartmışım ki sabah 2 kilo daha fazla uyandım :O eğer beni de aranıza kabul ederseniz son 4 kilomu sizle beraber vermek istiyorum:)
Güaydinlar efendim
Sabah yürüyüsüme gittim, sonra iki yumurta, cok kücük bir dilim peynir ve bir lokma ekmek yedim.
Günün geri kalaninda bir tabak lahanam ve bir kase yogurdum var. Kendimi tutamassam da bir tane greyfurt yerim.
Bu kadar, cünküüüüüüüüüüüüüü yarin tartida en az -800 göstermek istiyorum. Bu sabah 82.2 ciktim, yani bu amaca ulastim. Yarin icin ya buna ya daha fazla ----------- lere ulasmak istiyorum.
QUOTE=ada81;34446628]günaydııınnn hatunlarrr)
sonunda hafta sonu aldığım kilocuklardan kurtuldum yarın inşallah tartıda eksileri görürüm))ama tam 4 günde verdim neyse önemli olan verdim hatta altına düşmüşüm inşallah yarın biraz daha veririm. ))
hoşgeldin canım , 4 kilo hemencik gider inşallah 1 ay dişini sıksan 4 kilodan bile fazla verirsin inşallah. senin işin daha kolay sadece 17.00 dan sonra yeme gündüz ekmek şeker yeme gitti 4 kilo))tabii metabolizmanda önemli benim ki yavaş çalışır seninki hızlıysa dert etmeden verirsin 4 kiloyu canım..
peki bişi sorcam kilo bildirimi yapılıyo mu belli bi gün var mı?
cumartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz canım ...
aynen canım arkadaşım bizde spor salonunda yürüyüş eliptik yapıyoruz hiç gerek yok dedi evde daha rahattım açıyorum filim koş koş koşablanada çok üzüldüm canım yaa allah yardımcısı olsun insan kilolu diye eşini aldatırmı yaa bu nasıl bir zihniyet keyfindende almamış ki kilo doğum yapmış şimdi ablan dahada hırs yapmıştır kendine . bende daha dikkat edecem kendime allah kimseyi şaşırtmasın
Menu güzel tatlım, Kilon boyun kaç - ne kadar fazlan var? Bahsedermisin?08:00 sabah kahvaltı: süt-yulaf-muz-tarcın
09:30- spor salonu - 1 saat kosubandında yurume, yarım saat bısıklet, yarım saat agırlık+squat+ıcbacak+dısbacak calısması (ilk defa bukadar cok calısma yaptm hoca mahvettı benı)
12.30- tavuk + salata + yesıl cay
14. 00 - elma ve etı form
16.30 mercımek corbası + 2 havuc + 2 diim kepek ekmegi
1 hafta sonra tartılmayı dusunuyorum :))
Bazen karışıyor menüler tatlım, ama fena diil sanki, yarın güzel bir sürpriz yapcan sen, öyle hissediyorum.iyi aksamlar arkadaslar bende menumu yazayimsabah iki dilim kepek egmegine tost salatalik domates 4 zeytin
Oglen bi. Tavuk budu haslama
Biraz pilav
Aksam ustu tatli kirizine girdim
120 gr cikolu kurabiye
Meyvesuyu
Aksam uc defa kasikla pilav yedim
Karisik birmenu oldu
inşallah canım, bu hafta bende çok zorlandım..günaydııınnn hatunlarrr)
sonunda hafta sonu aldığım kilocuklardan kurtuldum yarın inşallah tartıda eksileri görürüm))ama tam 4 günde verdim neyse önemli olan verdim hatta altına düşmüşüm inşallah yarın biraz daha veririm. ))
Derincim hedefe çok yakınsın, reglini bitir, sonra sporla beraber yeme düzenini yavaş yavaş normale sokarsın artık..günaydınlar hanımlar
ben de akşam cılbırdan sonra eşimin eve getirdiği çiğ köftelerden 2 tane yedim marulla beraber
akşam da 1 bardak tarçınlı lıght süt içtim
şimdi sabah kahvaltım
2 yumurta tavada 1 tk. zeytinyağıyla hazırlanmış
yarım dilim tahıllı ekmek
ve çay
bu hafta hiç veremedim gibi gözüksede
regl zamanı hiç bir şişliğimin tartıda olmaması büyük avantaj
belliki ben kilo vermişim yeri ödemle dolmuş
bu 2 hafta gider böyle nisana süper şekilde girerim :))
Tatlımmm, iyi yolculuklar, iyi tatiller şimdiden.. Sen giremezsin o zaman haftasonu.. Yaz kilonu şimdiden, ben ekliim listeye..Günaydın canlar
Umarım herkes iyidir. Öğleden sonra Mersin'e uçuyom benAnnemlere sürpriz yapacam Onlar da bundan habersiz dün bize kargo yollamışlar, börekler, sarmalar, mantılar, içliköfteler Dün öğlen 2 dilim börek, 6 sarma ve 2 içliköfte yedim, çatlıyordum resmen, içliköfteyi sırf haşladım diye yedim yoksa çoktan doymuştum. Akşam hiçbir şey yemedim, 50 dk eliptik ve 100 mekikle dünü kapattım. Sabah çok şükür ki sadece +100 deydim. Bugün sabah da 2 dilim börek yedim. Öğlene sadece 5-6 sarma yerim, zaten sonra uçağa. Pazartesi öğlen dönüyorum, tatilimi olabildiğince az hasarla kapatmaya çalışacağım
Güaydinlar efendim
Sabah yürüyüsüme gittim, sonra iki yumurta, cok kücük bir dilim peynir ve bir lokma ekmek yedim.
Günün geri kalaninda bir tabak lahanam ve bir kase yogurdum var. Kendimi tutamassam da bir tane greyfurt yerim.
Bu kadar, cünküüüüüüüüüüüüüü yarin tartida en az -800 göstermek istiyorum. Bu sabah 82.2 ciktim, yani bu amaca ulastim. Yarin icin ya buna ya daha fazla ----------- lere ulasmak istiyorum.
QUOTE=ada81;34446628]günaydııınnn hatunlarrr)
Hoşgeldin hayatım.. Çok kilon yok, yaşında çok genç.. gündüz biraz dikkat et, şeker kullanma, akşam da aburcuburu kessen yeter sana.. :)merhaba:) ben 19 yaşındaym eczacılık okuyorum.2 senedir diyetteyim vermem gereken 2 kilom kalmıştı ama dün öyle bi abartmışım ki sabah 2 kilo daha fazla uyandım :O eğer beni de aranıza kabul ederseniz son 4 kilomu sizle beraber vermek istiyorum:)
canım geçmiş olsun kızlar uslu olur ama seninki biraz cadı çıkmış :))
aramızda tekrar olmana sevindim eşinin de desteğini alarak gelmen güzel olmuş
inşallah istediğin kilolarını tez zamanda verebilirsin.
Tskr ederm derin cim evt benmki biraz cadi malesef:) sen de ne kadar kilo vermissin masallahh gercekten tevrik ediyorum full istikrar ne guzeel:)
Amin canm Allah kimseyi sasrtmasin..
Ya senin evinde cok buyuk iki nimet var nimet ben olsam sömururdum o aletleriins bende kosu bandi alirsam oyle yapicam film izlicem kocis cocuga baksin birlikte kosariz yururz madeem
başladığım gibi devam ediyorum hedefe az kaldı birazda sporla tamamdır bu iş
yürüyüş ve haftada 3 gün plates düşünüyorum
Tatlımmm, iyi yolculuklar, iyi tatiller şimdiden.. Sen giremezsin o zaman haftasonu.. Yaz kilonu şimdiden, ben ekliim listeye..
Nesilcim sağol tatlımO zaman bugünkü kilomu girersin sana zahmet olmazsa. (67.9) Haftaya görüşmek üzere canım, kendine iyi bak. Şimdiden teşekkürler
Tünaydın kızlar sabah kahvaltım çavdar ekmeği peynir zeytin domates yedim.
Dün akşam 25 dk eliptik 15 dk yürüdüm aslında daha çok yapardım ama misafirim geldi 2-3 gündür kaçamak yapmıyorum 17 den sonra ağzıma bişey sürmüyorum yeşil çayımıda içiyorum hatta 3 gündür saat 23,30 civarı miğdemin gurultusunu duyuyorum . biraz göbüşüm indi gibi ve bu sabah gerçekten tartıda birazcık fark etti hafta sonu 2 gün yaptığım kaçamakla 66,4 falan görmüştüm ama bugün 65,3 gördüm geçen c.tesi65,6 görmüştüm yani geçen haftaya göre 300 gr gitmiş görünüyor ama p.tesiye göre 1,1 gitmiş görünüyor.
Bu demek oluyor ki gerçekden kaçamak yapmazsan ve sporuda bırakmazsan gidiyor gitmiycek diye bişey yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?