Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

hoşgeldin canım , 4 kilo hemencik gider inşallah 1 ay dişini sıksan 4 kilodan bile fazla verirsin inşallah. senin işin daha kolay sadece 17.00 dan sonra yeme gündüz ekmek şeker yeme gitti 4 kilo ))tabii metabolizmanda önemli benim ki yavaş çalışır seninki hızlıysa dert etmeden verirsin 4 kiloyu canım..

Evet adacim, ben de tam dört gün sonra cumartesi günkü kilomun altina düsmeye basladim, ama oldu [/QUOTE]

canım bu hafta sonu dikkat edelim bari sonra 4 uğraşıyoruz ki aldıklarımızı verelim onu verelim ... Bugün ben derinin uyguladığı pirinç lapasını yapacam öğle ve akşam bakalım yarın tartıda inşallah eksileri çok çok görürüz ))

teşekkür ederim canım hoşbuldum :) çabuk kilo veririm genelde ama azmimi kaybedip verdiğimi fazlasıyla geri alıyorum her seferinde :) bu sefer sizinle beraber kaybetmeyeceğim inşallah :)

Gunaydin arkadaslar ay cok moralim bozuk sabah vucud analizi yaptrdim da soookkk oldum.23 yasindayim ama metabolizma yasim taamm 38 ayrica 16 kilo fazlam var kas kemik su iyi ama yaggg vucudumun yuzde 36 si yagmis yani kilomun yuzde 90 ini yag imis( iki haftada bir yaptricam boylece kastan eriyip erimedigimi de kontrol etmis olurum yaglar ins azalir kilomda tok karna 80 cikti off cok dertliyim

Amin canm Allah kimseyi sasrtmasin..
Ya senin evinde cok buyuk iki nimet var nimet ben olsam sömururdum o aletleri ins bende kosu bandi alirsam oyle yapicam film izlicem kocis cocuga baksin birlikte kosariz yururz madeem

Semoscum ve Betulina cim evt esm eskiden hocaydi smdide gittgi salonda hocalik yapio gbi bsey ordakilerden cok esim ilgilenio bana yine dun iki tur bu sabahta iki tur merdiven indirip ciktrdi egzersiz yapamadik cocugumu pisik yapmisim cok agliodu( o yuzden ama faydali ogrendgm ve faydasini gordgm ne olursa hemen paylasicam sizlerle

Menu güzel tatlım, Kilon boyun kaç - ne kadar fazlan var? Bahsedermisin?

Bazen karışıyor menüler tatlım, ama fena diil sanki, yarın güzel bir sürpriz yapcan sen, öyle hissediyorum.

inşallah canım, bu hafta bende çok zorlandım..

Derincim hedefe çok yakınsın, reglini bitir, sonra sporla beraber yeme düzenini yavaş yavaş normale sokarsın artık..

Tatlımmm, iyi yolculuklar, iyi tatiller şimdiden.. Sen giremezsin o zaman haftasonu.. Yaz kilonu şimdiden, ben ekliim listeye..

Evet adacim, ben de tam dört gün sonra cumartesi günkü kilomun altina düsmeye basladim, ama oldu [/QUOTE]
Betülcüm bu haftaki azminin sonucunu görcen bu hafta.. öyle hissediyorum..

Hoşgeldin hayatım.. Çok kilon yok, yaşında çok genç.. gündüz biraz dikkat et, şeker kullanma, akşam da aburcuburu kessen yeter sana.. :)

Tskr ederm derin cim evt benmki biraz cadi malesef:) sen de ne kadar kilo vermissin masallahh gercekten tevrik ediyorum full istikrar ne guzeel:)

saat 17:00 den sonra yemeyip birazda hareketle sadece kilo verilmiyor kilolarda sabitleniyor kızlar. ama destek olarak beyaz unu kesmelisiniz çünkü hipoglisemik oranı yüksek yani kana çok hızlı karışıyor ve kan şekeri düşüyor. hemen sonrasında acıkma ve halsizlik sini yapıyor. onun için ne kadar az işlenmiş buğday tüketirsek o kadar geç acıkıyoruz. o tam buğdaylar hem lifli hem yavaş sindiriliyor..

Tskr ederm derin cim evt benmki biraz cadi malesef:) sen de ne kadar kilo vermissin masallahh gercekten tevrik ediyorum full istikrar ne guzeel:)

başladığım gibi devam ediyorum hedefe az kaldı birazda sporla tamamdır bu iş

yürüyüş ve haftada 3 gün plates düşünüyorum

Amin canm Allah kimseyi sasrtmasin..
Ya senin evinde cok buyuk iki nimet var nimet ben olsam sömururdum o aletleri ins bende kosu bandi alirsam oyle yapicam film izlicem kocis cocuga baksin birlikte kosariz yururz madeem

amin canım .tamam canım koşarız o zaman beraber :)

Tünaydın kızlar sabah kahvaltım çavdar ekmeği peynir zeytin domates yedim.
Dün akşam 25 dk eliptik 15 dk yürüdüm aslında daha çok yapardım ama misafirim geldi 2-3 gündür kaçamak yapmıyorum 17 den sonra ağzıma bişey sürmüyorum yeşil çayımıda içiyorum hatta 3 gündür saat 23,30 civarı miğdemin gurultusunu duyuyorum . biraz göbüşüm indi gibi ve bu sabah gerçekten tartıda birazcık fark etti hafta sonu 2 gün yaptığım kaçamakla 66,4 falan görmüştüm ama bugün 65,3 gördüm geçen c.tesi65,6 görmüştüm yani geçen haftaya göre 300 gr gitmiş görünüyor ama p.tesiye göre 1,1 gitmiş görünüyor.
Bu demek oluyor ki gerçekden kaçamak yapmazsan ve sporuda bırakmazsan gidiyor gitmiycek diye bişey yok bence

sabah,

2 yk lor peynir
3 zeytin
1 kırmızı biber
maydanoz
3 adet kızarmış kight ekmek

öğle
pirinç lapası bir çay bardağı kadar
domates , biber , salatalık doğradım yedim

akşam
pirinç lapası
yoğurt

Derincim bir çay bardağı pirinç ne kadar çok oluyormuş ve çok doyurucu oldu uzun süre sonra pilav tarzı bişey yemek iyi geldi vallaha))
çok yenilirse kas yapar diyorlar acaba doğru mu ??

vücur geliştirenler karbonhidrat alıyorlar ama ağırlıkta çalışıyorlar kas yapmak için
biz bunu 2 günlük şok diyetler olarak yapıyoruz

ben genelde haftada 2 gün dengelemek ve vücudumdaki ödemi atmak için yapmaya çalışıyorum

hemde pilava olan isteğimi karşılıyorum .

nettede araştırıp okumanı tavsiye ederim canım

Aynen canım, kesinlikle sana katılıyorum Hafta sonuna özellikle çok dikkat etmek gerekiyor, hafta içi de 5 den sonra yemeği kesip, düzenli spor yapınca tıpış tıpış gidiyor kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…