Aynen canım, kesinlikle sana katılıyorumHafta sonuna özellikle çok dikkat etmek gerekiyor, hafta içi de 5 den sonra yemeği kesip, düzenli spor yapınca tıpış tıpış gidiyor kilolar
saat 17:00 den sonra yemeyip birazda hareketle sadece kilo verilmiyor kilolarda sabitleniyor kızlar. ama destek olarak beyaz unu kesmelisiniz çünkü hipoglisemik oranı yüksek yani kana çok hızlı karışıyor ve kan şekeri düşüyor. hemen sonrasında acıkma ve halsizlik sini yapıyor. onun için ne kadar az işlenmiş buğday tüketirsek o kadar geç acıkıyoruz. o tam buğdaylar hem lifli hem yavaş sindiriliyor..
Bu demek oluyor ki gerçekden kaçamak yapmazsan ve sporuda bırakmazsan gidiyor gitmiycek diye bişey yok bence
23 yasindayim ama metabolizma yasim taamm 38ayrica 16 kilo fazlam var kas kemik su iyi ama yaggg vucudumun yuzde 36 si yagmis yani kilomun yuzde 90 ini yag imis ( iki haftada bir yaptricam boylece kastan eriyip erimedigimi de kontrol etmis olurum yaglar ins azalir kilomda tok karna 80 cikti off cok dertliyim
Günaydın canlar
Umarım herkes iyidir. Öğleden sonra Mersin'e uçuyom benAnnemlere sürpriz yapacam Onlar da bundan habersiz dün bize kargo yollamışlar, börekler, sarmalar, mantılar, içliköfteler Dün öğlen 2 dilim börek, 6 sarma ve 2 içliköfte yedim, çatlıyordum resmen, içliköfteyi sırf haşladım diye yedim yoksa çoktan doymuştum. Akşam hiçbir şey yemedim, 50 dk eliptik ve 100 mekikle dünü kapattım. Sabah çok şükür ki sadece +100 deydim. Bugün sabah da 2 dilim börek yedim. Öğlene sadece 5-6 sarma yerim, zaten sonra uçağa. Pazartesi öğlen dönüyorum, tatilimi olabildiğince az hasarla kapatmaya çalışacağım
Kesinlikle canim, biraz özen ve caba ile bu kilolar gider, gidecek, sadece biraz sabir :) HAZIRAN AYINI MERAKLA BEKLIYORUMen az 75 olmak istiyorum o tarihe kadar
Betülcüm bu haftaki azminin sonucunu görcen bu hafta.. öyle hissediyorum....
Nesilcim, cok sagol canim güzel dilegin icin. Hepimiz umarimki adim adim hedefimize ulasiriz. Insallah her hafta -1 olursa cok güzel olacak. Ben söyle düsündüm, her "carsamba, persembe, cuma" bir kür yapmali, yani bu lahana, princ lapasi veya detoksa yarayacak herhangi bir sey olabilir. Amac cumartesi sabahina tartida bol (-)li cikmak . Bu da demek oluyorki haftanin 3 günü power diet uyguluyorsun. Diyet üstü diyetyapabilirsem, böyle yapmayi düsünüyorum, cünkü ise yariyor gibi geldi bana.
Nesilcim sağol tatlımO zaman bugünkü kilomu girersin sana zahmet olmazsa. (67.9) Haftaya görüşmek üzere canım, kendine iyi bak. Şimdiden teşekkürler
Ne dimek canımcım.. Sen eğlenmene bak, tadını çıkar tatilinin ve anneciinin..
Merhaba arkdaslar,bu sayfa'yi bir kac haftadir takip ediyorum. bundan 2 hafta once diyete basladim hatta buraya'da yazmistim baslangic kilo 56'idi suan 54.6, amacim 52 olmak ama sanki bir turlu gitmiyo kilolar takildi kaldi her sabah tartiliyorum.
Yediklerime gelirsek her sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta ve bi kac zeytin
ogle arasi sebze agirlikli ve tavuk veya balik
ara ogun ceviz ve incir
aksamlari corba iciyorum
ve hergun 1 saat yuruyus yapiyorum
acaba yediklerim mi fazla geliyor, yoksa kilo verimim normal mi, size danismak istedim
başladığım gibi devam ediyorum hedefe az kaldı birazda sporla tamamdır bu iş
yürüyüş ve haftada 3 gün plates düşünüyorum
50 dakika eliptik bisiklet yaptım 15 dakika da yürüyüş bandında yürüdüm daha devam ederdim ama bebeğim uyandı mecbur bıraktım akşama yürüyüş yapabilirsem iyi olacak..
Canim, herkesin fazlakilosu farklilik gösterdigi icin, mesela benim gibi 30 kilo fazlasi olan biri icin evet ekmegi kesmem sart. Ve Allah´a sükürler olsun benim ekmekle derdim yokEvimize beyaz ekmek girmeyeli aylar, yil olacak nerdeyse. Cok nadir hamurisi yapariz, o da tam bugdaydan. Gelgelim ben cikolata hastasiyim, serbetli tatlilari da cok severim ondan cok kilo aldim galiba. SImdi tatliiyida cok nadir kullaniyorum. Demem o ki 7-8 kilo fazlaligi olan birisinin cokta kasmasi gerekmiyor, yani kahvaltida ölcülü bir sekilde (beyaz-siyah) ekmegini tüketebilir bence. AMA SAGLIK ICIN TAM BUGDAY SART
Kesinlikle canim, biraz özen ve caba ile bu kilolar gider, gidecek, sadece biraz sabir :) HAZIRAN AYINI MERAKLA BEKLIYORUMen az 75 olmak istiyorum o tarihe kadar
Canim, bu biyolojik yas olayi tamamen kilo ile alakali. Yani se zayiflayinca otomatikmen biyolojik yasin kücülecekkkkkCanini sikma. Elbette benim senin gibi 80 kilo olan birinin yag orani yüksektir. ben 1.63 boy, 82 kilo. Yag haric vucudumuzun agirlisi 50 kilo civarinda. yani sen ve benim 30 kilomouz yag :18: Onuda azaltacagiz insallah
Canim üc gün biraz dikkat, bolca zararsiz seylere saril, zararlilarida ölcülü bir sekilde yeeeeeeeeNe olursa olsun, hafta sonunu güzel gecirmeye bak, anne ile gecirilen vakitleri kasmamak lazim
Canm plates sayesnde bnm gorumce 2 tane karin kasi yapmis ustten okadar cok sklastriyo
Bnm 30kilom yag degildir sanirim cnku.boyum 1.75 civari bi ara 52 kiloydum degnek gbi biseydimahh eski kilom 67 ye bile dobsem raziyim
Bnm 30kilom yag degildir sanirim cnku.boyum 1.75 civari bi ara 52 kiloydum degnek gbi biseydimahh eski kilom 67 ye bile dobsem raziyim
Yaaa 1.75 ne demek ya. Benim icin manken gibi birseysin sen. Derin sen de öyleYanlis hatirlamiyorsam sen de 1.70 falandin. Sizi mankenler sizi
Yaaa 1.75 ne demek ya. Benim icin manken gibi birseysin sen. Derin sen de öyleYanlis hatirlamiyorsam sen de 1.70 falandin. Sizi mankenler sizi
Kızlar yaaa, çok alakasız bişey sorcam..
Profil resimleri nasıl oluyor, nasıl yapılıyor.. eski üyemi olmak lazım acaba.. nassı yapıyonuss?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?