Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Aynen canım, kesinlikle sana katılıyorum Hafta sonuna özellikle çok dikkat etmek gerekiyor, hafta içi de 5 den sonra yemeği kesip, düzenli spor yapınca tıpış tıpış gidiyor kilolar

kesinlikle haftasonu kaçırmamak lazım bide spor şart bence

Canim, herkesin fazlakilosu farklilik gösterdigi icin, mesela benim gibi 30 kilo fazlasi olan biri icin evet ekmegi kesmem sart. Ve Allah´a sükürler olsun benim ekmekle derdim yok Evimize beyaz ekmek girmeyeli aylar, yil olacak nerdeyse. Cok nadir hamurisi yapariz, o da tam bugdaydan. Gelgelim ben cikolata hastasiyim, serbetli tatlilari da cok severim ondan cok kilo aldim galiba. SImdi tatliiyida cok nadir kullaniyorum. Demem o ki 7-8 kilo fazlaligi olan birisinin cokta kasmasi gerekmiyor, yani kahvaltida ölcülü bir sekilde (beyaz-siyah) ekmegini tüketebilir bence. AMA SAGLIK ICIN TAM BUGDAY SART

Bu demek oluyor ki gerçekden kaçamak yapmazsan ve sporuda bırakmazsan gidiyor gitmiycek diye bişey yok bence

Kesinlikle canim, biraz özen ve caba ile bu kilolar gider, gidecek, sadece biraz sabir :) HAZIRAN AYINI MERAKLA BEKLIYORUM en az 75 olmak istiyorum o tarihe kadar

Canim, bu biyolojik yas olayi tamamen kilo ile alakali. Yani se zayiflayinca otomatikmen biyolojik yasin kücülecekkkkk Canini sikma. Elbette benim senin gibi 80 kilo olan birinin yag orani yüksektir. ben 1.63 boy, 82 kilo. Yag haric vucudumuzun agirlisi 50 kilo civarinda. yani sen ve benim 30 kilomouz yag :18: Onuda azaltacagiz insallah

Canim üc gün biraz dikkat, bolca zararsiz seylere saril, zararlilarida ölcülü bir sekilde yeeeeeeee Ne olursa olsun, hafta sonunu güzel gecirmeye bak, anne ile gecirilen vakitleri kasmamak lazim

öğlen yemeğim kıvırcık salatası bulgur pilavı bide tavuk sote yedim :)

Kesinlikle canim, biraz özen ve caba ile bu kilolar gider, gidecek, sadece biraz sabir :) HAZIRAN AYINI MERAKLA BEKLIYORUM en az 75 olmak istiyorum o tarihe kadar

evet canım benimde hazirana kadar zamanım var eğer haftada 1 kilo verirsem hedefime ulaşmam lazım düğünler var haziranda herkes beni zayıf görsün istiyorum :))

Merhaba arkdaslar,bu sayfa'yi bir kac haftadir takip ediyorum. bundan 2 hafta once diyete basladim hatta buraya'da yazmistim baslangic kilo 56'idi suan 54.6, amacim 52 olmak ama sanki bir turlu gitmiyo kilolar takildi kaldi her sabah tartiliyorum.
Yediklerime gelirsek her sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta ve bi kac zeytin
ogle arasi sebze agirlikli ve tavuk veya balik
ara ogun ceviz ve incir
aksamlari corba iciyorum
ve hergun 1 saat yuruyus yapiyorum
acaba yediklerim mi fazla geliyor, yoksa kilo verimim normal mi, size danismak istedim

Betülcüm bu haftaki azminin sonucunu görcen bu hafta.. öyle hissediyorum....

Nesilcim, cok sagol canim güzel dilegin icin. Hepimiz umarimki adim adim hedefimize ulasiriz. Insallah her hafta -1 olursa cok güzel olacak. Ben söyle düsündüm, her "carsamba, persembe, cuma" bir kür yapmali, yani bu lahana, princ lapasi veya detoksa yarayacak herhangi bir sey olabilir. Amac cumartesi sabahina tartida bol (-)li cikmak . Bu da demek oluyorki haftanin 3 günü power diet uyguluyorsun. Diyet üstü diyet yapabilirsem, böyle yapmayi düsünüyorum, cünkü ise yariyor gibi geldi bana.

Canımcım, şok diyet fikri güzel ama bence kilo takıldığında yapmak gerek.. Hem son üç gün yapcan, sonra haftasonu 1 kaçamak.. bitti gitti.. haftasonundan sonramı yapmak lazım acaba.. bilemedim walla..

Kilo vermem durunca, hedefe yaklaştığımda yaparım benn.. Ama şu pirinç olayını denemek istiyorum, hala yapmadım hiç..
belki pazar günü yaparım..

Çok seviyorum pilavı..

Canım yediklerin gayet sağlıklı ve az kalorili.. Dönem dönem kilo vermek durabilir.
Senin kadar az kiloda verdiğin kilo miktarıda gayet iyi..
Sen aynen dewam et tatlım.. Derin arkadaşımızda 2 hafta takıldı, bırakmadı.. Sonra mutlu son, tekrar vermeye başladı..

50 dakika eliptik bisiklet yaptım 15 dakika da yürüyüş bandında yürüdüm daha devam ederdim ama bebeğim uyandı mecbur bıraktım akşama yürüyüş yapabilirsem iyi olacak..

50 dakika eliptik bisiklet yaptım 15 dakika da yürüyüş bandında yürüdüm daha devam ederdim ama bebeğim uyandı mecbur bıraktım akşama yürüyüş yapabilirsem iyi olacak..

Arkadsim, süpersinnnnn :13: Bilimsel aciklamasini bilmem ama bence bu yaptigin bugün icin yeter. Eliptik bisiklet cok kalori harcatan bir sey zaten, masallah 50 + 15 dk da hic az degil

Bnm 30kilom yag degildir sanirim cnku.boyum 1.75 civari bi ara 52 kiloydum degnek gbi biseydim ahh eski kilom 67 ye bile dobsem raziyim

Canm plates sayesnde bnm gorumce 2 tane karin kasi yapmis ustten okadar cok sklastriyo

benim evde butun ekipmanlarım var cd lerimde var 68 kilodayken denedim ama bacaklarımı kaldıramadım büyük topla hareketleri yapmak çok zordu
hem ağır hem hantal bir vucuttu benim için

şimdi kilo verdim dahada vericem mayıs ayında başlarım sanırım
ama öncesinde yürüyüşe başlıcam kendimi alıştırmak için havaların açmasını bekliyorum

verdiğim kiloların üzerine sıkılaşmak güzel olucak :))

Bnm 30kilom yag degildir sanirim cnku.boyum 1.75 civari bi ara 52 kiloydum degnek gbi biseydim ahh eski kilom 67 ye bile dobsem raziyim

Sen sus o zaman seni uzun cimcime Ben kisa ve sisman biriyim. Sen sadece balik etlisin arkadasimmm

Yaaa 1.75 ne demek ya. Benim icin manken gibi birseysin sen. Derin sen de öyle Yanlis hatirlamiyorsam sen de 1.70 falandin. Sizi mankenler sizi

Kızlar yaaa, çok alakasız bişey sorcam..

Profil resimleri nasıl oluyor, nasıl yapılıyor.. eski üyemi olmak lazım acaba.. nassı yapıyonuss?

Yaaa 1.75 ne demek ya. Benim icin manken gibi birseysin sen. Derin sen de öyle Yanlis hatirlamiyorsam sen de 1.70 falandin. Sizi mankenler sizi

Hehe aagol cNm ama bna sorsan ben en fazla 1.70 olmak isterim uzun boy cok da iyi bir sey degil bnce sahsen benm smdi kizim var Allah uzun omurler versin cok uzun olmasini istemem istedgni giyemiyosun ya kisa gelio ya cok dikkat cekio topuklu ayakkkabilardan herzaman icin mahrumsun heleki boyuna yakin bi kocan varsa( bikere kuzenimn dugununde topuklu.giymistim herkes bana bakiyodu acayip bisey gormusler fbi cok utanmistim o gunden sonra dugunumde dahil topuklu giyemedim( hicbi avantaji yok kalabalik durakta kac numara otobus gelio onu gormek disinda ve mutfakta magazada falan isime yariyo

evet canım 1.70 dim ama FZAB 1,75 kıskanılası bir boyu aman maşallah diyelim birde zayıflarsa zaten fena olur ama kilo verelimde mankenlik şöyle bir yanda dursun :))

Kızlar yaaa, çok alakasız bişey sorcam..

Profil resimleri nasıl oluyor, nasıl yapılıyor.. eski üyemi olmak lazım acaba.. nassı yapıyonuss?

Canm msjlara gir yan tarafta profil fotosu avatar falan cikiyo yazismalardaki avatar profildeki profil fotosu ona gore yukleyip degstrebilrsn ben senden yeni uyeyim ama benmki oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…