evet canım 1.70 dim ama FZAB 1,75 kıskanılası bir boyu aman maşallah diyelim birde zayıflarsa zaten fena olur ama kilo verelimde mankenlik şöyle bir yanda dursun :))
"
Hergun tartildigim icin hergun eksildigini gormek istiyorum heralde 3 gundur takildim kaldim gitmiyor. neyse yine moralim duzeldi :)
bu arada mesaj alintisi nasil yapiliyo bilmiyorum yapamadim :s
benim evde butun ekipmanlarım var cd lerimde var 68 kilodayken denedim ama bacaklarımı kaldıramadım büyük topla hareketleri yapmak çok zordu
hem ağır hem hantal bir vucuttu benim için
şimdi kilo verdim dahada vericem mayıs ayında başlarım sanırım
ama öncesinde yürüyüşe başlıcam kendimi alıştırmak için havaların açmasını bekliyorum
verdiğim kiloların üzerine sıkılaşmak güzel olucak :))
Canm msjlara gir yan tarafta profil fotosu avatar falan cikiyo yazismalardaki avatar profildeki profil fotosu ona gore yukleyip degstrebilrsn ben senden yeni uyeyim ama benmki oldu
kızlar selam herkese,2 3 gündür giremedim , erkek arkadasımın annesi bize tanışmaya geldi de bugün,hazırlanırken dünyadan koptum :)) tartılamadım da ama stresten,heyecandan kilo vermişimdir kesin,ya da şiştim bilemiyorum
ay çok teşekkür ederim ,inşallah ,ben de rahatladım ya yorgunluğumu farkettim,açlığımı dakesin vermissindir canimGecen hafta benim is görüsmelerim vardi,cok zotlanmadan 1,400 gitmisti. Hepsinden olumsuz cevap geldi, ondan bu hafta ilk iki üc gün zor motive oldum, yemeklerden kacma konusunda! Ama üc gündü iyiyim hamd olsun.
Bu arada hayirli olsun, kayinvalide ile tanisilmisCok hayirli bir birliktelik diliyor canim
Arkadsim, süpersinnnnn :13: Bilimsel aciklamasini bilmem ama bence bu yaptigin bugün icin yeter. Eliptik bisiklet cok kalori harcatan bir sey zaten, masallah 50 + 15 dk da hic az degil
Hallettim.. çok merci baby.. Bu arada Ayşe Berenin anneciği, senin adın ne kuşum yaaa..
Kodu çözmeye çalışıyorum..
FZ (?) - AB (Ayşe Beren)
Bayaa kafa patlattım ama bulamadım..
Gunaydin arkadaslar ay cok moralim bozuk sabah vucud analizi yaptrdim da soookkk oldum.23 yasindayim ama metabolizma yasim taamm 38ayrica 16 kilo fazlam var kas kemik su iyi ama yaggg vucudumun yuzde 36 si yagmis yani kilomun yuzde 90 ini yag imis ( iki haftada bir yaptricam boylece kastan eriyip erimedigimi de kontrol etmis olurum yaglar ins azalir kilomda tok karna 80 cikti off cok dertliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?