Bugün 45 dk eliptik yaptım 15 dk yürüdüm 80 mekik çektim arkadaşımı görmeye gitcem şnş bişey kaşırmam sabah tartı car eminim kaçmaz :))gelince plates yapcam inşşş
Tatlim bn bizim burda bi aktar var orda yaptrdm baskul gbi bi alete biniyosun corapsiz baakulun gosterge yeri teledn gbi uzuyo onu cikarip eline veriyolar sıkica tutuyosun ordan da kiz not aldi bi adam da degerlendirm yapti hatta adam bana bugday ruseymi ile biberiye tavsiye etti.biberiye vardi evde ama emziriyorum diye icemiyodum artik emmiyoictm bugun ins etkisini gorurum eczanelerde falanda olabilir bizim aktar biraz luxtu kucuk aktarlar yapnayabilr o yuzden ucretsiz zaten
Supersin canim, biliyormusun ben iki gundur cok rahatim alistim sanirim artikcok acikmiyorum...tatli istegim azaldi. Bugun sade pirinclapasi yaptim cok iyi geldi.
Sabahla akşam arasındaki kilomda neden 900 gr fark var ki anlamadım
Dogru tahmin etmisim.. İsimlerin basharfleri.. Bayaa karizma duruyo.. Bu arada Zeliha cok hos kalite bi isim bence.. Cok takilma.. Gururla tasimalisin.. Umutsuz ev kadinlarindakl Zelisi hatirladim.. Hastayim ben onada.. :)f esimin adi z benm adim isim vermesek olmaz mi yaa ismimi pek sevmem zeliha:)
Kizlar ben bu haftadami bildirim yapmiycam?
f esimin adi z benm adim isim vermesek olmaz mi yaa ismimi pek sevmem zeliha:)
Tatlim ben aceleden eklememisim seni listeye, kusura bakma.. sabah ekliim.. 2.haftan dimi.. Yeni kizlar diye bi bolum accaz yine.. :)
Canimcim bu arada orjinal mesaji geriye donuk goremedim ama vucut analizi ile ilgili fikrimi soylemek istiyorum.. Hiiiiic takilma, cogusu urun satmak icin yerin dibine sokuyorlar.. Mesela ben cok kemikliyim.. Agirligim ve iriligimin sebebi bu.. İlk bakista zayif bile sayilabilirim ama bana da oyle acayip seyler soyleyenler oldu.. Bence yaptirma bidaa, sadece moral bozar.. Takma kafana..
Evet canim 2. Haftam başlangıç kilom 69.9
Şimdi tartildim 68.6 1300 gr fark etmisim. Zor kilo veriyorum regl olmadigim icin neyse hergun grnlarada raziyim gitsinler yeterki pes etmiycem asla
Bugun anneme gidicem umarim abartmam :) kabus haftasonu ya :)))
Hayirli sabahlar
Listeye ilk ben gireyim, cok mutluyummmmmmmm kizlarrrrrrrrrrrrrrDiledigim kadar verdim bu hafta, karsiliginda sabah mükemmel bir kahvalti yaptim Ilk önce tartiya inamadim, iki c kere tartildim , 81.8 Pek erken oldu ama daha iyi. Aksama görüsürüz ve yediklerimi o zaman yaarim, simdi cikmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?