bende yapmiycam kaçamak filan.. akşam doğumgünü var.. pasta yemek için akşam yemek yemiycem..ben de listeye ekledim sadece 400 gram verebildim geçen hafta 74,200 idim. bugun 73,800 hep hafta sonu kaçamağını vermeye çalıştım neyse bunada şükür...bu hafta sonu kaçamak yooookkkkkk)) İyi hafta sonları herkese
Canm olsun ya bozsun moralimi sonucta gercekmi gercek:) en azindan kilomu ve kas oranimi ogrenmis olurum yaza da ins ben onu utandiririm:)
kaç ögün yiyorsunuz arkadaşlar?
günaydın kızlarr:) yenileri listeye ne zaman alıyosunuz ne kadar sürede yani :)
Tatlım 1 hafta düzenli dewam ettiğinde 2.hafta listenin yeni kızlar kısmına giriliyor.. sonraki haftalar üst listeye geçiyosun.
ilk haftalarda daha rahat ve fazla kilo verildiği için böyle yapıyoruz canımcım.. :)
kahvaltımı 2 domates 1 salatalık ve 2 bardak çayla yaptım :))
canım ben ekmeği bırakalı 2 seneden fazla oldu :) inan bi kez bırakıp alışınca tadını unutuyosun ve hayatın boyunca rahat edersin hiç aramıyorum ben ekmeği :)ya ben ekmeksiz kahvaltı yapamıyorum.. 1 lokma da olsa arıyorum mutlaka..
canim bende sabah ekmek yemesem diger ogunlr kontrulsuz yiyorum ve bir turlu doymuyorumya ben ekmeksiz kahvaltı yapamıyorum.. 1 lokma da olsa arıyorum mutlaka..
kızlar bi de bişey sorcam şu kilo çizelgeleri nasıl yapılıyo? önceki sayfalarda okumuştum ama şimdi bulamıyorum
bazen 3, bazen 5.. çoğunlukla kaloriye ve saatlere dikkat ediyoruz.. :)
canım ben ekmeği bırakalı 2 seneden fazla oldu :) inan bi kez bırakıp alışınca tadını unutuyosun ve hayatın boyunca rahat edersin hiç aramıyorum ben ekmeği :)
Cnim diyet saglik beslenmede diyet gruplari var ordan kilo cizelgesi nasil yapilir diye bir baslik var oda hem anlatiyor hemde link var bak istersen oraya
hiç yemiyorum canım bana kilo aldıran şeyin ekmek olduğunu farkettiğim an bıraktm:) ilk başlarda çok zorlanıyosun ama sonra alışıyor bünye yok pirinç bulgur falan da yemiyorum:) inan şuan hiç canım bile istemiyo bırakmak önemli bırakınca kilon o kadar çabuk gidiyo ki :)merhaba hiç yemiyormusun ekmek :26::26::26::26:
bende tam bir ekmek hastasıyım ve 64 kilodan 74 kiloya ekmek yüzünden çıktım
peki ekmek yerine geçen bulgur, pirinç vs yiyormjusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?