- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
- 323
Kizlar selam.. Misafirlikteyim, kalmiycaktik ama durumlar degisti.. 2 aylik yegenim rahatsiz, durmadan agliyor.. Onu doktora goturduler, ben de diger yegenimi uyuttum, ona bakiom.. Dogum gunu iptal oldu, cok sevindim.. Saat 16 gibi 1,5 kir pidesi gibi bisey yedim, sabah bi lokma ekmekle peynir yemistim.. Baska bisey yemedim ama bira ictim, iciom hala.. Bakalim nasil etki edecek.. Acayip sisim ama sabahtan beri, reglime 1 hafta var ama parmaklarim dolma gibi oldu simdiden..((( iyi geceler hepinize..
Seni burda görmek güzel semocumDevam lütfen, birbirimizi takip ederek eskisinden daha iyiye gitmeye calisalim insallah. Hep - lere, hep -lere
ANTEPLI nerde, ERICA da yok, GSYK dan da ses yok! Nerdesiniz kizlar
Ayyy kuşummm ben biliom bunu, çok ta severim ama çok oldu yemeyeli..
Diyet olmayan hali şöyle;
Kaynayan suya bi parça tuz.. suyun içine yumurtaları kırıyosun..
Yumurtalar pişince kevgirle tabağa, sarıları sulu sulu kalıyo bide.. nım nım nım...
üzerine sarmısaklı yoğurt ve yağda kızdırılmış pul biber sosu..
Sarımsak hiç sevmem ama bi bu - bi de mantı, acayip yakışıyor..
bende 4 senede aldım canım her sene aldımda aldımevet yakın kilolarımız benim boyum 1,66 aslıdna kilolu durmuyorum ben sadce göbek çevrem simit gibi bide hafif kalçam var benim canım
Saol bitanem, bebisi hastaneye yatirdilar, kaninda enfeksiyon cikmis.. Bende kaldim burda, abisine bakicam..cok gecmis olsun canim
Bende misafirlikteydim gunduz baya hafif gecti ama aksam cigkofte bol salata yedim sarap ictim birbardakta ayran bide ensevdigim kurabiyeden yapmistielmali kurabiye 2 tanede ondan yedim ve yarin artik duzene girecem
Ya benim adetime dah var ama baska bir sorunum var hem kabizlikhemde asiri sanci var karnim davul gibi olmus...
Cok gec yememisin tatlim.. Bisey olmaz, korkma..Iyi geceler
Bugun cokta masum gecmedi aslinda. Sabah 2 dilim ekmekle sucuklu yumurra accik nutella yiyip ciktim evden sonra annemlerdede patatesli yumurta yedim sonra 2 saat kadar carsida cok hizli bi sekilde dolastim.islerim vardi yetistirmeye calistim.
ogleden sonra gezmeye gittik 2 dilim tatli bi dilim borek bi kasede patates salatasi yedim 3 gibi
Sonra 8 gibi cok aciktim bi kac kasik karniyarik ve pilav tirtikladim. Şu anda sabahki kilomdan 200 gr ffazlayim.
Bakalim sabah kac cikicam :)
Ayyy, cok saol yaa.. Dogru yolda oldugumuzu bikez daha hissettirdin.. Bende senin baslangic kilonda sayilirim.. Ne kadar surdu 15 kilo vermen?Geçen sene başlamıştım bunu uygulamaya . Ilk başladığım zaman yaklaşık 68 -69 kiloydum . Akşamları sadece meyve yiyordum çok acikirsam onun dışında canımın çektiği herseyi yiyordum çok fazla olmamak şartıyla . Şuan 53 54 kilo arasindayim ve gerçekten ise yarayan bi yöntem tavsiye ederim kilo almıyorum suan ne kadar yesemde tavsiye ederim herkese . Ama ilk baslarda ekmeği kesmek şart kesinlikleee.. :**
Kuzuuuumm, farksiz tekrar baslaman cok guzel bitanem.. Cok sevindim..Listemiz 08/03 - 15/03..........
Kuzuuuumm, farksiz tekrar baslaman cok guzel bitanem.. Cok sevindim..
Saol bitanem, bebisi hastaneye yatirdilar, kaninda enfeksiyon cikmis.. Bende kaldim burda, abisine bakicam..sabah konustuklarimizdan sonra sevindim senin adina.. İyi gelmistir arkadas ortamina girmek.. Afiyet olsun.. 2-3 sene once hemoroit ameliyati olan bir arkadasimdan ogrendim, ameliyattan sonra uzun sure kabizlik cekmemesi gerekmisti. 1 tatli kasigi bali ilik suyla karistir ic, hemen sonuc aliyosun dedi.. Dun aksam bende kotuydum, denedim.. Bide form cayi ictim yatmadan, bayaa İse yaradi.. Dene istersen tatlim..[\QUOTE]
Cok gecmis olsun canim ya zor bi durum bizde yatmistik enfeksiyon vardi kizimin kaninda.
Cok gec yememisin tatlim.. Bisey olmaz, korkma..
Evet evet bisey olmadi cok mutlu oldum hatta. Bugunude atlatirsak haftaici kolay geciyo zaten
Ayyy, cok saol yaa.. Dogru yolda oldugumuzu bikez daha hissettirdin.. Bende senin baslangic kilonda sayilirim.. Ne kadar surdu 15 kilo vermen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?