Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kızlar ben oon gun gıbı bı surede 2 bucuk kılo verdııım cok mutluyuuum. ama daha devam etmek gerekıcek ve gıtgıde zorlasıyo:113:

iyi pazarlar hanımlar

cumartesi gününü çok çok hafif geçirdim akşamına 2,5 kutu bira içtim :)) tolere etmiştir.

pazar sabahu güzel kahvaltı yaptım
1 yumurta tavada
2 adet pankek üzerine karışık kahvaltılıkla yedim

şimdi hazmı için bir türk kahvesi içerim ama akşam 5 kadar hiçbir şey yemem ,
akşamıda hafif geçirisem günü kurtarırım ...

Herkese hayirli pazarlar

Arkadaslar, benim dün tam bir ayim bitti ve hedefimin biraz üstünde bir sonuc aldim Bunu sizinle tanismamis olsaydim basarabilirmiydim, bilmiyorum, sanmiyorum Iyiyki varsiniz, her birinize ayri ayri coookkkk tesekkür ederim
Simdiden sonraki hedefim, 15 nisanda 78 kilo olmak- yani haftada en az bir kilo vermek 78 benim icin büyük bir basari olacak, cünkü en son 12 yil önce 78 olmus olabilirim, artik hatirlaymiyorum bile :26:

Bugün kuzenli yigenli bir kahvaltimiz vardi, onun icin kelli felli bir kahvalti yaptim, simdide sonra yarina kadar ayran ve su haric bir sey tüketmeyi düsünmüyorum, CÜNKÜ BEN COK TOKUM Iyi yedigimde bunu söylüyorum ki o saatten sonra uyuyana kadar bir sey yemiyeyim.

Simdi hesap ettim bugün toplamda 800 kalori almisim, sabah 1,5 saat yürüdügüm icin 400 kalori yakmisim

Kahvalti öncesi: Yarim elma, yarim greyfurt
Kahvaltida : sucuklu yumurta, peynir, üc zeytin, yesillik, bir kasik tahin, yarim dilim tam bugday ekmek, bir sarma :))))

Canim, beyaz unlu mamülleri hayatindan cikart, onlar kesinlikle farkettiriyor. Benim artik bazen hic ekmek yemedigim de oluyor, ama genelliklekahvaltida iki lokmada olsa tam bugday ekmegi yemeye calisiyorum, kesinlikle bagirsaklarimi calistirdigini düsünüyorum. Aksi takdirde tuvalet sorunu yasadigimi farkettim.

Arkadasim seni yeni görüyorum, öncelikle HOSGELDIN aramiza ve basarin icin tebrik ediyorum :13: cumartesiye kadar 76 olman cokta zor degil, basarilar diliyorum sana

Ya benim adetime dah var ama baska bir sorunum var hem kabizlikhemde asiri sanci var karnim davul gibi olmus...

Alaca, liptonun 10lu bitki cayini veya aklina gelen herhangi hazimi kolaystirici bir bitki cayi kullanmani tavsiye ederim. FORM lari sahsen kendim kullanmayi uygun bulmuyorum, bagirsak sistemi icin uygun oldugunu düsünmüyorum. Ama su yesilcayli, mateli, biberiyeli, kekikli, funda yaprakli vs. caylarin siskinlik ve hazinsizliga (psikolojikmen bile) iyi geldigini düsünüyorum. Bir de lahana ve maydonoz kürü bende olmasi muhtemel bütün sislikleri almisti, tavsiye ederim. Pazartesi maydonoz limon sarmisak(dilersen bunu koymayabilirsin de) uygulamaya devam edecegim, bu da cok iyi geliyor.

Arkadasim seni yeni görüyorum, öncelikle HOSGELDIN aramiza ve basarin icin tebrik ediyorum :13: cumartesiye kadar 76 olman cokta zor degil, basarilar diliyorum sana

Tesekkurler ederim ama 67 demistim sanirim ters yazdın :)

Bende bugun abarttim ama cok guzel bi kahvalti yaptim patates salatasi nutella bal kaymak peynir zeytin ve baya bi ekmek kacti. Kahvalti yaptigimda 11:30-12 gibiydi saat bide cocuklara sutlac yaptim şimdi bi kasede ondan ictim. Bende bu saatten sonra bisey yemeyi dusunmuyorum cunku cook cok tokum. Yedikten sonra cok pişman oldum ama malesef yemis bulundum. Aksam.da yemessem karsilar sanırım. Yoksa verdigim gramlari geri almak kotu olcak.

Hahahaha, evet 67 demek istedim Ben bazen cok kaciriyorum, ama buna ekmek, pilav, makarna dahil olmuyor. Onlari hayatimdan cikarttim diyebilirim. Benim zaafim tatliya :18: Sadece kahvaltida iki üc lokma tam bugday ekmek yedigim oluyor. Ve gectigimiz bir ay icinde ayri günlerde iki kere tam bugday pogaca yemistim- o da ekmek yerine. Demem o ki, ekmek kacamagi cok yapmamaya calis.

Selam hanımlar ben de bugün tartışdım ve bir kilo gıtmış bile 62 olmuşum bu sabah kahvaltım spesıl k tam tahıllı gevrek ve süt 2 kuru incir kuru kayısı ve cevız şimdı de form çayımı içiyorum aksam bes gibi haslanmış patates ve semizotlu yoğurt salata yiyeceğim ben geceleri de bazen form şekersiz çayımı içiyorum hepimize güpgüzel pazarlar :))

Kizlarrrrr, dun cok dikkat ettim ama bugun ooooo neler yemedimki neyse en azindan bir gun zararla kurtardim..suan yesil cay iciyorum ve gunu kapatiyorum...buhafta bugunun bedelini odeyecem...

O zaman hemen hemen benziyırum birbirinize ven evlenmeden önce 50 kiloydum ( şindi beni görenker kuru kız gitmiş diyırlar ama ben vermek istiyorum daha çocuk bile doğuramadım

Merhaba kızlar .. Beni unutmadınız inşallah .. Hepiniz iyisinizdir umarım .. Kızlar ben cok kötüyüm derin betul zeyas semo bana yardım edin .. Evde tekim annem yok memelekete gitti abimler babam var tek ve ben yapıyorum herşeyi yemeği vesaire. Ve bu yüzden kendimi aşırınderecede. Kaybettim yani onlara yaptım bende yedim .. Ve zamanla beşten sonrada yemeye başladım yine bıraktım sonra gene başladım cok feci hasta oldum .. Ve mecburen gec vaktte yedim bişeyler yaptıklarında .. Ve sabahlarıı evde tekim ve canım sıkılıyodu dışarı cıkamıyorum cıkmak istemiyordum ve ac hissediyorum sürekli kedimi ve yiyorum .. Herşeyi yediö abarttım iyice .. Burayıda bıraktıö cünkğ yazıyordum kimse cevap vermeyince motivasyonum tamamen gitti ve bende girmez oldum sinirlerim baya bozuldu ama kac gündür hep bi eksklik var yani motivasyonum falan hic kalmadı anlıyacagnz .. Ve haliyle kilo aldım yediklerimden dolayı .. Cok kötüyüm morelım sıfır yardım edin nolur.. Vallah cok kötüyüm girmedigm icinde pişmanım size ihtiyacım var acilen .. 😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dün kaçamaksuz geçti çok şükür bugün kahvaltımı çok geç yaptım 1:30 gibi 4 dilim çavdar ekmeği yedim yumurta tereyağında biraz donates 2 tane biber kızartması yedim ekmepi kaçırdım 3 gibi yarım kase sütlaç annem ye te diye tutturdu sesin gitti yaa grip olcam sürekli hapşuruyorum 4 gibi metva yedim elma portakal falan yedim bidr ılık süt içtim saat 5.30 gibidr çayın yanında hazır kurabiye yedim 4.5 tane (( çokmu yrmişim yaa 50 dk eliptik yaptım 20 mekik biraxcıkda zumba dansı günü böylr kapattım inş kaçamak olmax :)

Hoşgeldin canım buraya takıl arkadaşlar yardumcı olurlar :)))

Canim cok gecmis olsun insallah simdi iyidir...

evet konrol etim ecrin arkadas benden sonra benden bironceki listeyi alintilaamiss arkadaslar birazz dikat edelim fark etmesseydim listede farkim gozukmeyecekti...

Yanlış listeyi mi oaylaştım özür dilerim yaa dikkat ederim canım

Ne güzel geri almamışsın kiloları bende 55 kadar düşerim inş hep merak efdiyordum hep böyle 5 de yemeyi bırakcakmıyız diye ama sen almamışsın darısı bizim başımıza inş :))

Yok canim fazla kacamak yapmamissin sen bugun benim yediklerimi gorseydin yuhhh derdin:)))) en azindan bir gun kacamak yaptim karar verdim sabahlarida mi ekmegi kessem grgr gidiyor bu kilolar yaaa okadar da spor yapiyorum...

Yok canim fazla kacamak yapmamissin sen bugun benim yediklerimi gorseydin yuhhh derdin:)))) en azindan bir gun kacamak yaptim karar verdim sabahlarida mi ekmegi kessem grgr gidiyor bu kilolar yaaa okadar da spor yapiyorum...

Valla bende abartmışım diyordum ama böyle demene srvindim :) srnde 1 günle haftasonu kurtarmışsın canım ekmeği kesmek lazım 15 gün yenedim ama canım istiyor ekmeği sabah yemek laxım bence 1 dilim yada 2 dilim sende iyi spor yapıyırsun canım devam haftaya en az 1 kilo gitmiş olmam laxım hedef haftada 1. Kilo :)

Ne güzel geri almamışsın kiloları bende 55 kadar düşerim inş hep merak efdiyordum hep böyle 5 de yemeyi bırakcakmıyız diye ama sen almamışsın darısı bizim başımıza inş :))
Inşallah canım duşersin gerçekten kolay ve ben spor yapmadan verdim kiloları (düzenli uyku şart ama ) ilk baslarda hatta vücudum çökmüştü o yüzden düzenli kosuya çık hatta imkanın varsa yüz 1 ay da bacaklarım aşırı incelmisti yüzme sayesinde :))

Canm hosgeldin tekrardan ben de yoktum 2 hafta kadar bende yedim ictim kilo aldm hemde artik emzirmiyorum ama yaza az kaldi tshirtler giymeye baslayinca cok vicdan azabi cekicez soyle dusun yedim yedim noldu elime biseymi gecti dahami guzellestim? Hayir o yuzden dur demelisn kendine bide soyle birsey yap ben bunu bilincli yapmiyodum ama iyi oluyo mesela tatlimi yicen saat 2 olsun yerim 2 olunca saat 3 olsun yerim sevdgm dizi baslayinca yerim dizi reklama girince yerim gbi boyle yapa attir onu geriye sonra zaten canin istemez ben smdi yemek yicektm once su yessil cayi iciyim sonra yerm derm suan yiyesm yok dergiler al kendine canin yemek isteynce onla oyalan internetten bu senenin yaz kombinlerine bak ozellikle gobek ustu acik modasi adini unuttum of cok fena sinir oluyo insan:) hep bi ugras bul kendine sunu yemeden internetten sac uzatma formullerine bakayim de ve unurt yada mekik cek bunun gbi seni oyalicak seyler yaparsan aklindan cikar hic uzme kebdini bide mideni cok bulandiran bisey ye oyle anlarda mesela ben ac karnina kahve ictimmi 2-3 saat kendime gelemiyorum tiksiniyorum hele cay ac karnin koyu cay icersem gun boyu iflah olmam:) biraz bu tqrz seyler dene yolunu bulucaksin emin ol

iyi akşamlar arkadaşlar yapmıcam dedim ama biraz yine kaçamak yaptım bu hafta sonu da of bu gidişle benim diyetten eser kalmayacak zar zor verdiğim kiloları da umarım geri almam )))): dün sabah kahvaltı da poğaça yedim 2 tane akşamda 2 poğaça ile kapattım günü. bugün en fenası idi ben düne kötü derken bugün de babamın canı içli köfte istemiş annemde olmadığından yapmak bana kaldı o kadar uğraş yap yememek olmazdı ama dimisabah kalvaltı yapmamışım bide :26: bugün sadece saat 4 gibi falan 3-4 tane içli köfte yedim :18::26: biliyorum oha o kadar yenir mi diceksinz bari 1-2 tane falan olsaydı diceksiniz içinizden ama çok açtım umarım bu durum yarına tartıya yansımaz yoksa yine bütün hafta bu günün acısını çekmekle uğraşıcam):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…