selamlar hepinize
sabah poğaça yedim ,kahveyleöğle bir dilim börek ve sütlü talı gibi bir şey yemiştim ,akşam çorba içtim sadece çook saçma oldu farkındayım :)) spora yendien başlayayım diyorum ve ekmeği kesen arkadaşlar ,faydalı mı sizce belirgin bir şekilde farkettiriyor mu yani ?
Gunaydin iyi pazarlar herkese Şu anda 68.1 gorunuyorum. Dun onca sey yememe ragmen sanirim saat 3te bitirdigim icin -500 gorunuyorum. Ohh cok mutlu oldum valla cumartesiye kadar hedefim 67 hadi bakalim.
Ay çok motive oldum ben. Listeye girmek cok motive etti sanirim beni.
Ya benim adetime dah var ama baska bir sorunum var hem kabizlikhemde asiri sanci var karnim davul gibi olmus...
Arkadasim seni yeni görüyorum, öncelikle HOSGELDIN aramiza ve basarin icin tebrik ediyorum :13: cumartesiye kadar 76 olman cokta zor degil, basarilar diliyorum sana
Tesekkurler ederim ama 67 demistim sanirim ters yazdın :)
Bende bugun abarttim ama cok guzel bi kahvalti yaptim patates salatasi nutella bal kaymak peynir zeytin ve baya bi ekmek kacti. Kahvalti yaptigimda 11:30-12 gibiydi saat bide cocuklara sutlac yaptim şimdi bi kasede ondan ictim. Bende bu saatten sonra bisey yemeyi dusunmuyorum cunku cook cok tokum. Yedikten sonra cok pişman oldum ama malesef yemis bulundum. Aksam.da yemessem karsilar sanırım. Yoksa verdigim gramlari geri almak kotu olcak.
O zaman hemen hemen benziyırum birbirinize ven evlenmeden önce 50 kiloyduminsallah vericez canim. bu hafta hiiiic misafirim yok. hedefte iyi kilo vermek var insallah ;-)
nesiiiil agzim sulandi beeeh :-D
haha bende 1,67 :))) tip olarakta venziyoruz biraz desene.
benimde bacaklar kilolu bide hafif gobek var :-( 63 kilo olsam iyi oluyorum. 5-6 kilo kesin vermem lazim.
günaydın mutlu pazarlar ben hep böyle yazıyorum ama damda düşmüş gibi oldu ben kenidmi tanıtayım biraz
ikiz çocuk annesiyim , çalışıyorum 30 yaşıdayım 93 kilodan 64 lere kadar inip ama korumayıp 74 çıkmanın cezasını çekmekteyim
ve kilo veremiyorum artık
Kizlar selam.. Misafirlikteyim, kalmiycaktik ama durumlar degisti.. 2 aylik yegenim rahatsiz, durmadan agliyor.. Onu doktora goturduler, ben de diger yegenimi uyuttum, ona bakiom.. Dogum gunu iptal oldu, cok sevindim.. Saat 16 gibi 1,5 kir pidesi gibi bisey yedim, sabah bi lokma ekmekle peynir yemistim.. Baska bisey yemedim ama bira ictim, iciom hala.. Bakalim nasil etki edecek.. Acayip sisim ama sabahtan beri, reglime 1 hafta var ama parmaklarim dolma gibi oldu simdiden..((( iyi geceler hepinize..
evet konrol etim ecrin arkadas benden sonra benden bironceki listeyi alintilaamiss arkadaslar birazz dikat edelim fark etmesseydim listede farkim gozukmeyecekti...
Geçen sene başlamıştım bunu uygulamaya . Ilk başladığım zaman yaklaşık 68 -69 kiloydum . Akşamları sadece meyve yiyordum çok acikirsam onun dışında canımın çektiği herseyi yiyordum çok fazla olmamak şartıyla . Şuan 53 54 kilo arasindayim ve gerçekten ise yarayan bi yöntem tavsiye ederim kilo almıyorum suan ne kadar yesemde tavsiye ederim herkese . Ama ilk baslarda ekmeği kesmek şart kesinlikleee.. :**
Dün kaçamaksuz geçti çok şükür bugün kahvaltımı çok geç yaptım 1:30 gibi 4 dilim çavdar ekmeği yedim yumurta tereyağında biraz donates 2 tane biber kızartması yedim ekmepi kaçırdım 3 gibi yarım kase sütlaç annem ye te diye tutturdu sesin gitti yaa grip olcam sürekli hapşuruyorum 4 gibi metva yedim elma portakal falan yedim bidr ılık süt içtim saat 5.30 gibidr çayın yanında hazır kurabiye yedim 4.5 tane(( çokmu yrmişim yaa 50 dk eliptik yaptım 20 mekik biraxcıkda zumba dansı günü böylr kapattım inş kaçamak olmax :)
Yok canim fazla kacamak yapmamissin sen bugun benim yediklerimi gorseydin yuhhh derdin:)))) en azindan bir gun kacamak yaptim karar verdim sabahlarida mi ekmegi kessem grgr gidiyor bu kilolar yaaa okadar da spor yapiyorum...
Inşallah canım duşersin gerçekten kolay ve ben spor yapmadan verdim kiloları (düzenli uyku şart ama ) ilk baslarda hatta vücudum çökmüştü o yüzden düzenli kosuya çık hatta imkanın varsa yüz 1 ay da bacaklarım aşırı incelmisti yüzme sayesinde :))Ne güzel geri almamışsın kiloları bende 55 kadar düşerim inş hep merak efdiyordum hep böyle 5 de yemeyi bırakcakmıyız diye ama sen almamışsın darısı bizim başımıza inş :))
Merhaba kızlar .. Beni unutmadınız inşallah .. Hepiniz iyisinizdir umarım .. Kızlar ben cok kötüyüm derin betul zeyas semo bana yardım edin .. Evde tekim annem yok memelekete gitti abimler babam var tek ve ben yapıyorum herşeyi yemeği vesaire. Ve bu yüzden kendimi aşırınderecede. Kaybettim yani onlara yaptım bende yedim .. Ve zamanla beşten sonrada yemeye başladım yine bıraktım sonra gene başladım cok feci hasta oldum .. Ve mecburen gec vaktte yedim bişeyler yaptıklarında .. Ve sabahlarıı evde tekim ve canım sıkılıyodu dışarı cıkamıyorum cıkmak istemiyordum ve ac hissediyorum sürekli kedimi ve yiyorum .. Herşeyi yediö abarttım iyice .. Burayıda bıraktıö cünkğ yazıyordum kimse cevap vermeyince motivasyonum tamamen gitti ve bende girmez oldum sinirlerim baya bozuldu ama kac gündür hep bi eksklik var yani motivasyonum falan hic kalmadı anlıyacagnz .. Ve haliyle kilo aldım yediklerimden dolayı .. Cok kötüyüm morelım sıfır yardım edin nolur.. Vallah cok kötüyüm girmedigm icinde pişmanım size ihtiyacım var acilen ..😔😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?