Merhaba kızlar.cenazemiz vardı memlekete gittim tabi dikkat etmek mümkün olmadı haliyle yarından itibaren aranızdayım tekrar
.Başın sağolsun ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar .. Beni unutmadınız inşallah .. Hepiniz iyisinizdir umarım .. Kızlar ben cok kötüyüm derin betul zeyas semo bana yardım edin .. Burayıda bıraktıö cünkğ yazıyordum kimse cevap vermeyince motivasyonum tamamen gitti ve bende girmez oldum sinirlerim baya bozuldu ama kac gündür hep bi eksklik var yani motivasyonum falan hic kalmadı anlıyacagnz .. Ve haliyle kilo aldım yediklerimden dolayı .. Cok kötüyüm morelım sıfır yardım edin nolur.. Vallah cok kötüyüm girmedigm icinde pişmanım size ihtiyacım var acilen ..😔😔
iyi akşamlar arkadaşlar yapmıcam dedim ama biraz yine kaçamak yaptım bu hafta sonu da of bu gidişle benim diyetten eser kalmayacak zar zor verdiğim kiloları da umarım geri almam )))):
Hosgeldin canim ve basiniz sagolsun , Rabbim mekanini cennet eylesinMerhaba kızlar.cenazemiz vardı memlekete gittim tabi dikkat etmek mümkün olmadı haliyle yarından itibaren aranızdayım tekrar
günaydın mutlu pazarlar ben hep böyle yazıyorum ama damda düşmüş gibi oldu ben kenidmi tanıtayım biraz
ikiz çocuk annesiyim , çalışıyorum 30 yaşıdayım 93 kilodan 64 lere kadar inip ama korumayıp 74 çıkmanın cezasını çekmekteyim
ve kilo veremiyorum artık
Anteplim, nerelerdesin ya! ELbette seni merak ettik, sorduk. Canim, zararin neresinden dönersen dön kardasindir. Yarin sabah basla hemen, gecmisi unut, önüne bak
Canim hafta sonu bir sekilde kacamak oluyor malesef! Ama saat 4 gibi yedigin icliköfte bence cok zararli degil. Yani sadece icliköfteleri yediysen sorun yok bence. Sen hafta icini kontrol altina almaya calis. Ben de malesef haftasonu kaciriyor, haftaici siki bir diyetle en az bir kilo vermeye calisoyorum.
Hosgeldin canim ve basiniz sagolsun , Rabbim mekanini cennet eylesin
Hosgeldin canim. Cok süper vermissin. 93ten 64 e inmek ne demek yaaaaaaaBunu basarmissin bir kere, simdi de yapabilirsinnnnn Zamaninda nasil ve kac ayda verdin cokkk merak ettim
Çok Sağol canım âmin inşallah
Saol bitanem, bebisi hastaneye yatirdilar, kaninda enfeksiyon cikmis.. Bende kaldim burda, abisine bakicam..sabah konustuklarimizdan sonra sevindim senin adina.. İyi gelmistir arkadas ortamina girmek.. Afiyet olsun.. 2-3 sene once hemoroit ameliyati olan bir arkadasimdan ogrendim, ameliyattan sonra uzun sure kabizlik cekmemesi gerekmisti. 1 tatli kasigi bali ilik suyla karistir ic, hemen sonuc aliyosun dedi.. Dun aksam bende kotuydum, denedim.. Bide form cayi ictim yatmadan, bayaa İse yaradi.. Dene istersen tatlim..
Cok gec yememisin tatlim.. Bisey olmaz, korkma..
Ayyy, cok saol yaa.. Dogru yolda oldugumuzu bikez daha hissettirdin.. Bende senin baslangic kilonda sayilirim.. Ne kadar surdu 15 kilo vermen?
Cim sagol oberin icin bende aslinda form cayiicmek istemiordum ama gercekten mecbur kaaldim cok kotuydum resmenn sisten hamile gibi duruyordumAlaca, liptonun 10lu bitki cayini veya aklina gelen herhangi hazimi kolaystirici bir bitki cayi kullanmani tavsiye ederim. FORM lari sahsen kendim kullanmayi uygun bulmuyorum, bagirsak sistemi icin uygun oldugunu düsünmüyorum. Ama su yesilcayli, mateli, biberiyeli, kekikli, funda yaprakli vs. caylarin siskinlik ve hazinsizliga (psikolojikmen bile) iyi geldigini düsünüyorum. Bir de lahana ve maydonoz kürü bende olmasi muhtemel bütün sislikleri almisti, tavsiye ederim. Pazartesi maydonoz limon sarmisak(dilersen bunu koymayabilirsin de) uygulamaya devam edecegim, bu da cok iyi geliyor.
Anteplim canim pes etmek yik bendede ayni sey oldu bazen insanin duzeni dis etkenler yuzunden bozulabiliyor ama onemli olan vazgecmemis olman su an burdaysan demekki mucadele edecen bak hemseri sayiliriz aaalti yedi yil anntepte aldi unuversiteyide ordaokudum eh bide evde antep yemekleri pisiyorsa tamamdir ama sen guzel antep yemeklerini yedikten sonra pismanlik degilde rahat bir sekilde osofradan kaalkmak icin biraz disini sik fit olalim oyle kimseninbakislari altindaa ve vicdandan uzak aradabir kendimize ziyafet veririz yani yemekler unutalim valize koyalim onumuzde yaz var civil civil giyinmek icin mucadeleye devaam edelim bide antepliler direncli olurlar eminim sende oylesin yatcazz kalkacazz yatcaz kalkcazz............hop fit olmusuz......Merhaba kızlar .. Beni unutmadınız inşallah .. Hepiniz iyisinizdir umarım .. Kızlar ben cok kötüyüm derin betul zeyas semo bana yardım edin .. Evde tekim annem yok memelekete gitti abimler babam var tek ve ben yapıyorum herşeyi yemeği vesaire. Ve bu yüzden kendimi aşırınderecede. Kaybettim yani onlara yaptım bende yedim .. Ve zamanla beşten sonrada yemeye başladım yine bıraktım sonra gene başladım cok feci hasta oldum .. Ve mecburen gec vaktte yedim bişeyler yaptıklarında .. Ve sabahlarıı evde tekim ve canım sıkılıyodu dışarı cıkamıyorum cıkmak istemiyordum ve ac hissediyorum sürekli kedimi ve yiyorum .. Herşeyi yediö abarttım iyice .. Burayıda bıraktıö cünkğ yazıyordum kimse cevap vermeyince motivasyonum tamamen gitti ve bende girmez oldum sinirlerim baya bozuldu ama kac gündür hep bi eksklik var yani motivasyonum falan hic kalmadı anlıyacagnz .. Ve haliyle kilo aldım yediklerimden dolayı .. Cok kötüyüm morelım sıfır yardım edin nolur.. Vallah cok kötüyüm girmedigm icinde pişmanım size ihtiyacım var acilen ..😔😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yanlış listeyi mi oaylaştım özür dilerim yaa dikkat ederim canım
Kuzuuuumm, farksiz tekrar baslaman cok guzel bitanem.. Cok sevindim..
O zaman hemen hemen benziyırum birbirinize ven evlenmeden önce 50 kiloydum( şindi beni görenker kuru kız gitmiş diyırlar ama ben vermek istiyorum daha çocuk bile doğuramadım
Tekraaar gecmis olsun bebisimize
Canim ssagol bir tane form cayi ictim dun gece bu gecede bir tane ictimm
Cim sagol oberin icin bende aslinda form cayiicmek istemiordum ama gercekten mecbur kaaldim cok kotuydum resmenn sisten hamile gibi duruyordum
Anteplim canim pes etmek yik bendede ayni sey oldu bazen insanin duzeni dis etkenler yuzunden bozulabiliyor ama onemli olan vazgecmemis olman su an burdaysan demekki mucadele edecen bak hemseri sayiliriz aaalti yedi yil anntepte aldi unuversiteyide ordaokudum eh bide evde antep yemekleri pisiyorsa tamamdir ama sen guzel antep yemeklerini yedikten sonra pismanlik degilde rahat bir sekilde osofradan kaalkmak icin biraz disini sik fit olalim oyle kimseninbakislari altindaa ve vicdandan uzak aradabir kendimize ziyafet veririz yani yemekler unutalim valize koyalim onumuzde yaz var civil civil giyinmek icin mucadeleye devaam edelim bide antepliler direncli olurlar eminim sende oylesin yatcazz kalkacazz yatcaz kalkcazz............hop fit olmusuz......
Inşallah canım duşersin gerçekten kolay ve ben spor yapmadan verdim kiloları (düzenli uyku şart ama ) ilk baslarda hatta vücudum çökmüştü o yüzden düzenli kosuya çık hatta imkanın varsa yüz 1 ay da bacaklarım aşırı incelmisti yüzme sayesinde :))
50 kiloda, kup kuru olursun ecrin. Hedefin 50 kilo degil demi canim?
Canım ben her akşam 15 dk yürüyorum 50 dk eliotik bisiklet yapıyorum bende göbek ve kalça var canım şu göbek bi erise süper olcak :)
Bonjour citir kizlar, nasilsiniz bakalim? ne var ne yokkk?
Ben bomba gibi basladim bugun :)))
sabah: 1 dilim ekmek, 2 haslanmis yumurta.
ara: elma
oglen: sebze corbasi
ara: 10 badem
aksam: 1-2 kase yogurt (icine meyve dograrim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?