Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Allah razı olsun fzab .. Az önce kendime yemin ettim söz verdim yarinden itibaren yine başlıcam ve yapıcam .. Ve benm vermem geteken kilo cok haddinden fazla .. En az bi 25 kilo gitmesi lazım nasıl yapcam bilmiyorum aff allahım affff

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar.cenazemiz vardı memlekete gittim tabi dikkat etmek mümkün olmadı haliyle yarından itibaren aranızdayım tekrar

Merhaba kızlar.cenazemiz vardı memlekete gittim tabi dikkat etmek mümkün olmadı haliyle yarından itibaren aranızdayım tekrar

Başın sağolsun ..

iyi akşamlar kızlar:) sabah 2 domates 1 salatalık 2 bardak çay içtim saat 14 gibi bi bardak nescafe ve bi tane form bisküvi yedim saat 16 gbi bi elma yedim akşam da salata ve yanında küçük bi parça tavuk göğsü ve saat 19.30 gbi bi bardak nescafe ile günü kapattım:)) ayrıca 3 mil leslie yaptım:)

Anteplim, nerelerdesin ya! ELbette seni merak ettik, sorduk. Canim, zararin neresinden dönersen dön kardasindir. Yarin sabah basla hemen, gecmisi unut, önüne bak

iyi akşamlar arkadaşlar yapmıcam dedim ama biraz yine kaçamak yaptım bu hafta sonu da of bu gidişle benim diyetten eser kalmayacak zar zor verdiğim kiloları da umarım geri almam )))):

Canim hafta sonu bir sekilde kacamak oluyor malesef! Ama saat 4 gibi yedigin icliköfte bence cok zararli degil. Yani sadece icliköfteleri yediysen sorun yok bence. Sen hafta icini kontrol altina almaya calis. Ben de malesef haftasonu kaciriyor, haftaici siki bir diyetle en az bir kilo vermeye calisoyorum.

Hosgeldin canim ve basiniz sagolsun , Rabbim mekanini cennet eylesin

Hosgeldin canim. Cok süper vermissin. 93ten 64 e inmek ne demek yaaaaaaa Bunu basarmissin bir kere, simdi de yapabilirsinnnnn Zamaninda nasil ve kac ayda verdin cokkk merak ettim

Çok Sağol canım âmin inşallah

Çok Sağol canım âmin inşallah

İnşalllahh betulinam ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Tekraaar gecmis olsun bebisimize
Canim ssagol bir tane form cayi ictim dun gece bu gecede bir tane ictimm

Cim sagol oberin icin bende aslinda form cayiicmek istemiordum ama gercekten mecbur kaaldim cok kotuydum resmenn sisten hamile gibi duruyordum
Anteplim canim pes etmek yik bendede ayni sey oldu bazen insanin duzeni dis etkenler yuzunden bozulabiliyor ama onemli olan vazgecmemis olman su an burdaysan demekki mucadele edecen bak hemseri sayiliriz aaalti yedi yil anntepte aldi unuversiteyide ordaokudum eh bide evde antep yemekleri pisiyorsa tamamdir ama sen guzel antep yemeklerini yedikten sonra pismanlik degilde rahat bir sekilde osofradan kaalkmak icin biraz disini sik fit olalim oyle kimseninbakislari altindaa ve vicdandan uzak aradabir kendimize ziyafet veririz yani yemekler unutalim valize koyalim onumuzde yaz var civil civil giyinmek icin mucadeleye devaam edelim bide antepliler direncli olurlar eminim sende oylesin yatcazz kalkacazz yatcaz kalkcazz............hop fit olmusuz......
Yanlış listeyi mi oaylaştım özür dilerim yaa dikkat ederim canım

Ozure gerek yok canim birdahakine dikatli olunmasi icin yazdimmm

slm kızlar ,

sadece 1 gün kaçamakla hafta sonunu kapattım ... bugün tartılmadım korkumdan yarın tartılırım ....bu hafta regli haftam cumartesi regli olacam inşallah ileriye atmazsa bu hafta şişliğiim olabilir maydanoz ve limon suyu yapayım bariii

hafta sonu kaçamaklarım korktuğum gibi olmadı allahtan hala cumartesi günü ile aynıyım ama şişkinlik hissediyorum o yüzden iki gün lapa uygulayacağım bugünle yarın.

Bonjour citir kizlar, nasilsiniz bakalim? ne var ne yokkk?
Ben bomba gibi basladim bugun :)))

sabah: 1 dilim ekmek, 2 haslanmis yumurta.
ara: elma
oglen: sebze corbasi
ara: 10 badem
aksam: 1-2 kase yogurt (icine meyve dograrim)

Kuzuuuumm, farksiz tekrar baslaman cok guzel bitanem.. Cok sevindim..

kiz nesil, resimdeki senmisin bebegimmmm tipini yerim kiz

O zaman hemen hemen benziyırum birbirinize ven evlenmeden önce 50 kiloydum ( şindi beni görenker kuru kız gitmiş diyırlar ama ben vermek istiyorum daha çocuk bile doğuramadım

50 kiloda, kup kuru olursun ecrin. Hedefin 50 kilo degil demi canim?

Ay insallh ya .. Vay topragim .. Antebe gitmek icin can atiyorum .. Gurbetteym malesef .. Antepde ailem bu sene sok etmek istiyorum bitsin artik bu cile ya ...

Merhaba kızlar, herkese kilo verme yolunda başarılar diliyorum. başlığı açan arkadaşımızın da ellerine sağlık ama ben geçenlerde Sertab Erener'in twitterında gördüm, bir site REKLAMLAR aslında kilo vermek için işkence yöntemler kullanmak zorunda değiliz. bu site o kadar güzel ki, aç kalmak zorunda kalmadan, hiçbir şey yasak olmadan, kilo verebiliyorum. meğer çok kolaymış. bu kadar zamandır ne zorluklarla uğraştığımı hatırlayınca üzülüyorum.
siteyi kesinlikle kullanın kızlar, inanamayacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım ben her akşam 15 dk yürüyorum 50 dk eliotik bisiklet yapıyorum bende göbek ve kalça var canım şu göbek bi erise süper olcak :)

Günaydın kızlar sabah bir dilim ekmek biraz zeytin ve haşlanmış yumurta yedim şimfi 1 yeşil elma yedim grip oluyırum fiye meyvaya ağırlık verdim bugün :)

Canım ben her akşam 15 dk yürüyorum 50 dk eliotik bisiklet yapıyorum bende göbek ve kalça var canım şu göbek bi erise süper olcak :)

Hayatım bisiklet kalça yapar diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum göbek için mekik çek en çok işe yarayan o kesinlikle :)

Herkese merhabalar arkadaslar
Coguzamanki gibi güne yürüyüs ile basladim, 80 dk. Sonrasinda 10 gibi kahvalti yaptim. Aksam menüm de hazir. Bugün günlük kalorim toplam 730 ve bunu gecmeyi düsünmüyorum insallah

Sabah: iki kibrit peynir + 5 zeytin + bir kurabiye + bol yesillik+ cay
Aksama: karniyarik ve 5 kasik yogurt yemeyi düsünüyorum

Yarindan itibaren günler uzamadan üc gün oruc tutmam gerekiyor :26: Bu nedenle üc gün boyunca aksam corbami (ve belki salata) saat 6.30 icmem gerekecek!

Haftasonlari malesef cok koruyoamiyorum kendimi. Bu sebeble bu hafta haftaicini oldukca az kalori ile tamamlamayi düsünüyorum. Hadi hayirlisi bakalim

Bonjour citir kizlar, nasilsiniz bakalim? ne var ne yokkk?
Ben bomba gibi basladim bugun :)))

sabah: 1 dilim ekmek, 2 haslanmis yumurta.
ara: elma
oglen: sebze corbasi
ara: 10 badem
aksam: 1-2 kase yogurt (icine meyve dograrim)

Semos, menün süper, ideal bir diyet menüsü Bazen yeniden baslamak icin böyle düzenli, renkli ve kaliteli bir liste cok ise yariyabiliyor :13: Seni aramizda yine görmek cok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…