çok degil 3-4 gün oldu
benimde hiç gitmiyor dikkat ettigim halde gitmiyorr
Yok ben dikkat ettigim zaman iyi gidiyor bende, ama nerdeyse 1 aydir hafta sonlari cok yogundum misafirlerden. ev aldik tasindik misafir yogunlugum ondandi.
Hafta ici dikkat edip, kilo veriyorum, hafta sonu yiyorum tekrar aliyorum... ondan SIKILDIM ve birakmak istedim burayi ve diyeti. Kizlar sag olsun tuttular beni, gidersen verdiklerinide geri alirsin diye :) Bu hafta misafirim yok, ondan guzel bi baslangic yaptim bugun ;-)
Sen neler yapiyorsun, nasil bir diyet uyguluyorsan, veya saglikli beslenme bicimi?
hehe evet canim sarildim valla, bu hafta kaldigim yerden devam edicem, 3haftadir tik yok veremedim hic
Valla bu kilolar bana tak dedi artik. Agzimi tutup, gözumu tatlilara yumup son gaz devam diyorum canim[/B]
ben monti diyeti yapıyorum cnm
93 kilodan 64 e kadar indim ama tekrar 74 e çıktım
yine diyete başlaıdm ama gitmiyor, çokta dikkat ettim monti diyetide zor bir diyet
ama naıl gitcek kilolla rbilmiyorum
canim benim + 700 eksi degil listenin sonuna dogru yolla beni
canim benim + 700 eksi degil listenin sonuna dogru yolla beni
Semo, insallah sen bu gazla iyi vereceksin bu hafta Siki bir SEMO görüyorum karsimdaYarisa girelim mi senle :13: Cünkü bei sabatan beri bir seytan dürtyüor, biraz gecse diye :18::18::18:
ben monti diyeti yapıyorum cnm
93 kilodan 64 e kadar indim ama tekrar 74 e çıktım
yine diyete başlaıdm ama gitmiyor, çokta dikkat ettim monti diyetide zor bir diyet
ama naıl gitcek kilolla rbilmiyorum
Neler neler var yaaa :44: Monti nedir arkdasim
evet Allahin izniyle cumartesi 67 yi görmek istiyorummmm :)))
düello yapalim diyosun yaniiii, tm gel kiz yapalim, sen ka$indin
Diyetlerle ilgili söyle bir dusuncem var benim masum cum, bünye bir diyete cok alistigi zaman bir süre sonra o diyetle kilo verilmiyor.
Bu bitki caylari icinde gecerli, uzun sürede bagirsak tembelligi yapiyor.
Bu diyet haplarinda da böyle, ilk zamanlar kilolar iyi gidiyor, sonra sonra ayni hap kilo verdirmez oluyor...
(ben genellikle, her hafta degisik seyler deniyorum) bende cok etkili oluyor, ve sabah kahvaltide haslanmis yumurta yemeni tavsiye ederim
1 hem tok tutuyor
2 hemde yumurta karin yaglarini eritiyor
Boğazım yanıyooo( halsizim uykum da var grip yakalıyooo beni yaaa eve gidip yatmak istiyorum ben (
evet cnm dogru mesela ben monti diyeti yapıyorum ama artık veremiyorum onunla kilo
bu hafta ekmegi komple kestim
yumurta yiyorum ve kuruyemiş
haftaya 2 dlm ekmek ekliycme kahvaltıma
akşam kaçta yiyorsun yemegini semo, ben 5 te bitireyim diyorum ama hem çok erken
ehmed eiştene ve geçmem 6:30 oluyor oda çok geç dgeil sanırım
Valla canim saat 5te isten cikiyorum ben, (Allahtan i$ yerim eve yakin)
Saat 5.30 - 6.00 gibi en gec yemegimi yiyorum.
Aksam yemegini hafif tutarsan sorun olmaz 6.30 (salata, corba, sebze yemegi) vs...
Bende bu hafta aksam yemeklerini tamamen kesip, 1-2 kase yogurt yicem aksam yemegi yerine (bu haftaki diyetim bu)
Ekmegide 1-2 dilim ve sadece sabah yemeyi planliyorum.
elini sallasan diyete degiyor
montignac diyet çok iyi bri diyet aslında biraz ayrıştırma diyeti pro ve karbonu aynı ögün yedirmiyor birde
glismein endekse dayalı bir diyer
Evet onu biliyorum. Bence en saglik yeme kültürü. Ben de onu ypiyorum ara ara .. Semo gibi sistem degistirenlerdenimBaska türlü cekilmiyor bu diyet fasli!
evet Allahin izniyle cumartesi 67 yi görmek istiyorummmm :)))
düello yapalim diyosun yaniiii, tm gel kiz yapalim, sen ka$indin
bende 6:30 yiyorum ama sadece 1 kase yogurt ve 3-4 kaşık sebze yemegi
ama erken yediignde zayıflanıyor gerçekten
ok :13: Sen 67 ben 80küsürHadi insallah giderler
ecrin cnm nerelerdeisn sne monti ne oldu
geçmiş olsun
Aksam yemegin gayet hafif o zaman, sorun olmaz bence ;-) Bizim hedeflerde ayniymis 60kilo
Evet canim aynen, erken yedigin zaman gercekten guzel zayiflaniyor. Ah bide aksam karnin ac ac yatigin zamanda iyi zayiflaniyor denendi onaylandi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?