Monti yapamuyorum ben ya( topiğe listeyi yazamıyorum kendimi kartlsndırınca daha öok yiyorum ben (
Evet çok güzelde nebilim ekmeği yumurtadız yiyemiyorum. Bide gözüöün önünde yiyorlar dayanamıyorum kendimi şartlayonca olmuyor sonra saldırıyorum bıraktığım şeylereanladım cnm monti güzelde yasakları bazen uymayabiliyorinsan :18::18:
Evet çok güzelde nebilim ekmeği yumurtadız yiyemiyorum. Bide gözüöün önünde yiyorlar dayanamıyorum kendimi şartlayonca olmuyor sonra saldırıyorum bıraktığım şeylere(
ben ilk monti yaptıgımda 10 kilo vermiştim zorlanmıyorudm hiç
ama artık çalıştıgım içinz or oluyor yinede yapıyorum ama çok yapttıgım için sonuç alamıyorum artık
Bende çalıştığım için Zor oluyor evde olsa oluyor bakalım birazda böyle deniycem bakalım sen alışmışson bana zor geliyoo ben diyet deyince hemen sıkılıyorumkendimi şartlandırınca dahada yiyesim geliyo desteğin için sagol canım
abuuu bu betül cildirmis olmali, cok iddiali, 2 kilodan bahsediyor
Hadi kazamiz mubarek ola
Arkadaslar, temiz acik havada yapilan bir saatlik yürüyüs, kapali havada yapilan egzersizlerden cok daha faydaliymis. Seyda coskunun da buna bir kere atifta bulundugunu duydum arkdasimdan.
Peki 93 ten 64 inince vucudunda sarkma oldu mu? Benin gögüslerim cok büyük, dogal olarak deforme olmus durumdalar, zayiflayinca daha fazla deforme olacaklar diye düsünüyorum
Lahanaya gelince; Ben gecen haftasonu asirdigim icin getigimiz cars, pers, cuma ögle ve aksam kabuska yedim. Bunu ilk defa denedim. Öncesinde lahana kürü yapmistim üc haftalik, bu ama baska bri sey. Bu ücgünlük kabuska beni ayri bir disipline ettigini farkettim! Ama biraz sonra nesile de yazacagim gibi, o günlerde sabahleyin de yogurt ve meyve ve ögleden sonra sadece bir tabak lahana yemegi yedigim icin dogal olarak kilo verdim. Lahananin yag kirma özelligi oldugu söyleniyor, ama bence ben üc gün ögleden sonra sadece ispanak ve sadece pirasa kereviz yesemde ayni sonucu elde ederdim. Cunku bunlar cok kücük miktarda cok düsük kalorili seyler.
Nesilcim, insallah simdi daha mutlusundurPAzartesi gününün sanki insani mutsuz eden bir özelligi var. Ama simdi mutlu olacak bir amacimiz var, degil mi arkdasim; ZAYIFLIYORUZ, GÜZELLESIYORUZ
Canim, bak bu maydonoz limon kürünü veya lahana kürünü siskinlik olayi icin kesinlikle tavsiye ederim. Ben ilk diyetime hatirlarsan lahana+ maydonoz+ limon kürü ile baslamistim, sanki beni bir beden kücültürcesine siskinligimi almisti üzerimden. Ama kilo verdi mi sanmiyorum. Cünkü bugün tam bir aydir en az haftada 5-6 gün 1 saat yürüdüm ve diyet yaptim, sonuc 5 kilo. Yani bence diyet ve spor ise kendi baslarina yariyorlar. Ama dedigim gibi, adte öncesi bile siskinligim olmadi bu sefer.
Lahana yemeye gelince: yukarda masuma da söyledigim gibi, ben gecen haftasonu asirdigim icin getigimiz hafta ilk defa cars, pers, cuma ögle ve aksam kabuska yedim. Beni ayri bir disipline ediyor bu durum! Yani siki bir diyet oluyor benim icin.
Günlük aldigim kalori 500 de kaliyor. Sabah genelikle yogurt meyve + ögelden sonra kabuska!
Kisacasi sabahleyin yogurt ve meyve yedigim icin, ve ögleden sonra sadece bir tabak lahana yemegi yedigim icin dogal olarak verdirdigine sahit oldum. Lahananin yag kirma özelligi oldugu söyleniyor, ama bence ben üc gün ögleden sonra sadece ispanak veya sadece pirasa kereviz yesemde ayni sonucu elde ederdim. Cunku bunlar cok kücük miktarda cok düsük kalorili seyler diye düsünüyorum. Yani akmek yok, tatli yok, bir meyveden fazla meyve yok, asirmak yok YOK YOK YOK :18: Ve inanin ki aclik hissi hic olmuyor insanda. Aslinda bir tabak ile doyabiliyor insan. Ve sonra hafta sonunki kacamaga ragmen bu üc gün icinde insna iyi bir kilo veriyor ve cumartesiye motvasyon artiyor, tavsiye ederim. AMA BEN ÜC GÜNDEN FAZLA BUNA KESINLIKLE DAYANAMAM
Kızlar 2 gündür yoktum dün gezdim bugünde yiğenim doğdu halasına benzeyen maviş bir kızımız oldu
yediklerime sadece bugün dikkat edemedim .reglim ve karnımda kocaman bir boşuk var
yarın normale dönerim sanırım hastenede de çok ayakta kaldım çok acıktım(
bu hafta sonu yine az da olsa gram kilo vermem lazım veya aynıda kalsam olur
haftaya ve sonrasına daha da iyi devam edicem 55 kiloya 4 kilo kaldı :))
canim ben haketim sona gitleyi neyse gecmisi unutup gelecege bakayim insallah birinci olacagim gunlerde olur....yolladim seni listenin sonuna, ne guzel altli üstlü komsu olduk kiz, olsu uzulme bu hafta verirsin insallah
arkadasim haklisin haftasonu asiriya kacmadan atlatsam hafta ici kayip kilo sevincini yasarim aslinda esim calismiyor evde ve oglumun yogun sekilde randevularinin olmasi duzen birakmiyor ama yakinda hersey daha iyi olacak duzenim daha iyi olaczk kilodasim dedigin gibi beraber alacagimiz cok yol var birbirimizi motive etmeyede tesekurler motive edici yazdigin icinAlaca kilodasim benim, ne oldu :44: Bizim seninle alacak cok yolumuz varBundna dolayi, bizim icin en kötü cumartesi raporu ayni kiloda kalmak olmali, gerisin geriye GITMEMELIYIZ ASlinda sadece haftaici dikkat edebilirsen her hafta daha eksik göstereceksin tartida insallah. Yardim edebilecegimiz bir sey varsa söyle lütfen :26:
Hayırlı akşamlar canocanlar .. 89 kiloya cikmisim malesef .. Ama neyapm hayirlisi bugub sabh 2 haslanmis yumurta öglende ayni 5teb öncede patates sulusu yedim pilavla yapacak bisey yoktu ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaaaa kizlar esim coook israr etti birlikte profitrol yiyelim dedi bende olmaz sen ye dedimama cok israr edince dayanamadim bende yedim.....((( yarin ne yapsam pirinc lapasimi yapsam nasil dengelesem offff...
Tucc cumartesine kadar 4 gün var, ve dört günde bu bir kiloyu hemen verebilir, ve üstüne gramlarda eksiltebilirsin. Su dört gün icin hemen bayragi eline al canimKızlar hafta sonu özel sebepten dolayı fazla kaçırmışım galiba 1 kilo fazla çıkıyor yaa acayip moralim bozuk
Kızlar 2 gündür yoktum dün gezdim bugünde yiğenim doğdu
55 kiloya 4 kilo kaldı :))
Hayırlı akşamlar canocanlar .. 89 kiloya cikmisim malesef .. Ama neyapm hayirlisi bugub sabh 2 haslanmis yumurta öglende ayni 5teb öncede patates sulusu yedim pilavla yapacak bisey yoktu ..
Betulcum, tesekkur ederim.. usenmeyip uzun uzun yazmissin.. Hala ayniyim ben.. Pazarla pazartesi arasina ZIBARTESİ diye ilave bi gun ekleyesim var.. :))) bu hafta bende cok dikkat edicem.. Gecen hafta aksamlari sut iciyodum, sut mu durdurdu bilmiyorum, bu hafta en azindan aksamlari icmiycem..
ama zayıf olmak herşeye deger..
gecmisi unutup gelecege bakayim insallah birinci olacagim gunlerde olur....
birbirimizi motive etmeyede tesekurler motive edici yazdigin icin [/SIZE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?