Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

anladım cnm monti güzelde yasakları bazen uymayabiliyorinsan :18::18:
Evet çok güzelde nebilim ekmeği yumurtadız yiyemiyorum. Bide gözüöün önünde yiyorlar dayanamıyorum kendimi şartlayonca olmuyor sonra saldırıyorum bıraktığım şeylere (

Evet çok güzelde nebilim ekmeği yumurtadız yiyemiyorum. Bide gözüöün önünde yiyorlar dayanamıyorum kendimi şartlayonca olmuyor sonra saldırıyorum bıraktığım şeylere (

ben ilk monti yaptıgımda 10 kilo vermiştim zorlanmıyorudm hiç
ama artık çalıştıgım içinz or oluyor yinede yapıyorum ama çok yapttıgım için sonuç alamıyorum artık

ben ilk monti yaptıgımda 10 kilo vermiştim zorlanmıyorudm hiç
ama artık çalıştıgım içinz or oluyor yinede yapıyorum ama çok yapttıgım için sonuç alamıyorum artık

Bende çalıştığım için Zor oluyor evde olsa oluyor bakalım birazda böyle deniycem bakalım sen alışmışson bana zor geliyoo ben diyet deyince hemen sıkılıyorum kendimi şartlandırınca dahada yiyesim geliyo desteğin için sagol canım

Son düzenleme:
Öğlen ; nohut 4,5 çatal pilav ve 1 kasr cacık yedim 14 gibi 1,5 portakal gribim diye meyvaya sardım 4 gibi sinit yedim yarım. 4.45 gibide 2 dilim krpek ekmeği bşr avuç fındık birazdanda şimdi süt içecem balko boğazım yumuşasın fiye bugün fazla kaçırdım sanki (

evet alıştım yaparım ama bünyem cvp vermiyor
birde ilk yaptıgımda evdeyidm şimdi çalışıyorum zor oluyor
amaç kilo vermek ,hangi yöntem olursa olsun fark etmez

abuuu bu betül cildirmis olmali, cok iddiali, 2 kilodan bahsediyor
Hadi kazamiz mubarek ola

Hayir canim, iki kilo nasil verelim küsür demek istedim. Ben simdi 81.9 um, 80.9 olmak istiyorum. Sende 67 küsür Benim EN idealim 1.200 vermek, idealim ise 1 kilo Tabi her türlü - makbuldür, yeterki + olmasin

Betulcum, tesekkur ederim.. usenmeyip uzun uzun yazmissin.. Hala ayniyim ben.. Pazarla pazartesi arasina ZIBARTESİ diye ilave bi gun ekleyesim var.. :))) bu hafta bende cok dikkat edicem.. Gecen hafta aksamlari sut iciyodum, sut mu durdurdu bilmiyorum, bu hafta en azindan aksamlari icmiycem.. Bende bu gun bunu yiycem diye planli davranirsam daha disipline olabiliyorum. Omu bumu derken dayanmak daha zor geliyor. Oglene dogru yumurta, aksamda kapuskayla isi bitirebilirim. Baska sebzeleride seviyorum ama ekmeksiz doymam ben ispanakla pirasayla.. Onlar taze beyaz ekmekle guzeller.. Baska turlu hayal edemiyorum.. Aksam cesaretimi ve kendimi toplarsam yuruycem.. Bi de ip atliycam.. Bakalim.. Sabah 2 pogaca ve biraz beyaz peynir yemistim. Baska bisey yemedim. Evde elma yiyebilirim belki..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

betül sen uzun uzunn yazmışsın ama ben yeni görüdm özür dileirm hatta sormuşsun sarkma oldumu diye bana
olmadı cnm çünkü hep spor yaptım ama vucut azda olsa eforme oluyor
ama zayıf olmak herşeye deger..

bende kapuska yapıcma şimdi iş dönüşü markete ugrayımda alayım lahana
kabak ve karnıbahar var bitince yaparım

kızlar lapamı yaptım yedim bugünkü lapa diyetimi tamamlamış bulunuyorum yarında dayanabilirim inş.

Yaaaa kizlar esim coook israr etti birlikte profitrol yiyelim dedi bende olmaz sen ye dedimama cok israr edince dayanamadim bende yedim.....((( yarin ne yapsam pirinc lapasimi yapsam nasil dengelesem offff...

Kizlar bu pirinc lapasinda ..sabah kahvaltisi yapiliyor demi

Kızlar 2 gündür yoktum dün gezdim bugünde yiğenim doğdu halasına benzeyen maviş bir kızımız oldu

yediklerime sadece bugün dikkat edemedim .reglim ve karnımda kocaman bir boşuk var
yarın normale dönerim sanırım hastenede de çok ayakta kaldım çok acıktım (

bu hafta sonu yine az da olsa gram kilo vermem lazım veya aynıda kalsam olur

haftaya ve sonrasına daha da iyi devam edicem 55 kiloya 4 kilo kaldı :))

Kızlar hafta sonu özel sebepten dolayı fazla kaçırmışım galiba 1 kilo fazla çıkıyor yaa acayip moralim bozuk

Canm Allah anali babali buyutsun o mavis hala senmi oluyorsun:) bizimde halamizla babamiz mavis hatta benm babamda mavis ama bizim kiz ille de anamin goz rengidedi:) senin hedefine cok az kalmis zaten az yesen de gram gram gider ideal kilonda sayilirsin ne de olsa ay ben de biberiye cayina basladm bakalim nasil etki edicek bu arada fotodaki senmsn ya cok hos gorunuyorsun

Hayırlı akşamlar canocanlar .. 89 kiloya cikmisim malesef .. Ama neyapm hayirlisi bugub sabh 2 haslanmis yumurta öglende ayni 5teb öncede patates sulusu yedim pilavla yapacak bisey yoktu ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yolladim seni listenin sonuna, ne guzel altli üstlü komsu olduk kiz, olsu uzulme bu hafta verirsin insallah
canim ben haketim sona gitleyi neyse gecmisi unutup gelecege bakayim insallah birinci olacagim gunlerde olur....

arkadasim haklisin haftasonu asiriya kacmadan atlatsam hafta ici kayip kilo sevincini yasarim aslinda esim calismiyor evde ve oglumun yogun sekilde randevularinin olmasi duzen birakmiyor ama yakinda hersey daha iyi olacak duzenim daha iyi olaczk kilodasim dedigin gibi beraber alacagimiz cok yol var birbirimizi motive etmeyede tesekurler motive edici yazdigin icin

canim bende bir ara bir turlu toplayamadim kendimi saldim ve sonuc6 ayda 12 kilo olan bana oldu simdi aynaya bile bakasim gelmiyor o yuzden kendini topla hic onemli degil su an oldugun kilo onemli olan duzenli beslenmeye dikat et aksamlari hafif gecir ve gitikce kilolar sevin ve bir kac aysonra zayifladigini gozunde canlandir insanlarin ovguleri ve snin kendini mutlu hisetigini dusun bir kac ay sonra bu tabloyu yasamak icin yarina yeni birgune merhaba derken kendine guven....

Yaaaa kizlar esim coook israr etti birlikte profitrol yiyelim dedi bende olmaz sen ye dedimama cok israr edince dayanamadim bende yedim.....((( yarin ne yapsam pirinc lapasimi yapsam nasil dengelesem offff...

Canim oluyor öyle seyler ya.. Bugün annem olmadigi icin ben yemek pisirmek zorunda kaldim ve saat 7 olmasina ragmen pisirdigim herseyin iki üc kere tadina bakmak zorunda kaldim Simdi de canim mutfakta duran bademkurabiyesini ekiyor. Acaba alip balkondan asagiyami atsam

Kızlar hafta sonu özel sebepten dolayı fazla kaçırmışım galiba 1 kilo fazla çıkıyor yaa acayip moralim bozuk
Tucc cumartesine kadar 4 gün var, ve dört günde bu bir kiloyu hemen verebilir, ve üstüne gramlarda eksiltebilirsin. Su dört gün icin hemen bayragi eline al canim

Kızlar 2 gündür yoktum dün gezdim bugünde yiğenim doğdu
55 kiloya 4 kilo kaldı :))

Heeyyy, hayirli olsun, mutluluklar dilerim Canim sen su a zaten ideal kilondasin, yani 55e yetismen regl sonrasinda cokta zor degil. O yüzden bedenine regl öncesi ödül verebilirsin

Hayırlı akşamlar canocanlar .. 89 kiloya cikmisim malesef .. Ama neyapm hayirlisi bugub sabh 2 haslanmis yumurta öglende ayni 5teb öncede patates sulusu yedim pilavla yapacak bisey yoktu ..

Antepli :18::18::18::18::18::18: Ne yaptin canimmmm ya .. Bak ikimiz ayni kilodaydik ben baslarken, yani 87 yanlis hatirlamiyorsam. Canim bak dikkat edince iki üc dört haftada resmen zayifliyorsun. Hadi kendine gel canim, en kolay kilo verecek yastasin, cekici bir kiz olmayi hayal et Bunun önündeki en büyük engel, en byük hain YEMEK Bu Nontnga diyeti cok ideal olabilri senin icin, incelemeni tavsiye ederim

hahaha ZIBARTESİ Güzelmis Canim kesinlikle süt insani besliyor, bencede kes onu. Belki yarim türk fincani kahvesi süt ile kahve yapabilirsin, ama fazlasi aksam aksam bizi bozabilir

ama zayıf olmak herşeye deger..

Evet canim ya, kesinlikle zayif olmak herseye DEGECEK insallah

gecmisi unutup gelecege bakayim insallah birinci olacagim gunlerde olur....

birbirimizi motive etmeyede tesekurler motive edici yazdigin icin [/SIZE]

Rica ederim :13: Senin de dedigin gibi gecmisi unut, önümüzdeki dört güne bak

kızlar günaydın moralim çok bozuk kaç gündür uğraşıyorum her gün 3 mil leslie yapıyorum ekmek abur cubur hiç bişey yemyrm yediklerime dikkat ediyorum ama kilom değişmiyo çok şiş hissediyorum niye böyle oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…