kızlar günaydın moralim çok bozukkaç gündür uğraşıyorum her gün 3 mil leslie yapıyorum ekmek abur cubur hiç bişey yemyrm yediklerime dikkat ediyorum ama kilom değişmiyo çok şiş hissediyorum niye böyle oldu ya
Herkese hayirli sabahlar
Sabah yürüyüsünden geldim simdi- fitingonun hesabina göre 311 cal harcamisim
Bugün niyetliyim, iftara ne yiyecegim su an bilmiyorum, yazarim insallah. hepinize motive ve sevinc dolu bir gün diliyorum
Herkese hayirli sabahlar
Bugün niyetliyim, iftara ne yiyecegim su an bilmiyorum, yazarim insallah. hepinize motive ve sevinc dolu bir gün diliyorum
Herkese merhaba. Bende size katılabilirmiyim? Bende artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum.
Canm Allah kabul etsin oruc cok buyuk bir nimet vucud resmen dinleniyo Rabbim neyi sart kosmussa vucudumuza faydasi var ins zorlanmadan tutabilirsin aksam da cok yuklenme bnce midene corba salata ve sutlu bi tatli sekerin dusmesin enerjin azalmasn veya kuruyemis kuru meyve bi avuc kadar yemelisn bnce vucudun halsiz dusmesin
kızlar günaydın moralim çok bozukkaç gündür uğraşıyorum her gün 3 mil leslie yapıyorum ekmek abur cubur hiç bişey yemyrm yediklerime dikkat ediyorum ama kilom değişmiyo çok şiş hissediyorum niye böyle oldu ya
Allah kabul ettsin canım , maşallah hem oruçsun hemde yürüyüşe çıkmışsın ben olsam hemen uyurum) yoksa kan şekerim direkt düşüyor ...
hoşgeldin canım , hep birlikte kurutuluruz şu kilolarda da yaza çıtır çıtır oluruz)
Günaydın kızlar dün akşam spor yapamadım evrvhşder gitmez yattım ama uyumadım tv izledim dinlrnfin akşam sadece 15 dk yütğdü oda eve giderken bugün daha iyiyim haldizlik var ama oda normal galıba sabah sadece köy ekmeği yedim yarım gilim sna köy ekmeklerini bilirsiniz yuvarlak oluyor ya onu kesince uzun bi dilim oluyor işte o dilimin yarısını yedim 2 çatal oeynir ve biraz terayağla lejersiz çay iştim şimdide yürk kahvesi içiyorum sabah tartıldı 65.2 çıktım c.tesi göre 100gr eksik almamışım çok şükür bu ara ekneği fazla kaçırdom galıba
evet gruldama varsa zyaıflıyorusn dimektir
4 ögün yiyorum ben kahvaltı-öglen-ara-akşam
aslında ofise ögleni getrisem çıkmadan yesem süper olur
yazın zaten bol bol cacık yerimmonu ofiste çıkmadna yerim
valla 6 da çıkıyorum giip yemem 6:30-7 arası oluyor hafifte yesme bi guruldama hissetmiyorum
Hayir canim, iki kilo nasil verelimküsür demek istedim. Ben simdi 81.9 um, 80.9 olmak istiyorum. Sende 67 küsür Benim EN idealim 1.200 vermek, idealim ise 1 kilo Tabi her türlü - makbuldür, yeterki + olmasin
Betulcum, tesekkur ederim.. usenmeyip uzun uzun yazmissin.. Hala ayniyim ben.. Pazarla pazartesi arasina ZIBARTESİ diye ilave bi gun ekleyesim var.. :))) bu hafta bende cok dikkat edicem.. Gecen hafta aksamlari sut iciyodum, sut mu durdurdu bilmiyorum, bu hafta en azindan aksamlari icmiycem.. Bende bu gun bunu yiycem diye planli davranirsam daha disipline olabiliyorum. Omu bumu derken dayanmak daha zor geliyor. Oglene dogru yumurta, aksamda kapuskayla isi bitirebilirim. Baska sebzeleride seviyorum ama ekmeksiz doymam ben ispanakla pirasayla.. Onlar taze beyaz ekmekle guzeller.. Baska turlu hayal edemiyorum.. Aksam cesaretimi ve kendimi toplarsam yuruycem.. Bi de ip atliycam.. Bakalim.. Sabah 2 pogaca ve biraz beyaz peynir yemistim. Baska bisey yemedim. Evde elma yiyebilirim belki..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı akşamlar canocanlar .. 89 kiloya cikmisim malesef .. Ama neyapm hayirlisi bugub sabh 2 haslanmis yumurta öglende ayni 5teb öncede patates sulusu yedim pilavla yapacak bisey yoktu ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Goodmorning girls, Nasilsiniz???
canim o zaman $öyle dene, aksam yemegi niyetine meyve veya haslanmis sebze götur ye i$ yerine olmazmi? Simdiki kilonu kirmana yardimci olur belki.
tamam canikom insallah veriri, aynen betü$ kilo vermenin miktari degil her türlusu makbul
nesiiiiillll, kan grubun A mi canim? Eger A ise, süt sana iyi gelmiyor.
olsun SIKMA canini, toplarla kendini cumartesi günune odaklan
semo öyle olcak canım sanırım
sabah 8 de kahvaltımı yaptım, öglende 1 de ton balıklı salata yiycem 5-5:30 arasıda müsli getir,dm yadım onu yerim veya yogurt fındık kayısı bunlardna birni yerim birazda böyle deyelim:18::18:
c.tesimi tartılıyorsunuz kızlar siz?
Canm Allah anali babali buyutsun o mavis hala senmi oluyorsun:) bizimde halamizla babamiz mavis hatta benm babamda mavis ama bizim kiz ille de anamin goz rengidedi:) senin hedefine cok az kalmis zaten az yesen de gram gram gider ideal kilonda sayilirsin ne de olsaay ben de biberiye cayina basladm bakalim nasil etki edicek bu arada fotodaki senmsn ya cok hos gorunuyorsun
Kızlar 2 gündür yoktum dün gezdim bugünde yiğenim doğdu halasına benzeyen maviş bir kızımız oldu
yediklerime sadece bugün dikkat edemedim .reglim ve karnımda kocaman bir boşuk var
yarın normale dönerim sanırım hastenede de çok ayakta kaldım çok acıktım(
bu hafta sonu yine az da olsa gram kilo vermem lazım veya aynıda kalsam olur
haftaya ve sonrasına daha da iyi devam edicem 55 kiloya 4 kilo kaldı :))
bence aksam yemegini erken ye, cumartesi gunune kadar dene
ben bi kac ay once, 1 hafta yemin ettim kendime, aksami 4.30 da yedim ofiste.
Kucuk paket corbalar varya ondan yedim 5gun boyunca aksam yemegi niyetine.
sabah ve oglende ok dikkat ettim, 3 bucuk kilo verdim.
evet cumartesi tartiliyoruz
Goodmorning girls, Nasilsiniz???
nesiiiiillll, kan grubun A mi canim? Eger A ise, süt sana iyi gelmiyor.
Herkese hayirli sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?