Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Herkese hayirli sabahlar
Sabah yürüyüsünden geldim simdi- fitingonun hesabina göre 311 cal harcamisim
Bugün niyetliyim, iftara ne yiyecegim su an bilmiyorum, yazarim insallah. hepinize motive ve sevinc dolu bir gün diliyorum

Canm bn uzman deglm ama vucudun diyette oldgnu anlayip ac kalmamak icin yediklerini tutmus olabilir bence birgunluk diyeti bozmalisin 10 gunde bir abartmadan yemk lazmmiski vucut aclik sinyalini almasin ama yine de bi arastr istersen belki bi bilgi bulabilrsn gurkan kubilay bunu en cok uyguluyor belki vardr sitesinde sonra yersin yersin eremezsin vebalini almak istemem:))

Herkese hayirli sabahlar
Bugün niyetliyim, iftara ne yiyecegim su an bilmiyorum, yazarim insallah. hepinize motive ve sevinc dolu bir gün diliyorum

Canm Allah kabul etsin oruc cok buyuk bir nimet vucud resmen dinleniyo Rabbim neyi sart kosmussa vucudumuza faydasi var ins zorlanmadan tutabilirsin aksam da cok yuklenme bnce midene corba salata ve sutlu bi tatli sekerin dusmesin enerjin azalmasn veya kuruyemis kuru meyve bi avuc kadar yemelisn bnce vucudun halsiz dusmesin

Herkese hayirli sabahlar

Allah kabul ettsin canım , maşallah hem oruçsun hemde yürüyüşe çıkmışsın ben olsam hemen uyurum ) yoksa kan şekerim direkt düşüyor ...

dünkü profitolün acısını bugun 1,5 saat spor yaparak çıkartmayı düşünüyorum. dün eşim çook ısrar etti yedim ama çook pişman oldum. çünkü pazar günü zaten kaçamaklarım olmuştu bir de bu olunca üzüldüm...

Herkese merhaba. Bende size katılabilirmiyim? Bende artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum.

tesekkür ederim arkadasim. Su yaz saatine gecmeden üc günlük borcumu var tutmak istedim. Bu da neden biliyor musun; bundan üc ay önce komsum beni gaza getirdi, yemin etmistim, saat altidan sonra yemiyecegim diye, ve daha ilk günden sözümü tutamamistim. Aylar gecti simdi nasip oldu elhamdulillah. Ben de günler uzamadan ve ramazam gelmeden hem borcumu ödemek ve hem de su anki motivaysonum icin tesekkür etmek istedim rabbime.

Evet kesinlikle aklimdaki corba/sebze, salata ve belki bir parca et. Onun disinda bir sey yemeyi düsünmüyorum.

Canim, ben de itiraf etmek istemedim ama iki gündür eski kilomdan +500 gr fazla gösteriyorum. Hem de dikkat ettigim halde. Kesinlikle vucuda hükmedemedigimiz zamanlar oluyor. O zamanlarda sadece yolumuza sabirla devam etmemiz gerekiyor. Bunu en DERIN de farkediyorum. elinden geleni yapiyor, bazen veriyor, bazen duruyor ama sonuc olarak o amacina ulasmak üzere Ve fzab in dedigi gibi, bugün sabah veya yarin sabah güzel bir kahvalti yap, mekanizmani canladirabilir!

Allah kabul ettsin canım , maşallah hem oruçsun hemde yürüyüşe çıkmışsın ben olsam hemen uyurum ) yoksa kan şekerim direkt düşüyor ...

Adacim, yürüyüü olmazsa olmaz kildim kendim icin- cumartesi haric her gün MECBURI Komsumla gidiyorum, o da bana cok motive oluyor. Ve inanki yürümedigim zaman senin yemek kacamaklarim kadar kocaman bir pismanlik ve aci hissederim diye korkuyorum ve her gün yürüyorum. Mutluyum

günaydınnn,
akşam eve gititigimde 7 olmuştu saat
ve osaatte yeidm ve birde bazlama yeidm çeyrekk
ofisten çıkmadna yiyip kurtulmam laızmm

Günaydın kızlar dün akşam spor yapamadım evrvhşder gitmez yattım ama uyumadım tv izledim dinlrnfin akşam sadece 15 dk yütğdü oda eve giderken bugün daha iyiyim haldizlik var ama oda normal galıba sabah sadece köy ekmeği yedim yarım gilim sna köy ekmeklerini bilirsiniz yuvarlak oluyor ya onu kesince uzun bi dilim oluyor işte o dilimin yarısını yedim 2 çatal oeynir ve biraz terayağla lejersiz çay iştim şimdide yürk kahvesi içiyorum sabah tartıldı 65.2 çıktım c.tesi göre 100gr eksik almamışım çok şükür bu ara ekneği fazla kaçırdom galıba

ecrin günaydın cnm
sana tavsiyem benim gibi çok kaçırıyorsan ekmegi yuvarlak ekmek dgeilde kare dilimlerden al bimin
premium ekmekleir var tb , çavdar filan ondan al veya unonun denge lıgyt ekmegini al

Goodmorning girls, Nasilsiniz???

canim o zaman $öyle dene, aksam yemegi niyetine meyve veya haslanmis sebze götur ye i$ yerine olmazmi? Simdiki kilonu kirmana yardimci olur belki.

Hayir canim, iki kilo nasil verelim küsür demek istedim. Ben simdi 81.9 um, 80.9 olmak istiyorum. Sende 67 küsür Benim EN idealim 1.200 vermek, idealim ise 1 kilo Tabi her türlü - makbuldür, yeterki + olmasin

tamam canikom insallah veriri, aynen betü$ kilo vermenin miktari degil her türlusu makbul

nesiiiiillll, kan grubun A mi canim? Eger A ise, süt sana iyi gelmiyor.

olsun SIKMA canini, toplarla kendini cumartesi günune odaklan

semo öyle olcak canım sanırım
sabah 8 de kahvaltımı yaptım, öglende 1 de ton balıklı salata yiycem 5-5:30 arasıda müsli getir,dm yadım onu yerim veya yogurt fındık kayısı bunlardna birni yerim birazda böyle deyelim:18::18:

bence aksam yemegini erken ye, cumartesi gunune kadar dene

ben bi kac ay once, 1 hafta yemin ettim kendime, aksami 4.30 da yedim ofiste.
Kucuk paket corbalar varya ondan yedim 5gun boyunca aksam yemegi niyetine.
sabah ve oglende ok dikkat ettim, 3 bucuk kilo verdim.

c.tesimi tartılıyorsunuz kızlar siz?

evet cumartesi tartiliyoruz

teşekkürederim babası annesinin karnındayken maviş kızım diye seve seve halasının gözlerine benzetmiş
evet benim canım oradaki kilom şimdikiyle aynı 59 sende resminde çok hoşsun inşallah o kilona düşersin tez zamanda

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin canim. mavis halasi, senmisin derincim?
Deriiiiin supersin ya, hedefine 4 kilo kaldi resmen

bendensin o halde bende bu hafta öle yapcam

bende ctesi tartılıyorum süpermiş ya sonunda benle aynı gün tartılan bir topik buldum

Goodmorning girls, Nasilsiniz???

nesiiiiillll, kan grubun A mi canim? Eger A ise, süt sana iyi gelmiyor.

Tatlimcim, kan grubum 0 ama bana da sut yumurta peynir yogurt yaramiyomus.. Ne yicemki ben. Aksam icmemeye karar verdim bende. Sabah buyuk cay bardagiyla ictim, soguk, sekersiz, az nescafeli.. :)) nefis oluyo..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese hayirli sabahlar

Günaydın canım hem niyetlisin hemde yürüyüş süpersin allah kabul etsin canım benimde borçlarım var nasıl tutcam bilmiyorum miğdem bulanıyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…