Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Allah bagislasin tatlim, allah anali babali buyutsun.. Hala olmakta cok guzel bisey, benim erkek kardesim yok, amcamin oglu var.. Onlarin bebisinin halasi oldum bende.. Cakma hala.. :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gözünüz aydınnn ,

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin canim. mavis halasi, senmisin derincim?
Deriiiiin supersin ya, hedefine 4 kilo kaldi resmen

sağol arkadaşlar maviş hala ben oluyorum evet az kaldı sıkmıyorum kendimi gevşemiyorumda kilo verdim diye hatta dahada
hırslıyım 5 kiloyu tartıda görmek için ama acelem yok mayısa kadar yolu var benim içim çünkü kıyafetlerime rahat giriyorum istediklerimi giyebiliyorum
mutluyum bundan sonra beni bir tık daha ileri götürecek

geçmiş olsun canım , evde sıkılmış meyve suları iç direncin yerine gelsin...ben hafta sonu kaçamağım tartıya yansımış ama bu sefer çok değil bugun yada yarın gider inşallah ... bende dün spor yapamadım bugun yapmayı düşünüyorum nisan da kesin spor salonuna gidecem orada daha etkili oluyor gibi.
off şu diyet yemekleri ne yesem bugun diye düşünüyorum pirinç lapası yapmıştım ama söylemesi ayıp bend ekabızlık yaptı yaaa tereddüt ediyorum yapsam mı bidaha diye.. çorbadan sıkıldım ne yesem ne yesem ????

ecrin günaydın cnm
sana tavsiyem benim gibi çok kaçırıyorsan ekmegi yuvarlak ekmek dgeilde kare dilimlerden al bimin
premium ekmekleir var tb , çavdar filan ondan al veya unonun denge lıgyt ekmegini al

Günaydın canım ben önceden bimden alıyordum ama gidemedim bime bu akşam o tarafa yürüyeyim hem ekmekler hğzel hemde ince sagıl canım :))

Meyva yiyorum ama portakalda sıkarım canım sagol sporu bırakma sakın canım bıraktığın zaman toparlamadı zor oluyor valla bende yarın dukan mı yapsam 3 gün falan napsam bilemefim bücuda şok lazım galıba:)

bak tabii arkadaşım, tariflere, diyet listelerine, günlük kısmına bakmayı da unutma, site çok kapsamlı çünkü.

Azmin zaferi iste bu oluyor derin, cok sabrettin biliyorum... disini siktin, hastalandin, halsiz kaldin.... ama hedefine az kaldi, hepsine degdi yani

Eki Görüntüle 1027729

resim ekledim ama oldumu bilmiyorum

eneeee harbi mavis hemde, masallah

kızlar biraz önce evlenmeden önceki resimlerime baktım ayyyy ne güzel zayıfmışımmm ... insan zayıfken daha güzel yaaa offff ama iyice hırs yaptım gidecek bu kilolar.....

kızlar biraz önce evlenmeden önceki resimlerime baktım ayyyy ne güzel zayıfmışımmm ... insan zayıfken daha güzel yaaa offff ama iyice hırs yaptım gidecek bu kilolar.....

Adacim kac kiloydun evlenirken?

Adacim kac kiloydun evlenirken?

58- 59 arasında gidip geliyordum ama canım vücudum sıkı benim daha zayıf duruyordum halada öyle arkadaşlara kilomu söyleyince inanmıyorlar onlar hep 4- 5 kilo aşağısını söylüyorlar. duyunca şaşırıyorlar... bir arkadaşım var bayağı kilolu duruyor bakıldığında ben ondan zayıf duruyorum ama tartıda ondan daha fazla çıkıyorum. sanırım bunu spora borçluyum sıkı vücudu...

Azmin zaferi iste bu oluyor derin, cok sabrettin biliyorum... disini siktin, hastalandin, halsiz kaldin.... ama hedefine az kaldi, hepsine degdi yani

eneeee harbi mavis hemde, masallah

sağol canım evet azkaldı sakınsende buralardan ayrılmayı bir daha düşünme bak antepli ipin ucunu kaçırmış
sakın bu hataya düşme

Insallah semoo ya antepischin baya cöktü .. Siz nasil yapiyonuz evde yemekleri yapionuz evdekilere kendimede ayri mi yapsam diyorum ama insan dayanamiyo laaa ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…