Kızlar 2 gündür yoktum dün gezdim bugünde yiğenim doğdu halasına benzeyen maviş bir kızımız oldu
yediklerime sadece bugün dikkat edemedim .reglim ve karnımda kocaman bir boşuk var
yarın normale dönerim sanırım hastenede de çok ayakta kaldım çok acıktım(
bu hafta sonu yine az da olsa gram kilo vermem lazım veya aynıda kalsam olur
haftaya ve sonrasına daha da iyi devam edicem 55 kiloya 4 kilo kaldı :))
teşekkürederim babası annesinin karnındayken maviş kızım diye seve seve halasının gözlerine benzetmiş
evet benim canım oradaki kilom şimdikiyle aynı 59 sende resminde çok hoşsun inşallah o kilona düşersin tez zamanda
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin canim. mavis halasi, senmisin derincim?
Deriiiiin supersin ya, hedefine 4 kilo kaldi resmen
Günaydın kızlar dün akşam spor yapamadım evrvhşder gitmez yattım ama uyumadım tv izledim dinlrnfin akşam sadece 15 dk yütğdü oda eve giderken bugün daha iyiyim haldizlik var ama oda normal galıba sabah sadece köy ekmeği yedim yarım gilim sna köy ekmeklerini bilirsiniz yuvarlak oluyor ya onu kesince uzun bi dilim oluyor işte o dilimin yarısını yedim 2 çatal oeynir ve biraz terayağla lejersiz çay iştim şimdide yürk kahvesi içiyorum sabah tartıldı 65.2 çıktım c.tesi göre 100gr eksik almamışım çok şükür bu ara ekneği fazla kaçırdom galıba
ecrin günaydın cnm
sana tavsiyem benim gibi çok kaçırıyorsan ekmegi yuvarlak ekmek dgeilde kare dilimlerden al bimin
premium ekmekleir var tb , çavdar filan ondan al veya unonun denge lıgyt ekmegini al
geçmiş olsun canım , evde sıkılmış meyve suları iç direncin yerine gelsin...ben hafta sonu kaçamağım tartıya yansımış ama bu sefer çok değil bugun yada yarın gider inşallah ... bende dün spor yapamadım bugun yapmayı düşünüyorum nisan da kesin spor salonuna gidecem orada daha etkili oluyor gibi.
off şu diyet yemekleri ne yesem bugun diye düşünüyorum pirinç lapası yapmıştım ama söylemesi ayıp bend ekabızlık yaptı yaaa tereddüt ediyorum yapsam mı bidaha diye.. çorbadan sıkıldım ne yesem ne yesem ????
maşallah derincim gözlerin çok güzel... eeee yeğenin de gözleri sana çektiyse vayyy çok canlar yakar) Allah analı babalı büyütsün
hoşbulduk 1.5 yılda verdim sporda yaptım ne zman sporu bıraktım kilo vermem durdu
65 ten inemediigm gibi birde üstüne çıktım
şimdi önce 60 olmaz istiyorum 58 nasılsa gelir ardından
akşam 6:30 da evde oluyorum o saatte yogurt ve 3-5 kaşık sebze yemegi yiycem
siz kapuska yiyorsunuz dimi genelde
bi araştırmak lazım bakayım bende
sağol arkadaşlar maviş hala ben oluyorum evet az kaldı sıkmıyorum kendimi gevşemiyorumda kilo verdim diye hatta dahada
hırslıyım 5 kiloyu tartıda görmek için ama acelem yok mayısa kadar yolu var benim içim çünkü kıyafetlerime rahat giriyorum istediklerimi giyebiliyorum
mutluyum bundan sonra beni bir tık daha ileri götürecek
kızlar biraz önce evlenmeden önceki resimlerime baktım ayyyy ne güzel zayıfmışımmm ... insan zayıfken daha güzel yaaa offff ama iyice hırs yaptım gidecek bu kilolar.....
Masallah.. Sanada-bebisede.. İnsalah degismez.. Oglumun masmaviydi, 5 yasindan sonra once gri, sonrada mavimsi yesilimsi oldu.. İsim ne koydular, karar verdilermi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adacim kac kiloydun evlenirken?
Azmin zaferi iste bu oluyor derin, cok sabrettin biliyorum... disini siktin, hastalandin, halsiz kaldin.... ama hedefine az kaldi, hepsine degdi yani
eneeee harbi mavis hemde, masallah
Derincim tebtik ederim hala olmuşsun canım allah analı babalı büyütsün gözlerinde harika maşallah :))
Goodmorning girls, Nasilsiniz???
canim o zaman $öyle dene, aksam yemegi niyetine meyve veya haslanmis sebze götur ye i$ yerine olmazmi? Simdiki kilonu kirmana yardimci olur belki.
tamam canikom insallah veriri, aynen betü$ kilo vermenin miktari degil her türlusu makbul
nesiiiiillll, kan grubun A mi canim? Eger A ise, süt sana iyi gelmiyor.
olsun SIKMA canini, toplarla kendini cumartesi günune odaklan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?