58- 59 arasında gidip geliyordum ama canım vücudum sıkı benim daha zayıf duruyordum halada öyle arkadaşlara kilomu söyleyince inanmıyorlar onlar hep 4- 5 kilo aşağısını söylüyorlar. duyunca şaşırıyorlar... bir arkadaşım var bayağı kilolu duruyor bakıldığında ben ondan zayıf duruyorum ama tartıda ondan daha fazla çıkıyorum. sanırım bunu spora borçluyum sıkı vücudu...
canim bende bir ara bir turlu toplayamadim kendimi saldim ve sonuc6 ayda 12 kilo olan bana oldu simdi aynaya bile bakasim gelmiyor o yuzden kendini topla hic onemli degil su an oldugun kilo onemli olan duzenli beslenmeye dikat et aksamlari hafif gecir ve gitikce kilolar sevin ve bir kac aysonra zayifladigini gozunde canlandir insanlarin ovguleri ve snin kendini mutlu hisetigini dusun bir kac ay sonra bu tabloyu yasamak icin yarina yeni birgune merhaba derken kendine guven....[/
SIZE]
Insallah semoo ya antepischin baya cöktü .. Siz nasil yapiyonuz evde yemekleri yapionuz evdekilere kendimede ayri mi yapsam diyorum ama insan dayanamiyo laaa ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim oluyor öyle seyler ya.. Bugün annem olmadigi icin ben yemek pisirmek zorunda kaldim ve saat 7 olmasina ragmen pisirdigim herseyin iki üc kere tadina bakmak zorunda kaldimSimdi de canim mutfakta duran bademkurabiyesini ekiyor. Acaba alip balkondan asagiyami atsam
Tucc cumartesine kadar 4 gün var, ve dört günde bu bir kiloyu hemen verebilir, ve üstüne gramlarda eksiltebilirsin. Su dört gün icin hemen bayragi eline al canim
Heeyyy, hayirli olsun, mutluluklar dilerimCanim sen su a zaten ideal kilondasin, yani 55e yetismen regl sonrasinda cokta zor degil. O yüzden bedenine regl öncesi ödül verebilirsin
Antepli :18::18::18::18::18::18: Ne yaptin canimmmm ya .. Bak ikimiz ayni kilodaydik ben baslarken, yani 87 yanlis hatirlamiyorsam. Canim bak dikkat edince iki üc dört haftada resmen zayifliyorsun. Hadi kendine gel canim, en kolay kilo verecek yastasin, cekici bir kiz olmayi hayal etBunun önündeki en büyük engel, en byük hain YEMEK Bu Nontnga diyeti cok ideal olabilri senin icin, incelemeni tavsiye ederim
Tamammm betulinamm arastircam nontga diyetini ve söz veriyorum bericem kilo herseyi yapicam vermek icin :d
hahaha ZIBARTESİGüzelmis Canim kesinlikle süt insani besliyor, bencede kes onu. Belki yarim türk fincani kahvesi süt ile kahve yapabilirsin, ama fazlasi aksam aksam bizi bozabilir
Evet canim ya, kesinlikle zayif olmak herseye DEGECEK insallah
Rica ederim :13: Senin de dedigin gibi gecmisi unut, önümüzdeki dört güne bak
Antepisch biz evde zaten 2 kisiyiz. Esimde benimle beraber diyette gibi dikkat ediyor. Aksamlari genellikle sofrada bunlar var:
salata ve corba oluyor.
veya Sebze yemegi etli.
Tavada az yagli, buharda pi$mis tavuk gögsu oluyor.
veya Firinda balik ve yaninda salata.
Ton balikli, bol acili salata.
O zaman evdekilere yaptigin yemeklerden az ye sende, olmami?
ben hiç boğazımı tutamıyorum zayıflayamıyorum napıcam bu kiloyla evlenip hamile kalmak istemiyorum
Insallah semoo ya antepischin baya cöktü .. Siz nasil yapiyonuz evde yemekleri yapionuz evdekilere kendimede ayri mi yapsam diyorum ama insan dayanamiyo laaa ...
evet sporun cok faydasi var canimKilolu olan arkadasin spor yapmiyor o zaman :)
Bende evlenirken 59-61 arasiydim ve spor yapiyordum. Haha benide herkes 5 kilo daha az saniyorammaaan birak oyle sansinlar
Cok tatli yaa, super olmus isimler.. Mis kokar o simdi.. 41 kere masallah..biz çift isimleri çok seviyoruz idil ipek koyduk.
mesela bize katilarak baslayabilirsin, motivasyonun yükselir :)))
sağol canım evet azkaldı sakınsende buralardan ayrılmayı bir daha düşünme bak antepli ipin ucunu kaçırmış
sakın bu hataya düşme
Öyle yapiyrum zaten semo ya .. Evde neyapiyosam besten önce accik yiyorum ya öglenleri falan agir yememeye bakiyom dün sabah iki haslanmis yunurta bide öglen .. Iste bide yemek yedim biraz ama galiba artik öglen ve aksam corba ve saalata yiyecem bi süreligine olmaymi?
bencede öyle sansınlar)) eve canım , arkadaşım spor yapmıyor kesinlikle sporun çok faydası var bu akşam 1,5 saat yapacam dünkü tatlının acısını çıkarmak zorundayımmm )) bu hafta sonu regli olacam onunda hafif şişkinliği var tabiii
neler yapıyosunuz :)
destegin icin sagol derincim, yok birakmak kelimesini bi daha agzima almicam. haftada 100 gramda olsa 200 gramda olsa vermek icin gayret gösterecegim.
canim su iciyormusun? gunluk 1.5 - 2 litre?
yesil cay?
1.5 saat miregl oldugun hafta 100gramda versen kar valla canim.
gec saatte yememeye özen gosteriyoruz onun haricinde herkes diledigi diyeti veya saglikli beslenme tarzini uyguluyor :)
destegin icin sagol derincim, yok birakmak kelimesini bi daha agzima almicam. Haftada 100 gramda olsa 200 gramda olsa vermek icin gayret gösterecegim.
canim su iciyormusun? Gunluk 1.5 - 2 litre?
Yesil cay?
1.5 saat miRegl oldugun hafta 100gramda versen kar valla canim.
gec saatte yememeye özen gosteriyoruz onun haricinde herkes diledigi diyeti veya saglikli beslenme tarzini uyguluyor :)
Hosgeldin ciida, bu seklide sonuc almamak imkansiz gibi tatlim, yediklerini buraya yazacagini dusununce vicdan azabi cekip ister istemez kendini frenliyorsun.. Biz ozellikle zayiflama urunleri kullanmiyoruz, bu konudan bahsetmezsen sevinirim. Sayfamiz kapatilabilir cunku.. Ayrica sanada tavsiye etmem, hepsi once bi fazla su attiriyo, sonra ayni.. :))bende uygulamaya çalışıyorum yeşil çay su 6dan sonra yemememe falan ama son 1 haftadır falan saldım tutamıyorumMix form kullanmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?