Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

evet sporun cok faydasi var canim Kilolu olan arkadasin spor yapmiyor o zaman :)
Bende evlenirken 59-61 arasiydim ve spor yapiyordum. Haha benide herkes 5 kilo daha az saniyor ammaaan birak oyle sansinlar

ben hiç boğazımı tutamıyorum zayıflayamıyorum napıcam bu kiloyla evlenip hamile kalmak istemiyorum

Evet sanirim motivasyonum cikiyo yine yukseklereeeeee yuhuhuuwwwqww allah razi olsun hepinizfen yaaaaaaaaaaaaaaa insallah basasririmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah semoo ya antepischin baya cöktü .. Siz nasil yapiyonuz evde yemekleri yapionuz evdekilere kendimede ayri mi yapsam diyorum ama insan dayanamiyo laaa ...

Antepisch biz evde zaten 2 kisiyiz. Esimde benimle beraber diyette gibi dikkat ediyor. Aksamlari genellikle sofrada bunlar var:
salata ve corba oluyor.
veya Sebze yemegi etli.
Tavada az yagli, buharda pi$mis tavuk gögsu oluyor.
veya Firinda balik ve yaninda salata.
Ton balikli, bol acili salata.

O zaman evdekilere yaptigin yemeklerden az ye sende, olmami?

Öyle yapiyrum zaten semo ya .. Evde neyapiyosam besten önce accik yiyorum ya öglenleri falan agir yememeye bakiyom dün sabah iki haslanmis yunurta bide öglen .. Iste bide yemek yedim biraz ama galiba artik öglen ve aksam corba ve saalata yiyecem bi süreligine olmaymi?

Insallah semoo ya antepischin baya cöktü .. Siz nasil yapiyonuz evde yemekleri yapionuz evdekilere kendimede ayri mi yapsam diyorum ama insan dayanamiyo laaa ...

canım ben eşime ayrı yapıyorum kendime ayrı yapıyorum böyle daha iyi oluyor.

evet sporun cok faydasi var canim Kilolu olan arkadasin spor yapmiyor o zaman :)
Bende evlenirken 59-61 arasiydim ve spor yapiyordum. Haha benide herkes 5 kilo daha az saniyor ammaaan birak oyle sansinlar

bencede öyle sansınlar )) eve canım , arkadaşım spor yapmıyor kesinlikle sporun çok faydası var bu akşam 1,5 saat yapacam dünkü tatlının acısını çıkarmak zorundayımmm )) bu hafta sonu regli olacam onunda hafif şişkinliği var tabiii

Kizlaaaar ? Elma diyetini yapan varmi aranizda ? Sizcefaydalimi ?

Selam kizlaaarrr.. Gecmise hep baktim, bi iki ufak laf atabildim sadece.. Yogun biraz.. ((

Aksam bende yuruyus yaptim arkadaslarla 1,5 saat gibi, iyi geldi dun maymun gibiydim butun gun.. Canim bisey istemiyodu.. Aksam canlandim.. Sabah iki yumurta, az peynir, 2 dilim kizarmis ekmek yedim. Sutumude ictim.. Birazdan acikicam gibi ama karar vermedim, ne yiycem bilmiyorum.. Bakalim.. :)

sağol canım evet azkaldı sakınsende buralardan ayrılmayı bir daha düşünme bak antepli ipin ucunu kaçırmış
sakın bu hataya düşme

destegin icin sagol derincim, yok birakmak kelimesini bi daha agzima almicam. haftada 100 gramda olsa 200 gramda olsa vermek icin gayret gösterecegim.

canim su iciyormusun? gunluk 1.5 - 2 litre?
yesil cay?

1.5 saat mi regl oldugun hafta 100gramda versen kar valla canim.

neler yapıyosunuz :)

gec saatte yememeye özen gosteriyoruz onun haricinde herkes diledigi diyeti veya saglikli beslenme tarzini uyguluyor :)

Evet kesinlikli özen gösteriyorum su icmeye .. 2.5 3 litre

bende uygulamaya çalışıyorum yeşil çay su 6dan sonra yemememe falan ama son 1 haftadır falan saldım tutamıyorum Mix form kullanmayı düşünüyorum

tonbalıgı getirmiştim salata yapıp onu yedim ama kalorisi az geldi gözüme
içine yarım dlm 30 gram kadar eizne ekledim, sonra üsütne 7 fındık yedim balık kokusu gitisn diye bir dahada yeme sanırımm uzun süree

bugün sabahtan az yedigim için kaloriyi toparlayamadım. çokta takılmıyorum gerçi kaloriye
çıkmadanda müsli ve yogurt yycem 5:30 da

bende uygulamaya çalışıyorum yeşil çay su 6dan sonra yemememe falan ama son 1 haftadır falan saldım tutamıyorum Mix form kullanmayı düşünüyorum
Hosgeldin ciida, bu seklide sonuc almamak imkansiz gibi tatlim, yediklerini buraya yazacagini dusununce vicdan azabi cekip ister istemez kendini frenliyorsun.. Biz ozellikle zayiflama urunleri kullanmiyoruz, bu konudan bahsetmezsen sevinirim. Sayfamiz kapatilabilir cunku.. Ayrica sanada tavsiye etmem, hepsi once bi fazla su attiriyo, sonra ayni.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…