Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ayar kacinca fena oluyo.. Ben evde erken yedim bu gun, kurt gibi aciktim. 1 yesil elma ve 3 limonlu form biskuvi yedim, banamisin demedi.. Napiim yaa, saat daha erken, yumurtami yapsam acaba.. aksamda 1 kase corba icerim, ne dersiniz hatunlar?

Son düzenleme:

hoşbuldumm teşekür ederim:) ben biraz denim bakimm tamam bahsetmem kusura bakmayın bilmiodum öyle oldugunu:) arkadasım kullanıyo ama 5 kilo verdi artık bende yapıcak bişeyim kalmadıgna inanır oldum

Ayar kacinca fena oluyo.. Ben evde erken yedim bu gun, kurt gibi aciktim. 1 yesil elma ve 3 limonlu form biskuvi yedim, banamisin demedi.. Napiim yaa, saat daha erken, yumurtami yapsam acaba.. aksamda 1 kase corba icerim, ne dersiniz hatunlar?

evet canım saat daha çok etken bişeyler ye ki akşama saldırmayasın :)

bende haftasonu dayandımda dün dayanamadım akşam baya abur cubur yedim sabah +200le kurtardım
neyse bugün daha çok dikkat edicem akşama

bugün sabah bir yumurta bi kaç dilim kaşar 5 zeytin ve bir bardak süt ve küçük loklamalarla 2 lokma ekmekle bal kaymak yedim.
öğlen aslında yemiycektim ama komşum patatesli köfte getirmiş turşu piyazla falan yedim artı çok güzeldi
akşamada 4 gibi pırasa yiycem 5 kaşık
çünkü bugünde fazla oldu sanki.

hoşbuldumm teşekür ederim:) ben biraz denim bakimm tamam bahsetmem kusura bakmayın bilmiodum öyle oldugunu:) arkadasım kullanıyo ama 5 kilo verdi artık bende yapıcak bişeyim kalmadıgna inanır oldum

Biz super bi ekip olduk tatlim, yeni arkadaslara ve tecrubelerine de kucak aciyoruz.. Sen kac yasindasin, boyun kilon kac, bahsedermisin kendinden?

bu hafta 67yi göremiycem sanki
+ları görmeyimde neyse :)

Aynen, basladim pisirmeye.. Aksam olmiycak gibi geldi bi an.. Sende cesit cok ama miktarlar az, gunduz saati sorun olmaz bence.. Aksam dedigin gibi hafif takilirsin..

Bende 66.9 u bikere gordum kaybettim.. Reglim yakin, bundan sanirim.. Pes etmiyorum, aksam yuruyuslerime dewam edicem, sonuc alirim sanirim..

bende regl olsam keşke çok çabuk verirdim kiloları sütten ne zaman kesersem o zaman olcam herhalde
bide yürüyüşü özledim :2:

22 yasındayım boyum 155 civarında kilom 71,5 4 ay sonra düğünüm var

günlük yürüyüş yapmaya özen göster çok etkisi var hem yaşında küçük çabuk verirsin canım
ayrıca biberiye çayı al aktardan sabah akşam iç

günlük yürüyüş yapmaya özen göster çok etkisi var hem yaşında küçük çabuk verirsin canım
ayrıca biberiye çayı al aktardan sabah akşam iç

hergün yeşilçay içiyorum bağırsaklarımı çok güzel çalıştırıyo sabah akşam işe gidip gelirken yürüyorum daha napıyım ben bu kiloları

Evet kesinlikli özen gösteriyorum su icmeye .. 2.5 3 litre
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

woowww supermis antepisch! devam et suyu birakma bende dün basladim 2litre icmeye. 1-2 haftadir baya bi bo$lamistim

bende uygulamaya çalışıyorum yeşil çay su 6dan sonra yemememe falan ama son 1 haftadır falan saldım tutamıyorum Mix form kullanmayı düşünüyorum

mix form ney, cay mi?

canim ton baligina limon ve pul biber cok yakisiyor tavsiye ederim

bugunku menum:

sabah: 1 haslanmis yumurta, 2 dilim ekmek 2 dilim kasar peynir.
ara: tarcinli yogurt ve 12 badem
öglen: bol roka li maydonozlu salata, icine bide haslanmis yumurta dogradim. Limonlu zeytinyagli isotlu.
ara: elma
aksamda: kayinvalideme gidecegim, buyuk bi ihtimal salata corba ve zeytinyagli etli sebze yemegi olur. (4-5 kasikta ondan yerim)

hergün yeşilçay içiyorum bağırsaklarımı çok güzel çalıştırıyo sabah akşam işe gidip gelirken yürüyorum daha napıyım ben bu kiloları
Yasin genc tatlim, dugun stresi filan, illaki verirsin, stres yapmiycan, bunu gecici bi donem degil yasam bicimin olarak benimsiycen.. Kucuk lokmalar, kucuk porsiyonlar, bitti gitti..

Bakion kendine semossss.. Ohh misss.. Tarcin yogurda yakisiyomu, ben yogurt hic semiom, azimda buyuyo resmen. Denemedim hic boyle..

bugun yedikleirm ve yiyeceklerim ,

sabah,
1 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
maydanoz ve kırmızı biber 1 adet
3 adet light kızarmış ekmek

öğle
1 çay bardağından biraz az esmer bulgurdan lapa yaptım
biber ve küçük kasede yoğurt

akşama
1 çay bardağı esmer bulgurdan lapa
bir tabak salata

yeşil çay günde iki defa içiyorum .. benim en büyük eskikliğim az su içiyorum aklıma gelmiyor bir sabah aç karnına büyük bardakta içiyorum sonra suyu unutuyorum yaaaa

pirinç lapası bende kabızlık yaptı bende esmer bulgurdan yaptım... şuan nasıl uykum geldi normalde asla öğle uyumam çünkü ben karanlık ortamda uyabiliyorum...

Adacim, bulgur lapasina ne kadar su koyuyon.. Pilav kivamindami oluyo, pirincten korkutorum ama bulgur olabilir sanki?

Bakion kendine semossss.. Ohh misss.. Tarcin yogurda yakisiyomu, ben yogurt hic semiom, azimda buyuyo resmen. Denemedim hic boyle..

hahaha kiz nesil alemsin ya tabe bakiyorum kendime, bakarsan bag olur bakmazsan dag olur
Valla canim ben tarcinli yogurdu cok sevdim, 1 kac hafta once internette okudum o gün bugundur. Kapakli bi kutunun icine 3-4 kasik yogurt ve uzerine tarcin dökuyorum hergun olmasada haftada 3-4 kere yiyorum kesin.
i$ yerinde iyi oluyor, hazir kucuk kutuda olan meyveli yogurtlar katkili oluyor diye tercih etmiyorum.

Hem kalsium deposu yogurt, dislere ve kemiklere cok iyi.
hem bagirsaklari calistiriyor.
hem tok tutuyor,
hemde karin yaglarini eritmede cok etkiliymis, uzerinede tarcin döktugun zaman insulini dengeliyor (insulin dengede olunca yag yakimi hizlaniyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…