tonbalıgı getirmiştim salata yapıp onu yedim ama kalorisi az geldi gözüme
içine yarım dlm 30 gram kadar eizne ekledim, sonra üsütne 7 fındık yedim balık kokusu gitisn diye bir dahada yeme sanırımm uzun süree
bugün sabahtan az yedigim için kaloriyi toparlayamadım. çokta takılmıyorum gerçi kaloriye
çıkmadanda müsli ve yogurt yycem 5:30 da
Hosgeldin ciida, bu seklide sonuc almamak imkansiz gibi tatlim, yediklerini buraya yazacagini dusununce vicdan azabi cekip ister istemez kendini frenliyorsun.. Biz ozellikle zayiflama urunleri kullanmiyoruz, bu konudan bahsetmezsen sevinirim. Sayfamiz kapatilabilir cunku.. Ayrica sanada tavsiye etmem, hepsi once bi fazla su attiriyo, sonra ayni.. :))
Ayar kacinca fena oluyo.. Ben evde erken yedim bu gun, kurt gibi aciktim. 1 yesil elma ve 3 limonlu form biskuvi yedim, banamisin demedi.. Napiim yaa, saat daha erken, yumurtami yapsam acaba..aksamda 1 kase corba icerim, ne dersiniz hatunlar?
hoşbuldumm teşekür ederim:) ben biraz denim bakimm tamam bahsetmem kusura bakmayın bilmiodum öyle oldugunu:) arkadasım kullanıyo ama 5 kilo verdi artık bende yapıcak bişeyim kalmadıgna inanır oldum
Aynen, basladim pisirmeye.. Aksam olmiycak gibi geldi bi an.. Sende cesit cok ama miktarlar az, gunduz saati sorun olmaz bence.. Aksam dedigin gibi hafif takilirsin..evet canım saat daha çok etken bişeyler ye ki akşama saldırmayasın :)
bende haftasonu dayandımda dün dayanamadım akşam baya abur cubur yedim sabah +200le kurtardım
neyse bugün daha çok dikkat edicem akşama
bugün sabah bir yumurta bi kaç dilim kaşar 5 zeytin ve bir bardak süt ve küçük loklamalarla 2 lokma ekmekle bal kaymak yedim.
öğlen aslında yemiycektim ama komşum patatesli köfte getirmiş turşu piyazla falan yedim artı çok güzeldi
akşamada 4 gibi pırasa yiycem 5 kaşık
çünkü bugünde fazla oldu sanki.
bu hafta 67yi göremiycem sanki
+ları görmeyimde neyse :)
Biz super bi ekip olduk tatlim, yeni arkadaslara ve tecrubelerine de kucak aciyoruz.. Sen kac yasindasin, boyun kilon kac, bahsedermisin kendinden?
Bende 66.9 u bikere gordum kaybettim.. Reglim yakin, bundan sanirim.. Pes etmiyorum, aksam yuruyuslerime dewam edicem, sonuc alirim sanirim..
22 yasındayım boyum 155 civarında kilom 71,54 ay sonra düğünüm var
günlük yürüyüş yapmaya özen göster çok etkisi var hem yaşında küçük çabuk verirsin canım
ayrıca biberiye çayı al aktardan sabah akşam iç
Evet kesinlikli özen gösteriyorum su icmeye .. 2.5 3 litre
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende uygulamaya çalışıyorum yeşil çay su 6dan sonra yemememe falan ama son 1 haftadır falan saldım tutamıyorumMix form kullanmayı düşünüyorum
tonbalıgı getirmiştim salata yapıp onu yedim ama kalorisi az geldi gözüme
içine yarım dlm 30 gram kadar eizne ekledim, sonra üsütne 7 fındık yedim balık kokusu gitisn diye bir dahada yeme sanırımm uzun süree
bugün sabahtan az yedigim için kaloriyi toparlayamadım. çokta takılmıyorum gerçi kaloriye
çıkmadanda müsli ve yogurt yycem 5:30 da
Yasin genc tatlim, dugun stresi filan, illaki verirsin, stres yapmiycan, bunu gecici bi donem degil yasam bicimin olarak benimsiycen.. Kucuk lokmalar, kucuk porsiyonlar, bitti gitti..hergün yeşilçay içiyorum bağırsaklarımı çok güzel çalıştırıyo sabah akşam işe gidip gelirken yürüyorum daha napıyım ben bu kiloları
bugunku menum:
sabah: 1 haslanmis yumurta, 2 dilim ekmek 2 dilim kasar peynir.
ara: tarcinli yogurt ve 12 badem
öglen: bol roka li maydonozlu salata, icine bide haslanmis yumurta dogradim. Limonlu zeytinyagli isotlu.
ara: elma
aksamda: kayinvalideme gidecegim, buyuk bi ihtimal salata corba ve zeytinyagli etli sebze yemegi olur. (4-5 kasikta ondan yerim)
bugun yedikleirm ve yiyeceklerim ,
sabah,
1 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
maydanoz ve kırmızı biber 1 adet
3 adet light kızarmış ekmek
öğle
1 çay bardağından biraz az esmer bulgurdan lapa yaptım
biber ve küçük kasede yoğurt
akşama
1 çay bardağı esmer bulgurdan lapa
bir tabak salata
yeşil çay günde iki defa içiyorum .. benim en büyük eskikliğim az su içiyorum aklıma gelmiyor bir sabah aç karnına büyük bardakta içiyorum sonra suyu unutuyorum yaaaa
Kuzum msj kutuna bi baksana msj attim sanaBakion kendine semossss.. Ohh misss.. Tarcin yogurda yakisiyomu, ben yogurt hic semiom, azimda buyuyo resmen. Denemedim hic boyle..
Bakion kendine semossss.. Ohh misss.. Tarcin yogurda yakisiyomu, ben yogurt hic semiom, azimda buyuyo resmen. Denemedim hic boyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?