Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

woowww supermis antepisch! devam et suyu birakma bende dün basladim 2litre icmeye. 1-2 haftadir baya bi bo$lamistim

mix form ney, cay mi?

canim ton baligina limon ve pul biber cok yakisiyor tavsiye ederim

İnş aa Allah birlikte veririz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adacim, bulgur lapasina ne kadar su koyuyon.. Pilav kivamindami oluyo, pirincten korkutorum ama bulgur olabilir sanki?

canım , esmer bulgur çok su çekmiyor diğer bulgur gibi değil ..öyle ölçerek yapmıyorum göz kararı yani su bulgurun üzerine çıkıyor l... ilk yaptığımda suyu doldurmuştum ama çekmemişti şimdi az koydum. çok iyi geldi doyurucu oldu. tabii yağsız falan yaptım...

bende duymuştum yoğurt çok severim ama ben tarçınlı zencefilli ve zerdaçallı yapmıştım bu 3 karışım yağ yakımında etkiliymiş ama bir gün yiyebildim sonra bıraktım :))) tarçın evet insulüni dengeliyor ama sütle tercih ediyorum)

woowww supermis antepisch! devam et suyu birakma bende dün basladim 2litre icmeye. 1-2 haftadir baya bi bo$lamistim

mix form ney, cay mi?

canim ton baligina limon ve pul biber cok yakisiyor tavsiye ederim

yok değil bitkisel macun

Yasin genc tatlim, dugun stresi filan, illaki verirsin, stres yapmiycan, bunu gecici bi donem degil yasam bicimin olarak benimsiycen.. Kucuk lokmalar, kucuk porsiyonlar, bitti gitti..

çok haklısın ahhh şu boğazım tatlıyı hamur işini çok seviyorum napim

çok haklısın ahhh şu boğazım tatlıyı hamur işini çok seviyorum napim

Aklina yemek gelince gelinligini hayal et, istah filan kalmaz.. :)) vakit ayirabileceksen diyetisyene git bence.. Daha hizli sonuc alabilirsin..

semocum bravo tebrik ederim seni küllerinden yeniden doğdun harikasın :))

bugün yediklerim

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kk. beyaz peynir

arada
tük kahvesi

öğlen

sütüm azdı 1 bardak süte nesfit

akşamda
karabuğday ve yoğurt yicem

cumartesi gününe kadar 3 gün şok diyetteyim yine rgl haftam olduğu için
vücudum yine inanılmaz su tuttu yüzüklerim olmuyor elime

prinç lapası veya karabuğday yapıcam yoğurtla
3gün boyunca onları yicem haftasonuna + larla çıkmak istemiyorum

belki haftaya da sabah yürüyüşlerine başlayabilrim artık
akşamlarıda haftada 3 gün pilates eklemeyi düşünüyorum

artık sıkılaşmanın zamanı geldi

günlük yürüyüş yapmaya özen göster çok etkisi var hem yaşında küçük çabuk verirsin canım
ayrıca biberiye çayı al aktardan sabah akşam iç

Mavijiklet emziriyormusun? Bebeğin kaç aylık? Benim iki kızım var biri 2.5 yaşında biri de 8 aylık. Emziriyorum. Ama emzirdikçe acıkıyorum
nasıl vericem kiloları bilmiyorum.

Mavijiklet emziriyormusun? Bebeğin kaç aylık? Benim iki kızım var biri 2.5 yaşında biri de 8 aylık. Emziriyorum. Ama emzirdikçe acıkıyorum
nasıl vericem kiloları bilmiyorum.
Evet canim emziriyorum
Benimde kizim 5.5 yasinda oglum ayin 26sinda 8 aylik olcak. Ozellikleri gece memede uyuyo diyebilirim. Nasil gitcek bilmiyorum. Ben 82 ile gittim doguma. En son 72ye kadardustum. Su anda 68 kilodayim. Cok zor gidiyo ya bide hala regl olmadim. Olsam cabuk kilo veren biriyim. Aksam 5 ten aonra dayanabilirsen gram gramda olaa gidiyo canim. Yaza dugun var 60a insem yeter

kızlar karabugday bende almıştım ama hala paketi içinde duruyor..
açmadım hiç

tarçınlı yogurtta favorimdir çok severim:))

Çok iyi yaa... senin bişey kalmamış canım. Bende 84 le doğuma gittim. Şu anda 74 kilodayım. Ama bi türlü gitmiyor. 2 Hafta kadar akşamları 7 den sonra bişey yemedim. cok iyi gitti. sonra regl olunca tatlı krizlerimden dolayı kendimi tutamadım. Dün yine başladım ama bu seferde gece emzirmeye kalktığımda çikolata yiyip yattım. Sizleri takip ediyorum

yok değil bitkisel macun

ilginc, icinde neler var peki?

Sûtte bana iyi gelmiyor adacim, ondan yogurtla yiyorum bende :)))

semocum bravo tebrik ederim seni küllerinden yeniden doğdun harikasın :))

sagol derincim, desteginiz sayesinde

Takip etmeye devam et cok iyi motive oldum ben
Bence su ic cikolata yerine ben oyle yapiyorum dun aksam esim zorla abur cibur yedirtti benimde isime geldi ama çok pisman oldum 200 gr yansimis hemen bugun onu telafi edicem.

Aklina yemek gelince gelinligini hayal et, istah filan kalmaz.. :)) vakit ayirabileceksen diyetisyene git bence.. Daha hizli sonuc alabilirsin..

çok haklısın gelinliğimi düşünmem çok mantıklı diyetisyenemi gitsem yoksa o dediğim şeyimi alsamki ya :26:

ilginc, icinde neler var peki?

içindekiler kopya yaptmm
Sandaloz, Kitre,Bamya Çiçeği, Sarı solmaz sonda, biberiye, portakal çiçeği, anason, yaban mersini,
buğday kepeği, keten, kiraz sapı, Avakado, kayın ağacı, ahududu, melisa, okyanus yosunu, civan perçemi, yeşil çay,
nar ekşisi ve özel mix formülü varmışşşş

öğlen yemeğim tavuk çorbası bol limonlu 4 tane küçük lahana sarması yedim .
akşam yemeğinde kuzenimde olcam büyük ihtimalle saat 19 bulur yemek yememiz (( napcam ben yaaa akşam inş. cerez falan ye diye ısrar etmezler (31:

aramıza hoşgeldin canım biraz dikkat et 17 den sonra yeme sporda yaparsan gider kilocuklar

spor yapmayı hiç sevmiyorum malesef ama sabah akşam işe gidip gelirken toplam 40 dk falan yürüyorum bide 6 daan sonra yememeye çalışıyorum

çok haklısın gelinliğimi düşünmem çok mantıklı diyetisyenemi gitsem yoksa o dediğim şeyimi alsamki ya :26:

Yavrucum ben o kadar cok denedim ki, sonuc kocaman SIFIR... Bak bu sayfadayim bende.. Diyetisyenle verilen kilolar kolay kolay geri alinmiyor, ilk ay 9 kilo filan verdirirler sana.. Hem de devlet hastanelerindekiler de gayet iyi.. Hepsinin verdigi liste ayni.. Sana 900-1000 kalorilik bi liste yapcak. Sende kontrollerde utanmamak icin yemiycen.. Gidemem diyosan kendin ugras, bi dene bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…