woowww supermis antepisch! devam et suyu birakmabende dün basladim 2litre icmeye. 1-2 haftadir baya bi bo$lamistim
mix form ney, cay mi?
canim ton baligina limon ve pul biber cok yakisiyor tavsiye ederim
Adacim, bulgur lapasina ne kadar su koyuyon.. Pilav kivamindami oluyo, pirincten korkutorum ama bulgur olabilir sanki?
hahaha kiz nesil alemsin yatabe bakiyorum kendime, bakarsan bag olur bakmazsan dag olur
Valla canim ben tarcinli yogurdu cok sevdim, 1 kac hafta once internette okudum o gün bugundur. Kapakli bi kutunun icine 3-4 kasik yogurt ve uzerine tarcin dökuyorum hergun olmasada haftada 3-4 kere yiyorum kesin.
i$ yerinde iyi oluyor, hazir kucuk kutuda olan meyveli yogurtlar katkili oluyor diye tercih etmiyorum.
Hem kalsium deposu yogurt, dislere ve kemiklere cok iyi.
hem bagirsaklari calistiriyor.
hem tok tutuyor,
hemde karin yaglarini eritmede cok etkiliymis, uzerinede tarcin döktugun zaman insulini dengeliyor (insulin dengede olunca yag yakimi hizlaniyor)
woowww supermis antepisch! devam et suyu birakmabende dün basladim 2litre icmeye. 1-2 haftadir baya bi bo$lamistim
mix form ney, cay mi?
canim ton baligina limon ve pul biber cok yakisiyor tavsiye ederim
Yasin genc tatlim, dugun stresi filan, illaki verirsin, stres yapmiycan, bunu gecici bi donem degil yasam bicimin olarak benimsiycen.. Kucuk lokmalar, kucuk porsiyonlar, bitti gitti..
çok haklısın ahhh şu boğazımtatlıyı hamur işini çok seviyorum napim
hahaha kiz nesil alemsin yatabe bakiyorum kendime, bakarsan bag olur bakmazsan dag olur
Valla canim ben tarcinli yogurdu cok sevdim, 1 kac hafta once internette okudum o gün bugundur. Kapakli bi kutunun icine 3-4 kasik yogurt ve uzerine tarcin dökuyorum hergun olmasada haftada 3-4 kere yiyorum kesin.
i$ yerinde iyi oluyor, hazir kucuk kutuda olan meyveli yogurtlar katkili oluyor diye tercih etmiyorum.
Hem kalsium deposu yogurt, dislere ve kemiklere cok iyi.
hem bagirsaklari calistiriyor.
hem tok tutuyor,
hemde karin yaglarini eritmede cok etkiliymis, uzerinede tarcin döktugun zaman insulini dengeliyor (insulin dengede olunca yag yakimi hizlaniyor)
günlük yürüyüş yapmaya özen göster çok etkisi var hem yaşında küçük çabuk verirsin canım
ayrıca biberiye çayı al aktardan sabah akşam iç
Evet canim emziriyorumMavijiklet emziriyormusun? Bebeğin kaç aylık? Benim iki kızım var biri 2.5 yaşında biri de 8 aylık. Emziriyorum. Ama emzirdikçe acıkıyorum
nasıl vericem kiloları bilmiyorum.
Evet canim emziriyorum
Benimde kizim 5.5 yasinda oglum ayin 26sinda 8 aylik olcak. Ozellikleri gece memede uyuyo diyebilirim. Nasil gitcek bilmiyorum. Ben 82 ile gittim doguma. En son 72ye kadardustum. Su anda 68 kilodayim. Cok zor gidiyo ya bide hala regl olmadim. Olsam cabuk kilo veren biriyim. Aksam 5 ten aonra dayanabilirsen gram gramda olaa gidiyo canim. Yaza dugun var 60a insem yeter
yok değil bitkisel macun
bende duymuştum yoğurt çok severim ama ben tarçınlı zencefilli ve zerdaçallı yapmıştım bu 3 karışım yağ yakımında etkiliymiş ama bir gün yiyebildim sonra bıraktım :))) tarçın evet insulüni dengeliyor ama sütle tercih ediyorum)
semocum bravo tebrik ederim seni küllerinden yeniden doğdun harikasın :))
Çok iyi yaa... senin bişey kalmamış canım. Bende 84 le doğuma gittim. Şu anda 74 kilodayım. Ama bi türlü gitmiyor. 2 Hafta kadar akşamları 7 den sonra bişey yemedim. cok iyi gitti. sonra regl olunca tatlı krizlerimden dolayı kendimi tutamadım. Dün yine başladım ama bu seferde gece emzirmeye kalktığımda çikolata yiyip yattım. Sizleri takip ediyorum
Aklina yemek gelince gelinligini hayal et, istah filan kalmaz.. :)) vakit ayirabileceksen diyetisyene git bence.. Daha hizli sonuc alabilirsin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ilginc, icinde neler var peki?
22 yasındayım boyum 155 civarında kilom 71,54 ay sonra düğünüm var
aramıza hoşgeldin canım biraz dikkat et 17 den sonra yeme sporda yaparsan gider kilocuklar
çok haklısın gelinliğimi düşünmem çok mantıklıdiyetisyenemi gitsem yoksa o dediğim şeyimi alsamki ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?