Ben aksam biyere gitmeden once leblebi, sut, kahve gibi seylerle bol su iciyorum.. Bayaa tikiyo, yiyemiyosun cok bisee.. Eve donuncede bi yesilcay icersin bisey olmaz.. Ha bide cerez tabagina yakin oturma, oturup kalkerken farkedersin ne kadar yedigini..öğlen yemeğim tavuk çorbası bol limonlu 4 tane küçük lahana sarması yedim .
akşam yemeğinde kuzenimde olcam büyük ihtimalle saat 19 bulur yemek yememiz(( napcam ben yaaa akşam inş. cerez falan ye diye ısrar etmezler ( 31:
Kizlarrrr.. Zeyas ve Poyraz napio acaba.. Bugun betulde kayip..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yavrucum ben o kadar cok denedim ki, sonuc kocaman SIFIR... Bak bu sayfadayim bende.. Diyetisyenle verilen kilolar kolay kolay geri alinmiyor, ilk ay 9 kilo filan verdirirler sana.. Hem de devlet hastanelerindekiler de gayet iyi.. Hepsinin verdigi liste ayni.. Sana 900-1000 kalorilik bi liste yapcak. Sende kontrollerde utanmamak icin yemiycen.. Gidemem diyosan kendin ugras, bi dene bakalim..
nişanlım ayın 20sinde bana mix form alıcaktı aldırmasamda diyetisyenemi gitsem kendimde yapmak istiyorum aslında bilemedim valla napıcamı :26:
Kızlar sabah 2 haşlanmış yımırta sonra bırazcık pilav ve patates yemegi :d şimdi bi kase corba ictim :) fırına tavuk atmiştim belki ondanda yerim accık belkide yemem bakak hele ha bu arada delirdim :ad kacamk yapmıcam bir ay boyunca cukulata cips şekerli icecekler yok kurana yemin ettim kendime söz verdim dişimi sıkacam ve elim geldigi kadar az hamur işi ve ekmek .. Hedefim bir ay icinde en az 7 kilo vermem lazımm bugün ayın 18si gelecek ayın 18sinde bakıcaz sizede haber etcem mıtlaka ama bırdayım inşallah işe yarar ve arada başka diyetler de yapcam tavsiyeler falan bakalım nolcek hayırlısı keşke bana katılan olsa daha fazla kural koysak güzel olur emmeeee hani yani birii benle yapsin nolıyyyyyyyyyyyyyyyy
Kizlarrrr.. Zeyas ve Poyraz napio acaba.. Bugun betulde kayip..
Ok baby.. Gorusuruk..Nesilcim işte geldim burdayım
Naber, nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Ben de dün akşama doğru geldim. Bugün de hep dışarıdayım, daha yeni girebildim. Tatilim kısa ama çok güzeldi. Annemleri çok özleşmiştim. Gezdik, dolaştık, teyzemlere kahvaltıya falan gittik. Maalesef tatilde yediklerime hiç dikkat edemedim, döndüğümde +1,800 kg almıştım. Olsun, bu hafta biraz dikkatle eritirim ben onlarıBugünkü kahvaltım 1 haşlanmış yumurta, öğlen sade tavuk şiş ve ayran takıldım. Kızlar şimdi çıkmak zorundayım, yarın uzun uzun görüşürüz inşallah. Hepinizi çok özledim, çok öpüyorum
:)))alsana ikiside burda gelmişler :))
içindekiler kopya yaptmm
Sandaloz, Kitre,Bamya Çiçeği, Sarı solmaz sonda, biberiye, portakal çiçeği, anason, yaban mersini,
buğday kepeği, keten, kiraz sapı, Avakado, kayın ağacı, ahududu, melisa, okyanus yosunu, civan perçemi, yeşil çay,
nar ekşisi ve özel mix formülü varmışşşş
Bence once kendin veya diyetisyen dene, sonuc alamazsan 2 ay kala baska seyler dene derim canimcim..
uuuuh iceririgi baya yogun, eeeh nasil yiceksin sen bu macunu? tadini hayal etmek istemiyorum bile...
biberiye, kiraz sapi ve yesil cayin faydalarini biliyorum ama digerleri ne ise yariyor acaba ve hepsinin bir arada kullanilmasi saglikli mi acaba.
Bunlari iyice arastir eger kullanmakta kararliysan.
Tatlim kendini kasma bu kadar, hani bi pantolonun vardi, gozunun onune astigin.. Yine oyle biseyler yap.. Sen zaten yapinca guzel kilo verion.. Normal ol yeter.. Sen elma diyeti demistin, nasil bisey o?
kullanmakta kararlı değilim açıkçası arkadasım 3 hafta 5 kilo verdi bide bu itiyo beni kullanmaya ama emin değilim dediğim gibi keşke kendim verebilsem aksam 6 dan sonra bişey yemeyince çok güzel kilo veriyodum ama son bi kaç gündür dayanamayıp yiyorum malesff
Kızlar sabah 2 haşlanmış yımırta sonra bırazcık pilav ve patates yemegi :d şimdi bi kase corba ictim :) fırına tavuk atmiştim belki ondanda yerim accık belkide yemem bakak hele ha bu arada delirdim :ad kacamk yapmıcam bir ay boyunca cukulata cips şekerli icecekler yok kurana yemin ettim kendime söz verdim dişimi sıkacam ve elim geldigi kadar az hamur işi ve ekmek .. Hedefim bir ay icinde en az 7 kilo vermem lazımm bugün ayın 18si gelecek ayın 18sinde bakıcaz sizede haber etcem mıtlaka ama bırdayım inşallah işe yarar ve arada başka diyetler de yapcam tavsiyeler falan bakalım nolcek hayırlısı keşke bana katılan olsa daha fazla kural koysak güzel olur emmeeee hani yani birii benle yapsin nolıyyyyyyyyyyyyyyyy
Nesilcim işte geldim burdayım
Naber, nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Ben de dün akşama doğru geldim. Bugün de hep dışarıdayım, daha yeni girebildim. Tatilim kısa ama çok güzeldi. Annemleri çok özleşmiştim. Gezdik, dolaştık, teyzemlere kahvaltıya falan gittik. Maalesef tatilde yediklerime hiç dikkat edemedim, döndüğümde +1,800 kg almıştım. Olsun, bu hafta biraz dikkatle eritirim ben onlarıBugünkü kahvaltım 1 haşlanmış yumurta, öğlen sade tavuk şiş ve ayran takıldım. Kızlar şimdi çıkmak zorundayım, yarın uzun uzun görüşürüz inşallah. Hepinizi çok özledim, çok öpüyorum
Antepisch
Pilav ve patates yemegi ayni ögunde yemek olmaz ama heleki hedefin 1ayda 7kiloysa
Tavuk ye accik bir sey olmaz
Ah bak cikolata ve cipse dokunmamak i$e yarar kesin, verirsin insallah canim
Hosgeldin poyraz, hee kiz sahi nerelerdi bu kiz diye dusunuyordum bende dün.
Bugun meydana ciktin, hosgeldin canim tatiller hep guzeldir yaa, Uzunu kisa si olmaz :)))
Hadi görusuruz yarin, daha neler yedigini anlaticaksin annen seni iyi beslemis belli +1.800 dedigine göre
kullanmakta kararlı değilim açıkçası arkadasım 3 hafta 5 kilo verdi bide bu itiyo beni kullanmaya ama emin değilim dediğim gibi keşke kendim verebilsem aksam 6 dan sonra bişey yemeyince çok güzel kilo veriyodum ama son bi kaç gündür dayanamayıp yiyorum malesff
Kız vallah yemiciidim yav genellikle kuru fasulye fln olaun sulu patatesde benm sorunum o vallahi sabah kalkınca katılaşıyo ya bi bakiyon miğdede söz bidaha olmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?