Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ben aksam biyere gitmeden once leblebi, sut, kahve gibi seylerle bol su iciyorum.. Bayaa tikiyo, yiyemiyosun cok bisee.. Eve donuncede bi yesilcay icersin bisey olmaz.. Ha bide cerez tabagina yakin oturma, oturup kalkerken farkedersin ne kadar yedigini..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlarrrr.. Zeyas ve Poyraz napio acaba.. Bugun betulde kayip..

nişanlım ayın 20sinde bana mix form alıcaktı aldırmasamda diyetisyenemi gitsem kendimde yapmak istiyorum aslında bilemedim valla napıcamı :26:

Kızlar sabah 2 haşlanmış yımırta sonra bırazcık pilav ve patates yemegi :d şimdi bi kase corba ictim :) fırına tavuk atmiştim belki ondanda yerim accık belkide yemem bakak hele ha bu arada delirdim :ad kacamk yapmıcam bir ay boyunca cukulata cips şekerli icecekler yok kurana yemin ettim kendime söz verdim dişimi sıkacam ve elim geldigi kadar az hamur işi ve ekmek .. Hedefim bir ay icinde en az 7 kilo vermem lazımm bugün ayın 18si gelecek ayın 18sinde bakıcaz sizede haber etcem mıtlaka ama bırdayım inşallah işe yarar ve arada başka diyetler de yapcam tavsiyeler falan bakalım nolcek hayırlısı keşke bana katılan olsa daha fazla kural koysak güzel olur emmeeee hani yani birii benle yapsin nolıyyyyyyyyyyyyyyyy

nişanlım ayın 20sinde bana mix form alıcaktı aldırmasamda diyetisyenemi gitsem kendimde yapmak istiyorum aslında bilemedim valla napıcamı :26:

Bence once kendin veya diyetisyen dene, sonuc alamazsan 2 ay kala baska seyler dene derim canimcim..

Tatlim kendini kasma bu kadar, hani bi pantolonun vardi, gozunun onune astigin.. Yine oyle biseyler yap.. Sen zaten yapinca guzel kilo verion.. Normal ol yeter.. Sen elma diyeti demistin, nasil bisey o?

Kizlarrrr.. Zeyas ve Poyraz napio acaba.. Bugun betulde kayip..

Nesilcim işte geldim burdayım

Naber, nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Ben de dün akşama doğru geldim. Bugün de hep dışarıdayım, daha yeni girebildim. Tatilim kısa ama çok güzeldi. Annemleri çok özleşmiştim. Gezdik, dolaştık, teyzemlere kahvaltıya falan gittik. Maalesef tatilde yediklerime hiç dikkat edemedim, döndüğümde +1,800 kg almıştım. Olsun, bu hafta biraz dikkatle eritirim ben onları Bugünkü kahvaltım 1 haşlanmış yumurta, öğlen sade tavuk şiş ve ayran takıldım. Kızlar şimdi çıkmak zorundayım, yarın uzun uzun görüşürüz inşallah. Hepinizi çok özledim, çok öpüyorum

Ok baby.. Gorusuruk..

uuuuh iceririgi baya yogun, eeeh nasil yiceksin sen bu macunu? tadini hayal etmek istemiyorum bile...
biberiye, kiraz sapi ve yesil cayin faydalarini biliyorum ama digerleri ne ise yariyor acaba ve hepsinin bir arada kullanilmasi saglikli mi acaba.
Bunlari iyice arastir eger kullanmakta kararliysan.

Bence once kendin veya diyetisyen dene, sonuc alamazsan 2 ay kala baska seyler dene derim canimcim..

peki hani neler yapıyosunuz ben bol su içmeye çalışıyorum yeşil çay içiyorum işe gidip gelirken yürüyorum ama eve aksam 8 8 bucukta gidiyorum doğal olarak aç oluyorum napıcamki o saatten sonra

kullanmakta kararlı değilim açıkçası arkadasım 3 hafta 5 kilo verdi bide bu itiyo beni kullanmaya ama emin değilim dediğim gibi keşke kendim verebilsem aksam 6 dan sonra bişey yemeyince çok güzel kilo veriyodum ama son bi kaç gündür dayanamayıp yiyorum malesff

Bnde tam bilmiyorum ama okumuştıö yanılmıyorsam sabah normal kahvaltı sonrada sadece elma bide su emin degilim ama o yuzden bi sorim dedim

merhaba bunların hepsi aldatmaca hiç diyet yapmışmıydı o arkadaşınız?
egerki yapmamışsa 3 hafta 5 kilo normal , günde 3 fincna yeşil çay 2.5-3 lt su için inanınki dahada faydalı
kaç yıldır kk diyet topigindeyim ama bu bitkilerden fayda gören olmadı hiç :26:

Antepisch
Pilav ve patates yemegi ayni ögunde yemek olmaz ama heleki hedefin 1ayda 7kiloysa
Tavuk ye accik bir sey olmaz
Ah bak cikolata ve cipse dokunmamak i$e yarar kesin, verirsin insallah canim

Hosgeldin poyraz, hee kiz sahi nerelerdi bu kiz diye dusunuyordum bende dün.
Bugun meydana ciktin, hosgeldin canim tatiller hep guzeldir yaa, Uzunu kisa si olmaz :)))
Hadi görusuruz yarin, daha neler yedigini anlaticaksin annen seni iyi beslemis belli +1.800 dedigine göre

Hee bide bı arada birazdan markete cıkcam yeşil cayımı brokoli sebze karışımı falan alcam başka me alsam tavsiyeleriniz artık evde yaptgoö yemekleri yemicem kendime ayrı yapıp yicem semo sen bilinclisimdşr yardum et da

Kız vallah yemiciidim yav genellikle kuru fasulye fln olaun sulu patatesde benm sorunum o vallahi sabah kalkınca katılaşıyo ya bi bakiyon miğdede söz bidaha olmez

3 haftada 5 kilo normal degilmi zaten. Haftada 1,600 kilo, hele diyete yeni baslamis biriyse ilk haftalarda hizli kilo vermesi dogal.
Sadece macunu kullanarak vermedi herhalde kilolari, diyetle berabermi kullandi ?

Valla canim bildigim bir tek sey var, Saglikli beslenmek ve herzaman yedigine dikkat etmek gerekiyor. Ipin ucunu biraz kacirdigin zaman geri kilo aliyorsun.
Yani burdaki en önemli nokta, aslinda diyet yapmak degil, saglikli beslenmek ömrumuzun sonuna kadar.

gelio terlik dicemde, terlik yok burda sopa varmis bak
tm bugunluk oldu ama yarin, pilav ve patates yemegi görmeyelim please

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…