3 haftada 5 kilo normal degilmi zaten. Haftada 1,600 kilo, hele diyete yeni baslamis biriyse ilk haftalarda hizli kilo vermesi dogal.
Sadece macunu kullanarak vermedi herhalde kilolari, diyetle berabermi kullandi ?
Valla canim bildigim bir tek sey var, Saglikli beslenmek ve herzaman yedigine dikkat etmek gerekiyor. Ipin ucunu biraz kacirdigin zaman geri kilo aliyorsun.
Yani burdaki en önemli nokta, aslinda diyet yapmak degil, saglikli beslenmek ömrumuzun sonuna kadar.
gelio terlik dicemde, terlik yok burda sopa varmis bak
tm bugunluk oldu ama yarin, pilav ve patates yemegi görmeyelim please
o uzun zamandır yediklerine dikkat ediyodu ama kilo veremiyo bu macunla kilo vermeye basladı. çok haklısın yediklerine dikkat etmek en onemlısı hayatın gerı kalanında saglıklı beslenmeye alısmak calısmak ama çikolata cips aksam caylarının yanında hep oluyo mesela bizim of off almak cok kolay ama vermek cok zor
merhaba bunların hepsi aldatmaca hiç diyet yapmışmıydı o arkadaşınız?
egerki yapmamışsa 3 hafta 5 kilo normal , günde 3 fincna yeşil çay 2.5-3 lt su için inanınki dahada faydalı
kaç yıldır kk diyet topigindeyim ama bu bitkilerden fayda gören olmadı hiç :26:
gelio terlik dicemde, terlik yok burda sopa varmis bak
tm bugunluk oldu ama yarin, pilav ve patates yemegi görmeyelim please
o uzun zamandır yediklerine dikkat ediyodu ama kilo veremiyo bu macunla kilo vermeye basladı. çok haklısın yediklerine dikkat etmek en onemlısı hayatın gerı kalanında saglıklı beslenmeye alısmak calısmak ama çikolata cips aksam caylarının yanında hep oluyo mesela bizim of off almak cok kolay ama vermek cok zor
Ahahahh, bize kizip bagir diyodum ya, oldun sen oldun walla.. Aynen dewam kuzum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İvit, kiz bana.. Sopala.. :)hahaha nesil senin caninda sopa istiyo demek, tamam anlasildi
Okeyto bacım inşallahurahman bidaha olmaz allahım allahım semooo markete gidiccem sebze yeşil cy falan alcam başka ne alaam kız bişey söyle kendime ayrı yapcem artık yiter evdekilerle yemcem
İvit, kiz bana.. Sopala.. :)
bende regl olsam keşke çok çabuk verirdim kiloları sütten ne zaman kesersem o zaman olcam herhalde
bide yürüyüşü özledim :2:
Canm nekadarlikti senin bebis benm neredeyse 1 ay oldu dogru duzgun emmiyo iki haftadir da komple birakti( sndi hic sutum de yok ama hala olamadim ben de olsam da kurtulsam diyoum benm bebis 6 aylik olucak bikac gune
Canm bn uzman deglm ama vucudun diyette oldgnu anlayip ac kalmamak icin yediklerini tutmus olabilir bence birgunluk diyeti bozmalisin 10 gunde bir abartmadan yemk lazmmiski vucut aclik sinyalini almasin ama yine de bi arastr istersen belki bi bilgi bulabilrsn gurkan kubilay bunu en cok uyguluyor belki vardr sitesinde sonra yersin yersin eremezsin vebalini almak istemem:))
diyet sabır işi zaten başkalı yiycek sen sabretceksin benimde 6 yaşında oglum var iki tane, birde eşim
her akşam abur cubur yerler yıllardır 2010 4 oczaktan beri bakarım onlara onlar yer
ama bende arada tozturumm ama mesela hazirandan aralıga kadar bi tozuttum aldım 10 kilo
şimdiide veremiorum çikolatayı bitter yiyebilirisn meyve ögünü yerine
%80 bitterler var çok güzel
valla canim, bende gectigimiz senelerde zayiflama haplari falan kullandim. ilk baslarda veriyorsun kilo ama sonra sonra bunye alisiyor veremiyorsun...
sonra bide sagliga zararli oluyor ve parana yazik oluyor.
Kiloyu Verirsin istersen, saglikli beslenmekle ve hafta 3-4 kere spor yaparak, bak1 hafta dene. Farki görursun hemen
Bide günluk yediklerini yaz, bildigimiz kadar yorum yapalim bizde, neyi nerde yanlis yapiyorsun bakalim.
hahaha nesil senin caninda sopa istiyo demek, tamam anlasildi
26sinda 8 aylik olcak canim hala ilk gunku gibi emiyo valla :) cok düşkün çoook. O emdikce sutte iyi geliyo. Bensutten kesene kadar gelmez kizimda oyle olmustu. Sut yemeyle fazla alakali deil bebek ne kadar emerse o kadar sut oluyo. O yuzden bol su iciyorum protein kalsiyum omega almaya dikkat ediyorum cnmCanm nekadarlikti senin bebis benm neredeyse 1 ay oldu dogru duzgun emmiyo iki haftadir da komple birakti( sndi hic sutum de yok ama hala olamadim ben de olsam da kurtulsam diyoum benm bebis 6 aylik olucak bikac gune
Ben 4.30da 6 kasik pirasa yemegi yedim gunu kapattim hadi bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?