Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

o uzun zamandır yediklerine dikkat ediyodu ama kilo veremiyo bu macunla kilo vermeye basladı. çok haklısın yediklerine dikkat etmek en onemlısı hayatın gerı kalanında saglıklı beslenmeye alısmak calısmak ama çikolata cips aksam caylarının yanında hep oluyo mesela bizim of off almak cok kolay ama vermek cok zor

kızlar yaseminli yeşil çay denediniz mi hiç tavsiye ederim

gelio terlik dicemde, terlik yok burda sopa varmis bak
tm bugunluk oldu ama yarin, pilav ve patates yemegi görmeyelim please

Ahahahh, bize kizip bagir diyodum ya, oldun sen oldun walla.. Aynen dewam kuzum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

diyet sabır işi zaten başkalı yiycek sen sabretceksin benimde 6 yaşında oglum var iki tane, birde eşim
her akşam abur cubur yerler yıllardır 2010 4 oczaktan beri bakarım onlara onlar yer
ama bende arada tozturumm ama mesela hazirandan aralıga kadar bi tozuttum aldım 10 kilo
şimdiide veremiorum çikolatayı bitter yiyebilirisn meyve ögünü yerine
%80 bitterler var çok güzel

yaptı ama veremedi :26: 2 fincan yeşil çay içiyorum ama 3 lt su çok çok fazla bana 1.5 lt anca içiyorum ben:26:

gelio terlik dicemde, terlik yok burda sopa varmis bak
tm bugunluk oldu ama yarin, pilav ve patates yemegi görmeyelim please

Okeyto bacım inşallahurahman bidaha olmaz allahım allahım semooo markete gidiccem sebze yeşil cy falan alcam başka ne alaam kız bişey söyle kendime ayrı yapcem artık yiter evdekilerle yemcem

valla canim, bende gectigimiz senelerde zayiflama haplari falan kullandim. ilk baslarda veriyorsun kilo ama sonra sonra bunye alisiyor veremiyorsun...
sonra bide sagliga zararli oluyor ve parana yazik oluyor.
Kiloyu Verirsin istersen, saglikli beslenmekle ve hafta 3-4 kere spor yaparak, bak1 hafta dene. Farki görursun hemen
Bide günluk yediklerini yaz, bildigimiz kadar yorum yapalim bizde, neyi nerde yanlis yapiyorsun bakalim.

Ahahahh, bize kizip bagir diyodum ya, oldun sen oldun walla.. Aynen dewam kuzum..

hahaha nesil senin caninda sopa istiyo demek, tamam anlasildi

meyve,
sebze,
yogurt,
light süt,
form biskuvi,
cavdar ekmegi,
tavuk,
kucuk $i$e su al, cantana atarsin,
yumurta,
kuruyemiste al: badem ceviz (ara ögunde iyi oluyor) hemde cok vitamin mineral var

İvit, kiz bana.. Sopala.. :)

hahaha cimcime yaaa, ama ama kiyamamki ben sana :26:

bende regl olsam keşke çok çabuk verirdim kiloları sütten ne zaman kesersem o zaman olcam herhalde
bide yürüyüşü özledim :2:

Canm nekadarlikti senin bebis benm neredeyse 1 ay oldu dogru duzgun emmiyo iki haftadir da komple birakti( sndi hic sutum de yok ama hala olamadim ben de olsam da kurtulsam diyoum benm bebis 6 aylik olucak bikac gune

Canm nekadarlikti senin bebis benm neredeyse 1 ay oldu dogru duzgun emmiyo iki haftadir da komple birakti( sndi hic sutum de yok ama hala olamadim ben de olsam da kurtulsam diyoum benm bebis 6 aylik olucak bikac gune

Tatlim doktora gitmen gerek.. 1 haftalik bi ilac veriyolar, bitince oluyosun.. Ben de 4. Ay sonunda kullanmistim..

bi deneyim canım ya çünkü çok canımı sıkıyo artık.çok teşekkür ederim tavsiyen için :)

ahh ahh ne zordur eşin neysede bide çocuklu olunca ben onlara bişi yaparım derken kendimde yerdim heralde ay benim çocugum olsa hiç yapamam yaa duba gibi olurum valla

o zaman hapı biraz daha askıya alıp saglıklı beslenmeyı denicem yediklerimide buraya yazıcam bakalım napıyorumm

26sinda 8 aylik olcak canim hala ilk gunku gibi emiyo valla :) cok düşkün çoook. O emdikce sutte iyi geliyo. Bensutten kesene kadar gelmez kizimda oyle olmustu. Sut yemeyle fazla alakali deil bebek ne kadar emerse o kadar sut oluyo. O yuzden bol su iciyorum protein kalsiyum omega almaya dikkat ediyorum cnm

Ben 4.30da 6 kasik pirasa yemegi yedim gunu kapattim hadi bakalim :)

kahvaltı
1 dlm tb ekmek
peynir
4 zeytin

öglen
ton balık
salata
yarım kk ezine
7 fındık

ara
3 kayısı

akaşm
1 kase yogurt
1 pket gren pavesi bükivi

17:30 da yedim
3 fincna yeşil çay, 2.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…