Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Tatlim doktora gitmen gerek.. 1 haftalik bi ilac veriyolar, bitince oluyosun.. Ben de 4. Ay sonunda kullanmistim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bende kullanabilirmiyim acaba o ilactan ya gelsin istiyorum ya sisim insin artik

kızlar merhabalar ben geçmişi bazen okuyorum ama kimseye cevap yazamıyorum zaten hepsini okuyamıyorum affedin sadece günlük bildirim yapmak için giriyrum çoğu zaman malum dersler ama nisan 15 ten sonra rahatlayacağım o zamn hepinize tek tek yazıp sohbatlerinize katılacağım in.
bugün sabah evden acele çıkmam gerekti geldiğimde 2 falandı çok yorulmuşum hemen uyudum 4 gibi kalktım lapamı yaptım yedim 5 gibi de çayla kapanışı yaptım bugün böyle az oldu malesef inş gece acıkmam acıkırsam da sarı leblebi yada tarçınlı sütle geçiştirmeyi düşünüyorum.

Bugün cozuttum sabah 1 dilim ekmek 3 4 çatal Menemen öğleyin 1kepçe çorba biraz grisini 4 gibi 4 tane yulaflı bisküvi kşam 4 kaşık pırasa çorba ve biraz da patates salatası bu hafta sonlarda olucam(

Canim bende kullanabilirmiyim acaba o ilactan ya gelsin istiyorum ya sisim insin artik

Ben 10 sene once direkt diyetisyene gitmistim, simdi once dahiliyeye gitmek gerekiyor. sut olayinin bitmesi gerekiyor, emzirirken olmaz tatlim..

Tamam o zaman anlastik ciiida cim, umarim diledigin kiloya inersin ;-)
bizim gunluk menulerde, bi abartma durumu gOrdugun zamanda yazabilirsin bize her zaman ;-)
O zaman bugunden veya yarindan itibaren, gunluk menunu paylasiyorsun bizimle

Kizlar bakin hele ne buldum basari öykuleri topiginde, bunu yazan arkadas 44 bedenden - 34 bedene düsmüs.
Belki bizede faydasi olar, bir okuyun emi ben kaciyorum simdi görusuruzzzzzz

ilk dengeli beslenme diyetimde gerçekten azım hırs ve ilham almanın etkisiyle kendimi çok zorlamadan 4 5 ayda 16 kilo verdim.
kilo vermenın bir kaç kuralı var bunları bilip uygularsanız kilo vermek çocuk oyuncağı
-kendinize hemen ilham hırs ve örnek alabileceğiniz birini bulun o yapmışsa ben hayli hayli yaparım diyebileceğiniz biri (öyle biri yoksa hayatınızda ben olurum sizin ilham meleğiniz )
-yemeklerden önce 2 bardak su içip midenizi su ile doldurmanızı ve ya yağsız salatayla midenizin yarısını doldurmanız
-akşam 8 den sonra yemek yememek
-tatlıyı şekerı yağlıyı hayatından çıkararak
-daha az yağlı yemek yapmayı öğrenmek
-sık sık ve az az yemek yemeği öğrenmek
-bol su içmek
-ve diyetin başını atlatıp midemizi küçülttükten sonraa diyetin en zor kısmı bitmiş oluyor ve geriye sadece giden kiloların yarattığı mutluluk kalıyor
UNUTMAYIN DİYETİNİZ 4 5 AYA BİTEBİLİR, FAKAT DÜZENLİ VE DENGELİ BESLENME HAYATINIZIN SONUNUNA KADAR DEVAM EDER
tabi verdiğiniz kiloları geri almak istemiyosanız :)

spor yapmayı hiç sevmiyorum malesef ama sabah akşam işe gidip gelirken toplam 40 dk falan yürüyorum bide 6 daan sonra yememeye çalışıyorum

bende veremiyordum ama yemeyi kesince spor yapınca veriyorum senin düğünün var güzel görünmen lazım

doğru söylüyorsun canım tabakdan uzak durayım belki çorba içerim bide bol su :)) tavsiyen için sagol

sende hoşgeldin aramıza inş. istediğin kiloya düşersin canım

canım başın sagolsun canım kim vefat etmişti ben biraz geri kaldım geçmişi çok okuyamamıştım

17 gibi ev yapımı yufka böğreyi yedim peynirli yarım dilim birazda ev yapımı kek akşam spora yüklenmem lazım

Tamam o zaman anlastik ciiida cim, umarim diledigin kiloya inersin ;-)
bizim gunluk menulerde, bi abartma durumu gOrdugun zamanda yazabilirsin bize her zaman ;-)
O zaman bugunden veya yarindan itibaren, gunluk menunu paylasiyorsun bizimle

amin inşallah çok teşekür ederim
yarından itibaren yazıyorum ne yedigimi mutlaka

Oh yeah hepsini alıyorum inşallah sagol semocan

Ya hem kendini saldin Diyip hemde her aksam zorla kalorili seyler getirip yediren adama ne dersiniz bilmiyorum ama bogazlayasim geldi adami ya
Bugunde kadayifli burma tatlisi getirmis ve yedim dayanamadim tabiki. Aglamak istiyorum ya gundiz tutuyorum kendimi aksam hersey bosa gidiyo. Nefsime hakim olamiyorum. Emeklerim boşa gidiyor. Spor yapma sansimda yokki eritsem.

akşam 45 dk market alışverişi sayesinde yürüyüş yaptım kızımla

karabugdayla yoğurdumuda yedim bu akşamı kapattım kalorisi düşük bir gün oldu cumaya kadar tek besin devam edicem

haftaya karışık sebzeli bir hafta yapıcam belki arkdaşların yaptığı lahana yemegini yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…