- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Canim bende kullanabilirmiyim acaba o ilactan ya gelsin istiyorum ya sisim insin artikTatlim doktora gitmen gerek.. 1 haftalik bi ilac veriyolar, bitince oluyosun.. Ben de 4. Ay sonunda kullanmistim..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yogurtta yeseydiniz keşke
Canim bende kullanabilirmiyim acaba o ilactan ya gelsin istiyorum ya sisim insin artik
ahh ahh ne zordur eşin neysede bide çocuklu olunca ben onlara bişi yaparım derken kendimde yerdim heraldeay benim çocugum olsa hiç yapamam yaa duba gibi olurum valla
o zaman hapı biraz daha askıya alıp saglıklı beslenmeyı denicem yediklerimide buraya yazıcam bakalım napıyorumm
spor yapmayı hiç sevmiyorum malesef ama sabah akşam işe gidip gelirken toplam 40 dk falan yürüyorumbide 6 daan sonra yememeye çalışıyorum
Ben aksam biyere gitmeden once leblebi, sut, kahve gibi seylerle bol su iciyorum.. Bayaa tikiyo, yiyemiyosun cok bisee.. Eve donuncede bi yesilcay icersin bisey olmaz.. Ha bide cerez tabagina yakin oturma, oturup kalkerken farkedersin ne kadar yedigini..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam o zaman anlastik ciiida cim, umarim diledigin kiloya inersin ;-)
bizim gunluk menulerde, bi abartma durumu gOrdugun zamanda yazabilirsin bize her zaman ;-)
O zaman bugunden veya yarindan itibaren, gunluk menunu paylasiyorsun bizimle
bende veremiyordum ama yemeyi kesince spor yapınca veriyorum senin düğünün var güzel görünmen lazım
meyve,
sebze,
yogurt,
light süt,
form biskuvi,
cavdar ekmegi,
tavuk,
kucuk $i$e su al, cantana atarsin,
yumurta,
kuruyemiste al: badem ceviz (ara ögunde iyi oluyor) hemde cok vitamin mineral var
hahaha cimcime yaaa, ama ama kiyamamki ben sana :26:
canım başın sagolsun canım kim vefat etmişti ben biraz geri kaldım geçmişi çok okuyamamıştım
Canım çok Sağol halamın eşiydi
Basin sagolsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?