Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

canım ben eczacılık okuyorum aktarda falan satılan o ürünlerin vücuda faydasından çok zararı var bi tarafını düzeltirken 10 yerini mahvediyo kesinlikle kullanmamalısın en sağlıklısı az yiyerek kilo vermek:)

Kizlar, spor yapamadim cunku esim eve geldi hadi cikip gezelim dedi kizida gezdirelim dedi iyi dedim.bugun cook halsizim niye anlamadim vucud direncim mi bitti anlamadim bulgur lapasi aksamda yedim sadece aksam 7 adet badem yedim. Simdide cay iciyorum.

canım bazen bana da oluyo vücudun direnci düşüyo haliyle normal :)

Oh yeah hepsini alıyorum inşallah sagol semocan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Antepisch, cok guzel bi tavuk tarifi verebilirim sana, hatta veriyorum

tavuk gogsunu ufak ufak dogra baharatla sonra tencereye biraz su dök ve kapagini kapat kisik ayarda buharla pi$e dursun.

Sonra sogan, aci biber, tatli biber, yesil kabak, dogra hepsini tencereye at hafif yag dok.

ohhh mis gibi sebzeli tavuklu yemek oluyor tatlim. Hem az kalorili hemde cok doyurucu :)))

Okeyto bidaakine yapcam inşallah :) büssürü sebze aldım brokoli falan onlarıda haşlıyop yogurtluyorum genelikle suyunuda sever ay sevindim ha bide bitane video bulduö youtubedan tam bakmadım ama zayıflama telkiniydi galba iyi bişeye benziyo bakıcam birazdan döktücem semoo sacımı boyuyorum şuan yeni yeni şampıanlar aldım coşcam terlettim kenimi iyice şimdi oh bi duş alcem yarine iyi başlıcam doktrada gitcem kardilojie ye bakalm ne cıkcam .. Hayırlısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cida, bunu kullancagina lipton 10 bitkili cayi tavsiye ederim. Icerigi neredeyse ayni. En iyisi bunlari aktardan alip karistirmak, ama ben bunu beceremedim, o yüzden liptonunkini aldim iciyorum

Herkese günaydın kızlar.misafirlerim bu sabah itibari ile gitmiş bulunmakta.bende diyetime geri dönmüş bulunmaktayım.kaldığım yerden demeyi çok isterdim fakat malesef kilo aldım çünkü hiş dikkat edemedim bugün tartılmıcam yarına biraz vücudum kendini toparlasın yarın bakarım 5 günlük yemenin faturası kaç kilo olmuş. Günlük girip yadıklarınızın hepsini okudum ama dönemedim.derin hala olmuşsun tebrik ederim.anteplim birdaha burayı bırakma tekrardan başlayıp kilolarının hepsini vereme kadar pes etme lütfen.

Canlar günaydın

Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben de pazartesi öğleden sonra döndüm evime. Hava değişimi mi ne oldu bilmiyorum ama acayip halsizim, başım dönüyor ve sürekli uyuyorum. Tatilim çok güzeldi, annemler beni öyle kapıda görünce inanamadılar, hoş bir sürpriz oldu.

Anne-baba ısrarlarının da katkısıyla hiç dikkat etmedim yediklerime. Bizim evin yanında bir kermes açmışlar, bizimkiler de takmış oraya, habire gidip gidip patatesli sıkma, ıspanaklı gözleme ve karakuş tatlısı alıyorlar. İstisnasız her gün kahvaltıda bu böreklerden yedim, hatta yola bile koydular.

Dünden itibaren diyetime tekrar döndüm nihayet. Ancak çok halsizim, spora daha başlayamadım, 8 de yattım uyudum. Tartı 69,5 bugün. Bu hafta geçmişe dönmek için debelenip dururum artık

Sizleri çok özledim gerçekten Aramıza bissürü yeni arkideş de katılmış, onlar da hoşgelmiş

Ben biraz geçmişi okuyup geleceğim, tabi dışarıda işim çıkmazsa. Çok öpüldünüz güzelliklerim

günaydın kızlar
3günlük süper harika menüme başladım

sabah karabugday ve yoğurt
ama bu şişkinlik başka türlü gitmicek bu bakımdan cuma akşamına kadar bırakmak yok

zeyascım hoşgeldin sağol teşekkürederim 3 yiğenim allah analı babalı büyütsün.

maşallah almış gelmiş kiloları kendini toparlayıp bir an önce harekete geç canım kilolar üstüne yapışmadan .

zaten bende şimdilik askıya aldım almıcam o macunu :) az yicemm inşallahhhhhhhhhhh

Cida, bunu kullancagina lipton 10 bitkili cayi tavsiye ederim. Icerigi neredeyse ayni. En iyisi bunlari aktardan alip karistirmak, ama ben bunu beceremedim, o yüzden liptonunkini aldim iciyorum

ismi tam olaram ne peki o çayın faydası oluyormu sana :26:

günaydın kızlar
3günlük süper harika menüme başladım

sabah karabugday ve yoğurt
ama bu şişkinlik başka türlü gitmicek bu bakımdan cuma akşamına kadar bırakmak yok

karabugday daha önce hiç yaptınmı?
bend ealdım aylar önce öle paketi ile duruyor evde:26::26:

günaydın kızlar dün ofiste yiyip çıktım başka brişey yemedim
3 mil lesile 100 mekik çektim

kaçamaksız bri gün diliyorum herkese

Bonjour kizlarrrrrr, Gününuz cok güzel olsunnnnnn

Ben 1 sey fark ettim, gunluk 2 litre su ictigim zaman kendimi daha iyi ve energik hissediyorum sanki.
Sabahta cok iyi uyandim, kendimi hic yorgun hissetmeden, dinc uyandim.
Sizdede boyle oluyormu? yoksa bende bi anormallik mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…