Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydın semo, evet su içtigimde bende daha mutlu oluyorum bi rahatlama oluyor bünyede

karabugday daha önce hiç yaptınmı?
bend ealdım aylar önce öle paketi ile duruyor evde:26::26:

ben sadece haşlayıp yoğurtla karıştırıp yiyorum sabah yaptım 1 paketi bitirdim ben
dün bir paket daha aldm 3 gün yicem çok doyurucu sabah akşam yerim herhalde öğlen öğün yapmam arada kahve içerim

günaydın kızlar dün ofiste yiyip çıktım başka brişey yemedim
3 mil lesile 100 mekik çektim

kaçamaksız bri gün diliyorum herkese

Günaydin canim, aksami nasil gecirdin? miden kazindimi yoksa iyimiydin

zaten bende şimdilik askıya aldım almıcam o macunu :) az yicemm inşallahhhhhhhhhhh

Cidaa cim, bugunku menunu paylas bizimle okey

hangi renge boyadin sacini?
hahaha iyi iyi masallah dün tekrar havaya girdin sen, bugunu cok güzel gecireceksin gibi bir his var icimde alisveriside yaptin
Hayirdir kardiologi ye neden gidiyorsun?

tamam paylasıcam şimdi semooocum :))

Günaydın kızçeler ben aranıza yeni katılan evlilik arifesinde kilolu bi hatunum menümü paylaşıyorum;

sabah:
3 dilim salam kızarmış
birazcık beyaz peynir
haşlanmış patates
yarım dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay

öğlen ve akşam haşlanmış patates yiyicem bide böyle denim dedim bi nevi patates diyeti

ben senin yerinde olsam salamları kızartmazdım patatesde çok gereksiz nişantaya boğma kendini
peynirimin yanına da yumurta haşlardım

biraz kagurubuna bakarak hareket etmeni tavsiye ederim neyin sana iyi gelip gelmediğini bilmelisin
yoğurttada hayatında yoğunluk vermelisin

sebzeleri haşlayıp üzerine yoğurt pul biber döküp yiyebilirsin

ben sadece haşlayıp yoğurtla karıştırıp yiyorum sabah yaptım 1 paketi bitirdim ben
dün bir paket daha aldm 3 gün yicem çok doyurucu sabah akşam yerim herhalde öğlen öğün yapmam arada kahve içerim

kilo kaybın ne kadar oluyor bende haftaya yapayım bar evde duruyor hem ne yiycem derdim olmazz

akşam iyiydi cnm eve gittim yogurt ve büskivi yemiştim zaten bişiy yemedim çay içtim
3-4 tane çubuk kraker yedimm ama istem dışı oldu ya benim gece yemek yeme huyum var
bitti çok şükürde böle oluyor ara sıraa

kaş yapayım derken göz çıkarmada patatess?

Son düzenleme:
Bûgunku menum

Sabah: 2 haslanmis yumurta, isotlu zeytinyagli limonlu tuzlu.
Ara: tarcinli yogurt.
öglen: kucuk paket hazir corba.
Ara: 12 badem
Aksam: corba, salata. ve (tiramisu olur, tiramisu yu dün kayinvalidem istedi, ona yaptim ama azicik ucundan yerim, 3 catal)

Gün boyu 2 litre su, 2,5 ta olabilir :)
Bugun bana ekmek yok, cezaliyim, cünku dün aksam iki avuc cips yedim. Kucuk kaynim almis, gözumun önunde yed bende dayanamadim.
Bana yarinda ceza, ekmek yok cünku bu aksam tiramisu yiyecegim 3catal !

Artik bu sekil yapicam kizlar, kendime ceza vericem.
cuma günude coook dikkat etmem gerek, cumartesiye birazda olsa kilo vermis olurum insallah

annem kızartmış patatesi seviyorum o yüzden biraz patates denicem bigünde olsa aynı detoks gibi yani.
oturararak çalışıyorum işe gidip gelirken yürüyorum topal 40-45 dk gibi oluyor
yogurdu hiç sevmem yiyemiyorum
vaktim yok iş yerinde yemegi kendimiz yiyoruz
eve 8 8 bucukta gidiyorum kendi kendime idare etmem lazım

ne güzel zayıflamışsın maşallah nasıl başardın kısaca anlatırmısın

Ehmmm süreklğ kalp sıkışması .. Bakalım hayırlısı nolcak .. Sacımı boyamıştım siyaha şimdi eski haline cevirdim koyu kahve kndi rengimden biraz daha acık yani tek boya olsun diye boyadım dip boyam başını alıp gittide :) herneyse evet bu sabah bi greyfurt yidim sonra bi haşlanmış yumurta bide haşlanmış yumurtanın sarısı :/ yımurta elimde patladı sarısını kurtara bildim tek

]

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

inşallah kiloalrını çabuk verirsin
onu seviyorum bunu yiyemem yaparsan birde 8 de hafifte olsa yemek yersen
bıraz zor verebilirsin kilolarını tempolu yürüyüş yapmadıktan sonra işe gidip gelmen sana kilo verdirmez
öyle olsaydı zaten şu anda kilolu olmazdın
evden erken çıkmanı tavsiye ederim sabah yürüyüşü yaparsan metabolizmanıda hızlandırmış olursun

Gunaydin hanımlar dun giremedim topige bi sorun vardi sanirim.
2 gunluk kacamagim sonucu aldigim 500 grmi bugün vermisim cok sukur. Umarim cumartesiye 67leri gorurum. Dun sabah bir yumurta ve peynirle omlet yaptim ekmeksiz yedim sütle aksamda 5 gibi 6 kasik prasa yemegi ve 3 kasik kuru fasulye yedim. Ve en onemlisi 3litre su ictim. Ve dun cok hareketliydim birde oglumu alip bi tur yurudum. Bugunde ayni menuyu yiycem cumartesiye eksilere dusmem lazomcunku hala pazartesiki kilomdayim.

Günaydınn diyetarkadaşlarım.dün kk da sıkıntı vardı görüşemedik nasılsınız.ben çok mutsızum gramla verdiğim kilo kilogeri gelmiş 5 günde.

Kizlar birde ben cok kabizimya uc gundur tuvalere cikamiyorum. Napcam ben hep bole oluyo sonra kilo vermem duruyo

Günaydınn diyetarkadaşlarım.dün kk da sıkıntı vardı görüşemedik nasılsınız.ben çok mutsızum gramla verdiğim kilo kilogeri gelmiş 5 günde.
Gunaydin cnm pes etmek yok. Bi kac gun dikkat etsen baya ise yariyo Uc gunluk pirinc lapasi yap bari istersen

günaydın hatunlar ;

Şükür kavuşturanaaa ) dün 1 saat 45 dakika yürüyüş bandında tempolu yürüdüm 45 dakika öğle yürüdüm akşam da 1 saat yürüdüm...dün esmer bulgurdan lapa yaptım ve iki günü tamamladım . regli haftası olduğundan sanırım kilo olarak yerimde sayacak gibiyim bakalım ama yediklerime dikkat ediyorum belki regli sonrası birden gider kilocuklar daha doğrusu şişlik giderse kilo vermiş görünürüm reglim pazartesi bekliyorum inşallah gelir. pkoların en büyük sorunu reglinin düzenli gelmemesi.

Kizlar birde ben cok kabizimya uc gundur tuvalere cikamiyorum. Napcam ben hep bole oluyo sonra kilo vermem duruyo

canım doğadan elma krom çayını tavsiye ederim çok rahatsız olduğumda yatmadan önce içiyorum işe yarıyor tavsiye ederim kabızlık için. pes etmedim diyete devam ama emeklerime üzülüyorum sadece.2 hafta geri gittim herşey boşa gitti. pirinç lapası yapayım bari bugün dediğin gibi canım.

canım ben de senin gibi gram gram veriyorum. dert etme çok çok bir haftanı alır onları vermen oturmamış kilo çabuk gidiyor asıl oturan kiloları vermek zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…