Bonjour kizlarrrrrr, Gününuz cok güzel olsunnnnnn
Ben 1 sey fark ettim, gunluk 2 litre su ictigim zaman kendimi daha iyi ve energik hissediyorum sanki.
Sabahta cok iyi uyandim, kendimi hic yorgun hissetmeden, dinc uyandim.
Sizdede boyle oluyormu? yoksa bende bi anormallik mi var
karabugday daha önce hiç yaptınmı?
bend ealdım aylar önce öle paketi ile duruyor evde:26::26:
günaydın kızlar dün ofiste yiyip çıktım başka brişey yemedim
3 mil lesile 100 mekik çektim
kaçamaksız bri gün diliyorum herkese
zaten bende şimdilik askıya aldım almıcam o macunu :) az yicemm inşallahhhhhhhhhhh
Okeyto bidaakine yapcam inşallah :) büssürü sebze aldım brokoli falan onlarıda haşlıyop yogurtluyorum genelikle suyunuda sever ay sevindim ha bide bitane video bulduö youtubedan tam bakmadım ama zayıflama telkiniydi galba iyi bişeye benziyo bakıcam birazdan döktücem semoo sacımı boyuyorum şuan yeni yeni şampıanlar aldımcoşcam terlettim kenimi iyice şimdi oh bi duş alcem yarine iyi başlıcam doktrada gitcem kardilojie ye bakalm ne cıkcam .. Hayırlısı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydin canim, aksami nasil gecirdin? miden kazindimi yoksa iyimiydin
Cidaa cim, bugunku menunu paylas bizimle okey
hangi renge boyadin sacini?
hahaha iyi iyi masallahdün tekrar havaya girdin sen, bugunu cok güzel gecireceksin gibi bir his var icimde alisveriside yaptin
Hayirdir kardiologi ye neden gidiyorsun?
Günaydın kızçelerben aranıza yeni katılan evlilik arifesinde kilolu bi hatunum menümü paylaşıyorum;
sabah:
3 dilim salam kızarmış
birazcık beyaz peynir
haşlanmış patates
yarım dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
öğlen ve akşam haşlanmış patates yiyicembide böyle denim dedim bi nevi patates diyeti
ben sadece haşlayıp yoğurtla karıştırıp yiyorum sabah yaptım 1 paketi bitirdim ben
dün bir paket daha aldm 3 gün yicem çok doyurucu sabah akşam yerim herhalde öğlen öğün yapmam arada kahve içerim
hahaha iyi iyi masallahdün tekrar havaya girdin sen, bugunu cok güzel gecireceksin gibi bir his var icimde alisveriside yaptin
Günaydın kızçelerben aranıza yeni katılan evlilik arifesinde kilolu bi hatunum menümü paylaşıyorum;
sabah:
3 dilim salam kızarmış
birazcık beyaz peynir
haşlanmış patates
yarım dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
öğlen ve akşam haşlanmış patates yiyicembide böyle denim dedim bi nevi patates diyeti
ben senin yerinde olsam salamları kızartmazdım patatesde çok gereksiz nişantaya boğma kendini
peynirimin yanına da yumurta haşlardım
biraz kagurubuna bakarak hareket etmeni tavsiye ederim neyin sana iyi gelip gelmediğini bilmelisin
yoğurttada hayatında yoğunluk vermelisin
sebzeleri haşlayıp üzerine yoğurt pul biber döküp yiyebilirsin
kilo kaybın ne kadar oluyor bende haftaya yapayım bar evde duruyor hem ne yiycem derdim olmazz
kaş yapayım derken göz çıkarmada patatess?
ben senin yerinde olsam salamları kızartmazdım patatesde çok gereksiz nişantaya boğma kendini
peynirimin yanına da yumurta haşlardım
biraz kagurubuna bakarak hareket etmeni tavsiye ederim neyin sana iyi gelip gelmediğini bilmelisin
yoğurttada hayatında yoğunluk vermelisin
sebzeleri haşlayıp üzerine yoğurt pul biber döküp yiyebilirsin
annem kızartmışpatatesi seviyorum o yüzden biraz patates denicem bigünde olsa aynı detoks gibi yani.
oturararak çalışıyorum işe gidip gelirken yürüyorum topal 40-45 dk gibi oluyor
yogurdu hiç sevmem yiyemiyorum
vaktim yok iş yerinde yemegi kendimiz yiyoruz
eve 8 8 bucukta gidiyorum kendi kendime idare etmem lazım
Gunaydin cnm pes etmek yok. Bi kac gun dikkat etsen baya ise yariyo Uc gunluk pirinc lapasi yap bari istersenGünaydınn diyetarkadaşlarım.dün kk da sıkıntı vardı görüşemedik nasılsınız.ben çok mutsızum gramla verdiğim kilo kilogeri gelmiş 5 günde.
Kizlar birde ben cok kabizimya uc gundur tuvalere cikamiyorum. Napcam ben hep bole oluyo sonra kilo vermem duruyo
canım doğadan elma krom çayını tavsiye ederim çok rahatsız olduğumda yatmadan önce içiyorum işe yarıyor tavsiye ederim kabızlık için. pes etmedim diyete devam ama emeklerime üzülüyorum sadece.2 hafta geri gittim herşey boşa gitti.pirinç lapası yapayım bari bugün dediğin gibi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?