bugün pirinç lapası diyeti yapıcam hanımlar işe yararsa bir kaç gün yaparım.beni bilgilendirebilirmi yapan arkadaşlarım.mesela sabah 1 çay bardağı pirinç haşlayıp lahana ve kıvırcıktan yaptığım salatayla yesem olurmu acaba.az yağ tuz ve limonla. olmazsa nasıl yapayım bilgi verin bana pleaseeee
Bonjour kizlarrrrrr, Gününuz cok güzel olsunnnnnnBen 1 sey fark ettim, gunluk 2 litre su ictigim zaman kendimi daha iyi ve energik hissediyorum sanki.
Günaydınn diyetarkadaşlarım.dün kk da sıkıntı vardı görüşemedik nasılsınız.ben çok mutsızum gramla verdiğim kilo kilogeri gelmiş 5 günde.
sabah ilk 1 fincan nescafe içtim
şimdi sabah kahvaltım yine karabugday
sonrası yine aynı hala +600 gramdayım ama bunada şükür + 2,50 kiloyla başlamıştım bu hafta regl şişliği yüzünde indi ama biraz daha kaldı
bitsinde kurtulayım bitince bide iştahım gidiyor daha da güzel oluyor hiçbir şey istemiyor canım
öyle zamanlarda daha güzel kilo veriyorum zorla yemek yediğimde yaramıyor vücuduma da
velantin hoşgeldin döndünmü aramıza canım topikçe merak ettik seni bidahada girmedin.tebrik ederim buralara gelmesende çok güzel kilo vermişsin semo çatlasın patlasın.Dün bütün gün bakımda idi bu site.Tam da sana yazdığım uzuuunca mailli gönder tuşuna bastığım sırada.şanssızlığa bakar mısın!!! bu sabahta bana gönderdiğin mesajları silinmiş görünce tekrar yazıp riske atmak istemedim.
Karnene baktım hep kırık doluAcımadan YiMİŞSİN
Gördüm ama silkelenip kendine gelmişsin
Yoğun bir döneme girmiştim ben de ama arada bir kaç gün bırakmalarla devam ettim .Biliyorsun seninle aynı kiloda idik başlarken.Hiç unutmuyorum net 71.6 gramcıktım.Geçen hafta 64.9 bir ceeee diyip kaçtı ama yakalayacağım yakın zamandaYemek ataklarım oluyor bir kaç gün bırakınca 1-2 kilo geri geliyor hemen geri alıyorum.Ama öyle yiyorum ki bir günde çatlayıncaya kadar ne bulursam yoksa bu iki ileri bir geri kilo verme durumu olmasaydı çoktan vermiştim kilolarımı :26: Spora gidemedim bu arada.Ben de haberler böyle tatlım.Özledim seni
canım şimdi dediğin gibi yapıcam şu an haşlanıyor yoğurtlayıp yiyeceğim.akşama yanında salata tüketsem olur dimi.az yağlı limonlu tuzlucanım prinç lapasını devamlı yaparım 1 e 3 su koyarak yapıyorum tuz yağ hiç yok
sadece yoğurtla karıştırıp yiyorum tek başına prinçler hiç güzel değil
diğer haliyle yoğurtlu pilav tadında oluyor ve tuzsuzluğu hiç anlaşılmıyor ben pul biberde döküyorum üstüne güzel oluyor
deneyerek ağız tadını bulabilirsin son aldığın kiloları ve ödemleri atmanda yardımcı olur ama en az 2 gün yap
betülcüm çok sağol canım nasıl iyi geldi anlatamam çok sağol gerçektenHerkeseeeeeeeeeee selamlarrrr
Iki gündür görüsemedik, ne var ne yok kizlar
Ben ücün gün orucumu tamamliyorum ve bugün bitiyor hamd olsun. Malesef diyet sürecinde oruclu olmak bir dezanataj. Kilo almadim ama sadece bir kac gram veririm cumartesiye kadar. Bu hafta da böyle olsun ne yapalim
ZZeyascim, hic üzülme canim. Sen cok azimli birisin, tekrardan kendini cok güzel disipline edecegine inaniyorum. Gelecek cumartesi seni eski kilondan eksi- de görecegimize eminim
sonrası yine aynı hala +600 gramdayım ama bunada şükür + 2,50 kiloyla başlamıştım bu hafta regl şişliği yüzünde indi ama biraz daha kaldı
bitsinde kurtulayım bitince bide iştahım gidiyor daha da güzel oluyor hiçbir şey istemiyor canım
öyle zamanlarda daha güzel kilo veriyorum zorla yemek yediğimde yaramıyor vücuduma da
derinnnn günaydınn cnmm
bu karabugdayda kilo verimin nasıl
Ehmmm süreklğ kalp sıkışması .. Bakalım hayırlısı nolcak .. Sacımı boyamıştım siyaha şimdi eski haline cevirdim koyu kahvekndi rengimden biraz daha acık yani tek boya olsun diye boyadım dip boyam başını alıp gittide :) herneyse evet bu sabah bi greyfurt yidim sonra bi haşlanmış yumurta bide haşlanmış yumurtanın sarısı :/ yımurta elimde patladı sarısını kurtara bildim tek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydınn diyetarkadaşlarım.dün kk da sıkıntı vardı görüşemedik nasılsınız.ben çok mutsızum gramla verdiğim kilo kilogeri gelmiş 5 günde.
günaydın kızlar kk sornluydu dün sanırım,
benimde ikinci günüm iyi geçti dün müsli ve yogurt yyip çıktım ofisten
işin ilginç tarfaı acıkmıyorum
Dün bütün gün bakımda idi bu site.Tam da sana yazdığım uzuuunca mailli gönder tuşuna bastığım sırada.şanssızlığa bakar mısın!!! bu sabahta bana gönderdiğin mesajları silinmiş görünce tekrar yazıp riske atmak istemedim.
Karnene baktım hep kırık doluAcımadan YiMİŞSİN
Gördüm ama silkelenip kendine gelmişsin
Yoğun bir döneme girmiştim ben de ama arada bir kaç gün bırakmalarla devam ettim .Biliyorsun seninle aynı kiloda idik başlarken.Hiç unutmuyorum net 71.6 gramcıktım.Geçen hafta 64.9 bir ceeee diyip kaçtı ama yakalayacağım yakın zamandaYemek ataklarım oluyor bir kaç gün bırakınca 1-2 kilo geri geliyor hemen geri alıyorum.Ama öyle yiyorum ki bir günde çatlayıncaya kadar ne bulursam yoksa bu iki ileri bir geri kilo verme durumu olmasaydı çoktan vermiştim kilolarımı :26: Spora gidemedim bu arada.Ben de haberler böyle tatlım.Özledim seni
Kizlar bir sey sorcam yaaa, siz sosyal hayatinizla diyeti nasil idare ediyorsunuz???
Pazar gunu evdeydim güya, arkadas aradi gel oturalim diye. (ona gittim, hic hesapta yokken)
sali ve carsamba (kayinvalideme gittim yemege, esim yurtdisindaydi)
bugunde yine bi arkadasa gidecegim, bende 1 emaneti vardi. onu verip kurtulmak istiyorum.
yarin kadinlar eglencesi varmis, eglencenin geliri cami mizin tamiri icin harcanacak. (yemek, tatli vs var)
cumartesi buyuk bir ihtimal anneme giderim (az uzakta oturuyor, kesin sevdigim yemekleri yapar)
pazar gunude mumkunse dinlenirim (yada ev isleri yapabilirim)
canım , benim gibi gurbette olan kişi için diyet çok kolay ozaman hahah)) pazar evdeyim pzartesi evdeyim salı evdeyim .........hahahah güleyim mi ağlayayım mı bilemedim anne özlemi abla özlemi depreşti ((
hoşgeldin cilda aramıza.ben hergün tartılıyorum ama cumartesi günü kilo bildirimi yapıyoruz topikte.günaydın kızlarrr
sabahki menüm
yarım dilim buğday ekmeğiyle beraber pişmiş salamlı yumurta
biraz beyaz peynir
şekersiz çay
domates
öğlen ve akşama nohutlu pilav var :26: annem yapmış yanıma koydu ne kadar oldugunu bilmiyorum ama az koy demiştimaksam en geç yemeğim 6da yeniyor eve gittiğimde sadece şekersiz çay ve az fındık yiyorum o kadar. dün 71,9 dum bugün de tartıldım 71,6 çıktım
tartılma gününüz varmı kızlar yoksa herkes istedigi zamanmı tartılıyor?
Kizlar bir sey sorcam yaaa, siz sosyal hayatinizla diyeti nasil idare ediyorsunuz???
Pazar gunu evdeydim güya, arkadas aradi gel oturalim diye. (ona gittim, hic hesapta yokken)
sali ve carsamba (kayinvalideme gittim yemege, esim yurtdisindaydi)
bugunde yine bi arkadasa gidecegim, bende 1 emaneti vardi. onu verip kurtulmak istiyorum.
yarin kadinlar eglencesi varmis, eglencenin geliri cami mizin tamiri icin harcanacak. (yemek, tatli vs var)
cumartesi buyuk bir ihtimal anneme giderim (az uzakta oturuyor, kesin sevdigim yemekleri yapar)
pazar gunude mumkunse dinlenirim (yada ev isleri yapabilirim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?