Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

pirinç lapası çok yapardım eskiden , içine domates salatalıkd ogar limon at , baharat ekle ohh missss
bende yapayım bir gün yaaa , kara bugday lapaaa
iyiki katılmışım aranıza yahu tekrardan motive oldum

tamamdır teşekürler

haha bende gurbetteyim ada, turkiyede degilim

ne güzel canım anneciğin yanındaymış yani çevrende ailenden birileri varsa sorun değil. ben türkiyedeyim ama aileme uzaktayım ..burada fazla çevre edinmedim bu yüzden evdeyim genelde ..

buralara gidip yemek yememek senin elinde ben dün yeni doğan yiğenimi evde görmeye gittim
iş yerinde karabugdayımı yedim çıktım onlar yemeğe oturdu ben oturmadım çay içtik
tatlı yediler yemedim her gittiğin yerde yemek yemek zorun değilsin ben yemiyorum
zaten genel dede ev de olurum ama kızım var abur cubur çekmesi dolu elimi sürmem
eşim yemek yer ben yanında kahve içerim kuru yemiş yer yemem bana bağlı yani

gunaydin kizlar dun bakimdan dolayi giremedm bende uc gundur evde genel temizlik yapiyorum cok yoruldum ama baya kallori yakmama ragmen tarti da kotu bir rakam gordum oysaki menulerimede dikat ediyorum hergun uc lt su tuketiyorum reglime az kaldi ondanmi acaba ama tartida bazen kafayi yiyor yarina bakalim ne olacakbende pirinc lapasini haftaya deniyeyim bakalim ne olacak

pirinç lapası çok yapardım eskiden , içine domates salatalıkd ogar limon at , baharat ekle ohh missss
bende yapayım bir gün yaaa , kara bugday lapaaa
iyiki katılmışım aranıza yahu tekrardan motive oldum

canım yoğurt pulbiber koydum olmadı salatalık doğradım yedim ama her an kusabilirim tuzsuz çok kötü tadı.akşama doğru lahana kıvırcıktan salata yapıp içine pirinç koyup yemeyi planlıyorum.işe yarıyomuydu canım sende

yogurt koymasaydın keşke lapa diyetind eyogurt yani protein çok tabsiye edilmiyor..
evet yarıyor cnm ödemi filana lıyor
domatesi rendele içine at pirinçleir limon sık kimyon karabiber yenirr yawww
zayıflama içinn yeniyor yani bende yapayım alsında

Ya offff daha reglimede cok var umarim tartidadir sorun bakalim ben ne zaman regl oldugumu unutum ama topigebyazmaya basladiktan kisa bir sure sonraydi martin 25'inde topige girmisim yani diyetebasladigim tarih bir aya az kaldi

kizlar calisiyorum ben haftanin 5gunu 8den - 5e kadar, ev hanimi degilim yane

bende calisiyorum masumm um, oohhh iyimis tek basina gel keyfim ofiste :)))

Cogu zaman boyleyim, bazen cok yoruluyorum ama yinede yerimde duramiyorum

ne güzel canım anneciğin yanındaymış yani çevrende ailenden birileri varsa sorun değil. ben türkiyedeyim ama aileme uzaktayım ..burada fazla çevre edinmedim bu yüzden evdeyim genelde ..

evet tatlim ben burda belcikada dogdum buyudum, annemde cook kucukken gelmis buraya.
sen gelin geldin o zaman gurbete, nerdesin peki

Derrrriiiiinnnnnn ya ben sana söylicek kelime bulamiyorumki zaten
aslinda dedigin gibi canim yemezsem yemem,,, gozum goruyor, nefsime hakim olamiyorum
En Güzeli benim evde oturmam eger kilo vermek istiyorsam ama bunuda nereye kadar yapabilirim bilmiyorum....

Zaten evde cesit cesit, cook yagli sagliksiz yemek yapmiyorum, kizartma asla yapmam. Abur cuburda almiyorum eve....gittigim yerlerde yemesem zaten, manken olucam ben.

semoş bende öyle yaıznca evdeisn diye düşündüm akşam iş çıkışı gişdiyorsun ozman onu hiç düşünmedim iyimi
derin in dedigi gibi canım yemiyceksinn , bende çogu zman tokum diyip geçiştiriyorum
kayınvaldeme gittigimdede migdem agrıyor vs diyorum çok ısrar ederse

haha, kiz ben ev hanimi olamamki. Tün gun evde catlarim ben
cocugum yok henuz, yokken gezmenin tadini cikariyorummm :))) tatilede SIK SIK gidiyorum.

gun boyu superim, menuler fevkalade. Aksamda 1 sey yersem, kilo veremiyorum Ama almiyorumda.
aksam evimde oturup 1 sey yemesem, cok super kilo veriyorum zaten.

bende öyleyim cnm ya iki oglum var 6 yaşındalar zord aolsa çalışıyorum çok keyf alıyorum
o halde agzını tutcan semoşş biri bişiy ikrame ttinmi önce saga bakcan sonra sola bakcan sonra hayır diycen

menüleirni yazsana semoşş , akşamda yeme yaza az kaldı. benimd eeşim oglanlar durmadan çikolata abur cubur yerler
ama yemiyorum oyalanıyorum napayım.. bi başlasma sonu gelmiyor yazın 64 iken 74 oldum

kızlar aranızda diyetisyene giden varmı yada daha önce gitmiş faydasını görmüş :26:

aynen masum cum, agzimi tutmayii ögrenmem gerek. ikram olunca napiyoruz, once sag sonra sola bakiyoruz , Naaayirrr normalaz diyoruzzzz
Yaza az kaldi aynen dedigin gibi canim, desene sende evde iradeni korumak zorundasin her zamannn

aynen masum cum, agzimi tutmayii ögrenmem gerek. ikram olunca napiyoruz, once sag sonra sola bakiyoruz , Naaayirrr normalaz diyoruzzzz
Yaza az kaldi aynen dedigin gibi canim, desene sende evde iradeni korumak zorundasin her zamannn

evet öyleyim malesefff ,
ya bu kilo verme işi çok garip ya az yiyincede kilo veremiyorsun bünye duruyorr
şimdi ben yeidklemri hespalıyorum amaaz yapıyor kalorisi ara ögün yapmayıda çoks evmiyorum :26:
şaştım kaldım ne yapabilrimki

Bugunku menummmm:

Sabah: 2 haslanmis yumurta
ara: 5 badem, tarcinli yogurt
Öglen: hazir paket corba
Ara: 5 badem ve elma.
aksam: haslanmis brokoli.

saat 7 gibi, arkadas gidiyorum. Umarim agzimi tutabilirim, kahvenin yanina sadece kurabiye diye anlastik
gun boyuda, 2 litre su.

abuuuuu nesilim gelmis

Geldim kuşum, yazilanlari okuyodum.. Ozledimki ben siziii.. (
Ben seni tr desin saniyodum.. Turkiyeye geliyomusun hic?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar aranızda diyetisyene giden varmı yada daha önce gitmiş faydasını görmüş :26:

Ben gitmistim canim, fazla kilo ve yasam sekline gore gunluk kalori sinirlamasi yapiyolar.. Kesinlikle uyarsan kilo veriyosun ve gercektende ac kalmiyosun.. Ha su da var, neredeyse herkese ayni listeyi yaziyolar, ama dr kontrolunde olunca kacamak yapmak istemiyosun.. Git bence tatlim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…