deriiiiin bu pirinç lapası iğenç oldusalatalık doğradımm içine biraz adama döndü gibi.
hoşgeldin cilda aramıza.ben hergün tartılıyorum ama cumartesi günü kilo bildirimi yapıyoruz topikte.
maşallah semo nekadar yoğunsun bacım.ben bitek cumartesi yada pazar dışarda oluyorum onun harici evdeyim genelde kimse gelmez bende gitmem biyere...
deriiiiin bu pirinç lapası iğenç oldusalatalık doğradımm içine biraz adama döndü gibi.
hoşgeldin cilda aramıza.ben hergün tartılıyorum ama cumartesi günü kilo bildirimi yapıyoruz topikte.
maşallah semo nekadar yoğunsun bacım.ben bitek cumartesi yada pazar dışarda oluyorum onun harici evdeyim genelde kimse gelmez bende gitmem biyere...
haha bende gurbetteyim ada, turkiyede degilim
Kizlar bir sey sorcam yaaa, siz sosyal hayatinizla diyeti nasil idare ediyorsunuz???
Pazar gunu evdeydim güya, arkadas aradi gel oturalim diye. (ona gittim, hic hesapta yokken)
sali ve carsamba (kayinvalideme gittim yemege, esim yurtdisindaydi)
bugunde yine bi arkadasa gidecegim, bende 1 emaneti vardi. onu verip kurtulmak istiyorum.
yarin kadinlar eglencesi varmis, eglencenin geliri cami mizin tamiri icin harcanacak. (yemek, tatli vs var)
cumartesi buyuk bir ihtimal anneme giderim (az uzakta oturuyor, kesin sevdigim yemekleri yapar)
pazar gunude mumkunse dinlenirim (yada ev isleri yapabilirim)
pirinç lapası çok yapardım eskiden , içine domates salatalıkd ogar limon at , baharat ekle ohh missss
bende yapayım bir gün yaaa , kara bugday lapaaa
iyiki katılmışım aranıza yahu tekrardan motive oldum
canım yoğurt pulbiber koydum olmadı salatalık doğradım yedim ama her an kusabilirim tuzsuz çok kötü tadı.akşama doğru lahana kıvırcıktan salata yapıp içine pirinç koyup yemeyi planlıyorum.işe yarıyomuydu canım sende
semo
ben çalıştıgım için hep işteyim hep işteyim avantajım yalnızım iki patronum var
ikiside doışarı çıkar yalnız kalırım ofiste eski işyeirmde çok kalabalıktık sürekli birileir yer, ısmarlardı biiyler çok kilo almıştım
burası sakin.
ne geitirmd onu yiyorum her sabah simit poça yiyorlar onuda umursmaıyorum artık çünkü migdemi fena yakıyorr
ne güzel canım anneciğin yanındaymış yani çevrende ailenden birileri varsa sorun değil. ben türkiyedeyim ama aileme uzaktayım ..burada fazla çevre edinmedim bu yüzden evdeyim genelde ..
buralara gidip yemek yememek senin elinde ben dün yeni doğan yiğenimi evde görmeye gittim
iş yerinde karabugdayımı yedim çıktım onlar yemeğe oturdu ben oturmadım çay içtik
tatlı yediler yemedim her gittiğin yerde yemek yemek zorun değilsin ben yemiyorum
zaten genel dede ev de olurum ama kızım var abur cubur çekmesi dolu elimi sürmem
eşim yemek yer ben yanında kahve içerim kuru yemiş yer yemem bana bağlı yani
semoş bende öyle yaıznca evdeisn diye düşündüm akşam iş çıkışı gişdiyorsun ozman onu hiç düşünmedim iyimi
derin in dedigi gibi canım yemiyceksinn , bende çogu zman tokum diyip geçiştiriyorum
kayınvaldeme gittigimdede migdem agrıyor vs diyorum çok ısrar ederse
haha, kiz ben ev hanimi olamamki. Tün gun evde catlarim ben
cocugum yok henuz, yokken gezmenin tadini cikariyorummm :))) tatilede SIK SIK gidiyorum.
gun boyu superim, menuler fevkalade. Aksamda 1 sey yersem, kilo veremiyorum Ama almiyorumda.
aksam evimde oturup 1 sey yemesem, cok super kilo veriyorum zaten.
bende öyleyim cnm ya iki oglum var 6 yaşındalar zord aolsa çalışıyorum çok keyf alıyorum
o halde agzını tutcan semoşş biri bişiy ikrame ttinmi önce saga bakcan sonra sola bakcan sonra hayır diycen
menüleirni yazsana semoşş , akşamda yeme yaza az kaldı. benimd eeşim oglanlar durmadan çikolata abur cubur yerler
ama yemiyorum oyalanıyorum napayım.. bi başlasma sonu gelmiyor yazın 64 iken 74 oldum
aynen masum cum, agzimi tutmayii ögrenmem gerek. ikram olunca napiyoruz, once sag sonra sola bakiyoruz , Naaayirrr normalaz diyoruzzzz
Yaza az kaldi aynen dedigin gibi canim, desene sende evde iradeni korumak zorundasin her zamannn
abuuuuu nesilim gelmis
kızlar aranızda diyetisyene giden varmı yada daha önce gitmiş faydasını görmüş :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?