Geldim kuşum, yazilanlari okuyodum.. Ozledimki ben siziii..(
Ben seni tr desin saniyodum.. Turkiyeye geliyomusun hic?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizde seni özledik cimcime
haha yazimdan anlamadin mi kiz, turkiyede olmadigimi :)))
Evet geliyorum, istanbul asigiyim bennn :) Evet senede 2 kere kesin, istanbul, kayseri, eskisehir, antalya ya gidiyorum genellikle
Bizde seni özledik cimcime
haha yazimdan anlamadin mi kiz, turkiyede olmadigimi :)))
Evet geliyorum, istanbul asigiyim bennn :) Evet senede 2 kere kesin, istanbul, kayseri, eskisehir, antalya ya gidiyorum genellikle
Ya offff daha reglimede cok var umarim tartidadir sorun bakalim ben ne zaman regl oldugumu unutum ama topigebyazmaya basladiktan kisa bir sure sonraydi martin 25'inde topige girmisim yani diyetebasladigim tarih bir aya az kaldi
Bugunku menummmm:
Sabah: 2 haslanmis yumurta
ara: 5 badem, tarcinli yogurt
Öglen: hazir paket corba
Ara: 5 badem ve elma.
aksam: haslanmis brokoli.
saat 7 gibi, arkadas gidiyorum. Umarim agzimi tutabilirim, kahvenin yanina sadece kurabiye diye anlastik
gun boyuda, 2 litre su.
Enee, anlamadim walla, bende kullanmiyorum tr karakter, normal geldi herhalde.. :) benden cok gezion sen ulkemizi..
haha :)))
Cok seviyorum turkiye yi, geri dönme hayallerim bile var
bu senede, ankara ve afyonuda gezmek istiyorum :)))
sen nerdesin peki? istanbulda mi?
Kizlar birde ben cok kabizimya uc gundur tuvalere cikamiyorum. Napcam ben hep bole oluyo sonra kilo vermem duruyo
Dün bütün gün bakımda idi bu site.
Kızlar merhaba
Naber, nasılsınız? Bendeki yorgunluk devam ediyor. Yakında da adet olacam sanırım, onun da bir halsizliği ve gerginliği var. Eşimle saçma sapan tartışıp duruyoruz, acayip ağlayasım var bu günlerde. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama ne su ne spor var. Neyse geçer herhalde ama bu günlerde 0 moral & motivasyon.
Sabah kahvaltım 1 çk tereyağlı peynirli yumurta, 2 dilim etimek ve 3 zeytin. Öğlen bişey yiyesim gelmedi, işyerinde annemin yaptığı 2 tane kurabiyeyi yedim çayla.
Şimdilik bende durumlar böyle. Gününüz güzel geçsin arkadaşlarım
doktor bu ne?semoo çok az yemiyormusun yww ben kendime diyordum az diye sen bendende az yiyosun:44:
Evet canimcim.. Ben sadece yaz tatillerinde gidiyorum biyerlere, oda zaten otele bi giriom.. Bi daha cikmiyorum, en fazla tekne turu.. Zatende cok sevmem gezmeyi ama sen seviyosan ve yapabiliyosan cok guzel.. :)
Kizlar bizimde haftada 1-2 kez aksamlari gorustugumuz bir arkadas grubumuz var. Birbirimizi tembihledik, kuruyemisten baska ikram yapmiyoruz. Onceden biliyosam aksam bisey yemeden gidiyorum.. Bazen de annem yemege cagirdiginda en cok canimin istedigi neyse oncesinda 1-2 bardak su icip sonrda sadece onu yiyorum. Siradan bi corba varsa yemiyorum, yemegin tadini cikariyorum. Ama benim ici en buyuk tehlike yalniz oldugum zamanlar.. O zaman icindeki seytani susturamiyorum..
bizden çok geziyon tükiyeyi desene
nerde yaşıyorsun
Ehmmm süreklğ kalp sıkışması .. Bakalım hayırlısı nolcak .. Sacımı boyamıştım siyaha şimdi eski haline cevirdim koyu kahvekndi rengimden biraz daha acık yani tek boya olsun diye boyadım dip boyam başını alıp gittide :) herneyse evet bu sabah bi greyfurt yidim sonra bi haşlanmış yumurta bide haşlanmış yumurtanın sarısı :/ yımurta elimde patladı sarısını kurtara bildim tek
Ben gitmistim canim, fazla kilo ve yasam sekline gore gunluk kalori sinirlamasi yapiyolar.. Kesinlikle uyarsan kilo veriyosun ve gercektende ac kalmiyosun.. Ha su da var, neredeyse herkese ayni listeyi yaziyolar, ama dr kontrolunde olunca kacamak yapmak istemiyosun.. Git bence tatlim..
masum cum, hareket etmiyorum ama hic... Bide gun ici boyle dikkat ettigim zaman, aksamki yediklerimi (kacamaklarimi dengeliyorumm)
yoksa hem gun ici hemde aksam yedigim zaman kilo aliyorummmm((
abuuuu gezmeyi kim sevmez kiz, turkiye nin her yeri cennet! Ben turkiyede olmadigim icinmidir bana cok kiymetli geliyor, her tasi topragi...
Diger Avrupa ulkelerini de gezdim, amerikaya da gittim ama illede Türkiye valla!
Tembihledigin kizlar, sozunde duruyorsa super nesilim
bizim kizlar durmuyor, her defa diyoruz bir sey hazirlamak yasak, yakinda balina gibi olucaz diyorum. Koca bogazlar duramiyor
sopala kiz icindeki seytani
Belcikada, avrupanin nerdeyse en kucuk ulkesi :)))
Bir suru turk var burda, kucuk turkiye gibi bir mahallede yasiyorum zaten :)))
Ya borekler, kurabiyeler, tatlilar, cipsler, kuruyemisler.. Catliyoduk.. Birbirimize kotuluk yaptigimizi farkettik.. Simdi sorun yok.. Seytanima napicam bilmiyorum tatlim yaa.. 😇Tembihledigin kizlar, sozunde duruyorsa super nesilim
bizim kizlar durmuyor, her defa diyoruz bir sey hazirlamak yasak, yakinda balina gibi olucaz diyorum. Koca bogazlar duramiyor
sopala kiz icindeki seytani
[/B]
aslında düşünüyorum ama özelemi gitsem devletemi gitsem bilemedim ya
akşam yemiyorsun diye az demiştim cnm sende haklısın bende hep oturuyorum malesef
akşamalrı lesile yapıyorumm ..
küçük türkiyeeezor olmuyordurr yaşamakk
Ya borekler, kurabiyeler, tatlilar, cipsler, kuruyemisler.. Catliyoduk.. Birbirimize kotuluk yaptigimizi farkettik.. Simdi sorun yok.. Seytanima napicam bilmiyorum tatlim yaa.. ��
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?