Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Geldim kuşum, yazilanlari okuyodum.. Ozledimki ben siziii.. (
Ben seni tr desin saniyodum.. Turkiyeye geliyomusun hic?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizde seni özledik cimcime
haha yazimdan anlamadin mi kiz, turkiyede olmadigimi :)))
Evet geliyorum, istanbul asigiyim bennn :) Evet senede 2 kere kesin, istanbul, kayseri, eskisehir, antalya ya gidiyorum genellikle

Kizlar bizimde haftada 1-2 kez aksamlari gorustugumuz bir arkadas grubumuz var. Birbirimizi tembihledik, kuruyemisten baska ikram yapmiyoruz. Onceden biliyosam aksam bisey yemeden gidiyorum.. Bazen de annem yemege cagirdiginda en cok canimin istedigi neyse oncesinda 1-2 bardak su icip sonrda sadece onu yiyorum. Siradan bi corba varsa yemiyorum, yemegin tadini cikariyorum. Ama benim ici en buyuk tehlike yalniz oldugum zamanlar.. O zaman icindeki seytani susturamiyorum..

Evet geliyorum, istanbul asigiyim bennn :) Evet senede 2 kere kesin, istanbul, kayseri, eskisehir, antalya ya gidiyorum genellikle

bizden çok geziyon tükiyeyi desene
nerde yaşıyorsun

Enee, anlamadim walla, bende kullanmiyorum tr karakter, normal geldi herhalde.. :) benden cok gezion sen ulkemizi..

Ya offff daha reglimede cok var umarim tartidadir sorun bakalim ben ne zaman regl oldugumu unutum ama topigebyazmaya basladiktan kisa bir sure sonraydi martin 25'inde topige girmisim yani diyetebasladigim tarih bir aya az kaldi

İnsallah olup kurtulalim canim yaaa.. Ben ctesi artilarda olcam, pazar olcam bende ama haftasonundan beri balon gibiyim..

doktor bu ne? semoo çok az yemiyormusun yww ben kendime diyordum az diye sen bendende az yiyosun:44:

Enee, anlamadim walla, bende kullanmiyorum tr karakter, normal geldi herhalde.. :) benden cok gezion sen ulkemizi..

haha :)))
Cok seviyorum turkiye yi, geri dönme hayallerim bile var
bu senede, ankara ve afyonuda gezmek istiyorum :)))
sen nerdesin peki? istanbulda mi?

haha :)))
Cok seviyorum turkiye yi, geri dönme hayallerim bile var
bu senede, ankara ve afyonuda gezmek istiyorum :)))
sen nerdesin peki? istanbulda mi?

Evet canimcim.. Ben sadece yaz tatillerinde gidiyorum biyerlere, oda zaten otele bi giriom.. Bi daha cikmiyorum, en fazla tekne turu.. Zatende cok sevmem gezmeyi ama sen seviyosan ve yapabiliyosan cok guzel.. :)

Kizlar birde ben cok kabizimya uc gundur tuvalere cikamiyorum. Napcam ben hep bole oluyo sonra kilo vermem duruyo

Mavicim, 1 tatli kasigi bali 1 bardak ilik suda eritip ic.. Alacaya da soylemistim, denedimi bilmiyorum ama ben denedim, sonuc cok basarili..

Kızlar merhaba

Naber, nasılsınız? Bendeki yorgunluk devam ediyor. Yakında da adet olacam sanırım, onun da bir halsizliği ve gerginliği var. Eşimle saçma sapan tartışıp duruyoruz, acayip ağlayasım var bu günlerde. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama ne su ne spor var. Neyse geçer herhalde ama bu günlerde 0 moral & motivasyon.

Sabah kahvaltım 1 çk tereyağlı peynirli yumurta, 2 dilim etimek ve 3 zeytin. Öğlen bişey yiyesim gelmedi, işyerinde annemin yaptığı 2 tane kurabiyeyi yedim çayla.

Şimdilik bende durumlar böyle. Gününüz güzel geçsin arkadaşlarım

Dün bütün gün bakımda idi bu site.

Hosgeldin valentin.. Pat diye gittin, cok merak ettik seni.. Neyseki dondun yine.. Cok guzel kilo vermissin.. Neler yaptin, farkli bisey uyguladinmi?

Tatlimcim, bayaa kotusun sen yaaa.. Niye kizdiriyo seni bakiim? Takma kafana sen de, bosver gitsin.. :)

doktor bu ne? semoo çok az yemiyormusun yww ben kendime diyordum az diye sen bendende az yiyosun:44:

masum cum, hareket etmiyorum ama hic... Bide gun ici boyle dikkat ettigim zaman, aksamki yediklerimi (kacamaklarimi dengeliyorumm)
yoksa hem gun ici hemde aksam yedigim zaman kilo aliyorummmm ((

abuuuu gezmeyi kim sevmez kiz, turkiye nin her yeri cennet! Ben turkiyede olmadigim icinmidir bana cok kiymetli geliyor, her tasi topragi...
Diger Avrupa ulkelerini de gezdim, amerikaya da gittim ama illede Türkiye valla!

Tembihledigin kizlar, sozunde duruyorsa super nesilim
bizim kizlar durmuyor, her defa diyoruz bir sey hazirlamak yasak, yakinda balina gibi olucaz diyorum. Koca bogazlar duramiyor
sopala kiz icindeki seytani

bizden çok geziyon tükiyeyi desene
nerde yaşıyorsun

Belcikada, avrupanin nerdeyse en kucuk ulkesi :)))
Bir suru turk var burda, kucuk turkiye gibi bir mahallede yasiyorum zaten :)))

Kusum, gecmis olsun, ihmal etme kendini.. Siyahin ustune kahve boya tuttumu, benim de su an siyah, kendi rengime donmek istemistim ama kuaforum acmak lazim dedi, boya etki etmez dedi.. Yine siyah yaptim bende..

aslında düşünüyorum ama özelemi gitsem devletemi gitsem bilemedim ya

akşam yemiyorsun diye az demiştim cnm sende haklısın bende hep oturuyorum malesef
akşamalrı lesile yapıyorumm ..
küçük türkiyeee zor olmuyordurr yaşamakk

Tembihledigin kizlar, sozunde duruyorsa super nesilim
bizim kizlar durmuyor, her defa diyoruz bir sey hazirlamak yasak, yakinda balina gibi olucaz diyorum. Koca bogazlar duramiyor
sopala kiz icindeki seytani

[/B]
Ya borekler, kurabiyeler, tatlilar, cipsler, kuruyemisler.. Catliyoduk.. Birbirimize kotuluk yaptigimizi farkettik.. Simdi sorun yok.. Seytanima napicam bilmiyorum tatlim yaa.. 😇

selamlar kızlar ,nasılsınız?
dün portalda sorun vardı galiba,çok da canım sıkılmıştı kilo veremiyorum hiç diye,regl de oldum ,kendimi balon gibi hissediyorum :2:,ama geçti bugün
,bir kaç gün protein diyeti falan mı yapsam diyorum ,şu dukanın yeni diyeti varmış 7 günlük onu mu yapsam acaba dedim,biraz farkettirse bile motivasyonum artacak biliyorum

aslında düşünüyorum ama özelemi gitsem devletemi gitsem bilemedim ya

Ben devlete gitmistim.. Diyorumya liste heryerde ayni liste. Ve de daha kolay temin edilebilir ogunler onerirler bence.. Mutlaka dene canim..

akşam yemiyorsun diye az demiştim cnm sende haklısın bende hep oturuyorum malesef
akşamalrı lesile yapıyorumm ..
küçük türkiyeee zor olmuyordurr yaşamakk

leslie yapiyorsan super masumcum
ya ben nasil bu hale geldim bilmiyorum, ben 5-6 senedir spor salonuna gidiyordum. kilomu iyi muhafaza ediyordum yediklerme ragmen...
sonra spor salonu el degistirdi, biraz daha ucuz oldu aylik aidat. Sonra her tür millet geldi salona, fiyati ucuz olunca. Ben tiksindim 6ay önce biraktim sporu malesef, havalar güzel olunca ko$u yapiyorum sadece. KI$In tik yok bir sey yapmiyorum
sosyal hayat acisindan yasamak rahat ama havasi suyu iyi degil, hep yagmur hep yagmur, gunese hasret kaliyoruz

valla tebrikler size nesilcim, guzel bir anlasma yapmissiniz kizlarla
icindeki ac seytana bide soldan sagdan yaklasmayi dene, sev onu, $evkat göstert ona DD

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…