- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Tamam canim tesekkurler yaptim ictim uc gundur sistim ya kesin yarim kilo daha giderMavicim, 1 tatli kasigi bali 1 bardak ilik suda eritip ic.. Alacaya da soylemistim, denedimi bilmiyorum ama ben denedim, sonuc cok basarili..
form cayi icmistim ondan deneyemedim ala sabahlari ac karinla sicaga yakin ilik suda iyi geliyorMavicim, 1 tatli kasigi bali 1 bardak ilik suda eritip ic.. Alacaya da soylemistim, denedimi bilmiyorum ama ben denedim, sonuc cok basarili..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahhh kizlar bakin ne buldummmm:
Diyet tekrarı yapmayın, Araştırmalar tekrarlayıcı diyetlerin kilo vermeyi zorlaştırırken kilo alımını kolaylaştırdığını göstermekte. Diyeti bırakıp normal beslenme alışkanlıklarınıza döndüğünüzde aldığınız besinlerin miktarı diyet sırasında düşmüş olan metabolik hızınızın yakabileceğinden daha fazla olacaktır.
Sadece erittiğiniz kiloları geri almakla kalmayıp ekstradan daha fazla kilo alabilirsiniz. Eğer kilo verme hızınızın belirli bir süre sonra yavaşladığını ya da durduğunu fark ederseniz, adımlarınızı biraz hızlandırın ya da rotanıza birkaç tepe ekleyin.
aynı diyeti 2 . kez yaptıgındaaynı sonuç alınmıyor malesef denedim onayladım
oyle oluyor demi masumm, bende fark ettim bunu. Bende onayi cakiyorum o vakittt
slm kızlar dışarıda 1 saat yürüdüm geldim şimdi birde yürüyüş bandında yürüyecem tabii benim cadı uyursa... akşam da eşim gelince yürüyecem regli haftasını az kalori ile atlatmak istiyoruummm)
tebrikler canım
Slm kızlar
Sabah kahvaltım :1 dilim kepek ekmeği
1,5 haşlanmış yumurta
6 tane siyah zeytin
Arada : türk kahvesi
Öğlen : pırasa ,yoğurt 6 çatal makarna 
Az önce irmik helvası yedim 3 tatlı kaşığı
Şimdi soda içiyorum.
Salı günü kuzenimde kaçırdım valla 3köfte patates kızartması kuru fasulye biraz kızarmış ekmek yedim saat 20 de.  çayın yanında da cips yedim biraz çekirdek nescafe ve finali muzla yaptığımda saat 23 dü kuzenim çok ısrar etti kırk yılda bir geliyorsunda niye yemiyorsunda falan filan maçda vardı maçı izlerken cips kaçırdım dün tartıda 66 gördüm65,2 görmüşken : ( ama dün çok dikkat ettim akşam 16:30 bulgur pilavı yedim ve 19 gibi annem yaprak sarması yapmış 3 tane yedim akşamda eliptik yaptım 30 dk 15 dk yürüyüş yaptım. Bu sabah 65,6 gördüm . ağzımı tutamamanın pişmanlığı yaşadım valla bugünde çok dikkat etmem lazım bu c.tesi en azından 64,9 görmem lazım yaaaaa
Diyet tekrarı yapmayın, Araştırmalar tekrarlayıcı diyetlerin kilo vermeyi zorlaştırırken kilo alımını kolaylaştırdığını göstermekte. Diyeti bırakıp normal beslenme alışkanlıklarınıza döndüğünüzde aldığınız besinlerin miktarı diyet sırasında düşmüş olan metabolik hızınızın yakabileceğinden daha fazla olacaktır.
Sadece erittiğiniz kiloları geri almakla kalmayıp ekstradan daha fazla kilo alabilirsiniz. Eğer kilo verme hızınızın belirli bir süre sonra yavaşladığını ya da durduğunu fark ederseniz, adımlarınızı biraz hızlandırın ya da rotanıza birkaç tepe ekleyin.
canım , ben inşallah bundan sonra 17.00 dan sonra yememeyi alışkanlık haline getirecem yani bunu bozmayı düşünmüyorum belki gün içerisindeki yemelerim değişebilir ama 17.00 dan sonra bişey yememk hem form tutulur hemde kilo verilir..
Kızlarrrr şimdi günler uzayacak yaaa saatler alındığında bizler yine 17.00 devam değil mi??? yani ben değiştirmeyecem gibi çünkü uyku saatim değişmez de))
oyle olsaydı ben 1,5 ayda yaklaşık 9 kilo vermezdim bundan 4 hafta önce
2hafta boyunca kilo vermem durdu regl zamanımda pes etmedim sonraki 3 hafta
üstüste çok iyi kilo kaybettm
şimdi yine regl öncei ve bu hafta hiç kilo kaybetmedim 2 hafta boşa gitti gibi gözüksede
sonraki haftalar yine kilo kaybedeceğimi biliyorum her yazana değil kendinize inanın
kendinizi tanıyın bence deneme yanılmayla neyi nasıl yapmanız gerektiğini siz bulun ben buldum
akşam yemekleri erken yenecek akşam abur cubur atıştırılmayacak.
Bebisim, ben simdi napiim o zaman.. Pazar regl olacam diye kilom durdu saniyorum ama ben aslinda hergun ayni seyleri yiyorum. O yuzdenmi durdum acaba.. Bu hafta 3 gun aksam 1-1,5 saat yuruyus yapmama ragmen hata c.tesi kilomu goremedim.. Napiim, ne yiyiiim ben.. Cok moralim bozuluyoo..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Regl oncesi etki bir hafta onceden baslarmi derin, sende ne kadar once oluyo, dogum kontrol hapi kullaniyorum. Dun bitti, pazar regl olcam, ama gecen pazardan beri sisim.. Normalmi sence?
NeS
oyle olsaydı ben 1,5 ayda yaklaşık 9 kilo vermezdim bundan 4 hafta önce
2hafta boyunca kilo vermem durdu regl zamanımda pes etmedim sonraki 3 hafta
üstüste çok iyi kilo kaybettm
şimdi yine regl öncei ve bu hafta hiç kilo kaybetmedim 2 hafta boşa gitti gibi gözüksede
sonraki haftalar yine kilo kaybedeceğimi biliyorum her yazana değil kendinize inanın
kendinizi tanıyın bence deneme yanılmayla neyi nasıl yapmanız gerektiğini siz bulun ben buldum
akşam yemekleri erken yenecek akşam abur cubur atıştırılmayacak.
nesilcim bendeki etkisi her hafta -800 -1000 kilo olan bana geçen hafta -200 oldu
cumartesi 59,40 çıktım tartıda
salı gününe etki kıyafetle 63 kilo oldu oturup ağlıcaktım
ama bugün 60 düştüm yani + 600 gram
haftaya cumartesi 58 leri görürüm ve sana da hatırlatırım
sen regl günlerindeki iştahını kontrol altında tut yeter o tartıya yansıcaktır emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?