merhaba canım bende başka topikteyim görünce yazmak istedim
bende tartıda 62 61 görüyorum 2 haftadır durdu vermem
sen nasıl hızlandırdın merak ettim
rahatsız etmedim umarım:44:
derin maşallah çok iyi vermişsin sen ,
bu yazıda ki 1 aylık 2 aylık diyetleri degilde hani atıyorum dukan diyeti monti diyeti bi başlayıp sonra bırakıp tekrar başladıgında aynı randımanı alamıyorsun
herkeisn bünyesi farklı mesela kk d abir kaç bayan biliyorum kuru bakliyat tabak tabak yer kilo veir ama ben 10 günd ebri yesem kilo durur
dedigin gibi bünyeyi çözmek lazım . mesela benim karbonhidrata karşız afım var ve öglen akaşm yersem kilo veremiyorum bunun içinde sadece sabahları 2 dlm yiyorum.. yada elma yiyemem mesela hemen acıkıyorum yanınd aillaki ya kuruyemiş yada süt ürünjü tüketcem
sen bu kiloyu bu yöntemle mi verdin ? birde ilk kemzi diyet yapıyorsun?
ben düşük kalorili beslenerek verdim 3 proteine ağırlık verdim yumurtayı ve sütü fazla tükettim kan grubumda bana kilo verdiren yiyecekleri takip ettim
2 günlük prinç lapası yaptım regl zamanlarımda önüme getirilenlere genellikle hayır dedim çay ikramlarını kabul ettim
bir ara nescafe yi çok içtim metabolizmam hızlansın diye
2 hafta boyunca sabah akşam kefir içtim bu hafta yine başlıcam kilo verdirmeye yardımcı
çünkü prebiyotik olması sebebiyle tuvalete güzel çıkarıyo
tek eksiğim bitki çayı içmemek ve spor yapmamak
sporada başlıcam reglim bitsin artık sıkılaşmam lazım
açıkçası şokladım diyebilirim birgün sadece sabah kahvaltısı yapıp sonra devamlı yeşilçay içtim acıktıkça ertesi gün ve sonrası çorap söküğü gibi geldi
ama ben günlük 600 700 kaloriyi geçmiyorumdur
arada oluyor olsun sen de güzel spor yapıyorsun yansımaz inşallah cumartesi günü istediğin kiloya gelirsin. fazla sıkma canını...
saol canım , cadı uyudu ben de 45 dakika yürüdüm yürüş bandında akşama eşim gelsin o cadı ya bakarken bir 1 saat daha yürürüm .. spor sayesinde regli şişkinliğim fazla yansımıyor tartıya onu fark ettim...
açıkçası şokladım diyebilirim birgün sadece sabah kahvaltısı yapıp sonra devamlı yeşilçay içtim acıktıkça ertesi gün ve sonrası çorap söküğü gibi geldi
valla öyle oluyor cnm 93 kilodan 75 e indim kaloris hesabıyla diyetisyene gitmiştim
sonra monti diyeti yaptım çok güzel ve saglıklı bri diyet 75 den 64 lere kadar indim
sonra kayış koptu bende o diyet bu diyet derken hala sürünüyorum kilo vermek için
ha bu arada 64 ten 74 de çıkmayı ihmal etmedim
canım , ben inşallah bundan sonra 17.00 dan sonra yememeyi alışkanlık haline getirecem yani bunu bozmayı düşünmüyorum belki gün içerisindeki yemelerim değişebilir ama 17.00 dan sonra bişey yememk hem form tutulur hemde kilo verilir..
Kızlarrrr şimdi günler uzayacak yaaa saatler alındığında bizler yine 17.00 devam değil mi??? yani ben değiştirmeyecem gibi çünkü uyku saatim değişmez de))
Bebisim, ben simdi napiim o zaman.. Pazar regl olacam diye kilom durdu saniyorum ama ben aslinda hergun ayni seyleri yiyorum. O yuzdenmi durdum acaba.. Bu hafta 3 gun aksam 1-1,5 saat yuruyus yapmama ragmen hata c.tesi kilomu goremedim.. Napiim, ne yiyiiim ben.. Cok moralim bozuluyoo..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyle olsaydı ben 1,5 ayda yaklaşık 9 kilo vermezdim bundan 4 hafta önce
2hafta boyunca kilo vermem durdu regl zamanımda pes etmedim sonraki 3 hafta
üstüste çok iyi kilo kaybettm
şimdi yine regl öncei ve bu hafta hiç kilo kaybetmedim 2 hafta boşa gitti gibi gözüksede
sonraki haftalar yine kilo kaybedeceğimi biliyorum her yazana değil kendinize inanın
kendinizi tanıyın bence deneme yanılmayla neyi nasıl yapmanız gerektiğini siz bulun ben buldum
akşam yemekleri erken yenecek akşam abur cubur atıştırılmayacak.
kisa surede mi oldu? 64 ten 74e
insallah canim, umarim herzaman en gec 5-6 gibi yersen, verdigin kilolari almazsin ve almayiz
nesilim, bence ufak tefek degisikler yap menulerinde ve ara ögunlerde. 1 hafta öyle dene bakalim.
Derin cim, sen sürekli degisik seyler yaptin. Hep ayni menü veya diyete bagli kalmadin diye hatirliyorum ben.
Evet bak o senin buldugun son cümle herkesde ayni sanirim:130:
oyle olsaydı ben 1,5 ayda yaklaşık 9 kilo vermezdim bundan 4 hafta önce
2hafta boyunca kilo vermem durdu regl zamanımda pes etmedim sonraki 3 hafta
üstüste çok iyi kilo kaybettm
şimdi yine regl öncei ve bu hafta hiç kilo kaybetmedim 2 hafta boşa gitti gibi gözüksede
sonraki haftalar yine kilo kaybedeceğimi biliyorum her yazana değil kendinize inanın
kendinizi tanıyın bence deneme yanılmayla neyi nasıl yapmanız gerektiğini siz bulun ben buldum
akşam yemekleri erken yenecek akşam abur cubur atıştırılmayacak.
sen çok iyi vermişsin ben hedefe ulaşamıycam galıba05,03,2014 başlamışım 17 den sonra yemeği kesmeyi 1,5 kilo verebilmişim ben napcam yaaa o kadarda spor yapıyorum
6 ayda cnm hızlı geldi hızlı gider dedim ama öyle olmadı
nesilim, bence ufak tefek degisikler yap menulerinde ve ara ögunlerde. 1 hafta öyle dene bakalim.
canım polikist overların kaderi bu bende öyle gr gr gidiyor ve deli gibi spor yapıyorum sadece inceliyorum onu far ediyorum o kadar yani bunun nedeni polikistik olmak...
Allah yardimcin olsun tatlim, inanmak basarmanin yarisi diye bosuna dememisler bence.
Zayiflamayi zannetigimiz kadar istedigimizi sanmiyorum, öyle olsa hep azimli hep gayretli oluruz....
masummm ben karar verdim, az sonra evde brokoli falanda yemicem.
simdi elmami yicem, gunu kapaticam valla.
bende şuanda yogurt ve müslimi yiyip kapaatıcam eve aç gitmeyince bebelerin yemegine saldırmıyorum
canım polikist overların kaderi bu bende öyle gr gr gidiyor ve deli gibi spor yapıyorum sadece inceliyorum onu far ediyorum o kadar yani bunun nedeni polikistik olmak...
Ya kızlar size daha öncede sormuştum, doktora doğum kontrol hapı kullanmayı danıştınızmı, yada çok şiş hissettiğinizde ertesi gün hapı içseniz..
ne güzel regl olup atarsınız şişkinliği.. olmamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?