bende şuanda yogurt ve müslimi yiyip kapaatıcam eve aç gitmeyince bebelerin yemegine saldırmıyorum
Afiyet olsun canimmmm :))) bebe biskuvisi yiyen annelerdenmisin sen yoksam
Nesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllll
Boğa: Vee karşınızda aforizma tanrıçası, dolaylı anlatım kraliçesi boğa. Ya arkadaş bir kere de doğrudan seni seviyorum, sana çok bozuğum filan desene, varsa yoksa alıntı. Boğa kadınına; "Hayatım nereye gidiyosun?" diye sorsanız. -Nereye gideceğini bilen için tüm dünya kenara çekilir. diye cevap verir. Yahu eltime gidiyorum desene, net olsana gözünü sevdiğim. Duygusal anlamda kendini net ifade edemese de, iş hayatında ne istediğini bilen ender burçlardandır boğa. Kafasına koyduğu herşeyi yapar, yeter ki istesin ama aşık oldu mu bütün planları şaşar, hemen ev terliklerini, alt aşortmanını giyip dolma sarmaya başlar. Fakaaat, verdiği değeri sizden göremiyorsa Uçan Adam Sabri gibi Alllaaaah diye kaçın, çünkü tersi boktur caarrt diye bırakır sizi.
kiz sen burda beni anlatmissin haaa, yihuuuuuuu tersim malesef cok kötüdür benim
Kusum, gecmis olsun, ihmal etme kendini.. Siyahin ustune kahve boya tuttumu, benim de su an siyah, kendi rengime donmek istemistim ama kuaforum acmak lazim dedi, boya etki etmez dedi.. Yine siyah yaptim bende..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Afiyet olsun canimmmm :))) bebe biskuvisi yiyen annelerdenmisin sen yoksam
Nesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllll
Boğa: Vee karşınızda aforizma tanrıçası, dolaylı anlatım kraliçesi boğa. Ya arkadaş bir kere de doğrudan seni seviyorum, sana çok bozuğum filan desene, varsa yoksa alıntı. Boğa kadınına; "Hayatım nereye gidiyosun?" diye sorsanız. -Nereye gideceğini bilen için tüm dünya kenara çekilir. diye cevap verir. Yahu eltime gidiyorum desene, net olsana gözünü sevdiğim. Duygusal anlamda kendini net ifade edemese de, iş hayatında ne istediğini bilen ender burçlardandır boğa. Kafasına koyduğu herşeyi yapar, yeter ki istesin ama aşık oldu mu bütün planları şaşar, hemen ev terliklerini, alt aşortmanını giyip dolma sarmaya başlar. Fakaaat, verdiği değeri sizden göremiyorsa Uçan Adam Sabri gibi Alllaaaah diye kaçın, çünkü tersi boktur caarrt diye bırakır sizi.
kiz sen burda beni anlatmissin haaa, yihuuuuuuu tersim malesef cok kötüdür benim
canım bende daha önce cevaplamıştım hahah))) doğum kontrol hapı bazı bünyelerde kilo yapıyor bende kilo yapıyor o yüzden kullanmıyorum tek çare diyet ve kilo vermek ....ertesi gün hapı çok zaralı tüm hormonları bozuyormuş canım bayağı bir araştırma yapmıştım ....
Zeeeeeeeeeeeeeyzaaaaaaaaaaaaaasss
waayyyy senin menude super olmus, nazari hak ettin sen bugun
umarim sende cabucak toparlarsin tatlim
Ayyyyyy caltladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm laaaaaaaaaa
Yav dün giremedik bakımdan anladım da ben foruma hic giremedim şifreyi veriyoö yanlış diyo yeni şifre istim onada yanlış dedi semooooooooooooooooooooo allahım allahım 89 uzdum gı inanmiyorum sabah tartıda 87.6 dedi ben şoka girdim bi beş kere daha tartışdım noli baaa gııııı allahım in şaa allah öyledir yavvvv kız banada boncukll noncukll mavi boncukkkkll bugun ki menümmmm sabah 8dre iki haşlanmış yımuyytaa öglen 2 de bir greyfurtttt ve 16 30 da yogurtlu sebze haşşanmış hımmmm bide pul biber ayhhhhhh allahımm gı semo sen nirdensin bende gurbetteyiö haaaaa nirdasin gııı ay bana geldilerrrr
kızlar yeşil elma diyeti yaptınız mı hiç ben denemek istiyorumnaısl olur acaba
Ayyyyyy caltladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm laaaaaaaaaa
Yav dün giremedik bakımdan anladım da ben foruma hic giremedim şifreyi veriyoö yanlış diyo yeni şifre istim onada yanlış dedi semooooooooooooooooooooo allahım allahım 89 uzdum gı inanmiyorum sabah tartıda 87.6 dedi ben şoka girdim bi beş kere daha tartışdım noli baaa gııııı allahım in şaa allah öyledir yavvvv kız banada boncukll noncukll mavi boncukkkkll bugun ki menümmmm sabah 8dre iki haşlanmış yımuyytaa öglen 2 de bir greyfurtttt ve 16 30 da yogurtlu sebze haşşanmış hımmmm bide pul biber ayhhhhhh allahımm gı semo sen nirdensin bende gurbetteyiö haaaaa nirdasin gııı ay bana geldilerrrr
anteplim tebrikler canım. ne mutlu sana bugünkü menünede kocaman bir alkış
Tatlım, bu ne enerji.. bi sakin.. okurken yoruldum yeminle.. cimcime senii..
Doğrudur, neden yanlış olsunki.. çok sevindim senin adına..
zaten bende şimdilik askıya aldım almıcam o macunu :) az yicemm inşallahhhhhhhhhhh
Ecrincim dün Antepish bahsetmişti, ben yapmadım ama bütün gün sadece elma yiyomuşun galiba..
ben çok acıkırım, dayanamam sanırsam.. Senin bildiğin farklıysa anlatırsan sevinirim..
:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?