Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

akşam yemeğim bir fincan karaşimşek çorbası bir avuç fındık yedim 2dilim tereyağında ekmek şimdide yeşil çay içiyorum

Kızlar maşallahınız var hepinizin nekadar çok yazışmışaınz oku oku öldüm nesil bir boğa olarak ben bukadar güzel anlatılabilirdim çok hoştu teşekkürler canım.semo ne güzel tekrardan diyete uyum sağlamışsın darısı başıma. Ada maşallah hem dışarda hem koşu bandında yürüyüş tebrik ederim benide gaza getirdin kız valla.şimdi 3 mil leslie yapcam sonrada koşu bamdınamı çıksam napsam. pirinç lapası diyetini yapamadım kızlar üzgnüm eşim erken geldi buün makarna yaptım.pirinç lapası yapmaya üşendim.
Sabah:1 çaybardağı haşlanmış pirinç yoğurt salatalık bol pulbiber eşliğinde zorla yenmiştir.
Ara:1/2 yeşil elma
Akşam:kocaman bir kase kıvırcık beyaz lahana salatası az yağ tuz ve limonlu.içinede yaklaşık 5-6 kaşık az haşlanmış makarna attım.bol pulbiber attım ağzımdan dumanlar çıka çıka yedim.
2 kupa yeşil çay ve 2.5 litre su içtim.

yok artık benimkiler bebe büskivis çagını aştıda ben aşamıyorum ama
onlardan kalaları yedim yeidm 93 ü görüdm odur budur yemem ama aç gidersem aranıp tıkı veriyorum agzıma elime ne geçersee

ecrin benim bebelere babanne bakıyor cnm yaırm günd eokul

ben kaçtım kızlar bysss

Cok sağolş neslii evet bende tuttuu ben ama 7 ay önce buamıştım cıktı heralde coğ

Zeeeeeeeeeeeeeyzaaaaaaaaaaaaaasss

waayyyy senin menude super olmus, nazari hak ettin sen bugun
umarim sende cabucak toparlarsin tatlim

Aynen.. ben de boğayım.. benim de fena.. ZEYASa da uymuş.. :)) BOĞA KARDEŞLİĞİ gibi oldu..

Pardon yaaa, şimdi hatırladım cevabını.. Yeni nesil haplar ''0'' yan etki tatlımcım.. Ben yıllardır kullanıyorum.. Saati saatine regl olurum.. Sabahtan pedimi koyarım, bi daha bakmam bile, olmuşmu diye.. o kadar yanii.. 3 ay denemeni tavsiye ederim..
Ayrıca psikolojim bozulcaana, hormonlar bozulsun.. sorun diil bence.. :)))

Zeeeeeeeeeeeeeyzaaaaaaaaaaaaaasss

waayyyy senin menude super olmus, nazari hak ettin sen bugun
umarim sende cabucak toparlarsin tatlim

ayyyy semocum çok teşekkürler. valla ben hedefi değiştirdim 60 değil artık cumartesi gördüğüm kiloyu geri istiyorum ben :84::84: çok fazla aldım canım çok. bir an önce eski motivasyonuma kavuşmam lazım.

Ayyyyyy caltladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm laaaaaaaaaa

Yav dün giremedik bakımdan anladım da ben foruma hic giremedim şifreyi veriyoö yanlış diyo yeni şifre istim onada yanlış dedi semooooooooooooooooooooo allahım allahım 89 uzdum gı inanmiyorum sabah tartıda 87.6 dedi ben şoka girdim bi beş kere daha tartışdım noli baaa gııııı allahım in şaa allah öyledir yavvvv kız banada boncukll noncukll mavi boncukkkkll bugun ki menümmmm sabah 8dre iki haşlanmış yımuyytaa öglen 2 de bir greyfurtttt ve 16 30 da yogurtlu sebze haşşanmış hımmmm bide pul biber ayhhhhhh allahımm gı semo sen nirdensin bende gurbetteyiö haaaaa nirdasin gııı ay bana geldilerrrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar yeşil elma diyeti yaptınız mı hiç ben denemek istiyorum naısl olur acaba

Tatlım, bu ne enerji.. bi sakin.. okurken yoruldum yeminle.. cimcime senii..
Doğrudur, neden yanlış olsunki.. çok sevindim senin adına..

kızlar yeşil elma diyeti yaptınız mı hiç ben denemek istiyorum naısl olur acaba

Ecrincim dün Antepish bahsetmişti, ben yapmadım ama bütün gün sadece elma yiyomuşun galiba..
ben çok acıkırım, dayanamam sanırsam.. Senin bildiğin farklıysa anlatırsan sevinirim..
:126:

anteplim tebrikler canım. ne mutlu sana bugünkü menünede kocaman bir alkış

30 dk leslie bi tur merdiven indim çıktım 6.katta oturuyoruz.100 adet ip atladım 30*3 mekik çektim. daha napıyıııııımmmkmmmm:79::122::122::122::118::118::118:

Giz ecrin sabahtan aksama elma mi yenir gız fruktoz yani meyve sekerini yuklersin cok zararliymis dikkat et bak azye bol bol yuru yavrum zayiflayacam diye olecez gı bigun

Gız nesil bayılıyorum sana bende yay burcuyum hepsi dogru ha ayda1 trilyonda kazansam ay sonunda cikamam bacım kiyafet canta ayakkabı koleksiyoni yaparim hahahah bidw pek güzelsin masallah

Bugunki menum bir haslanmis yumurta bi bardak sut ceyrek ekmegin yarisi kadar sucuklu tost :))) cok canım çekti de. Sonnram oglene 6 lahana sarmasi aksamsa 6 kasik pirasa yemegi yedim bugunde kacamaksiz böyle geçti birde 3 litre su tabiki limon sıkıyorum

Tatlım, bu ne enerji.. bi sakin.. okurken yoruldum yeminle.. cimcime senii..
Doğrudur, neden yanlış olsunki.. çok sevindim senin adına..

Hihhihi seviyom seni gıııı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugun sporuda kapamis oldum... 1 saat disarda yurudm, 45 dakika ogle yuruyus bandi, aksam 30 dakika eliptik, 30 dakikada yuruyus yaptim ... Ayyyy bacaklarim agridi ama kendimi coook hafif hissediyorum....

Ecrincim dün Antepish bahsetmişti, ben yapmadım ama bütün gün sadece elma yiyomuşun galiba..
ben çok acıkırım, dayanamam sanırsam.. Senin bildiğin farklıysa anlatırsan sevinirim..
:126:

Bende akşam üstü sitede gördüm dolanırken sabahları 2 dilimkepek elmeği dımates peynirle kahvaltı acıktıkçada yeşil elma yediden sobra yemek yemek yasak tabi bize 5 den sonra :) yeşil çay vr bol su tüketin diyo kk dada topik var ama okumadı. Daha yarın bi deniyeyim bakalım nolcak dayanabilcekmiyim ) antepli yapıyormu bu diyeti öerak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…