Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bugun sporuda kapamis oldum... 1 saat disarda yurudm, 45 dakika ogle yuruyus bandi, aksam 30 dakika eliptik, 30 dakikada yuruyus yaptim ... Ayyyy bacaklarim agridi ama kendimi coook hafif hissediyorum....

Maşallah sana canımm inş emeğinin karşılığını alırsın :)) bende şuan eliptik yapıyorum )

Sabah kahvaltı gızzz sonra elma yarın ilk denemem olcak bakalım nolcak :))

Maşallah sana canımm inş emeğinin karşılığını alırsın :)) bende şuan eliptik yapıyorum )

Saol canim, kolay gelsin canim sende super spor yapiyorsun calisan bayansin isten gelip yapman bile super ben calistigim zaman hic spor yapamazdim halim olmazdi ...

Saol canim, kolay gelsin canim sende super spor yapiyorsun calisan bayansin isten gelip yapman bile super ben calistigim zaman hic spor yapamazdim halim olmazdi ...

Bende normaldr yapmıyordum işi bahane ediyordum ama by sefer kararlıyım ben yaza düğün var herkes beni zayıf görmeli sağol destrğin için:))) inş adetlerimde düzene girer ilaç kullanmak zorunda kalmam

Son düzenleme:
Bende normaldr yapmıyordum işi bahane ediyordum ama by sefer kararlıyım ben yaza düğün var herkes beni zayıf görmeli sağol destrğin için:))) inş adetlerimde düzene girer ilaç kullanmak zorunda kalmam

Ayyyyy o dugunler bizimde bu yil katilmamiz gereken 3 dugun varrr.. Canim adet icin sogan suyu yap gunde birkerede olsa ic bende gunde bir defaya dusurdum ama dev bardakta iciyorum..

Yok ben yapmiyorum sadece okudum fikir alim dedim:)))]

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ilk kez mi diyet yapıyorsun neden soruyorum dersen
hani bünye belli bir süre sonra kilo vermeyi reddiyor yaa o sebepten
mesela ben 30 kilo verdim ama şimdi 3 kilo zor veridim 3 ayda
ama ilk diyet yaptıgımda iyi gidiyordu kilo

ortaokuldan beri hep bir kilo kontrolü var hep kilo al kilo ver devamlı diyet durumları sonra boş verip tekrar al kiloları

boğayım kafama koyduysam yaparım verdiğim kilolar ortada tersim boktur

Ayyyyy o dugunler bizimde bu yil katilmamiz gereken 3 dugun varrr.. Canim adet icin sogan suyu yap gunde birkerede olsa ic bende gunde bir defaya dusurdum ama dev bardakta iciyorum..

Bugün adetimin 28 günü bakalım ne zaman olcam biraz durayım sonra başlarım canım

60 dk eliptik 15 dk yütüyüş 20 zor mekik çok mutluyum kiiii )

bugünkü menüm

sabah 1 bardak nescafe
sonra karabugday yoğurt

arada 1 türk kahvesi

14:30 gibi yine karabugday yoğurt

akşam yemedim

saat 8 gibi büyük bardakta sütlü tarçın ve bir elma yedim

bugünkü menüm

sabah 1 bardak nescafe
sonra karabugday yoğurt

arada 1 türk kahvesi

14:30 gibi yine karabugday yoğurt

akşam yemedim

saat 8 gibi büyük bardakta sütlü tarçın ve bir elma yedim

Nasıl bu kadar az yiyorsun ve dayanabiliyorsun ya karanuğday nasıl oluyor pilav falan mı yapıyorsun canım

Oo masallah herkescikler yazmis yazmis durmus

Bugün aksam menüm: Bulgur corba, somon +salata, bir dilim baklava, bir hurma, bir cikolata (10gr) Toplamda 700 calori. Sabah yürüyemedigim yürüyüsü öglen yaptim ve mutlu oldum. Sporsuz sanki olmazmis gibi geliyor bana

Arkadaslar bugün farkettim, diyete girdikten sonra insanin yasaminda öncelikleri oluyor. Yani dogal olrak saglikli seyler insanin önceligi oluyor. Yemesi gereken seylere öncelik veriyor insan. Mesela yogurt yemem gerekiyr yarin, kalsiyumm Insallah bu sürecte vucudumuzun, organlarimizin kalitesi de artar diye umuyorum

30 dk leslie bi tur merdiven indim çıktım 6.katta oturuyoruz.100 adet ip atladım 30*3 mekik çektim. daha napıyıııııımmmkmmmm:79::122::122::122::118::118::118:
Süpersin, masallah Böyle devam

Bugun sporuda kapamis oldum... 1 saat disarda yurudm, 45 dakika ogle yuruyus bandi, aksam 30 dakika eliptik, 30 dakikada yuruyus yaptim ... Ayyyy bacaklarim agridi ama kendimi coook hafif hissediyorum....

Sen de süpersin arkadasim, sana da masallah Ben de bu sabah gidememistim yürüyüse, cok yagmurlu oldugu icin. Ögleden sonra hava süperdi, bir gayret gittim, niyetli oldugum icin cok susadim, ama sonraaaaaaaaaaa kendimi cok MUTLU hissettim

Heyy, bak sen.. niyeti ele alinca görüdnmü hemen degisiyor bünye Böyle devammmm

Himmmmm, bilemedim simdi :26: Eh haklilik payi da yok degil

ama ben günlük 600 700 kaloriyi geçmiyorumdur

DERINCIM, cok hossun masallah resim icin diyorum

çok az degilmi 600-700 :44::44:
bende yiyorum yiyorum haa 850-900 de kalıyorum
Canim ben de hep 800 lerdeyim.. Bence bu da ideal

sen çok iyi vermişsin ben hedefe ulaşamıycam galıba 05,03,2014 başlamışım 17 den sonra yemeği kesmeyi 1,5 kilo verebilmişim ben napcam yaaa o kadarda spor yapıyorum

Ecrin, 15 günde 1,5 kilo hic fena degil arkadasim :13: bence sen bir ayi bekle, toplamda cok daha güzel bir rakam cikabilir, 4, 5 gibi..

Ada, bence yazin bu 6 yi bulabilir... Cünkü sonra geceler cok uzun, o kadar saat ac kalmak zor olabilir :26: Bekleyip görücez artik :18:

Gunaydin herkeslere
Hayirli cumalar
400 gr daha verip 67.7yi gordum kizlar yarin ben birinci olacam inşallah ahaha :)

Günaydın hatunlar hayırlı cumalar ,

sporun etkisiyle regli şişkinliğimin tartıya yansıması azalıyor... yarın ya aynı kiloda çıkarım ya da 200 - gr eksi çıkarım gibi geliyor... acaba adet olmayacam mı ?? gögüslerimde bir şişlik yok karnımda var sanki... offf inşallah atmaz şu pkoyu yenecem inşallah...

Hayirli sabahlar, hayirli cumalar
Sabah yürüyüsümü yaptim
kahvaltida bir muz yedim
Öglen yogurt+ greyfurt yemeyi düsünüyorum.
Aksama dogru corba düsünüyorum

Yarini yine iple cekiyorum Bu hafta cok veremedim ama 81´i sabitlemek üzereyim

Gunaydin herkeslere
Hayirli cumalar
400 gr daha verip 67.7yi gordum kizlar yarin ben birinci olacam inşallah ahaha :)
Ooooooo hayirli olsun efendim Insallah canim, yarin sabah diledigin kiloda olursun

günaydın canlarım bugün dünkü yediklerimden sonra - 900 gram eksi çıktım tartıda. kesinlikle aldığımız 2-3 kiloyu üzerimize yapışmadan zorlanmadan verebiliriz. mesela diyetteyken bu şekilde yesem asla bir günde benden -900 gitmezzdi. bugünde pirinç lapası yapıp yarına cumartesi günkü kilomu göremesemde yaklaşmayı çok istiyorum.
Gunaydin herkeslere
Hayirli cumalar
tebrik ederim canım sanada hayırlı cumalar

günaydın canım inş zayıfladıkça adetin düzene girecek bu arada kaç kilosun merak ettim çizelge yapsana çok iyi oluyor.

maşallah betülcüm sende çok iyi gidiyosun 79 u görmeye az kaldı desene.sonrası çorap söküğü gibi gelir inş.

Son düzenleme:
maşallah betülcüm sende çok iyi gidiyosun 79 u görmeye az kaldı desene.sonrası çorap söküğü gibi gelir inş.

Tesekkür ederim arkadasim, sayenizde Ayy öyle mi dersin ya... 79 benim artik hatirlamadigim bir kilo- Özellikle 78 oldugum gün benim bayramim demek Cünkü en son 2002 de öyleydim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…