ortaokuldan beri hep bir kilo kontrolü var hep kilo al kilo ver devamlı diyet durumları sonra boş verip tekrar al kiloları
günaydın kızlar hayırlı cumalar
bugün proteine döndüm
sabah 2 yumurta tavada 1 tk zeytinyağıyla üstüne pul biber
yarım tahıllı ekmek ve çay
arada türk kajvesi içerim
sonrada kiloluk lıght süt aldım işe gelirken bu gün bütüngün tarçınla onu içicem akşamda dahil
yarına bu şişlerle + çıkmak istemiyorum tartıda
Antepishhhh naptin sennnnn, supersin kizzzzAyyyyyy caltladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm laaaaaaaaaa
Yav dün giremedik bakımdan anladım da ben foruma hic giremedim şifreyi veriyoö yanlış diyo yeni şifre istim onada yanlış dedi semooooooooooooooooooooo allahım allahım 89 uzdum gı inanmiyorum sabah tartıda 87.6 dedi ben şoka girdim bi beş kere daha tartışdım noli baaa gııııı allahım in şaa allah öyledir yavvvv kız banada boncukll noncukll mavi boncukkkkll bugun ki menümmmm sabah 8dre iki haşlanmış yımuyytaa öglen 2 de bir greyfurtttt ve 16 30 da yogurtlu sebze haşşanmış hımmmm bide pul biber ayhhhhhh allahımm gı semo sen nirdensin bende gurbetteyiö haaaaa nirdasin gııı ay bana geldilerrrr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın canlarımbugün dünkü yediklerimden sonra - 900 gram eksi çıktım tartıda. kesinlikle aldığımız 2-3 kiloyu üzerimize yapışmadan zorlanmadan verebiliriz. mesela diyetteyken bu şekilde yesem asla bir günde benden -900 gitmezzdi. bugünde pirinç lapası yapıp yarına cumartesi günkü kilomu göremesemde yaklaşmayı çok istiyorum.
tebrik ederim canım sanada hayırlı cumalar
günaydın canım inş zayıfladıkça adetin düzene girecek bu arada kaç kilosun merak ettim çizelge yapsana çok iyi oluyor.
Günaydin citirlarrrr, Herkese hayirli mutlu cumalar dilerim.
DERINIM: gunaydin canim, dünku menu yine fevkalade olmus
BETÜLCUM: gunaydin tatlim, dün pek yoktun buralarda
Antepishhhh naptin sennnnn, supersin kizzzz
89 kilodannnn, 87.6 masallahhh.
menude super olmus bebegimmmm
ben belcikadayim tatlim, sen nirdesin
Gunaydin kizlar, hayirli cumalar..
Sabah tartildim, hala ctesiden +200 fazlayim ama dune gore 700 gram gitmis.. Aksam yemek yemedim, onun etkisi varmi bilmiyorum ama gayretimin haftaya sonuc verecegine inaniyorum..
Sabah kucuk bir dilim tb ekmegi ikiye katladim, birkac kasar kirintisi ve yarim ince dilim salamla sandvic yaptim. 1 cb nescafeli sut icip oyle ciktim. Aksam light acili kapuska pisirip yanimda getirdim. 11 gibi yumurta, aksama da kapuskami yemeyi planliyorum.. 😊
NeS
Hayirli sabahlar, hayirli cumalar
Sabah yürüyüsümü yaptim
kahvaltida bir muz yedim
Öglen yogurt+ greyfurt yemeyi düsünüyorum.
Aksama dogru corba düsünüyorum
Yarini yine iple cekiyorumBu hafta cok veremedim ama 81´i sabitlemek üzereyim
Akşam senin sayende gaza geldim yine.. Teşekkür ederim.Nesilcim sende çok iyisin kilo verdikçe dahada hırslanıyorsun menünde güzel bende haftaya haftaya lahana yemeyi yapıcam
lahana hiç yemedim bu diyette iyi olur regl sonrası
Alamanyaaa alamanyaaaaabelcikada gelmistim ben bidefa tüh bileydim bi kac hafta önce hollandaya gitti bizimkiler gelirdim yanina
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Almanya nin neresi kiz dumkopf?ben anvers/antwerpen de kaliyorum.
ich hebbe vermisse dichDD
Ecrin, 15 günde 1,5 kilo hic fena degil arkadasim :13: bence sen bir ayi bekle, toplamda cok daha güzel bir rakam cikabilir, 4, 5 gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?