Akşam senin sayende gaza geldim yine.. Teşekkür ederim.
Lahananın yağ yakıcı özelliği varmış diye, bi de ekmeksiz başka sebze ile doymam diye seçtim yine..
2 kaşık ayçiçek, 1 soğan, 1 kaşık salça - pulbiber - karabiber - az tuz, yarım yemeklik lahana..
Lahana bol tuz ve su içeren bi sebzeymiş, yemek halinde etkisini bilemiyorum ama doymak için az kalorili doyurucu bi sebze diye düşünüyorum..
:13:
Hahaha sensin dummkopfnürnberg cancazim ich habe dich auch vermisst gııııııııııı ich liebe dich la
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haha :)))
Nürnberg, ooo uzak mis, düsseldorf köln ve achen yakin bana yine :)
Canım genel hücre yapımız ve temel dokumuz.. Ben normal etimiz dediğimiz şey gibi anladım..NESIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
bag dokusu derken ne demek istiyorlar canim anlamadim ben
Aynen canım, tivibu da filan geriye dönük izlenir sanırım, nette video bulamadım.nesild
çok güzel bir yazıymış hepsini okudum cnm ara ögün yapmayı çok sevmiyorum
çokta gerekli degilmiş sanırsamç. leptin hormonu zyaıflatıyor bizi oda yemekten 4-5 saat sonra salgılanıyormuş
3 ögün yemek hemm rahat hemde sıkmıyor insanıı
araya sütlü kahve sıkıştırdım ben birtekk
Merhaba babyler
Naber, nasılsınız? Ben bugün biraz daha iyiyim enerji babındaKilom da 68,8 e düştü ama hala geçen haftaya göre + 900 deyim. Spor yapsaydım bu fazlalık da giderdi ama hala o kadar gücüm yok.
Az önce de 3 haftalığına başka bir ile geçici görevlendirildim, 3 arkadaşımla beraber. Uff hiç gidesim yok, başka bir şehre gidince şaftım kayıyor resmen. Geçen gittiğimde de ilk başlarda herşey iyiydi, yememe içmeme dikkat ediyordum. Ancak akşamları otel odasında oturmak çok bayıcı olduğundan hep bi yerlere gittik, e gidince de yedik. 1 aydır ne güzel diyetimi ve sporumu oturtmuşken hiç olmadı şimdi bu
Bu arada sabah kahvaltım 1 yk nutella, yarım haşlanmış yumurta, peynir ve biraz yufka ekmekti. Görüşürüz canlar
Bebişim sen ne iş yapıyodun yaaa, ama bence çok zevkli.. :)))
moralinin düzelmesine sevindim, haftaya toparlıycan inşallah.. :)))
:124:
Tatlım ben memurum, AB tarım projesi kabul edip inceliyoruz ama böyle başka illerde yığılma olunca geçici olarak oralara gönderiyorlar bizi. Bence de yılda 3-5 olsa gayet zevkli. Farklı illeri, farklı insanları görüyorsun bi değişiklik oluyor ama böyle 1-2 ayda bir gönderdiklerinde sıkıcı olmaya başlıyor.
Bu arada sağol canım, daha iyiyim. Haftaya bomba gibi geri dönecem inş. Çok öpüyorum seni
Huhu kızlar bugun ki menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta bi bardak yeşil cay
Ara ögün kurutulmuş meyveler cok güzel bişey herşey var icinde üzüm kokos muz kayısı badem fındık kücül bi kaseye koydum biraz cok güzel ya yine yemek istym :dsonra yirim belki yada yarın aman neyse
Akşam balık atcam firina yanına salata yaparım heralde
Ha bide ne yemek yapcamo bilmiyom evdekilere bişeyler önerin ya lutfenvallah aklıma bişey gelmiy
Canım genel hücre yapımız ve temel dokumuz.. Ben normal etimiz dediğimiz şey gibi anladım..
Aynen canım, tivibu da filan geriye dönük izlenir sanırım, nette video bulamadım.
Adam dediki bi de, sabah aç uyanıp iştahla sağlıkli bir kahvaltı yapabiliyorsan, buna rağmen öğlen de acıkabiliyorsan, akşama da erken saatlerde hafif bişeyler atıştırmak yetiyorsa iş bitmiştirdir diyo.. Sabah hariç ekmeksiz doyabilmek te işin sırrıymış..
Bunlar beyinde endorfin hücrelerine bişey yapıyolar, vücut sindirimi öğreniyor.
Doğru çalışan bir sindirim sistemi ile de bağ dokusu sıkılaşıp, küçülme başlıyor..
Yani bizler doğru yoldayız gibi hissettim anladıklarımdan.. :)))
Bu şekilde sigarada bırakanlar var.. elektrik veriyolar, 1 gün kendini tutuyosun, 50 sene garantisi var..
300 - 500 lira bişey hemde..
Dün çok kötü demiştin, alıştın lapaya galiba yavaş yavaş..kızlar sabah kahvaltım yine pirinç lapası 2 domates 1 salatalık 4 yaprak lahana doğradım bol pul biber ve limon ile yedim kızlar..
Menu güzel tatlım.. aynen dewam... evdekilere sebzeli tavuk sote gibi bişey yapabilirsin.. kuşbaşı tavuk, göğüs veya but, ben butla yapiom, begenmez bizimkiler göğüs yavan oluyo diye.. küçük bi soğan, 2 yeşil biber, ince uzun havuç dilimle, 1 avuç bezelye.. az yağda sırayla hepsini kavur, en son birazda kapağı kapalı, az sıcak su koyup 5 dk. filan kaynatırsın.. missss.. sende yiyebilirsin hem.. bezelye taze olursa onu ayrı haşlaman lazım, pişmez, konserve ise direkt koy, bişey olmaz.. Bide yağsız pirinçsiz mercimek çorbası, evdekilerin çorbasına pulbiberli naneli yağ kızdırıp damlatırsın kaselere,
yanına da bulgur pilavı, az yağlı ve az tuzlu yap.. hepsinden sende kendine öğün çıkarabilirsin böylece.. ayrı ayrı uğraşma..[/QUOTE
Evett olabilir aslında .. Bende düşündüö bugun et sotede yapayım diye bi de onu denim butlu :) in şa allah ben yemicem ama ya bizim yemekler illaki yaglı salcalı falan olcek yok anacum beni bozar ben balığımı yicim hahacok sağolll neslii]
tivibu dan bakayım akşam programın simi neydi cnm
Menu güzel tatlım.. aynen dewam... evdekilere sebzeli tavuk sote gibi bişey yapabilirsin.. kuşbaşı tavuk, göğüs veya but, ben butla yapiom, begenmez bizimkiler göğüs yavan oluyo diye.. küçük bi soğan, 2 yeşil biber, ince uzun havuç dilimle, 1 avuç bezelye.. az yağda sırayla hepsini kavur, en son birazda kapağı kapalı, az sıcak su koyup 5 dk. filan kaynatırsın.. missss.. sende yiyebilirsin hem.. bezelye taze olursa onu ayrı haşlaman lazım, pişmez, konserve ise direkt koy, bişey olmaz.. Bide yağsız pirinçsiz mercimek çorbası, evdekilerin çorbasına pulbiberli naneli yağ kızdırıp damlatırsın kaselere,
yanına da bulgur pilavı, az yağlı ve az tuzlu yap.. hepsinden sende kendine öğün çıkarabilirsin böylece.. ayrı ayrı uğraşma..
Evett olabilir aslında .. Bende düşündüö bugun et sotede yapayım diye bi de onu denim butlu :) in şa allah ben yemicem ama ya bizim yemekler illaki yaglı salcalı falan olcek yok anacum beni bozar ben balığımı yicim hahacok sağolll neslii]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?