Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

evet haftaya bende yapıcam bir ara yağ yakan lahana corbasından yapmıştım 1 hafta yemiştim işe yaramıştı ama ozaman bu derece rejim iç içe değildim 1 hafta yapıp bırakıyordum ama yemek işi güzel yaparım

Hahaha sensin dummkopf nürnberg cancazim ich habe dich auch vermisst gııııııııııı ich liebe dich la

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haha :)))
Nürnberg, ooo uzak mis, düsseldorf köln ve achen yakin bana yine :)

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar

bu sabah tereyağında yumurta yedim 2 dilim kepek ekmeğiyle 10 gibi türk kahvesi içtim şimdide yeşil çay içiyorum. bugün iş arkadaşlarım sende bi daralma var baya toparladın dediler çok mutlu oldum 1,5 kilo hemen farkettiriyor demek ki bide sporunda faydası var tabikide :))

kızlar sabah kahvaltım yine pirinç lapası 2 domates 1 salatalık 4 yaprak lahana doğradım bol pul biber ve limon ile yedim kızlar..

NESIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
bag dokusu derken ne demek istiyorlar canim anlamadim ben
Canım genel hücre yapımız ve temel dokumuz.. Ben normal etimiz dediğimiz şey gibi anladım..

Aynen canım, tivibu da filan geriye dönük izlenir sanırım, nette video bulamadım.
Adam dediki bi de, sabah aç uyanıp iştahla sağlıkli bir kahvaltı yapabiliyorsan, buna rağmen öğlen de acıkabiliyorsan, akşama da erken saatlerde hafif bişeyler atıştırmak yetiyorsa iş bitmiştirdir diyo.. Sabah hariç ekmeksiz doyabilmek te işin sırrıymış..
Bunlar beyinde endorfin hücrelerine bişey yapıyolar, vücut sindirimi öğreniyor.
Doğru çalışan bir sindirim sistemi ile de bağ dokusu sıkılaşıp, küçülme başlıyor..

Yani bizler doğru yoldayız gibi hissettim anladıklarımdan.. :)))

Bu şekilde sigarada bırakanlar var.. elektrik veriyolar, 1 gün kendini tutuyosun, 50 sene garantisi var..
300 - 500 lira bişey hemde..

Bebişim sen ne iş yapıyodun yaaa, ama bence çok zevkli.. :)))
moralinin düzelmesine sevindim, haftaya toparlıycan inşallah.. :)))
:124:

Bebişim sen ne iş yapıyodun yaaa, ama bence çok zevkli.. :)))
moralinin düzelmesine sevindim, haftaya toparlıycan inşallah.. :)))
:124:

Tatlım ben memurum, AB tarım projesi kabul edip inceliyoruz ama böyle başka illerde yığılma olunca geçici olarak oralara gönderiyorlar bizi. Bence de yılda 3-5 olsa gayet zevkli. Farklı illeri, farklı insanları görüyorsun bi değişiklik oluyor ama böyle 1-2 ayda bir gönderdiklerinde sıkıcı olmaya başlıyor.

Bu arada sağol canım, daha iyiyim. Haftaya bomba gibi geri dönecem inş. Çok öpüyorum seni

kızlar bugün elma diyetine başlayacaktım ama menüde karnıyarık var yemem lazım akşamları belki elma yerim

Huhu kızlar bugun ki menüm

Sabah 2 haşlanmış yumurta bi bardak yeşil cay

Ara ögün kurutulmuş meyveler cok güzel bişey herşey var icinde üzüm kokos muz kayısı badem fındık kücül bi kaseye koydum biraz cok güzel ya yine yemek istym :d sonra yirim belki yada yarın aman neyse

Akşam balık atcam firina yanına salata yaparım heralde

Ha bide ne yemek yapcamo bilmiyom evdekilere bişeyler önerin ya lutfen vallah aklıma bişey gelmiy

Ayyy, ne güzelmiş yaaa.. yalnız gitsen fena ama arkilerle çok makara olaaarr.. özendim walla..
öpüom bende seni..
:)

Menu güzel tatlım.. aynen dewam... evdekilere sebzeli tavuk sote gibi bişey yapabilirsin.. kuşbaşı tavuk, göğüs veya but, ben butla yapiom, begenmez bizimkiler göğüs yavan oluyo diye.. küçük bi soğan, 2 yeşil biber, ince uzun havuç dilimle, 1 avuç bezelye.. az yağda sırayla hepsini kavur, en son birazda kapağı kapalı, az sıcak su koyup 5 dk. filan kaynatırsın.. missss.. sende yiyebilirsin hem.. bezelye taze olursa onu ayrı haşlaman lazım, pişmez, konserve ise direkt koy, bişey olmaz.. Bide yağsız pirinçsiz mercimek çorbası, evdekilerin çorbasına pulbiberli naneli yağ kızdırıp damlatırsın kaselere,
yanına da bulgur pilavı, az yağlı ve az tuzlu yap.. hepsinden sende kendine öğün çıkarabilirsin böylece.. ayrı ayrı uğraşma..

uzun süredir kahvaltı dışınd aekmek yemiyorum oda tb ekmegi yiyorum ,kızartıp
sabahta aç kalkıyorum vallae rrken yiyipp

ama akşam peynir tırtıkladım çayın yanında el kurabiye yer biz peynir yiyoss

kızlar sabah kahvaltım yine pirinç lapası 2 domates 1 salatalık 4 yaprak lahana doğradım bol pul biber ve limon ile yedim kızlar..
Dün çok kötü demiştin, alıştın lapaya galiba yavaş yavaş..

Ya bende şöyle düşünüyorum, lapa yiyebileceğimi sanmıyorum ama normal pilav gibi pişirsem yağsız ve tuzsuz..
suyu tam ölçülü filan.. aynı işe yararmı sence..

tivibu dan bakayım akşam programın simi neydi cnm

Star tv sabah programı.. Programın adı BUGÜN Seda Akgül.. 6:45 başlangıç saati ama ben oğlumu servise bindirdikten sonra ekranda adamı gördüm,
başlama saati 8:20 - 8:25 gibi bişeydir, sonlara doğru.. Onlar bi teknikten bahsediyodu ama anlattığı temel ilkeler bizimde benimsediğimiz yeme şekillerimiz gibi.. :))

Nesilcim peki bu sindirim sorununu nasil cozcem ben kuru erik kuru kayisi balli su falan etki etmedi bende simdi magnesi kalsine diye bi olac var kabizlik icin oni ictim gari amane yapmam lazim tamamen duzelmesi icin.

öğlen yemeğim

1 karnıyarık
yarım kase mercimek çorbası
4-5 yemek kaşığı bulgur pilavı yedim.

akşamı elmayla kapatmayı düşünüyorum umarım yarın tartıda 64,9 görürüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…