Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Nesilcim peki bu sindirim sorununu nasil cozcem ben kuru erik kuru kayisi balli su falan etki etmedi bende simdi magnesi kalsine diye bi olac var kabizlik icin oni ictim gari amane yapmam lazim tamamen duzelmesi icin.

Bitanem, doğru beslendikçe vücut öğrenecek, ilk birkaç hafta bende o yönden kelimenin tam anlamıyla mahvoldum.. wc den çıkınca bacaklarım titriyodu resmen, rengim atııyodu walla.. ama 2 haftadır filan iyiyim.. Yatmadan yeşilçay içiyorum, gün aşırı da ihtiyaç duyarsam form çayı.. tüm gün bol su.. alışıcan.. sabret kuşum biraz.. Adam 16 ayda 40 kilo vermiş, ama ilk 6 ay hiç vermemiş..

Nesilcim peki bu sindirim sorununu nasil cozcem ben kuru erik kuru kayisi balli su falan etki etmedi bende simdi magnesi kalsine diye bi olac var kabizlik icin oni ictim gari amane yapmam lazim tamamen duzelmesi icin.

Kuşum, dediğim gruba katıldınmı, orda sor öyle ortaya, ne listeler ne tarifler.. Havada uçuşuyo walla..

Kızlaar ben yarıın hurma diyetine başlıyorummmm in şaa allah :))) benimle birlikte yapmak isteyen varmıııı ???

Sabah 7 öglen 7 akşam 7 tane hurma ve 3 kase yogurt yeme hakkımız var 1 hafta denicem cok iyi kilo veriliyomuş kalıcıymış in şaa allah olur katılan varsa birlkte yapalım daha güzel olur:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende öyle yapıyorum yağsız tuzsuz salçasız bir çay bardağı esmer bulguru koyuyorum tavaya üzerine su çekince yiyyorum... ayy kafam karıştı başka nasıl yapıyorlar ki ben hep böyle yaptım ki ;))))

sütlaç için pirinç haşlar gibi anlamıştım ben.. 1 çb pirince 3 çb su çok fazla çünkü dimi?

sütlaç için pirinç haşlar gibi anlamıştım ben.. 1 çb pirince 3 çb su çok fazla çünkü dimi?

evet fazla ayy yok öyle yiyemem ben resmen pilav gibi yapıp lapa niyetine yemişim çok güldüm yaaaa kendime...

Hahaha sensin dummkopf nürnberg cancazim ich habe dich auch vermisst gııııııııııı ich liebe dich la
OO, antepli...... Ich denke, dass es dort viele schöne Plätze gibt, wo Du laufen laufen laufen kannst, nicht Cok kizdim simdi sana Ben cok özlüyorum oranin ucsuz bucaksiz sahillerini ve parklarini. Yürü yürüyebildigin kadar sekerim, lütfennnnn

sanki beni anlattın 3 yıldır böyleyim 64 te kendimi bgenmezken 74 oldum(
takipteyim seniii şekerr, ben çok yiyorums izlere göreee sanki:26::26:

canim, buraya ben de ilk geldigimde sok olmustum. Özellikle Derin, onun yanisira Nesil, Semo ve Zeyasin benim yanimda cok cok az yediklerini ve benim bunu asla basaramayacagimi düsündüm. Sonra zamanla benim yediklerimde azaldi. Simdi nesilin koydugu yaziyi okudumda az yemek degil de kaliteli , enerji yapaycak seyleri tüketmek önemli, yani yumurtaya yogurda agirlik vermem gerekiyor :26:

Günaydin citirlarrrr, Herkese hayirli mutlu cumalar dilerim
BETÜLCUM: gunaydin tatlim, dün pek yoktun buralarda

Düne kadar üc gün oruclu oldugum icin sabahlari yazacak bir seyim olmuyordu canim, aksamlari yediklerimi de ben yazmadim- utandim Insan 5 ten sonra yiyince cok vicdan azabi yasiyor Ama hamd olsun 900 kaloriyi gecmedim. Artik, yine düzenli burdayim sekerim

Ah neee ich hasse es hier zu sein vallah ... Türkiyem kadar güzel biyer yok yav tinneee :d bıhtım alamanyadan antebime gitmek istim.

benim kuzu uyudu spor yapmaya kaçıyorum görüşürüz )

Ah neee ich hasse es hier zu sein vallah ... Türkiyem kadar güzel biyer yok yav tinneee :d bıhtım alamanyadan antebime gitmek istim.

Meine Schwester lebt in Schweden .. Er hat sich an mich gewöhnt, aber es fehlt eine Menge von Istanbul.

Kıskandım gııı, google translate sağolsun.. :126:

Meine Schwester lebt in Schweden .. Er hat sich an mich gewöhnt, aber es fehlt eine Menge von Istanbul.

Kıskandım gııı, google translate sağolsun.. :126:

Hahaha süpersin yaaa

Kimse yapmıcaaaahmı benimle hurma diyetii bi hafta yeeaaa

Mein Liebling,
haben die ganzen Tag hurma Essen? :)))

Yaa wir werden den ganzen Tag nur Hurma essen , :)) würdest du mitmachen?

Alcam ikinizi de ayamın altına haaa.. TR candır.. ezik hissediom böyle ben..

Bu arada Anteplimmm, app ayarlarda imza değişebiliyor kuşum.. Dün bende yaptım, istersen bak sende..

Son düzenleme:
Alcam ikinizi de ayamın altına haaa.. TR candır.. ezik hissediom böyle ben..

Bu arada Anteplimmm, app ayarlarda imza değişebiliyor kuşum.. Dün bende yaptım, istersen bak sende..

Aa evet dogru dün değiştirecektim unuttum sağol hatılattıgın icinm :))) evett tr den güzeli yokk :) ]

Haa bide senide atiyomu bazen appden ? Ben bazen yazmak istiyorum appden cıkıyo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…