Nesilcim peki bu sindirim sorununu nasil cozcem ben kuru erik kuru kayisi balli su falan etki etmedi bende simdi magnesi kalsine diye bi olac var kabizlik icin oni ictim gari amane yapmam lazim tamamen duzelmesi icin.
Nesilcim peki bu sindirim sorununu nasil cozcem ben kuru erik kuru kayisi balli su falan etki etmedi bende simdi magnesi kalsine diye bi olac var kabizlik icin oni ictim gari amane yapmam lazim tamamen duzelmesi icin.
Dün çok kötü demiştin, alıştın lapaya galiba yavaş yavaş..
Ya bende şöyle düşünüyorum, lapa yiyebileceğimi sanmıyorum ama normal pilav gibi pişirsem yağsız ve tuzsuz..
suyu tam ölçülü filan.. aynı işe yararmı sence..
bende öyle yapıyorum yağsız tuzsuz salçasız bir çay bardağı esmer bulguru koyuyorum tavaya üzerine su çekince yiyyorum... ayy kafam karıştı başka nasıl yapıyorlar ki ben hep böyle yaptım ki ;))))
sütlaç için pirinç haşlar gibi anlamıştım ben.. 1 çb pirince 3 çb su çok fazla çünkü dimi?
OO, antepli...... Ich denke, dass es dort viele schöne Plätze gibt, wo Du laufen laufen laufen kannst, nichtHahaha sensin dummkopfnürnberg cancazim ich habe dich auch vermisst gııııııııııı ich liebe dich la
sanki beni anlattın 3 yıldır böyleyim 64 te kendimi bgenmezken 74 oldum(
takipteyim seniii şekerr, ben çok yiyorums izlere göreee sanki:26::26:
Günaydin citirlarrrr, Herkese hayirli mutlu cumalar dilerim
BETÜLCUM: gunaydin tatlim, dün pek yoktun buralarda
OO, antepli...... Ich denke, dass es dort viele schöne Plätze gibt, wo Du laufen laufen laufen kannst, nichtCok kizdim simdi sana Ben cok özlüyorum oranin ucsuz bucaksiz sahillerini ve parklarini. Yürü yürüyebildigin kadar sekerim, lütfennnnn
canim, buraya ben de ilk geldigimde sok olmustum. Özellikle Derin, onun yanisira Nesil, Semo ve Zeyasin benim yanimda cok cok az yediklerini ve benim bunu asla basaramayacagimi düsündüm. Sonra zamanla benim yediklerimde azaldi. Simdi nesilin koydugu yaziyi okudumda az yemek degil de kaliteli , enerji yapaycak seyleri tüketmek önemli, yani yumurtaya yogurda agirlik vermem gerekiyor :26:
Düne kadar üc gün oruclu oldugum icin sabahlari yazacak bir seyim olmuyordu canim, aksamlari yediklerimi de ben yazmadim- utandimInsan 5 ten sonra yiyince cok vicdan azabi yasiyor Ama hamd olsun 900 kaloriyi gecmedim. Artik, yine düzenli burdayim sekerim
Ah neee ich hasse es hier zu sein vallah ... Türkiyem kadar güzel biyer yok yav tinneee :d bıhtım alamanyadanantebime gitmek istim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Meine Schwester lebt in Schweden .. Er hat sich an mich gewöhnt, aber es fehlt eine Menge von Istanbul.
Kıskandım gııı, google translate sağolsun.. :126:
Kimse yapmıcaaaahmı benimle hurma diyetiibi hafta yeeaaa
Mein Liebling,
haben die ganzen Tag hurma Essen? :)))
Mein Liebling,
Yaa wir werden den ganzen Tag nur Hurma essen , :)) würdest du mitmachen?
Benim sevdiğim,Mein Liebling,
Yaa biz bütün gün size katılmak istiyorum sadece Hurma, :)) yeme olacak?Yaa wir werden den ganzen Tag nur Hurma essen , :)) würdest du mitmachen?
Alcam ikinizi de ayamın altına haaa.. TR candır.. ezik hissediom böyle ben..
Bu arada Anteplimmm, app ayarlarda imza değişebiliyor kuşum.. Dün bende yaptım, istersen bak sende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?