Benim sevdiğim,
bütün gün hurma yemek var?
Yaa biz bütün gün size katılmak istiyorum sadece Hurma, :)) yeme olacak?
Gıcıksınız...
Aa evet dogru dün değiştirecektim unuttum sağol hatılattıgın icinm :))) evett tr den güzeli yokk :) ]
Haa bide senide atiyomu bazen appden ? Ben bazen yazmak istiyorum appden cıkıyo ..
Kuşum, dediğim gruba katıldınmı, orda sor öyle ortaya, ne listeler ne tarifler.. Havada uçuşuyo walla..
Türkçe konuşun gızzz anlamıyorum burda çatladım ne konuştular diye.
katılamadım canım ya sorun var diyo o linke tıkladığımda neyse ara ara denerim yine.
sanırım yeşilçay içmem lazım günde bi bardak içsem sütede zararı olmaz sanırsam.
yoksa çatlayacam orta yerimden
Walla hee, Betülü de almışlar aralarına.. fan fin fon.. googledan baktım bende ne diyorlar diye.. :)))
2 fincandan sonrası süte geçiyomuş demişlerdi.. sen şimdi balli ilik su iç, 1 tatlı kaşığı bal, 1 su bardağı balı eritecek kadar ılık su, anında etki,
işe yaramazsa yeşilçayı da yatarken iç bence tatlım..
Kızlaar ben yarıın hurma diyetine başlıyorummmm in şaa allah :))) benimle birlikte yapmak isteyen varmıııı ???
Sabah 7 öglen 7 akşam 7 tane hurma ve 3 kase yogurt yeme hakkımız var 1 hafta denicem cok iyi kilo veriliyomuş kalıcıymış in şaa allah olur katılan varsa birlkte yapalım daha güzel olur:))
Benim sevdiğim,bütün gün hurma yemek var?
Gıcıksınız...
yemek saatim çok gecikti 2:30 da
10 misket köfte
yogurt, 2 kayısı,6 badem, 3 tane zeytinli büskivi kesmedi
Yaa wir werden den ganzen Tag nur Hurma essen , :)) würdest du mitmachen?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Alcam ikinizi de ayamın altına haaa.. TR candır.. ezik hissediom böyle ben..
Bu arada Anteplimmm, app ayarlarda imza değişebiliyor kuşum.. Dün bende yaptım, istersen bak sende..
Benim sevdiğim,
bütün gün hurma yemek var?
Gıcıksınız...
olsun canım, akşama daha rahat doyarsın.. menün çok renkli.. ama zeytinli bisküviyi bilemedim..
Ben hiç yemem, 1 tanecik bile.. eve de almayız.. bana çok acayip gelio zeytin ve zeytinli şeyler..
Nesil kiz, alemsin, anlayinca cok güldüm... Tebrik ederim azmini
Hurma diyeti? Var mi gercekten öyle bir sey ve gercekten verdiriyor mu :26: himm, ben bir düsüneyim... Olursa pazartesiden cumaya yaparim... Du bakalim, bir düsüneyim :44:
Nesil kiz, alemsin, anlayinca cok güldüm... Tebrik ederim azmini
niye sevmiyosun zeytini
çok seveirm ben özellikle ekşili yeşil zeytini
ama kan grubum gereği yememem gerekiyormuş
Eet var :)) hatta bi topic de var kkda semoda söylemişdi :) bende baktım varmış verenlerde olmuş :) haftada 5-8 kiloya kadar veriliomuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugünkü menü
Sabah: bir muz + bol su
Öglen: bir portakal
Aksam: bir yumurta+ bir porsiyon karisik sebze yemegi+ yesillik+ yarim dilim tam bugday ekmek+ bir dlim baklava
Ve günü kapattim, haydi hayirli olsunSimdiden sonra su+ cayyyy
Eet var :)) hatta bi topic de var kkda semoda söylemişdi :) bende baktım varmış verenlerde olmuş :) haftada 5-8 kiloya kadar veriliomuş
niye sevmiyosun zeytini
çok seveirm ben özellikle ekşili yeşil zeytini
ama kan grubum gereği yememem gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?