Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Aa evet dogru dün değiştirecektim unuttum sağol hatılattıgın icinm :))) evett tr den güzeli yokk :) ]

Haa bide senide atiyomu bazen appden ? Ben bazen yazmak istiyorum appden cıkıyo ..

Ben ona zor alıştım yaaa, salak biraz.. birinin yazdığını başkası gibi gösterio filan..
oluyo bişeyler, tam çözemedim..
:26:

Kuşum, dediğim gruba katıldınmı, orda sor öyle ortaya, ne listeler ne tarifler.. Havada uçuşuyo walla..

Türkçe konuşun gızzz anlamıyorum burda çatladım ne konuştular diye.

katılamadım canım ya sorun var diyo o linke tıkladığımda neyse ara ara denerim yine.

sanırım yeşilçay içmem lazım günde bi bardak içsem sütede zararı olmaz sanırsam.
yoksa çatlayacam orta yerimden

yemek saatim çok gecikti 2:30 da
10 misket köfte
yogurt, 2 kayısı,6 badem, 3 tane zeytinli büskivi kesmedi

Walla hee, Betülü de almışlar aralarına.. fan fin fon.. googledan baktım bende ne diyorlar diye.. :)))
2 fincandan sonrası süte geçiyomuş demişlerdi.. sen şimdi balli ilik su iç, 1 tatlı kaşığı bal, 1 su bardağı balı eritecek kadar ılık su, anında etki,
işe yaramazsa yeşilçayı da yatarken iç bence tatlım..

dediğini dün denedimde pek etkili olmadı canım ya
beni ancak yeşilçay yola getirir :)))

Hurma diyeti? Var mi gercekten öyle bir sey ve gercekten verdiriyor mu :26: himm, ben bir düsüneyim... Olursa pazartesiden cumaya yaparim... Du bakalim, bir düsüneyim :44:

Benim sevdiğim,bütün gün hurma yemek var?
Yaa biz bütün gün size katılmak istiyorum sadece Hurma, :)) yeme olacak?
Gıcıksınız...

Nesil kiz, alemsin, anlayinca cok güldüm... Tebrik ederim azmini

yemek saatim çok gecikti 2:30 da
10 misket köfte
yogurt, 2 kayısı,6 badem, 3 tane zeytinli büskivi kesmedi

olsun canım, akşama daha rahat doyarsın.. menün çok renkli.. ama zeytinli bisküviyi bilemedim..
Ben hiç yemem, 1 tanecik bile.. eve de almayız.. bana çok acayip gelio zeytin ve zeytinli şeyler..

aslında hurma çok besleyici bir meyve
vitamin mineral deposu
daaa
ben 7 tane hurmayla nasıl durulur onu düşünüyorum
çokta severim mmm

karnım çok acıktı yaa puffff

Yaa wir werden den ganzen Tag nur Hurma essen , :)) würdest du mitmachen?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nein mein liebling, is bitte schwierig

Alcam ikinizi de ayamın altına haaa.. TR candır.. ezik hissediom böyle ben..
Bu arada Anteplimmm, app ayarlarda imza değişebiliyor kuşum.. Dün bende yaptım, istersen bak sende..

haha dur kiz iki lafladik

Benim sevdiğim,
bütün gün hurma yemek var?

Yaa biz bütün gün size katılmak istiyorum sadece Hurma, :)) yeme olacak?

Gıcıksınız...

hahaha enee sen anliyon kiz almanca

olsun canım, akşama daha rahat doyarsın.. menün çok renkli.. ama zeytinli bisküviyi bilemedim..
Ben hiç yemem, 1 tanecik bile.. eve de almayız.. bana çok acayip gelio zeytin ve zeytinli şeyler..

niye sevmiyosun zeytini
çok seveirm ben özellikle ekşili yeşil zeytini
ama kan grubum gereği yememem gerekiyormuş

Bugünkü menü
Sabah: bir muz + bol su
Öglen: bir portakal
Aksam: bir yumurta+ bir porsiyon karisik sebze yemegi+ yesillik+ yarim dilim tam bugday ekmek+ bir dlim baklava

Ve günü kapattim, haydi hayirli olsun Simdiden sonra su+ cayyyy

Nesil kiz, alemsin, anlayinca cok güldüm... Tebrik ederim azmini

ahaha, translate i çok kullanıyorum ben.. Bazen Rusça katalog vs.. yapmam gerekiyor, ya da ingilizce yazdığım şeyden emin olmak için..
merak edip baktım ben de naapiimm..

ya bi de o kadar çok işim varki bugün benimm.. ama yapasım yok.. şu hale bak 2 mesajdan 1 i benim.. :)))

Eet var :)) hatta bi topic de var kkda semoda söylemişdi :) bende baktım varmış verenlerde olmuş :) haftada 5-8 kiloya kadar veriliomuş

niye sevmiyosun zeytini

küçüklükten beri hiç sevemedim, ömrüm boyunca denemelerle toplam 5 tane filan yemişimdir.. Oğlumda sevmez, eşimde aramaz..
dolayısıyla aklıma bile gelmio hiç..

Eet var :)) hatta bi topic de var kkda semoda söylemişdi :) bende baktım varmış verenlerde olmuş :) haftada 5-8 kiloya kadar veriliomuş

bende çocuğu sütten kesince deniycem :)))
aklıma yattı gibi

O sondaki baklava ne Betülcüm yaaa.. ohaaa süpeerrr derken baklavayı görünce duvara toslamış gibi oldum..
Sabah paylaştığım yazıyı okurmusun, sonlara doğru bu tadımlık tatlılar var canımcım..
ama yine de tebrik ederim seni.. çok başarılı..

Ayda demek istedin degil mi? yani haftada diyorlarsa inanma derim

niye sevmiyosun zeytini

Ay zeytini bende cok severim, cerez gibi yerimmmmm.
siyah tuzlu tuzsuz cekirdekli cekirdeksizzz
yesilide bayilirimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…