Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

1 saat spor yaptıımmm 30 dakika yürüyüş 30 dakika da eliptik.... Akşama spor yapamam planımız var dışarı çıkacağız... bu kadar spor yapıyorum hala gr gr veriyorum yaaa pes diyorum kendime bazen... sadece kaçamak hafta bir oluyor bu kadar sporla onlarında gitmesi gerekmez miiii şu regli olsada bitse bakalım o zaman ne kadar gidecek...

canım yoğurtla berbat oluyor tadı.bugün salata gibi yaptım fena değildi tadı.

betülcüm menün çok başarılı tebrikler erken kestiğin için yemeyi baklavanın zararı olmaz bence.

Nesilcim ya, malesef son dört gündür birmenümde bir dilim baklava veya hurma var. Ama bu baklava yesil zeytin kadar birsey, belki azicik büyük. Su baklava bitsede kurtulsam :18:

Mein liebling,
ben okumustum dogru yazmistimda buraya :)
yemekten önce yemekte, tokluk hissi veriyormus, icinde o kadar cok cesit vitamin ve mineral varki cok besleyici.

ama bütün suyu çekiyor emin ol az koyarsan prinçler diri kalıyor lapa lafı burda tane tane olmaması yoksa su içinde yüzmüyor prinçler emin ol

tmm canımcım, usta sensin, bu pazar denerim belki, bayaa merak ediyorum..
pilavı çok severim ama 1,5 aydır 2 kez ve çok az yedim, gözüm tencerede kaldı hep walla..

canım arada spora mola vermeni tavsiye ederim gün aşırı yap yada iki gün yapma bakalım tartı oynuyomu.

olsun canım, akşama daha rahat doyarsın.. menün çok renkli.. ama zeytinli bisküviyi bilemedim..
Ben hiç yemem, 1 tanecik bile.. eve de almayız.. bana çok acayip gelio zeytin ve zeytinli şeyler..

gren pavesi diye bir marka bi ye müptela olursunnn
ben çok severimz eytini

Nesilcim ya, malesef son dört gündür birmenümde bir dilim baklava veya hurma var. Ama bu baklava yesil zeytin kadar birsey, belki azicik büyük. Su baklava bitsede kurtulsam :18:

canım , at bence yadabir komşuna falan ver Hayatımda hiç yemek atmam aslaa. ama son zamanlarda eğer misafiriim varsa pasta kaldıysa eşimde işe götürmüyorsa atıyorum Allah affetsin. evde kalmasın diyee

Canımcım bi iki gün ara verip kaslarını dinlendir.. bende de oldu bi ara, kaslar yorulunca ödem yapıyomuş.. SEMOCUMM demişti.. 2 gün sonra kiloda fark görüyosun..
Aaaa bi de aklıma geldi, kardeşimde düzensiz olurdu, hissettiği zaman aspirin içip hoplayıp zıplardı, barfix çekerdi, uzanırdı biyerlere.. Belki sende de işe yarar, dokunmuyorsa dene istersen..
:13:

canım , at bence yadabir komşuna falan ver Hayatımda hiç yemek atmam aslaa. ama son zamanlarda eğer misafiriim varsa pasta kaldıysa eşimde işe götürmüyorsa atıyorum Allah affetsin. evde kalmasın diyee

Bende gözümün önünde durmasın diye bi seferde yerim bitiririm, atmam kız, pasta atılırmı..
Ennnn sevdiğim şeyyy.. tabakta yarım bırakanlara da uyuz olurum..
her akşam ekmek aldığım fırının vitrinine sinek gibi yapışcam diye korkuyorum walla.. dudaklarımın kenarları nemlenio..
ama sıradaki doğum gününe şartlıyorum kendimi.. o gün de istediğim kadar yiyorum..

Baska arkadaslarda demis, ama sunu ekleyeyim. Adacim, spro yapinca cidddi bir incelme oluyor vucutta, yaglar nitelik kazanarak kasa dinclik veriyor ve dolayisiyla daha agir basiyor. Yani kas agirligi yagdan daha agir geliyor demisti spor hocam. Bence de sporu günlük bir saatten fazla yapma, illaki yapacaksan da tartiyi kafana takma, cünkü kilondan cok daha az bir görünüme sahip olacaksin. Tartida da zaten yavas yavas vereceksin. Bir de adet öncesi sizlere kesinlikle lahana kürünü tavsiye ederim. Ben yarin veya pazar günü yine baslamayi düsünüyorum, bende siskinlik namina hic bir sey birakmamisti.

Nicht lieb, dank Google Translate ...
Haha, islerinin arasinda bizleride güldürdün ya bugün. Herhalde "hayir tatlim, gooogle sagolsun" demek istedin. Ama sonuc: tatli degilsin, google sagolsun olmus Yine de dedigim gibi, süpersinnnnnnn :13:

bende çocuğu sütten kesince deniycem :)))
aklıma yattı gibi
Canim, hurma en iyi süt yapici gida. Bence ara ara üc gün deniyebilirsin bunu. Sütün kalitesi süper olur!

canım ben ağzımı bulaştırınca bir kere gerisi geliyor atıyorum ne yapayımmm ((

canım arada spora mola vermeni tavsiye ederim gün aşırı yap yada iki gün yapma bakalım tartı oynuyomu.

tamam kızlar öyle yapayım yarın yapamam spor pazar yada pazartesi tekrar başlarım...

kızlar
sabah: pirinç lapası yemiştim domates salatalık lahana ve pulbiberli
ara: 1 avuç kadar kuruyemiş yedim
yarım armut
akşam:1 fincan neskafe
günü kapatıyorum kızlar biliyorum çok az yedim bugün ama ben bunu hakettim

evet ciddi incelme var eşim hiç normalde fark etmez bana diyor ki sen ciddi ciddi kilo verdin diyor ama tartıya bakıyorum gr gr veriyorum giyemediğim bir pantolonumun içine giriyorum ...1,5 yapayım ben yinede ) canım ben lahana suyu hafta 3 kere içiyorum kaynatıyorum suyunu içiyorum böyle kür mü ??

canım çok az değil mi lerleyen saatlerde acıkırsın bari bir cacık yap ye üzerine nane hıııımmm çok güzel olur...

Ada seni anliyorum, öyle tehlikeli seyler ki :18: Ama ben de atamam, öncelikle en sevdigim seyler oldugu icin kiyamam , ikincisi evde benden baska 5 kisi var.. Pislerrrrrrrrr yemiyorlar, ya da az yiyorlar, gicik oluyorum Zayif insanlar kendilerine benden daha cok dikkat ediyorlar Ben olsam evde ne baklava kalir, ne pasta, ne tatli.. ÖYle seyleri hic affetmem normalde. Ama simdi nefsimi en azindan tadimlik köreltiyorum ve agzima ögün disinda kesinlikle bir sey atmiyorum Allahin izniyle... Bunun cok faydasini görüyorum diye düsünüyorum.

Cok cene caldik bugün Güzeldi , hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…