hahaha enee sen anliyon kiz almanca
sütlaç için pirinç haşlar gibi anlamıştım ben.. 1 çb pirince 3 çb su çok fazla çünkü dimi?
Ayda demek istedin degil mi? yani haftada diyorlarsa inanma derim
canım yoğurtla berbat oluyor tadı.bugün salata gibi yaptım fena değildi tadı.Dün çok kötü demiştin, alıştın lapaya galiba yavaş yavaş..
Ya bende şöyle düşünüyorum, lapa yiyebileceğimi sanmıyorum ama normal pilav gibi pişirsem yağsız ve tuzsuz..
suyu tam ölçülü filan.. aynı işe yararmı sence..
Bugünkü menü
Sabah: bir muz + bol su
Öglen: bir portakal
Aksam: bir yumurta+ bir porsiyon karisik sebze yemegi+ yesillik+ yarim dilim tam bugday ekmek+ bir dlim baklava
Ve günü kapattim, haydi hayirli olsunSimdiden sonra su+ cayyyy
O sondaki baklava ne Betülcüm yaaa.. ohaaa süpeerrr derken baklavayı görünce duvara toslamış gibi oldum..
Sabah paylaştığım yazıyı okurmusun, sonlara doğru bu tadımlık tatlılar var canımcım..
ama yine de tebrik ederim seni.. çok başarılı..
Kızlaar ben yarıın hurma diyetine başlıyorummmm in şaa allah :))) benimle birlikte yapmak isteyen varmıııı ???
Sabah 7 öglen 7 akşam 7 tane hurma ve 3 kase yogurt yeme hakkımız var 1 hafta denicem cok iyi kilo veriliyomuş kalıcıymış in şaa allah olur katılan varsa birlkte yapalım daha güzel olur:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ama bütün suyu çekiyor emin ol az koyarsan prinçler diri kalıyor lapa lafı burda tane tane olmaması yoksa su içinde yüzmüyor prinçler emin ol
1 saat spor yaptıımmm 30 dakika yürüyüş 30 dakika da eliptik.... Akşama spor yapamam planımız var dışarı çıkacağız... bu kadar spor yapıyorum hala gr gr veriyorum yaaa pes diyorum kendime bazen... sadece kaçamak hafta bir oluyor bu kadar sporla onlarında gitmesi gerekmez miiii şu regli olsada bitse bakalım o zaman ne kadar gidecek...
olsun canım, akşama daha rahat doyarsın.. menün çok renkli.. ama zeytinli bisküviyi bilemedim..
Ben hiç yemem, 1 tanecik bile.. eve de almayız.. bana çok acayip gelio zeytin ve zeytinli şeyler..
Nesilcim ya, malesef son dört gündür birmenümde bir dilim baklava veya hurma var. Ama bu baklava yesil zeytin kadar birsey, belki azicik büyük. Su baklava bitsede kurtulsam :18:
Nicht lieb, dank Google Translate ...
1 saat spor yaptıımmm 30 dakika yürüyüş 30 dakika da eliptik.... Akşama spor yapamam planımız var dışarı çıkacağız... bu kadar spor yapıyorum hala gr gr veriyorum yaaa pes diyorum kendime bazen... sadece kaçamak hafta bir oluyor bu kadar sporla onlarında gitmesi gerekmez miiii şu regli olsada bitse bakalım o zaman ne kadar gidecek...
canım , at bence yadabir komşuna falan ver Hayatımda hiç yemek atmam aslaa. ama son zamanlarda eğer misafiriim varsa pasta kaldıysa eşimde işe götürmüyorsa atıyorum Allah affetsin. evde kalmasın diyee
Haha, islerinin arasinda bizleride güldürdün ya bugün. Herhalde "hayir tatlim, gooogle sagolsun" demek istedin. Ama sonuc: tatli degilsin, google sagolsun olmusNicht lieb, dank Google Translate ...
Canim, hurma en iyi süt yapici gida. Bence ara ara üc gün deniyebilirsin bunu. Sütün kalitesi süper olur!bende çocuğu sütten kesince deniycem :)))
aklıma yattı gibi
Bende gözümün önünde durmasın diye bi seferde yerim bitiririm, atmam kız, pasta atılırmı..
Ennnn sevdiğim şeyyy.. tabakta yarım bırakanlara da uyuz olurum..
her akşam ekmek aldığım fırının vitrinine sinek gibi yapışcam diye korkuyorum walla.. dudaklarımın kenarları nemlenio..
ama sıradaki doğum gününe şartlıyorum kendimi.. o gün de istediğim kadar yiyorum..
Canımcım bi iki gün ara verip kaslarını dinlendir.. bende de oldu bi ara, kaslar yorulunca ödem yapıyomuş.. SEMOCUMM demişti.. 2 gün sonra kiloda fark görüyosun..
Aaaa bi de aklıma geldi, kardeşimde düzensiz olurdu, hissettiği zaman aspirin içip hoplayıp zıplardı, barfix çekerdi, uzanırdı biyerlere.. Belki sende de işe yarar, dokunmuyorsa dene istersen..
:13:
canım arada spora mola vermeni tavsiye ederim gün aşırı yap yada iki gün yapma bakalım tartı oynuyomu.
Baska arkadaslarda demis, ama sunu ekleyeyim. Adacim, spro yapinca cidddi bir incelme oluyor vucutta, yaglar nitelik kazanarak kasa dinclik veriyor ve dolayisiyla daha agir basiyor. Yani kas agirligi yagdan daha agir geliyor demisti spor hocam. Bence de sporu günlük bir saatten fazla yapma, illaki yapacaksan da tartiyi kafana takma, cünkü kilondan cok daha az bir görünüme sahip olacaksin. Tartida da zaten yavas yavas vereceksin. Bir de adet öncesi sizlere kesinlikle lahana kürünü tavsiye ederim. Ben yarin veya pazar günü yine baslamayi düsünüyorum, bende siskinlik namina hic bir sey birakmamisti.
Haha, islerinin arasinda bizleride güldürdün ya bugün. Herhalde "hayir tatlim, gooogle sagolsun" demek istedin. Ama sonuc: tatli degilsin, google sagolsun olmusYine de dedigim gibi, süpersinnnnnnn :13:
Canim, hurma en iyi süt yapici gida. Bence ara ara üc gün deniyebilirsin bunu. Sütün kalitesi süper olur!
kızlar
sabah: pirinç lapası yemiştim domates salatalık lahana ve pulbiberli
ara: 1 avuç kadar kuruyemiş yedim
yarım armut
akşam:1 fincan neskafe
günü kapatıyorum kızlar biliyorum çok az yedim bugün ama ben bunu hakettim
canım , at bence yadabir komşuna falan ver Hayatımda hiç yemek atmam aslaa. ama son zamanlarda eğer misafiriim varsa pasta kaldıysa eşimde işe götürmüyorsa atıyorum Allah affetsin. evde kalmasın diyee
Bende gözümün önünde durmasın diye bi seferde yerim bitiririm, atmam kız, pasta atılırmı..
Ennnn sevdiğim şeyyy.. tabakta yarım bırakanlara da uyuz olurum..
her akşam ekmek aldığım fırının vitrinine sinek gibi yapışcam diye korkuyorum walla.. dudaklarımın kenarları nemlenio..
ama sıradaki doğum gününe şartlıyorum kendimi.. o gün de istediğim kadar yiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?