Hoşgeldin canım, biraz önce bunu kastetmiştim.. güne erken başlayınca öğün sayısı artıyor haliyle..Vallah benim mesai 7.30-16.30 arası öğlen yemeği de 13.00 de haliyle 5 öğün yapıyorum saat 17.30 da da yemeği kapatıyorum:) sonra spor ve ders... Bugün toplamda 1150-1200 civarı kalori almışım insan yazınca fark ediyor halbuki çok az yemişim gibi geliyordu neyse şimdi sporda 300-350 yakarım:)
haha tamam, ben nesile kafa tuttum, bide baktim betulde bana kafa tutuyorDD
sende betule kafa tut o vakittt
sen hele bugunku menunu yaz bakalim, bende sana nazar takayim
kiz cimcime naz etme, sende duelloya gel bacimmm
Merhaba arkadaşlar bende 21 yaşındayım evliyim ve evlenince 7 - 8 kilo aldım akşam yememeye ve diyete karar verdim hatta bugun başladım çok istikrarlıyım aranıza katılabilirmiyim ?
Bugunku aksam yemegim:
150 g sade makarna
5 köfte
2 yk ketcap
Ve cok inde bir dilim kepek ekmegi
( 546 kcal )
Bugun 918 kalori ile gunu kapattim . 900 de kalsaydim cok iyi olacakti ama olmadi. Neyse 1 saat kondisyon bisikleti sürücem yani 600 kalori yakicam telafi ederim. :)
SEMOCUUUMMM.. aynen öyle.. bazen bir kaç akşam üstüste acıkmamış oluyorum. sabah tık yok..
Aç yatınca sonuç iyi oluyor..
Bu arada öğün meselesine değinmek istiyorum..
Diyetisyenler 5 - 6 öğün yazıyor.. sabah 8 de başlayıp akşam 18.00 bilemedin 19.00 da bitiriyorlar..
Öğlen yemeği 13.00 gibi olunca aralarda acıkmamak mümkün değil.
Bu saatlerde beslenirken ara öğün gerekebilir ama, bizim durumda şart değil bence, gereksiz kalori gibi..
Ben 10 gibi kahvaltı yapıyorum, 14.00 ara - 17.00 kapanış.. çoğunlukla yetiyor.
Akşam biyere gideceksem 17.00 yemiyorum, gittiğim yerde az yiyorum..
Ama bence kesin olan şu, acıkmadan bişey yenmeyecek, ve gece acıkmadan yatılmayacak..
Ben böyle sonuç alabiliyorum..
Cok gecmis olsunoglusuna canimSelam kızlaaar,
Geçmişi hızlı hızlı okudum, tek teek dönemedim, kusura bakmayın..
Hepimizi tebrik ediyorum...
Ben çok kaçamak yapmadım bu haftasonu..
Sadece ctesi biraz geç yedim ama ac yattım yine..
Dün de öğlen yemekli aile toplantısı gibi bişey vardı, bu yüzden kahvaltı yapmadım, minicik tarçınlı elma yeyip gittim.
Saat 14 gibi de ekmeksiz köfte piyaz pilav irmik tatlısı gibi makul miktarlarda doya doya yedim.
Akşamda ayaküstü bişeyler tırtıkladım, yetti.
Gece oğlum ateşlendi.. Onla uğraştık, sabah doktor filan, pert olmuşum bu gün daha bişey yiyemedim
ama 2 öğün kapuska yemek niyetindeyim. Regliyim, ve hala biraz şişim sanki.. :44:
1 haftadır çubuk makarna yemek istiyorum ama yiyemiyorum yaaabende kalori hesabı yapcam ve o makarnıyı bende yiycem
hoşgeldin aramıza canım... düzenli paylaşım yap ve aramızda kal senin motivasyonun için önemli bizimki içinde tabiMerhaba arkadaşlar bende 21 yaşındayım evliyim ve evlenince 7 - 8 kilo aldım akşam yememeye ve diyete karar verdim hatta bugun başladım çok istikrarlıyım aranıza katılabilirmiyim ?
canım yiyeceğin zaman aklında bulunsun çok haşlama çiğ kalsın biraz çünkü piştikçe glisemik indeksi artıyor ve çok kalorili oluyor artı çabuk acıktırıyor.1 haftadır çubuk makarna yemek istiyorum ama yiyemiyorum yaaabende kalori hesabı yapcam ve o makarnıyı bende yiycem
merhaba kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza.
25 yaşındayım, akşam 4 ten sonra sadece çorba içicem
5-6 kilo vermem gerekiyor yaza kadar
Bende uzun zamandir yemiyordum ama bugun tadini cikara cikara yedim cok özlemisim
hoşgeldin aramıza canım... düzenli paylaşım yap ve aramızda kal senin motivasyonun için önemli bizimki içinde tabi
canım yiyeceğin zaman aklında bulunsun çok haşlama çiğ kalsın biraz çünkü piştikçe glisemik indeksi artıyor ve çok kalorili oluyor artı çabuk acıktırıyor.
hoşgeldin canım verirsin inş..
Hoşgeldin Filiz..
Bende 21 yaşımda ewlendim.. ama ben 3-4 sene hiç kilo almamıştım.
Kilo alalı ne kadar oldu, yeniyse çabucak verirsin korkma..
:13:
Hoşbulduk canım eylülde evlendim :) her ay bir kilo almışım :):) çok çabuk veriyorum o konuda hiç sıkıntım yok
KIZLAR: ZEYAS, ADA, ANTEPISH, POYRAZ, MASUMM.
(nesille derin zaten bunu kesfetmis benim gibi)
Aksam yatarken, ac yattiginizda cok kilo kaybediyorsunuz sabah tartida görursunuz zaten.
Onu bunu bilmem, gün ici dikkat edin, aksam daha cooook dikkat edin. Kilolar nasil gidiyor bakin görun.
Bence bu ögün meselesini fazla takmayin kafaniza.
bazi bünyeler, yedigini cabuk yakar cabuk acikir. (o zaman ara ögun yapin derim ben)
bazi bünyeler yavas yakar, cabuk acikmaz. (o zaman ara ögun yapmayin derim )
Semocum , haklisin ac kurtlar gibi uyudugumda sabah 100 gr olsada gitmis oluyor..zaten ac uyuyyorum ama cok yavas veriyorum...
canım msjını göreli bayağı oluyor çok uzunca yazmıştım sana cevap ama haylaz oğlum geldi bilgisayarı kapattı bütün yazdıklarım gitti.kısaca anlatayım bildiğim kadarıyla.sabah öğle akşam pirinç lapası yiyosun canım.1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suda haşlayıp yoğurt yada salata ile tuzsuz yağsız yiyorsun.çay bardağı en küçük olandan olcak kahvehanelerdeki gibi ajda değil yani.1 çay bardağı pirin 65 gr. buda 235 kalori yapıyor.ben biraz değiştirdim sadece sabah lapa yiyorum salata ile beraber toplam 300 kalori almış oluyorum.netten de biraz araştırma yapabilirsin eğer yapmayı planlıyorsan
canım bence hiçbirşey yeme daha bi nescafe içebilirsin açlığın yatışır.akşam çok acıkırsın ama sabaha mükafatını görürsün canım -500 garanti denemelisin bence dayanabilirsin.
canım bende tam tersi eğer düzenli yersem daha çok yiyesim geliyor. işte hepimizin bünyesi farklı vücudu tanımak çok önemli canım başarılar...yumurta hakkında bende sen gibi düşünüyodum geçen haftadan buyana tüketmi,yorum iyi oldu biraz özleyelim içim dışım yımırta oldubu hafta bakalım bize neler getirecek
canım merak ettim hergün spor yapma bakalım farkedicekmi tartı demişti naptın yaptınmı dediğimiz yaptıysan fark ettimi
canım maşallah sana ben 25 yaşındayım ama daha fazla gösterdiğimi söylerler hep bende sinir olurum.gıcıklar
canım bende her hamileliğimde dağıldım toparlamay çalışıyorum işte valla çocuk düşünüyorum bitane daha ama sırf bu kilo derdi yüzünden vazgeçsemmi diye düşünmüyo değilim al ver al ver bıktım valla
canım zaten ben geçmiş sayfalarda bu konuya değindim onayladım bunu .yakaladım seniiiiiii demekki her yazılanı okumuyosuuuuuuunnnnnnaşkitom bencede kesinlikle öyle aç kalmadan olmuyo bu iş kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?