Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Hoşgeldin canım, biraz önce bunu kastetmiştim.. güne erken başlayınca öğün sayısı artıyor haliyle..
özellikle sabah öğle arası ben de bi şey yemeden dayanamam.

haha tamam, ben nesile kafa tuttum, bide baktim betulde bana kafa tutuyor DD
sende betule kafa tut o vakittt
sen hele bugunku menunu yaz bakalim, bende sana nazar takayim

kiz cimcime naz etme, sende duelloya gel bacimmm

ne duellosu kız tamam bacım geldim hadi affettim seni

Merhaba arkadaşlar bende 21 yaşındayım evliyim ve evlenince 7 - 8 kilo aldım akşam yememeye ve diyete karar verdim hatta bugun başladım çok istikrarlıyım aranıza katılabilirmiyim ?

Hoşgeldin Filiz..
Bende 21 yaşımda ewlendim.. ama ben 3-4 sene hiç kilo almamıştım.
Kilo alalı ne kadar oldu, yeniyse çabucak verirsin korkma..
:13:

1 haftadır çubuk makarna yemek istiyorum ama yiyemiyorum yaaa bende kalori hesabı yapcam ve o makarnıyı bende yiycem

kesinlikle buna katılıyorum doğru izlenim bende varım bu konuda

merhaba kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza.

25 yaşındayım, akşam 4 ten sonra sadece çorba içicem

5-6 kilo vermem gerekiyor yaza kadar

Cok gecmis olsunoglusuna canim

kizlar yorgunluktandokuluyom biraz once eve geldim yorgunum yaaa
Neyse yeni gelen kizlar hos geldiniz
Ben iki gundur evde yemiyorum
Sabah bir kuruvasan bir sekersiz kahve
Saat dort bucukta ekmek arasi et doner
Baya patetes kizartmasi yedim bide fanta ama cok acikmistim cok yemekten karnim ariyor ama gune yesil cay ve form cayi ile kapatiril

Merhaba arkadaşlar bende 21 yaşındayım evliyim ve evlenince 7 - 8 kilo aldım akşam yememeye ve diyete karar verdim hatta bugun başladım çok istikrarlıyım aranıza katılabilirmiyim ?
hoşgeldin aramıza canım... düzenli paylaşım yap ve aramızda kal senin motivasyonun için önemli bizimki içinde tabi
1 haftadır çubuk makarna yemek istiyorum ama yiyemiyorum yaaa bende kalori hesabı yapcam ve o makarnıyı bende yiycem
canım yiyeceğin zaman aklında bulunsun çok haşlama çiğ kalsın biraz çünkü piştikçe glisemik indeksi artıyor ve çok kalorili oluyor artı çabuk acıktırıyor.
merhaba kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza.

25 yaşındayım, akşam 4 ten sonra sadece çorba içicem

5-6 kilo vermem gerekiyor yaza kadar

hoşgeldin canım verirsin inş..

Tamam canım çok sagıl canım istiyor valla belki yarın yaparım

Hoşgeldin Filiz..
Bende 21 yaşımda ewlendim.. ama ben 3-4 sene hiç kilo almamıştım.
Kilo alalı ne kadar oldu, yeniyse çabucak verirsin korkma..
:13:

Hoşbulduk canım eylülde evlendim :) her ay bir kilo almışım :):) çok çabuk veriyorum o konuda hiç sıkıntım yok

Semocum , haklisin ac kurtlar gibi uyudugumda sabah 100 gr olsada gitmis oluyor..zaten ac uyuyyorum ama cok yavas veriyorum...

Semocum , haklisin ac kurtlar gibi uyudugumda sabah 100 gr olsada gitmis oluyor..zaten ac uyuyyorum ama cok yavas veriyorum...

Bendensin şkimizdede pko var ve neden az verdiğimiz açık canım sen spor ne durumda şıan yürüyorum ben tempolu :)

Düşünğyorum aslımda ama bilmiyprum .. Bi anlam bana öyle kişo alırsım demişti .. Sağol zeyas :))))]

Masallah 3. Cocugumu dusunuyorsun helal vallaha ben 33 yasindayim cocuk olayini kapattim yeter Allah herkesin yavrusuna ve benim kuzuma uzun omur versin... Herkes elestiriyor beni tek cocuk olmaz diye... ama suan gucum yok yasta ilerledi dusunmuyorum.

Ğarfpn zeas klavye kafayı yedi düşğnüyoruö ama hayırlsı bi ablam baa kili alırsın dedi merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…