Hello bacılar dün giremedim pek kura bakmayım okudumda gecmişi birileri kafa buluyo
Herneyseeee bana yardım edin hele yav
Bugunki menüm şöylemi olsun :
Sabah 10 : 2 haşlanmış yumurta
Öglen 14: 30Haşlanmış sebze
Akşam 16:30 2 haşlanmış yumurta ve salata ?
Yada böylemi?
14:30 : fırında balık? Salata
Akşam : 1 veya 2 yumurta
Karar veremedim .. Aklıma bişey gelmiyo
Hello bacım
Bence öğlen balık & salata, akşama da haşlanmış sebze yiyebilirsin. Zaten sabah ve öğlen protein ağırlıklı, akşamı da sebzeyle geçir derim ben.
günaydın kızlar bu sabah çok sinirliyimdün 45 dk yürüyüş yaptım 420 kalori tempolu hemde akşam 10 den 11:30 kadar dışarda dolandık eşimle 1 saat yürüdüm sayalım dün en son saat 5 civarı ton balıklı salata 1 dilim kepek ekmeğiyle ekmeğin hepsini bile yemedim sabah tartıda +100 bu ne şimdi anlamadım ben yaaa o kadar spor kaçamak yok bide + ya tartı bozuk yada benim vücut direniyorrrrr gece yatarken resmen ayaklarımın altı yanıyordu yürümekden miğdem gurulduyordu
sabah kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
biraz
peynir
6 zeytin
6 badem
10 fındık
SEMOCUUUMMM.. aynen öyle.. bazen bir kaç akşam üstüste acıkmamış oluyorum. sabah tık yok..
Aç yatınca sonuç iyi oluyor..
Bu arada öğün meselesine değinmek istiyorum..
Diyetisyenler 5 - 6 öğün yazıyor.. sabah 8 de başlayıp akşam 18.00 bilemedin 19.00 da bitiriyorlar..
Öğlen yemeği 13.00 gibi olunca aralarda acıkmamak mümkün değil.
Bu saatlerde beslenirken ara öğün gerekebilir ama, bizim durumda şart değil bence, gereksiz kalori gibi..
Ben 10 gibi kahvaltı yapıyorum, 14.00 ara - 17.00 kapanış.. çoğunlukla yetiyor.
Akşam biyere gideceksem 17.00 yemiyorum, gittiğim yerde az yiyorum..
Ama bence kesin olan şu, acıkmadan bişey yenmeyecek, ve gece acıkmadan yatılmayacak..
Ben böyle sonuç alabiliyorum..
Ben neyi kaçırdım semom yaaa. kafa mı tuttun sen bana..
Semocum , haklisin ac kurtlar gibi uyudugumda sabah 100 gr olsada gitmis oluyor..zaten ac uyuyyorum ama cok yavas veriyorum...
Antepish aksam yemegini hafif gecir, tam doymadan sofradan kalk. Sabaha guzel kilo verirsinTamamm semooo öyle yapıyoruz inşallah :)
Hello bacılar dün giremedim pek kura bakmayım okudumda gecmişi birileri kafa buluyo
Herneyseeee bana yardım edin hele yav
Bugunki menüm şöylemi olsun :
Öglen 14: 30Haşlanmış sebze
Akşam 16:30 2 haşlanmış yumurta ve salata ?
Yada böylemi?
14:30 : fırında balık? Salata
Akşam : 1 veya 2 yumurta
Karar veremedim .. Aklıma bişey gelmiyo
Canın dukan 7 günü nasıl yapıyorsun biraz anlatırmısın
ilk verdigin liste hep protein
ikincisinde sebze var bence ikincisi daha uygun
brokoli il yumurta yer degişmeli
günaydın kızlar bu sabah çok sinirliyim
sabah kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
biraz
peynir
6 zeytin
6 badem
10 fındık
Asil masallah sana sekerim, 75 ten kaca düsmüssün, MASALLAHhepinize maşallah arkadaşlarım
Hosgeldin canim. Menüleri düzenli rapor etmeyi ihmal etmeMerhabalar arkadaslar )))benide araniza alirmisiniz))))))
Selam kizlar.. Tum gun 2 tabak kapuska haricinde aksam 8 gibi 3 cilek ve 1 avuc sari leblebi yedim. Karnim gurulduyor.. Ac yatmayi basaricam umarim.. :)
Evet nesil, bu anlattigini dün bizzat yine yasadim, cok ac degildim yattim. Kiloda tik yok anam
haha dün öglen, sana yazdim: haha aynen valla, benimde canima tak dedi uzun satirlarDD
hadi bakalim, bu hafta ben cok iddali gibiyim, seni gecicem listede
sonra betulde, iddia lar basilmis kizlar, bende varim yazdi :)))
ben dün ac yatmamisim kiloda veremedim, ton baligini fazla kacirdim aksam yemeginde sanriim...
Antepish aksam yemegini hafif gecir, tam doymadan sofradan kalk. Sabaha guzel kilo verirsin
günaydın kızlar bu sabah çok sinirliyimdün 45 dk yürüyüş yaptım 420 kalori tempolu hemde akşam 10 den 11:30 kadar dışarda dolandık eşimle 1 saat yürüdüm sayalım dün en son saat 5 civarı ton balıklı salata 1 dilim kepek ekmeğiyle ekmeğin hepsini bile yemedim sabah tartıda +100 bu ne şimdi anlamadım ben yaaa o kadar spor kaçamak yok bide + ya tartı bozuk yada benim vücut direniyorrrrr gece yatarken resmen ayaklarımın altı yanıyordu yürümekden miğdem gurulduyordu
sabah kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
biraz
peynir
6 zeytin
6 badem
10 fındık
Nasıl anlamadım :2:
öglen balık salata , akşama brokli ye bence demek istedim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?