Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın kızlar

Akşam ev işi ve yemek yapmaktan spora vaktim olmadı ama akşamı sadece 1 bardak tarçınlı light sütle kapattım bide canım çok tatlı çekiyordu 3 tane de kuru kayısı yedim. Sabah kahvaltım 1 çk tereyağında peynirli 1 yumurta. Öğlene yoğurtlu çorbam vardı ama dün tüp bitti, bugün yine dışarda tavuk yerim herhalde

Bu arada işyerindeki arkadaşlarım senin bacakların bayağı zayıfladı dediler, sevindirik oldum Eliptik seviyorum seni Bi de şu midemi hallettim mi, ohhhh süperim süper

Hello bacım

Bence öğlen balık & salata, akşama da haşlanmış sebze yiyebilirsin. Zaten sabah ve öğlen protein ağırlıklı, akşamı da sebzeyle geçir derim ben.

Hello bacım

Bence öğlen balık & salata, akşama da haşlanmış sebze yiyebilirsin. Zaten sabah ve öğlen protein ağırlıklı, akşamı da sebzeyle geçir derim ben.

Cok fazla olmazmı kız poyraz ay bilmiyom ki ya ama balık yersem sonra sebze onuda yogurtuz sevmem kkii zehirlenmim sonra düşünsene haha yada şöyle mi yapsam sabah 2 haşlanmış yımurta öglen balık salata yada sebze. İşte akşamda bi tabak corbaaa???? Corbaaaaa ???? Corbaaa ]

Bn gündüz normal yedim aksam 6 dan sonra ymedin spor yaptım birazda 3 kilo verdim bes gunde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

10 gündür çoğu şeyi yiyerek bu diyetle (bi kaç gün diyeti bozdum) 1.600 gr verdim bende çok işe yarıyor diyete devamm
emzirdiğim için az yemiyorum sütüm gayet iyi ama spor yapamıyorum bebekten dolayı

Son düzenleme:
Günaydin kizlarr :))
Bu sabah ac karinla tekrar tartildim ve 100 g eksik ciktim, yani 59.7. Bundan sonra aksam yemeklerimi biraz daha hafif gecircem cünkü dün yatarken karnim pek guruldamiyodu..
Neyse bugünkü menüme gecelim :)

Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ilik suyun icine limon sikip ictim ve ardindan hemen yagsiz süt ile nescafe ictim.

Kahvalti:
2 haslanmis yumurta
( 140 kcal )

Ögle:
1 simit
1 elma
( 509 kcal)

Aksam ne yerim bilmiyorum ama 250 kaloriyi gecmemem gerekiyo..

Hepinize iyi günler dilerimm :)

günaydın kızlar bu sabah çok sinirliyim dün 45 dk yürüyüş yaptım 420 kalori tempolu hemde akşam 10 den 11:30 kadar dışarda dolandık eşimle 1 saat yürüdüm sayalım dün en son saat 5 civarı ton balıklı salata 1 dilim kepek ekmeğiyle ekmeğin hepsini bile yemedim sabah tartıda +100 bu ne şimdi anlamadım ben yaaa o kadar spor kaçamak yok bide + ya tartı bozuk yada benim vücut direniyorrrrr gece yatarken resmen ayaklarımın altı yanıyordu yürümekden miğdem gurulduyordu

sabah kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
biraz
peynir
6 zeytin
6 badem
10 fındık

Hiç canını sıkma tatlım, kesin şişlik filan vardır vücudunda. Bu kadar emek boşa gitmez elbet

Evet nesil, bu anlattigini dün bizzat yine yasadim, cok ac degildim yattim. Kiloda tik yok anam

Ben neyi kaçırdım semom yaaa. kafa mı tuttun sen bana..

haha dün öglen, sana yazdim: haha aynen valla, benimde canima tak dedi uzun satirlar DD
hadi bakalim, bu hafta ben cok iddali gibiyim, seni gecicem listede
sonra betulde, iddia lar basilmis kizlar, bende varim yazdi :)))

Semocum , haklisin ac kurtlar gibi uyudugumda sabah 100 gr olsada gitmis oluyor..zaten ac uyuyyorum ama cok yavas veriyorum...

ben dün ac yatmamisim kiloda veremedim, ton baligini fazla kacirdim aksam yemeginde sanriim...

Tamamm semooo öyle yapıyoruz inşallah :)
Antepish aksam yemegini hafif gecir, tam doymadan sofradan kalk. Sabaha guzel kilo verirsin

ilk verdigin liste hep protein
ikincisinde sebze var bence ikincisi daha uygun
brokoli il yumurta yer degişmeli

Canın dukan 7 günü nasıl yapıyorsun biraz anlatırmısın

1.GÜN: sadece protein + 10 dakika tempolu yürüyüş +en az 1,5 litre su

2.GÜNrotein +sebzeler +12 dakiak tempolu yürüyüş +yine suyu unutmuyoruz

3.GÜNrotein +sebze +2 tane meyve (üzüm ,muz ,kiraz hariç )+14 dakika tempolu yürüyüş+su

4.GÜNrotein +sebze +2 meyve+2 dilim tam bugday ekmeği+16 dk tempolu yürüyüş +su

5.GÜNrotein +sebze +2 meyve++2 dilim tam bugday ekmeği +40gr kadar yağlı peynir+18 dk yürüyüş+su

6.GÜNrotein+sebze+ 2 meyve+2 Dilim tam tahillı ekmek +40GR kadar yağlı peynir+200GR nişastalı gıda+20 dk yürüyüş ve su

7.GÜNrotein +sebze +2 Meyve)+2 dilim tam tahıllı ekmek İ+40gr peynir+200gr nişastalı gıda +Ödül öğünü+20 dakika yürüyüş +en az 1,5 litre su
gördüğün gibi hergün yeni bir şey ekleniyor :)1 haftayı böyle tamamladıktan sonra istersen ilk güne geri dönüyorsun ve yeniden başlıyorsun ama 30 dakikalık yürüyüşle. ilk gün hariç normal bir beslenme düzeni oluyor bence her türlü sebze yemeğini yapabilirsin yağsız olması kaydıyla,her şey var yani sevdim bu işi hem de 1,5 kilo verdim şimdiden , sormak istersen sorularını cevaplarım

günaydın kızlarrrrr sabah çok sıkı bri kahvaltı yaptım
iş çıkışı a101 e ugradım eti form un çeşitleri gelmiş
hiç yemem normalde ama öyle görünce hoşuma gitti
alıverdim , oysaki zayıfladıgım dönemde hiç tüketmişligim yoktur

klo çizelgemi yenileyim 70 yapayım

Günaydın kızlar,

Dün gece 17.30 dan sonra hiçbişi yemedim sadece spordan sonra tarçınlı su içtim tok tuttu gerçekten. Dün 920 kalori ile günü kapadım:)

Sabah tartıldım ctesiden beri 800 gr vermişim :)

Sabah da çeyrek simit 1/2 dlm peynir ve k. Biber ve de 1 tane gün kurusu yedim.Yeşil çayımı içtim.

Acıktım şimdi portakal yiyeceğim, bir de kahve içerim. Öğle yemeğinde de balık var. Salata ile de süper olur:)

Günaydin sekerler
Sabah 75 dk yürüyüsümü yaptim ve dün yogurt+meyve takidligim icin bugün

kahvaltida: 1 yumurta, 1dl peynir, 5 zeytin, yarim domat, bir dl ekmek yedim. Toplam (272 kal. )

Ögelene ne yerim belli degil, ama bu hafta kacamaklar yok 79.9 olmak istiyorum YEhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

INCELIYORUZ YAAAAAAAAAA, gercekten INCELIYORUZ

günaydın kızlar bu sabah çok sinirliyim

sabah kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
biraz
peynir
6 zeytin
6 badem
10 fındık

Canim, her sabah tartilma , tartilacaksan da seni üzmesine izin verme Bu motiveni bozar. Sonuc olarak sen görevini mükemmel yerine getiriyorsun , vucutta yakinda sana hakkettigini verecek Bir de canim, cok spor yaptigin zaman tartida agir gelirsin !!!!! o yumus yumus yaglarin, tas gibi agir basan kasa dönüsüyor, bunu unutma! Bence bunda problem yok, ben sahsen güzel görünmeyi , tartida hafif gelemye yeglerim.

Bir de kahvaltida ekmek yemisken, 6 badem+ 10 findik yememeni tavsiye ederim. Bunlari arada yersin. Hatta sadece 10 findik bir ara ögündür hatirlatayim :26: Ben ekmek yemedigim zaman kahavaltiyla kuruyemis tüketiyorum, aksi takdirde aralarda 5er tane bir kuyusukayisi ile belki!

hepinize maşallah arkadaşlarım
Asil masallah sana sekerim, 75 ten kaca düsmüssün, MASALLAH Kac ayda verdin???

Merhabalar arkadaslar )))benide araniza alirmisiniz))))))
Hosgeldin canim. Menüleri düzenli rapor etmeyi ihmal etme CUmartesiden cumartesiye tartiliyoruz

Selam kizlar.. Tum gun 2 tabak kapuska haricinde aksam 8 gibi 3 cilek ve 1 avuc sari leblebi yedim. Karnim gurulduyor.. Ac yatmayi basaricam umarim.. :)

Süpersin Nesilllllllll :13:

Okeyto öyle olur inşallah ]

Gunaydin canim, spordan sonraki gun tartilmak cokta iyi bir fikir degil.
Kaslarin yoruldu, hatta sen baya bir yormussun. Kaslarina zaman vermen gerek, spordan sonraki gün kaslarin su toplar kendini tamir etmek icin.
tartida gordugun +100 gram ondandir. bugun spor yapma, yarin tartil tekrar

günaydın herkese çok mutluyıum kızlar bugün tartıda -600 gitmişti...... 71,2 ye çok az kaldı yuppiiiii bugünde kahvaltıda pirinç lapası yiyeceğim akşama doğru nescafe içerim aralardada meyve ve badem yiyebilirim yarın kaldığım yerden devam etmek istiyorum cumartesiye 71,2 altına düşmem lazım geçmişi okuyayım geliyim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…