Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

BUGÜN AKŞAM YEMEYİMİ 6 HURMA VE YOĞURTLA KAĞATTIM BU HAFTA AÇ YATMAYI DÜŞÜNÜYORUM MİDEMİN KAZINMASINI İSTİYORUM

BU HAFTA 58 İ GÖRMELİYİM SABAHTA KIZIMI OKULA ERKEN BIRAKIP 10.000 ADIMIMI YİNE TAMAMLICAM BUNDAN SONRA HERGÜN YÜRÜMELİYİM

SIKILAŞMA ZAMANIM GELDİ ARTIK

BU HAFTA HERKES ÇOK HIRSLI KIZLAR AMAN MAŞALLAH DİYELİM

Çok az yiyorsun canım valla helal sporada başlamışsın maşallahın bar valla :))

Canım maşallah sana.çok acıktım mı peki hurma tok tutuyor mu benimde çok yavaşladı ekstra bişiler yapasım var

Bendensin şkimizdede pko var ve neden az verdiğimiz açık canım sen spor ne durumda şıan yürüyorum ben tempolu :)

Canim,bugun ogle 40 dakika yurudum.aksam 50 dakika yuruyus 10 dakika eliptik yaptim.... sauna esofmanlarin cok faydasi varcanim kemerinde oyle..su gibi olmustum .normalde zor terlerim
Birazdan bitki cayi icecem...spordan sonra 3 adet cevizyedim....

Ve yarim saat kondisyon bisikleti sürerek 300 kalori yaktim ( okuldan sonra annemle temizlik yaptigim icin 1 saat suremedim cok yorgunum )

Canim,bugun ogle 40 dakika yurudum.aksam 50 dakika yuruyus 10 dakika eliptik yaptim.... sauna esofmanlarin cok faydasi varcanim kemerinde oyle..su gibi olmustum .normalde zor terlerim
Birazdan bitki cayi icecem...spordan sonra 3 adet cevizyedim....

Sen çok iyi yürüyorsun maşallah canım sana bende bugün 46 dk yürüdüm tempolu polar eşorfmanlarımka baya terletti beni

10dk işten eve 45 dk 6 seviyede tempolu yürüdüm 420 kalori bide kaç kalori yefim bi hesaplasam süper olacak )

Selam kizlar.. Tum gun 2 tabak kapuska haricinde aksam 8 gibi 3 cilek ve 1 avuc sari leblebi yedim. Karnim gurulduyor.. Ac yatmayi basaricam umarim.. :)

NeS

Sabah yürüyemedigim icin aksam 1 saat yürüyüse gittim ve sonra DERIN´in sözünü dinledim bir cay bardagi süt ictim

14.30 gibi yedigim bulgurpilavi+ ayran üzerine sadece SÜT ictim. Veeeee BEN DE BUGÜN AC OLANLARDANIM
Günlük toplam 700 kalori ile kapattim

Canım maşallah sana.çok acıktım mı peki hurma tok tutuyor mu benimde çok yavaşladı ekstra bişiler yapasım var

canım bugünkü menüm
sabah 1k.k. peynir
1 dilim ekmek
ve çay

4 hurma
öğlen 1büyük bardak tarçınlı süt

ve akşam 6 hurma 1 kase yoğurt

öğlenini benim az yemezsen tutar ama ben özellikle az yiyorum bu hafta 2 hafta regl den dolayı veremedim taşalrı oynatmam lazım 2 haftadır yerinde duruyorlar :)

şu anda karnım gurulduyor buda iyiye işaret bu hafta hep böyle yapıcam

Son düzenleme:

Ooo çok güzelmiş yaa.ben en son saat 12 de köfte yedim ama inanır mısın hiç aç değilim anlamadım bu işi.kilomda değişiklik olmayınca hemen moralim bozuluyor

çok açımmmmmmmmmmmmmmmmm
ama mutluyummmm acıkıyorum ,eriyorummmm

hepinize maşallah arkadaşlarım
ben de bu ayın sonunda 57 yi göreceğim inşallahbugün de protein diyetime devam
sabah 2 haşlanmış yumurta ve lor peyniri
akşam biraz ızgara tavuk ve light yoğurt
uzunca da bir yürüyüş yaptım

Canın dukan 7 günü nasıl yapıyorsun biraz anlatırmısın

Bende açım ve 1 saatte dışarıda yürüdüm kızlar şimdi yeşil çayımıda içtim iyi geceler:)

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaslar )))benide araniza alirmisiniz))))))
Ayrica aksam erken saatlerde yemek vucudumuz icinde cok saglikli gece biz uyudugumuz zaman beynimizle yanisira bagirsaklarimizda dinleniyormus..Cok guzel kizlarr hayirli olsun hepimizeee♥

Son düzenleme:

Tamamm semooo öyle yapıyoruz inşallah :)

Hello bacılar dün giremedim pek kura bakmayım okudumda gecmişi birileri kafa buluyo

Herneyseeee bana yardım edin hele yav

Bugunki menüm şöylemi olsun :

Sabah 10 : 2 haşlanmış yumurta
Öglen 14: 30Haşlanmış sebze
Akşam 16:30 2 haşlanmış yumurta ve salata ?

Yada böylemi?

Sabah 10 : 2 haşlanmış yumurta
14:30 : fırında balık? Salata
Akşam : 1 veya 2 yumurta

Karar veremedim .. Aklıma bişey gelmiyo

Hoşgeldiin canımm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…