BUGÜN AKŞAM YEMEYİMİ 6 HURMA VE YOĞURTLA KAĞATTIM BU HAFTA AÇ YATMAYI DÜŞÜNÜYORUM MİDEMİN KAZINMASINI İSTİYORUM
BU HAFTA 58 İ GÖRMELİYİM SABAHTA KIZIMI OKULA ERKEN BIRAKIP 10.000 ADIMIMI YİNE TAMAMLICAM BUNDAN SONRA HERGÜN YÜRÜMELİYİM
SIKILAŞMA ZAMANIM GELDİ ARTIK
BU HAFTA HERKES ÇOK HIRSLI KIZLAR AMAN MAŞALLAH DİYELİM
BUGÜN AKŞAM YEMEYİMİ 6 HURMA VE YOĞURTLA KAĞATTIM BU HAFTA AÇ YATMAYI DÜŞÜNÜYORUM MİDEMİN KAZINMASINI İSTİYORUM
BU HAFTA 58 İ GÖRMELİYİM SABAHTA KIZIMI OKULA ERKEN BIRAKIP 10.000 ADIMIMI YİNE TAMAMLICAM BUNDAN SONRA HERGÜN YÜRÜMELİYİM
SIKILAŞMA ZAMANIM GELDİ ARTIK
BU HAFTA HERKES ÇOK HIRSLI KIZLAR AMAN MAŞALLAH DİYELİM
Bendensin şkimizdede pko var ve neden az verdiğimiz açık canım sen spor ne durumda şıan yürüyorum ben tempolu :)
Canim,bugun ogle 40 dakika yurudum.aksam 50 dakika yuruyus 10 dakika eliptik yaptim.... sauna esofmanlarin cok faydasi varcanim kemerinde oyle..su gibi olmustum .normalde zor terlerim
Birazdan bitki cayi icecem...spordan sonra 3 adet cevizyedim....
Canım maşallah sana.çok acıktım mı peki hurma tok tutuyor mu benimde çok yavaşladı ekstra bişiler yapasım var
Selam kizlar.. Tum gun 2 tabak kapuska haricinde aksam 8 gibi 3 cilek ve 1 avuc sari leblebi yedim. Karnim gurulduyor.. Ac yatmayi basaricam umarim.. :)
NeS
canım bugünkü menüm
sabah 1k.k. peynir
1 dilim ekmek
ve çay
4 hurma
öğlen 1büyük bardak tarçınlı süt
ve akşam 6 hurma 1 kase yoğurt
şu anda karnım gurulduyor buda iyiye işaret bu hafta hep böyle yapıcam
hepinize maşallah arkadaşlarım
ben de bu ayın sonunda 57 yi göreceğim inşallahbugün de protein diyetime devam
sabah 2 haşlanmış yumurta ve lor peyniri
akşam biraz ızgara tavuk ve light yoğurt
uzunca da bir yürüyüş yaptım
KIZLAR: ZEYAS, ADA, ANTEPISH, POYRAZ, MASUMM.
(nesille derin zaten bunu kesfetmis benim gibi)
Aksam yatarken, ac yattiginizda cok kilo kaybediyorsunuz sabah tartida görursunuz zaten.
Onu bunu bilmem, gün ici dikkat edin, aksam daha cooook dikkat edin. Kilolar nasil gidiyor bakin görun.
Bence bu ögün meselesini fazla takmayin kafaniza.
bazi bünyeler, yedigini cabuk yakar cabuk acikir. (o zaman ara ögun yapin derim ben)
bazi bünyeler yavas yakar, cabuk acikmaz. (o zaman ara ögun yapmayin derim )
Merhabalar arkadaslar )))benide araniza alirmisiniz))))))
Ayrica aksam erken saatlerde yemek vucudumuz icinde cok saglikli gece biz uyudugumuz zaman beynimizle yanisira bagirsaklarimizda dinleniyormus..Cok guzel kizlarr hayirli olsun hepimizeee♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?