canım maşallah sana ben 25 yaşındayım ama daha fazla gösterdiğimi söylerler hep bende sinir olurum.gıcıklar
canım bende her hamileliğimde dağıldım toparlamay çalışıyorum işte valla çocuk düşünüyorum bitane daha ama sırf bu kilo derdi yüzünden vazgeçsemmi diye düşünmüyo değilim al ver al ver bıktım valla
canım zaten ben geçmiş sayfalarda bu konuya değindim onayladım bunu .yakaladım seniiiiiii demekki her yazılanı okumuyosuuuuuuunnnnnnaşkitom bencede kesinlikle öyle aç kalmadan olmuyo bu iş kesinlikle
beni niye yazmadın
4-5 saat arası acıkıyorum cnm ben
ögünlerde iyi doyup 3 ögün yimek favorim ama duruma göre 4 oluyor 5 oluyor
bende 3 ogunde cok acikiyorum.
5 ogun benim favorimmm
sende düelloya katiliyormusun bu hafta peki, kilo düellosu ? :)))
haha seni göremedim son cevaplar arasinda canim, ondan yazmadim ismini :26: i'm sorryyyy
Merhaba arkadaşlar bende 21 yaşındayım evliyim ve evlenince 7 - 8 kilo aldım akşam yememeye ve diyete karar verdim hatta bugun başladım çok istikrarlıyım aranıza katılabilirmiyim ?
Merhaba arkadaşlar bende 21 yaşındayım evliyim ve evlenince 7 - 8 kilo aldım akşam yememeye ve diyete karar verdim hatta bugun başladım çok istikrarlıyım aranıza katılabilirmiyim ?
düello olurda kaçırırmıyımmm hiçççç
ama benim bünyem çok nankör, bu hafta hep açtım giden 300 gr oldu
küstüm sana
hoşgelidnnn çok gençsin , bende evlendigimde 21 yaşındaydım
KIZLAR: ZEYAS, ADA, ANTEPISH, POYRAZ, MASUMM.
(nesille derin zaten bunu kesfetmis benim gibi)
Aksam yatarken, ac yattiginizda cok kilo kaybediyorsunuz sabah tartida görursunuz zaten.
Onu bunu bilmem, gün ici dikkat edin, aksam daha cooook dikkat edin. Kilolar nasil gidiyor bakin görun.
Bence bu ögün meselesini fazla takmayin kafaniza.
bazi bünyeler, yedigini cabuk yakar cabuk acikir. (o zaman ara ögun yapin derim ben)
bazi bünyeler yavas yakar, cabuk acikmaz. (o zaman ara ögun yapmayin derim )
haha tamam, ben nesile kafa tuttum, bide baktim betulde bana kafa tutuyorDD
sende betule kafa tut o vakittt
sen hele bugunku menunu yaz bakalim, bende sana nazar takayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?