Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Heee evet öyle yapım belkide sebze yerine corba yerim oda olurmu?

olur tabi , şimdi önce besin gruplaırnı bilmek lazım
protein : et, tavuk, yumurta, baklagil,balık, peynir ve üt ürünleri
sebzeler : bildiign sebze
birde tahıllar var : ekmek türevleri günlük bunlardan alman lazım
mesela çorbanın iiçinde un varsa ekmek yeidm diye düşünceksin :)
yanında salata ye yogurt ye hattaa

3 ögün protein yeidignd eçok iyi kilo verirsin ama azcık ekmek ve sebze yemeye başla tekrar gelir kilolalr
o yüzde gün içinde bütün beisn gruplarındna almak lazım

süpersin sen de ,inşallah görürsün istediğin kiloyu ah ah düşününce çok geliyor evet ,o zamanlar bu kiloya ineceğimi düşünemiyordum bile...ama inanıp azmettikten sonra farketmiyorsun bile ben 5-6 ayda verdim kilolarımı arada bıraktım ama şimdi yine çabalıyorum

Goodmorning sexy ladyssssssssssssssssssssss

Aklima ne geldiiiiii kizlarrrr, Kral gibi kahvaltı yap, prens gibi öğle yemeği, fakir gibi akşam yemegi tamda bizim dunku konustugumuz konuya deginiyor bu söz.

bugunku menumu söyle planladimmmm.
sabah: önce 3 cilek + 2 kivi yedim bagirsaklar calissin. Sonrada 2 dilim ekmek + 2 dilim peynirrr.
ara: dusunmuyorum, sabah iyi yedim zaten acikmam.
öglen: tonlu salata yerim, dünku tonun yarisini yicem.
ara: (acikirsam elma yerim, acikmazsam yemem)
aksamda: kuru biber kuru patlicani kapakli tavada sote yapicam. üzerine sarimsakli yogurt.

Anlıyorum galiba yavaş yavaş

Bence simit yerine daha başka birşey yiyebilirisn hem kalorisi fazla hamur ve susam diyet listenden çıkarmanı tavsiye ederim .

semoş akşam kayınvaldem kurubibber ve patlıcandna yemek yapmış birde domates var içinde bayılırım ama yimedim
ofise getirdim öglen yiycem pişti olduk yani afiyet olsun cnm
benim yazın en sevdigim akşam yemegi çilekli yogurt birazda zeviz ve keten tohumu ohh misss

Benim sorum var. Canim simdi her güne protein var ve 5. günde peynir ekliyor. e peynir zaten protein degil mi? Yani listede protein yazan yerler icin sadece etimi kastediyor?

Evet günlük 5 ögün icin benim sabahin 7sinde kavalti yapmam gerekiyor. Ama bu mümkün degil. Kahvaltim en erken 9 da. Fakat benim dün paylastigim yazida, ara ögün degilde , 2,5 saat sonra 1 ZEYTIN dahi olsa agziniza atin demis. Metabolizma kitliga gecmesin, damak zevk alsin bu zevkle calismaya devam etsin diye. Düsünüyorumda ben zaten kücük bir elmayi gün icinde bazen 4 kerede birer dilim seklinde yiyorum, agzim tatlansin diye. kahve bile bence bu isi görüyor aralarda. Fakat bunun disinda ara ögün yapmak bana göre de degil, size katiliyorum

Anlıyorum galiba yavaş yavaş

bende bilmiyordum ama ögrendim cnm ögreniyor insan herşeyi
takıldıgın yerlerde sor bence birde besind egişim listeleirni kontrol et netten
kalorisi hesabı yaparkende mesela 500 kalorilik bir ekmekle 500 kalorilik bir salata aynı degildir.

Selam fıstıklar, günaydınlar hepinize..

Aç yattım, aç kalktım.. Sabah kendimi çok incelmiş hissettim bi an ama hala şişim sanırım, kilomda bişey yoktu.
3. günüm.. şişliğim haftasonuna kadar geçer umarım.

Sabah
Yarım domates - 2 dilim peynir - 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Öğlen
Kapuska
Akşam
Kapuska

3 gün sadece bunları yemek istiyorum, bu gün 2. gün.
Bakalım fark olacakmı..
:18:

Kabuska kesinlikle farkettiriyor, haftasonuna güzel sonuclar alacaksin insallah

Anladım ama cok karışık bana yapabilecegm bi liste yazarmısın :| hani ben baya karıştırıyom ya misal şunları yiyebilirm falan fistan vallah kafam karıştı ksbakmada

Benim sorum var. Canim simdi her güne protein var ve 5. günde peynir ekliyor. e peynir zaten protein degil mi? Yani listede protein yazan yerler icin sadece etimi kastediyor?

:
evet evet peynirde protein grubunda ama protein derken hep yağsız protein kastediliyor,orada yağlı peynir eklemiş yani :) ha ben zaten tamamen yağsız yemiyorum peynirimi

Kabuska kesinlikle farkettiriyor, haftasonuna güzel sonuclar alacaksin insallah

Betülcüm yaaa, sence bizim pişirdiğimiz gibi yapınca kaç kalori oluyordur, dolu bi tabak..
fittingo da kıymalısı bile düşük çıkıyor ama bizimkisi soğanlı salçalı suda haşlanmış lahana gibi.
bu kez ben de senin gibi bulgur bile koymadan yaptım, az tuzlu bol acılı, 2 kaşık ayçiçek yağıyla..
sadece midemi doldursun diye ekmeksiz suyuyla beraber kaşık kaşık yiyorym 2 öğün.
Ama kalorisini bilemedim bi türlü..

Tesekkur ederim canim♥
Hayir unutmam))Dun bawladim)Gunlukde hazirladim kendimee)buradanda devam Akwam yemegimin saatinide rapor ederim))Bawarilar herkeseeee

Tesekkur ederim canim♥
Hayir unutmam))Dun bawladim)Gunlukde hazirladim kendimee)buradanda devam Akwam yemegimin saatinide rapor ederim))Bawarilar herkeseeee
Sen de hoşgeldin Aytac.. umarım hedefe kolayca ve isteğin zamanda ulaşırsın..

kızlar günaydın geçmişi okudum menüler ve mıtivasyonşar çok güzel maşallah

ben sabah evde büyük bardak kefirimi içtim kızımı okula bıraktım ve 10.000 adımı atarak bugünde 8 km yürüdüm.

iş yerine geldim tarçınlı sütlümle 4 hurma yedim

öğlen tavada 2 yumurta yicem

akşamda yine 6 hurma ve yoğurt yiyip kapatıcam

yine aç yatmalıyım...

hoşgeldin canım umarım istediğin kiloya hemencik inersin

canım akşam çok hafif geçirirsen simitin sıkıntısı olmaz bence ya madem herzamanda bulamıyomuşsun ye afiyetle. akşam ya yoğurt süt yada nescafe tüket bence sıkıntı olma yada çorba
canım olur böyle şeyler arkadaşlarında dediği gibi spordan olmuştur yarın eksileri görürsün canım
evet canım inceliyoruz zayıflıyoruz ben senin 79,9 olcağına eminim bu hafta.

canım bende yaptığımda benimde kafam karışmıştı fittingoda dediğin gibi etli ve kıymalı kapuska var bide sade kapuskayı koyamamışlar yaniii.. ama çok azdır canım eminim etli kapuskanın kalorisi daha düşük ben onu işaretliyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…