Heee evet öyle yapım belkide sebze yerine corba yerim oda olurmu?
Günaydin sekerler
Sabah75 dk yürüyüsümü yaptim ve dün yogurt+meyve takidligim icin bugün
kahvaltida: 1 yumurta, 1dl peynir, 5 zeytin, yarim domat, bir dl ekmek yedim. Toplam (272 kal. )
Ögelene ne yerim belli degil, ama bu hafta kacamaklar yok79.9 olmak istiyorum YEhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
INCELIYORUZ YAAAAAAAAAA, gercekten INCELIYORUZ
Asil masallah sana sekerim, 75 ten kaca düsmüssün, MASALLAHKac ayda verdin???
olur tabi , şimdi önce besin gruplaırnı bilmek lazım
protein : et, tavuk, yumurta, baklagil,balık, peynir ve üt ürünleri
sebzeler : bildiign sebze
birde tahıllar var : ekmek türevleri günlük bunlardan alman lazım
mesela çorbanın iiçinde un varsa ekmek yeidm diye düşünceksin :)
yanında salata ye yogurt ye hattaa
3 ögün protein yeidignd eçok iyi kilo verirsin ama azcık ekmek ve sebze yemeye başla tekrar gelir kilolalr
o yüzde gün içinde bütün beisn gruplarındna almak lazım
Günaydin kizlarr :))
Bu sabah ac karinla tekrar tartildim ve 100 g eksik ciktim, yani 59.7. Bundan sonra aksam yemeklerimi biraz daha hafif gecircem cünkü dün yatarken karnim pek guruldamiyodu..
Neyse bugünkü menüme gecelim :)
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ilik suyun icine limon sikip ictim ve ardindan hemen yagsiz süt ile nescafe ictim.
Kahvalti:
2 haslanmis yumurta
( 140 kcal )
Ögle:
1 simit
1 elma
( 509 kcal)
Aksam ne yerim bilmiyorum ama 250 kaloriyi gecmemem gerekiyo..
Hepinize iyi günler dilerimm :)
Goodmorning sexy ladyssssssssssssssssssssss
Aklima ne geldiiiiii kizlarrrr, Kral gibi kahvaltı yap, prens gibi öğle yemeği, fakir gibi akşam yemegi tamda bizim dunku konustugumuz konuya deginiyor bu söz.
bugunku menumu söyle planladimmmm.
sabah: önce 3 cilek + 2 kivi yedim bagirsaklar calissin. Sonrada 2 dilim ekmek + 2 dilim peynirrr.
ara: dusunmuyorum, sabah iyi yedim zaten acikmam.
öglen: tonlu salata yerim, dünku tonun yarisini yicem.
ara: (acikirsam elma yerim, acikmazsam yemem)
aksamda: kuru biber kuru patlicani kapakli tavada sote yapicam. üzerine sarimsakli yogurt.
1 haftayı böyle tamamladıktan sonra istersen ilk güne geri dönüyorsun ve yeniden başlıyorsun ama 30 dakikalık yürüyüşle. ilk gün hariç normal bir beslenme düzeni oluyor bence her türlü sebze yemeğini yapabilirsin yağsız olması kaydıyla,her şey var yani sevdim bu işihem de 1,5 kilo verdim şimdiden , sormak istersen sorularını cevaplarım
SEMOCUUUMMM..
Diyetisyenler 5 - 6 öğün yazıyor.. sabah 8 de başlayıp akşam 18.00 bilemedin 19.00 da bitiriyorlar.
Ama bence kesin olan şu, acıkmadan bişey yenmeyecek, ve gece acıkmadan yatılmayacak..
Ben böyle sonuç alabiliyorum..
Anlıyorum galiba yavaş yavaş
Kabuska kesinlikle farkettiriyor, haftasonuna güzel sonuclar alacaksin insallahSelam fıstıklar, günaydınlar hepinize..
Sabah: Yarım domates - 2 dilim peynir - 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Öğlen: Kapuska
Akşam: Kapuska
3 gün sadece bunları yemek istiyorum, bu gün 2. gün.
Bakalım fark olacakmı..
:18:
bende bilmiyordum ama ögrendim cnm ögreniyor insan herşeyi
takıldıgın yerlerde sor bence birde besind egişim listeleirni kontrol et netten
kalorisi hesabı yaparkende mesela 500 kalorilik bir ekmekle 500 kalorilik bir salata aynı degildir.
evet evet peynirde protein grubunda ama protein derken hep yağsız protein kastediliyor,orada yağlı peynir eklemiş yani :) ha ben zaten tamamen yağsız yemiyorum peynirimiBenim sorum var. Canim simdi her güne protein var ve 5. günde peynir ekliyor. e peynir zaten protein degil mi? Yani listede protein yazan yerler icin sadece etimi kastediyor?
:
Kabuska kesinlikle farkettiriyor, haftasonuna güzel sonuclar alacaksin insallah
Sen de hoşgeldin Aytac.. umarım hedefe kolayca ve isteğin zamanda ulaşırsın..Tesekkur ederim canim♥
Hayir unutmam))Dun bawladim)Gunlukde hazirladim kendimee)buradanda devam Akwam yemegimin saatinide rapor ederim))Bawarilar herkeseeee
Sen de hoşgeldin Aytac.. umarım hedefe kolayca ve isteğin zamanda ulaşırsın..
Bence simit yerine daha başka birşey yiyebilirisn hem kalorisi fazla hamur ve susam diyet listenden çıkarmanı tavsiye ederim .
hoşgeldin canım umarım istediğin kiloya hemencik inersinMerhabalar arkadaslar )))benide araniza alirmisiniz))))))
Ayrica aksam erken saatlerde yemek vucudumuz icinde cok saglikli gece biz uyudugumuz zaman beynimizle yanisira bagirsaklarimizda dinleniyormus..Cok guzel kizlarr hayirli olsun hepimizeee♥
canım akşam çok hafif geçirirsen simitin sıkıntısı olmaz bence ya madem herzamanda bulamıyomuşsun ye afiyetle. akşam ya yoğurt süt yada nescafe tüket bence sıkıntı olma yada çorbaGünaydin kizlarr :))
Bu sabah ac karinla tekrar tartildim ve 100 g eksik ciktim, yani 59.7. Bundan sonra aksam yemeklerimi biraz daha hafif gecircem cünkü dün yatarken karnim pek guruldamiyodu..
Neyse bugünkü menüme gecelim :)
Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ilik suyun icine limon sikip ictim ve ardindan hemen yagsiz süt ile nescafe ictim.
Kahvalti:
2 haslanmis yumurta
( 140 kcal )
Ögle:
1 simit
1 elma
( 509 kcal)
Aksam ne yerim bilmiyorum ama 250 kaloriyi gecmemem gerekiyo..
Hepinize iyi günler dilerimm :)
canım olur böyle şeyler arkadaşlarında dediği gibi spordan olmuştur yarın eksileri görürsün canımgünaydın kızlar bu sabah çok sinirliyimdün 45 dk yürüyüş yaptım 420 kalori tempolu hemde akşam 10 den 11:30 kadar dışarda dolandık eşimle 1 saat yürüdüm sayalım dün en son saat 5 civarı ton balıklı salata 1 dilim kepek ekmeğiyle ekmeğin hepsini bile yemedim sabah tartıda +100 bu ne şimdi anlamadım ben yaaa o kadar spor kaçamak yok bide + ya tartı bozuk yada benim vücut direniyorrrrr gece yatarken resmen ayaklarımın altı yanıyordu yürümekden miğdem gurulduyordu
sabah kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
biraz
peynir
6 zeytin
6 badem
10 fındık
evet canım inceliyoruz zayıflıyoruz ben senin 79,9 olcağına eminim bu hafta.Günaydin sekerler
Sabah75 dk yürüyüsümü yaptim ve dün yogurt+meyve takidligim icin bugün
kahvaltida: 1 yumurta, 1dl peynir, 5 zeytin, yarim domat, bir dl ekmek yedim. Toplam (272 kal. )
Ögelene ne yerim belli degil, ama bu hafta kacamaklar yok79.9 olmak istiyorum YEhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
INCELIYORUZ YAAAAAAAAAA, gercekten INCELIYORUZ
Betülcüm yaaa, sence bizim pişirdiğimiz gibi yapınca kaç kalori oluyordur, dolu bi tabak..
fittingo da kıymalısı bile düşük çıkıyor ama bizimkisi soğanlı salçalı suda haşlanmış lahana gibi.
bu kez ben de senin gibi bulgur bile koymadan yaptım, az tuzlu bol acılı, 2 kaşık ayçiçek yağıyla..
sadece midemi doldursun diye ekmeksiz suyuyla beraber kaşık kaşık yiyorym 2 öğün.
Ama kalorisini bilemedim bi türlü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?