günaydın kızlar bu sabah çok sinirliyimdün 45 dk yürüyüş yaptım 420 kalori tempolu hemde akşam 10 den 11:30 kadar dışarda dolandık eşimle 1 saat yürüdüm sayalım dün en son saat 5 civarı ton balıklı salata 1 dilim kepek ekmeğiyle ekmeğin hepsini bile yemedim sabah tartıda +100 bu ne şimdi anlamadım ben yaaa o kadar spor kaçamak yok bide + ya tartı bozuk yada benim vücut direniyorrrrr gece yatarken resmen ayaklarımın altı yanıyordu yürümekden miğdem gurulduyordu
sabah kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
biraz
peynir
6 zeytin
6 badem
10 fındık
evet canım inceliyoruz zayıflıyoruz ben senin 79,9 olcağına eminim bu hafta.
canım bende yaptığımda benimde kafam karışmıştı fittingoda dediğin gibi etli ve kıymalı kapuska var bide sade kapuskayı koyamamışlar yaniii.. ama çok azdır canım eminim etli kapuskanın kalorisi daha düşük ben onu işaretliyodum.
Betülcüm yaaa, sence bizim pişirdiğimiz gibi yapınca kaç kalori oluyordur
canım bende yaptığımda benimde kafam karışmıştı fittingoda dediğin gibi etli ve kıymalı kapuska var bide sade kapuskayı koyamamışlar yaniii.. ama çok azdır canım eminim etli kapuskanın kalorisi daha düşük ben onu işaretliyodum.
Insallah Zeyascim, bunu ben de diliyorum ve olursa mutlu olurumFakat buna ulsamasamda (- ) olan her sayiya acigim
Kiymalisi bile cok yüksek degil, düsünki kiymasizi nasildirBen de kiymalinin hesabini alip, yedigimden daha az ölcü veriyordum. Yani bir porsiyon yerine 3/4 porsiyon isaretliyordum, ne de olsa bizim yedigimizin kalorisi daha düsük
Supersiniz fıstıklar, bende yediğimin azını yazıp, en kötüsünü düşüneceğim kalori hesaplarken.. :)))
Alıştık mı ne, çok zorlanmıyorum artık bişeylere hayır derken..
Hiç canını sıkma tatlım, kesin şişlik filan vardır vücudunda. Bu kadar emek boşa gitmez elbet
Canim, her sabah tartilma , tartilacaksan da seni üzmesine izin vermeBu motiveni bozar. Sonuc olarak sen görevini mükemmel yerine getiriyorsun , vucutta yakinda sana hakkettigini verecek Bir de canim, cok spor yaptigin zaman tartida agir gelirsin !!!!! o yumus yumus yaglarin, tas gibi agir basan kasa dönüsüyor, bunu unutma! Bence bunda problem yok, ben sahsen güzel görünmeyi , tartida hafif gelemye yeglerim.
Bir de kahvaltida ekmek yemisken, 6 badem+ 10 findik yememeni tavsiye ederim. Bunlari arada yersin. Hatta sadece 10 findik bir ara ögündür hatirlatayim :26: Ben ekmek yemedigim zaman kahavaltiyla kuruyemis tüketiyorum, aksi takdirde aralarda 5er tane bir kuyusukayisi ile belki!
Gunaydin canim, spordan sonraki gun tartilmak cokta iyi bir fikir degil.
Kaslarin yoruldu, hatta sen baya bir yormussun. Kaslarina zaman vermen gerek, spordan sonraki gün kaslarin su toplar kendini tamir etmek icin.
tartida gordugun +100 gram ondandir. bugun spor yapma, yarin tartil tekrar
canım olur böyle şeyler arkadaşlarında dediği gibi spordan olmuştur yarın eksileri görürsün canım
Canım benimde öyle olmuştu ama kırılmasını bekle inan ondan sonra 100 değil 300 -300 verdiğini göreceksin benim ilk başlarda 100 -100 gidiyordu sinir oluyordum yada 100 almış oluyordum ama sonra gidiyor birde senin de regli zamanın diye hatırlıyorum normal vücut su topluyor... ben de hala olmamadım bu pko bizi mahvediyor yaaa
1.GÜN: sadece protein + 10 dakika tempolu yürüyüş +en az 1,5 litre su
2.GÜNrotein +sebzeler +12 dakiak tempolu yürüyüş +yine suyu unutmuyoruz
3.GÜNrotein +sebze +2 tane meyve (üzüm ,muz ,kiraz hariç )+14 dakika tempolu yürüyüş+su
4.GÜNrotein +sebze +2 meyve+2 dilim tam bugday ekmeği+16 dk tempolu yürüyüş +su
5.GÜNrotein +sebze +2 meyve++2 dilim tam bugday ekmeği +40gr kadar yağlı peynir+18 dk yürüyüş+su
6.GÜNrotein+sebze+ 2 meyve+2 Dilim tam tahillı ekmek +40GR kadar yağlı peynir+200GR nişastalı gıda+20 dk yürüyüş ve su
7.GÜNrotein +sebze +2 Meyve)+2 dilim tam tahıllı ekmek İ+40gr peynir+200gr nişastalı gıda +Ödül öğünü +20 dakika yürüyüş +en az 1,5 litre su
gördüğün gibi hergün yeni bir şey ekleniyor :)1 haftayı böyle tamamladıktan sonra istersen ilk güne geri dönüyorsun ve yeniden başlıyorsun ama 30 dakikalık yürüyüşle. ilk gün hariç normal bir beslenme düzeni oluyor bence her türlü sebze yemeğini yapabilirsin yağsız olması kaydıyla,her şey var yani sevdim bu işihem de 1,5 kilo verdim şimdiden , sormak istersen sorularını cevaplarım
yok yapmıyorum şimdilik ,biraz kilo vereyim öyle başlayacağım.veremiyorum moralim bozuluyor sonra 57 ye düşeyim 55 e düşmek için hem diyet hem spor yapacağım hem de inceleceğimFORESTCIM, jilliana dewam ediyormusun, nasıl gidiyor.
3-4 gün yapıp bırakmıştım, daha öncede konuşmuştuk, bayaa inceltiyor demiştin.
Son durumu merak ettim.
rica ederim tatlım ne demekellerine sağlık üşemeden yazmışsın sagıol canım bende deniycem yyarın başlarım bakalım nolcak sğüper sıkılmazsın hem bu diyetle cvp için sagol canım1 haftada 1,5 kiloda süper valla :))
yok yapmıyorum şimdilik ,biraz kilo vereyim öyle başlayacağım.veremiyorum moralim bozuluyor sonra 57 ye düşeyim 55 e düşmek için hem diyet hem spor yapacağım hem de inceleceğimyürüyüş yapıyorum şimdi
rica ederim tatlım ne demekdaha 1 haftam bile dolmadı üstelik protein gününü atlattıktan sonra hiç zor olmuyor inan
evet canım bence alıştıkkkki ben asla çikolatadan vazgeçeceğimi düşünemiyordum ama artık markete gidince bakmıyorum bile yüzlerine.. benim hafta sonu kaçamak dediklerim yemek oluyor tatlı olmuyor kesinlikle
semoş akşam kayınvaldem kurubibber ve patlıcandna yemek yapmış birde domates var içinde bayılırım ama yimedim
ofise getirdim öglen yiycem pişti olduk yaniafiyet olsun cnm
benim yazın en sevdigim akşam yemegi çilekli yogurt birazda zeviz ve keten tohumu ohh misss
sagol canım cevap için sporu bırakırsam toparlayamıyorum ki zaten halimde yok ki bakacam duruma göre :) belki plates yaparım tartıyı c.tesiye kadar kaldırcam ortadan :)
eneee pisti olduk valla, afiyet olsun canim, ayyyy patlicana asigim ben yaaa. Cok seviyorummmm valla :))))
patlicanli yumurtada cok lezzetli oluyor, tavsiye ederim))
sporu birakma tabi, ama cokta fazla yapip kaslarini yipratma. gunde yarim saat - 1saat arasi yapman yeterli.
bende spor yaptigim gunun ertesi gunu 200-400 gram arasi fazla cikiyorum tartida. 2 gun sibra iyi bir dü$üs oluyor bende, zaten kaslarimdaki agirligi fark ediyorum hemen. Bu konuyu cok arastirdim bizzat onayladimda
ben daha fazla yürüyorum belirtilen dakikalardan,sen de istiyorsan yapabilirsin ,illa aynı olacak diye bir şey yok kendimize uyarlayabiliriz bence biraz :)))protein günü evet zor oluyor ben baş ağrısından ölmüştüm valla ama bu sıkma hergün farklı oluyor. canım istediğimiz zaman istediğimiz kadar yiyoruz dimi bide sporu fazla yapamıyor muyuz? merak ettim
cevap yazmışsın çok sagol canım üstte gördüm
hoşgeldin canım umarım istediğin kiloya hemencik inersin
canım akşam çok hafif geçirirsen simitin sıkıntısı olmaz bence ya madem herzamanda bulamıyomuşsun ye afiyetle. akşam ya yoğurt süt yada nescafe tüket bence sıkıntı olma yada çorba
canım olur böyle şeyler arkadaşlarında dediği gibi spordan olmuştur yarın eksileri görürsün canım
evet canım inceliyoruz zayıflıyoruz ben senin 79,9 olcağına eminim bu hafta.
eneee pisti olduk valla, afiyet olsun canim, ayyyy patlicana asigim ben yaaa. Cok seviyorummmm valla :))))
patlicanli yumurtada cok lezzetli oluyor, tavsiye ederim))
sporu birakma tabi, ama cokta fazla yapip kaslarini yipratma. gunde yarim saat - 1saat arasi yapman yeterli.
bende spor yaptigim gunun ertesi gunu 200-400 gram arasi fazla cikiyorum tartida. 2 gun sibra iyi bir dü$üs oluyor bende, zaten kaslarimdaki agirligi fark ediyorum hemen. Bu konuyu cok arastirdim bizzat onayladimda
ben daha fazla yürüyorum belirtilen dakikalardan,sen de istiyorsan yapabilirsin ,illa aynı olacak diye bir şey yok kendimize uyarlayabiliriz bence biraz :)))
Sağlıklı kilo aralığının üst sınırlarındasınız.
55 Kg'a
günde 1706 kalori alarak
141 günde ulaşabilirsiniz.
benim sabah yediklerim
Domates 1 22
Zeytin, Siyah 10 160
Sofra Tam Buğday Ekmeği (1 dilim) 2 112
Zeytinyağı 1 26,52
Yumurta, İyi Haşlanmış, Katı 1 80
Fındık, Çiğ 10 880
Badem 6 720
toplam :2001 kalori oldu ne yani ben şimdi akşama kafar bişey yemiycekmiyimfındık badem beni bitirdi yarın daha dikkat edicem zaten yarın dukan yapacam :)
Sağlıklı kilo aralığının üst sınırlarındasınız.
55 Kg'a
günde 1706 kalori alarak
141 günde ulaşabilirsiniz.
benim sabah yediklerim
Domates 1 22
Zeytin, Siyah 10 160
Sofra Tam Buğday Ekmeği (1 dilim) 2 112
Zeytinyağı 1 26,52
Yumurta, İyi Haşlanmış, Katı 1 80
Fındık, Çiğ 10 880
Badem 6 720
toplam :2001 kalori oldu ne yani ben şimdi akşama kafar bişey yemiycekmiyimfındık badem beni bitirdi yarın daha dikkat edicem zaten yarın dukan yapacam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?