Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

merhaba hatunlar ,

Kesinlikle aç yatınca fark ediyor bugun tartıda yüzüm güldü ))

Sabah,
2yk lor peynir
maydanoz
1 adet kırmızı biber
2 adet light kızarmış ekmek
bir çay

öğle,
3 adet haşlama tavuk baget bagetlerim küçük o yüzden 3 tane yoksa 2 yeterdi
salata

akşama
esmer bulgur lapa

bitki çayı akşama ve tarçınlı süt içerim

Spor yaparım inşallah....

Regli olmadım yine (((

1 hafta da 1 kilo verebilirmiyim acep ...bugun şu göbek için bayağı mekik çekecem

Canım benimde öyle olmuştu ama kırılmasını bekle inan ondan sonra 100 değil 300 -300 verdiğini göreceksin benim ilk başlarda 100 -100 gidiyordu sinir oluyordum yada 100 almış oluyordum ama sonra gidiyor birde senin de regli zamanın diye hatırlıyorum normal vücut su topluyor... ben de hala olmamadım bu pko bizi mahvediyor yaaa

evet canım inceliyoruz zayıflıyoruz ben senin 79,9 olcağına eminim bu hafta.

Insallah Zeyascim, bunu ben de diliyorum ve olursa mutlu olurum Fakat buna ulsamasamda (- ) olan her sayiya acigim

Betülcüm yaaa, sence bizim pişirdiğimiz gibi yapınca kaç kalori oluyordur

Kiymalisi bile cok yüksek degil, düsünki kiymasizi nasildir Ben de kiymalinin hesabini alip, yedigimden daha az ölcü veriyordum. Yani bir porsiyon yerine 3/4 porsiyon isaretliyordum, ne de olsa bizim yedigimizin kalorisi daha düsük

antepliiii

canımsne hiç ekmek yemiyorsun mesela sadece 2 yumurta yiyorsu khavlatıda yaptıgın belli bir diyetin menüsü mü bilmiyorum
ama 2 dl veya 1 dlm ekmek ye , peyi zeytin ,yeşillik domates salatalık filan renklndir biraz kahvaltını bıkrasın yoksa

öglenede evde ne varsa onu yiyebilirisn , protin istiyorsan en kolay yolu kır tavaya iki yumurta hüpler
akşamada sebze yemegi , ara yapmak sitiyorsan meyve filan sıkıştır araya

Supersiniz fıstıklar, bende yediğimin azını yazıp, en kötüsünü düşüneceğim kalori hesaplarken.. :)))

Alıştık mı ne, çok zorlanmıyorum artık bişeylere hayır derken..

Supersiniz fıstıklar, bende yediğimin azını yazıp, en kötüsünü düşüneceğim kalori hesaplarken.. :)))

Alıştık mı ne, çok zorlanmıyorum artık bişeylere hayır derken..

evet canım bence alıştıkkk ki ben asla çikolatadan vazgeçeceğimi düşünemiyordum ama artık markete gidince bakmıyorum bile yüzlerine.. benim hafta sonu kaçamak dediklerim yemek oluyor tatlı olmuyor kesinlikle

Hiç canını sıkma tatlım, kesin şişlik filan vardır vücudunda. Bu kadar emek boşa gitmez elbet

haklısın canım belkide adette olamadım ki onunda şişliği vardır yien geçir bu adet

nebilim sabah sabah deli oldu hergün tartılmamak alzım galıba çünkü o sinirle fındık badem yedim sonra kahvaltı kalori hesabı yapmam lazım galıba benim hatırlattığın için sagol canım

sagol canım cevap için sporu bırakırsam toparlayamıyorum ki zaten halimde yok ki bakacam duruma göre :) belki plates yaparım tartıyı c.tesiye kadar kaldırcam ortadan :)
canım olur böyle şeyler arkadaşlarında dediği gibi spordan olmuştur yarın eksileri görürsün canım

inş. canım bakalım c.tesi nolcak :)

haklısın canım yaaa zamanım geldi ama olamıyorum bu pko beni delirtti ya napcam bilmiyorum niye normal insan gibi 33 gün oldu bugün bakalım ne zaman gelecek

hepinize teşekkürler kızlar :)))

ellerine sağlık üşemeden yazmışsın sagıol canım bende deniycem yyarın başlarım bakalım nolcak sğüper sıkılmazsın hem bu diyetle cvp için sagol canım 1 haftada 1,5 kiloda süper valla :)) peki canım bunları istediğimiz saat istediğimiz kadar yiyebiliyor muyuz?

Son düzenleme:
FORESTCIM, jilliana dewam ediyormusun, nasıl gidiyor.
3-4 gün yapıp bırakmıştım, daha öncede konuşmuştuk, bayaa inceltiyor demiştin.
Son durumu merak ettim.
yok yapmıyorum şimdilik ,biraz kilo vereyim öyle başlayacağım.veremiyorum moralim bozuluyor sonra 57 ye düşeyim 55 e düşmek için hem diyet hem spor yapacağım hem de inceleceğim yürüyüş yapıyorum şimdi

ellerine sağlık üşemeden yazmışsın sagıol canım bende deniycem yyarın başlarım bakalım nolcak sğüper sıkılmazsın hem bu diyetle cvp için sagol canım 1 haftada 1,5 kiloda süper valla :))
rica ederim tatlım ne demek daha 1 haftam bile dolmadı üstelik protein gününü atlattıktan sonra hiç zor olmuyor inan
evet istediğin kadar yiyebiliyorsun miktar belirtilmemiş olanlardan ,yemeklerini yaparken yağsız yapacaksın yalnız
ben kahvaltıda 2 yumurta ve lor peyniri yiyorum mesela ,ikinci günden itibaren domates ve salatalık ta yiyebiliyorsun,sonra ekmek de ekleniyor...et,tavuk,balık ,yağsız kıyma bunlar ve her türlü sebze yemeği rahatlıkla uygulayabilirsin

Son düzenleme:

protein günü evet zor oluyor ben baş ağrısından ölmüştüm valla ama bu sıkma hergün farklı oluyor. canım istediğimiz zaman istediğimiz kadar yiyoruz dimi bide sporu fazla yapamıyor muyuz? merak ettim

cevap yazmışsın çok sagol canım üstte gördüm

Son düzenleme:

%80 kakao lu çikolatalardan yiyebilirisniz

eneee pisti olduk valla, afiyet olsun canim, ayyyy patlicana asigim ben yaaa. Cok seviyorummmm valla :))))
patlicanli yumurtada cok lezzetli oluyor, tavsiye ederim ))

sagol canım cevap için sporu bırakırsam toparlayamıyorum ki zaten halimde yok ki bakacam duruma göre :) belki plates yaparım tartıyı c.tesiye kadar kaldırcam ortadan :)

sporu birakma tabi, ama cokta fazla yapip kaslarini yipratma. gunde yarim saat - 1saat arasi yapman yeterli.
bende spor yaptigim gunun ertesi gunu 200-400 gram arasi fazla cikiyorum tartida. 2 gun sibra iyi bir dü$üs oluyor bende, zaten kaslarimdaki agirligi fark ediyorum hemen. Bu konuyu cok arastirdim bizzat onayladimda

Son düzenleme:

yumurtalı patlıcna mı ilk kez duydum nasıl oliyyyyyyy

ben daha fazla yürüyorum belirtilen dakikalardan,sen de istiyorsan yapabilirsin ,illa aynı olacak diye bir şey yok kendimize uyarlayabiliriz bence biraz :)))

Aynen canm annemi aradim simdi corba yaparmisin diye tmm dedi eve gidince 30 dk bisiklet sürücem. (Yorgun olmazsam 60 dk) :)

Sağlıklı kilo aralığının üst sınırlarındasınız.

55 Kg'a
günde 1706 kalori alarak
141 günde ulaşabilirsiniz.
benim sabah yediklerim

Domates 1 22
Zeytin, Siyah 10 160
Sofra Tam Buğday Ekmeği (1 dilim) 2 112
Zeytinyağı 1 26,52
Yumurta, İyi Haşlanmış, Katı 1 80
Fındık, Çiğ 10 880
Badem 6 720
toplam :2001 kalori oldu ne yani ben şimdi akşama kafar bişey yemiycekmiyim fındık badem beni bitirdi yarın daha dikkat edicem zaten yarın dukan yapacam :)

sagol canım rahatlattınız beni valla :))

yanlış hespa ecrin fındık badem okadar degil cnm

canım yanlış hesaplamışsın 10 badem 66 cal 10 fındık 69 cal fittingodan baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…