Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

birde sporla zayıflamak çok belli eidyor vucut sarkmıyor hep taş gibi
bende erken kalkıp başlıyorum yarınnn

birde sporla zayıflamak çok belli eidyor vucut sarkmıyor hep taş gibi
bende erken kalkıp başlıyorum yarınnn

basla valla canim, aynen dedigin gibi sporla zayiflamak cok belli ediyor.
Ben bir aralar, deli gibi spor yapiyordum spor salonunda. 45dakika hic durmadan hizli tempoda kosuyordum.
Vucut ta$ gibiydi valla, beni görenler kafadan 6-7 kilo eksik tahmin ediyordu :)))

Canm masallah sanaa benden bes kilo fazla fazla basladn beni yakaladin valla:)

canim, gelinlik icinde $ahane görunuyorsun valla. Kac kilosun orda?

kızlar ben geldimmm
26 mart 2014 , kilo 72
ablama diyetisyen geçen yıl liste vermişti ona bakarak bi şeyler yapmaya çalışcam ve 5-6dan sonra yani hava kararınca yemeyi bırakcamm :)

1.gün kahvaltım:
yumurta
3 zeytin
biraz simit
domates
1 ceviz
kayısılı bitki çayı

bakla yeidm bir daha yapmam sanırım yarınıda yemedim cnm istemedi
15 fındık yedim..

Canm masallah sanaa benden bes kilo fazla fazla basladn beni yakaladin valla:)
Sagol canim. Gel senle ZEYASI yakalayalim, hahaha Ama olmaz o da vermeli :26: O zaman onun eski kilocuklarina ulasalim

bir süür alıntı yaptım yazamadım hepsi gittii
betülll
benim menülerle zyaıflanır ama bende öyle bir bünye varki
çok zor kilo veriyorum cnmmm maleseff

Canim ya, 93 ten 70 düsmüs görünüyorsun, MASALLAH Bence bünyenin hakkini yeme, sana 23 kilo verdiren bünye 10 kiloyud a verdirecektir Yola devam :13:

Hosgeldin. Bu kayisili bitki cayi BIM e gelicekmis, ben de almayi düsünüyorum

Sagol canim. Gel senle ZEYASI yakalayalim, hahaha Ama olmaz o da vermeli :26: O zaman onun eski kilocuklarina ulasalim

aynen canım hep beraber verelim.. okadar alıştımki buraya zayıflayınca naparım bilmem... gerçi 60 olmama daha çoook var..

:

ahh ahh betülcüm 93 ten 63 e kadar indimde kıymet bilemedimmm

Hosgeldin. Bu kayisili bitki cayi BIM e gelicekmis, ben de almayi düsünüyorum

kayısılı bitki çayının ne etkisi var betüş, genelde BİM bana yetiyor, büyük marketlere nadiren gidiyorum,
orda da çaylara bakmak aklıma gelmiyor, unutup çıkıyorum..
çok çeşit var ama hangisi ne işe yarar çok fikrim yok kuzum..

Kızlar .. Sabha kahvaltı yapmadım şimdi bi yeşil elme yedim . Lahmacun var ? Isıtıp yesemmi sizce ? Ayranla yada yemimmi biri bana acil cevap versin ya nolur İcim gidiyoooo

sagol tatli$kom, hareket $art valla. Diyetle bir yere kadar verebiliyorsun sonrada kilolarin devami gitmek bilmiyor.
Hem yuruyus metabolizmami iyi calistirir, beni haftalik 200gram vermek kesmedi valla. Gecen hafta o kadarcik gitti

Ben koşmayı sevmem, nefesimi iyi kullanamıyorum ama tempolu saatlerce yürüyebilirim..
Ama yürüken gözüme biyer kestiriyorum. 7-8 dk. da bir 1-2 dk. filan koşup tekrar yürümeye devam ediyorum..
Tam alıştım, hava bozacakmış haftasonu.. çok üzüldüm..

Kızlar .. Sabha kahvaltı yapmadım şimdi bi yeşil elme yedim . Lahmacun var ? Isıtıp yesemmi sizce ? Ayranla yada yemimmi biri bana acil cevap versin ya nolur İcim gidiyoooo

1 bütün lahmacun yiyebilirsin canım.. Karatay haftada bir öneriyor.. Ayran da iç..

akşama allah kerim.. hafif takılırsın..

Bugunku menum: toplam 900 kalori.

Sabah: 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, muz.
Ara: yarim elma
Öglen: kuru patlican ve biber buharda pismis. onu sarimsakli yogurtla yicem. yaninda biraz kuru fasulye.
Ara: yarim elma
Aksam: 1 elma, 3 hurma, 3 kaysi yerim.

i$ten sonrada yuruyuse cikicam baskada bir sey yemiceme söz veriyorummmm :)
gün boyu 2 litre su, 1-2 tane yesil cay.

kızlar ben aranıza yeni katıldım, 10 kilo veren olmuş nasıl verdiniz ya acil vermem lazım benimde

5ten sonra yemiyoruz, ee yürüyüş falan var mı varsa sabah mı akşam mı ne kadar?
ve kilo vermek için kaç kalori yememz lazım günde :S

Kocaman 2 bardak su içtim,
tarçınlı elmamı yiyorum.

En sevdiğim tatlıyı yer gibi hissediyorum, çok tok tutmayacak biliyorum,

1-2 saat oyalasa yeter,

akşam lahanamı erken yeyip, dayanamazsam da evde çayla leblebi yerim..

:18:

bir arkadaşın zayıflama öyküsünde çok hoşuma giden bir yazıyı kopyalıyorum kızlar .

Bir yerde okumuştum. Kilo ile ilgili bi makaleydi sanırım. Fazla kilolar ile ilgili şöyle bir cümle geçiyordu. "Ne kadar fazla kilonuz var ?" Cevap 30. "Her gittiğiniz yere sırtınızda 30 kg yük ile gitmeye çalışın bakalım. Ne kadar taşıyabilir, ne kadar dayanabilirsiniz ?" İşte kilit noktalardan birisi de buydu. Ben fazla kilolarımın hamallığını yapıyordum. Bunu hakediyor muydum peki ? Cevap -Hayır !

canım, bende bugun başladım cumartesi sabaha kadar bu şekilde beslenecem ama sabah kahvaltımı yaparım ama yumurtasız normal diyet kahvaltı.
öğle , akşamda patates yapmayı düşünüyorum.... başka bir topikte okudum biri 1 ay yapmış ama hep aynı şeyleri yemiş patates arada çok az makarna yemiş ...1 ayda yanlış hatırlamıyorsam 18 kilo vermiş ..ama günde 1,5 saatte yürüyüş yapmış... ben zaten spor yapıyorum bu hafta deneyeyim cumartesi gününe kadar hem değişiklik olur hemde bu cumartesi biraz daha fazla vermiş olurum inşallah...

Hoşgeldin..

Derin arkadaşımız verdi, aramızda en sabırlı ve iradeli olan o.

Geriye dönük paylaşımlarına göz atabilirsin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…