sagol tatli$kom, hareket $art valla. Diyetle bir yere kadar verebiliyorsun sonrada kilolarin devami gitmek bilmiyor.
Hem yuruyus metabolizmami iyi calistirir, beni haftalik 200gram vermek kesmedi valla. Gecen hafta o kadarcik gitti
aynen canim yesillik gibisi yok tabi, bende yesilligi cok seviyorum özeliklede rokayi :)))
evet bügun aksama i$ cikisi basliyorum insallah, gerekli cunku ekstra kalori harcamak gibisi yok.
birde sporla zayıflamak çok belli eidyor vucut sarkmıyor hep taş gibi
bende erken kalkıp başlıyorum yarınnn
Canm masallah sanaa benden bes kilo fazla fazla basladn beni yakaladin valla:)
birde sporla zayıflamak çok belli eidyor vucut sarkmıyor hep taş gibi
bende erken kalkıp başlıyorum yarınnn
Sagol canim. Gel senle ZEYASI yakalayalim, hahahaCanm masallah sanaa benden bes kilo fazla fazla basladn beni yakaladin valla:)
bir süür alıntı yaptım yazamadım hepsi gittii
betülll
benim menülerle zyaıflanır ama bende öyle bir bünye varki
çok zor kilo veriyorum cnmmm maleseff
kızlar ben geldimmm
26 mart 2014 , kilo 72
ablama diyetisyen geçen yıl liste vermişti ona bakarak bi şeyler yapmaya çalışcam ve 5-6dan sonra yani hava kararınca yemeyi bırakcamm :)
1.gün kahvaltım:
yumurta
3 zeytin
biraz simit
domates
1 ceviz
kayısılı bitki çayı
Sagol canim. Gel senle ZEYASI yakalayalim, hahahaAma olmaz o da vermeli :26: O zaman onun eski kilocuklarina ulasalim
Sagol canim. Gel senle ZEYASI yakalayalim, hahahaAma olmaz o da vermeli :26: O zaman onun eski kilocuklarina ulasalim
Canim ya, 93 ten 70 düsmüs görünüyorsun, MASALLAHBence bünyenin hakkini yeme, sana 23 kilo verdiren bünye 10 kiloyud a verdirecektir Yola devam :13:
Hosgeldin. Bu kayisili bitki cayi BIM e gelicekmis, ben de almayi düsünüyorum
sagol tatli$kom, hareket $art valla. Diyetle bir yere kadar verebiliyorsun sonrada kilolarin devami gitmek bilmiyor.
Hem yuruyus metabolizmami iyi calistirir, beni haftalik 200gram vermek kesmedi valla. Gecen hafta o kadarcik gitti
Kızlar .. Sabha kahvaltı yapmadım şimdi bi yeşil elme yedim . Lahmacun var ? Isıtıp yesemmi sizce ? Ayranla yada yemimmi biri bana acil cevap versin ya nolur İcim gidiyoooo
1 bütün lahmacun yiyebilirsin canım.. Karatay haftada bir öneriyor.. Ayran da iç..
akşama allah kerim.. hafif takılırsın..
Tatlım 1 haftalık patates diyeti var, geçen sene yapmıştım.. bu aralar yine düşünüyorum..
Sabah ta ye, tam olsun.. bi araştırsana.. yaklaşık 750 kalori alıyosun.. bi bak derim tatlım..
ilk 3 gün sadece patates, sonraki günler meyve filan ekleniyor..
kızlar ben aranıza yeni katıldım, 10 kilo veren olmuş nasıl verdiniz ya acil vermem lazım benimde
5ten sonra yemiyoruz, ee yürüyüş falan var mı varsa sabah mı akşam mı ne kadar?
ve kilo vermek için kaç kalori yememz lazım günde :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?