Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kuzum uyudu spora başlayayım akşama yapamam büyük ihtimalle dışarı çıkacağız ....bu arada öğle patates yedim iyi geldi sanki daha dinç hissediyorum kendimi...

Dene bakalım tatlım.. ben light süt ve limonla püre gibi yapıp yiyordum..
En sevdiğim şey olmasına ragmen zorlanmıştım.. belki haftaya yaparım bende. :)

Sabah 2 - Öğlen 2 - Akşam 3 patates şeklindeydi..

Kızlar .. Sabha kahvaltı yapmadım şimdi bi yeşil elme yedim . Lahmacun var ? Isıtıp yesemmi sizce ? Ayranla yada yemimmi biri bana acil cevap versin ya nolur İcim gidiyoooo

ben gelene kdar yemisindir bile ama yiyebilirisn cnm , akşamada sebze yogurt, çorba salata takılırsın
yada meyveli yogurt filan

hııımmm deneyeyim canım inşallah etkili olur ama ben öğle bir akşama 2 yapayım diye düşündüm ....bugun öğle bir tane yetti sabah yapamam çaysız lor peynirsiz kahvaltı olmazsa olmaz ))

Kizlarr
Bugun hocadan izin alip erken ciktim okuldan üsütmüsüm.. bogazim cok fena aciyo ve basimda bir agirlik var..
O yuzden pek yazamaya bilirim malesef ama elimden geldigi kadar yazmaya caliscam ;(

Kizlarr
Bugun hocadan izin alip erken ciktim okuldan üsütmüsüm.. bogazim cok fena aciyo ve basimda bir agirlik var..
O yuzden pek yazamaya bilirim malesef ama elimden geldigi kadar yazmaya caliscam ;(

Geçmiş olsun canım.. dinlenmeye bak, iyileş toparlan hemencecik..

Kızlar .. Sabha kahvaltı yapmadım şimdi bi yeşil elme yedim . Lahmacun var ? Isıtıp yesemmi sizce ? Ayranla yada yemimmi biri bana acil cevap versin ya nolur İcim gidiyoooo

bir tane ye, sabah kahvalti da yapmamissin. aksamda salata corba yersen bir sey olmaz babyyyy ))

eneee burda hava tam tersi nesil, bugun 15 derece, yarin 17, sonra 21e cikiyor yagmurda yok
uzulme, evde göbecik atarsin sende bea

Kızlar öğlen 2 dolu tabak arpa şehriyeli yoğurt çorbası içtim. Hala daha şişim, 1-1,5 tabak yetermiş. Midem küçülmüş valla

Akşama yine spor ve üstüne light tarçınlı sütüm var

onuuuu derin arkadasimiz basardi canim, cok sabretti, dikkat etti, disini SIKTI, her diyeti denedi.
veeee o kadar zahmete katlandigina degdi tabi o takimimizin GURURU

bir tane ye, sabah kahvalti da yapmamissin. aksamda salata corba yersen bir sey olmaz babyyyy ))

eneee burda hava tam tersi nesil, bugun 15 derece, yarin 17, sonra 21e cikiyor yagmurda yok

Huuhuuu süper .. Kiz sence ben 4 ay icinde 65 e inermiyim?

öğlen yemeğim 1 tane tonbolığı yedim o kadar şimdide sütlü şekersiz nescafe içiyorum

Kızlar ya 2 ay şöyle çabucak geçse ve 2 ayın sonunda 8 kilomu versem, 57 yi görsem. Ahh ahhh :26::26: 4 sene önceki kilom

Huuhuuu süper .. Kiz sence ben 4 ay icinde 65 e inermiyim?

Antepish simdi 86 kilosunnnn, 4 ay sona 65 olmak istiyorsun, vermen gereken kilo 20 diyelim.
yaniiii 1 ayda 5 kilo vermen gerek.
budaaa haftada 1kilo 250 gram yapar.

Yaniiii bence mümkün, istersen ba$arirsin valla

SEMOM, burda da güzel cumadan beri ama akşam yağmur varmış, sonra yavaş yavaş soğuycakmış..
Dün 17-18 di, bugün 15.. pazara 6 derece olacakmış..
Ben yine de yürürüm de, yanıma arkadaş kandırmak lazım..

kızlar,

elmanın etkisi geçiyor, saman alevi gibi.. bi yiyosun, bi acıkıyosun..
bende şimdi sade bir nescafe hazırladım, biraz sertçe..

16 ya kadar dayanabilsem, lahanamı yiycem.. bitti gitti..

Kızlar ya 2 ay şöyle çabucak geçse ve 2 ayın sonunda 8 kilomu versem, 57 yi görsem. Ahh ahhh :26::26: 4 sene önceki kilom

Insallah canimmm :) ayyy poyrazcimmm, duygularima tercüman oldun kiz. Gel seni bi öpeyimmmm :)))
2ayda bende 8 kilo verebilsem ohhh misss, 60 kilo olurummmm

Insallah canimmm :) ayyy poyrazcimmm, duygularima tercüman oldun kiz. Gel seni bi öpeyimmmm :)))
2ayda bende 8 kilo verebilsem ohhh misss, 60 kilo olurummmm

walla yaaa.. olaarmı gerçekten..
2 ay sonra burda kilomuzu nasıl koruyacağımızı konuşuruz inşallah.

sewiyorum kız hepinizi..

6 derece miiiii, abowwww buz gibin.
haha yanima arkadas kandirmak lazimmm

walla yaaa.. olaarmı gerçekten..
2 ay sonra burda kilomuzu nasıl koruyacağımızı konuşuruz inşallah.

sewiyorum kız hepinizi..

kizzz nesilll saka maka seninde 6 kilo kalmis we loves you to babyyyy!!!!!!!
ayyy walla insallah, hadi provasini yapalimmm kilo korumamizin
Nesssiiiilll, iyisin masallah kac haftadir ayni kilonu koruyorsun, peki neler yapiyorsun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…