canım, bende bugun başladım cumartesi sabaha kadar bu şekilde beslenecem ama sabah kahvaltımı yaparım ama yumurtasız normal diyet kahvaltı.
öğle , akşamda patates yapmayı düşünüyorum.... başka bir topikte okudum biri 1 ay yapmış ama hep aynı şeyleri yemiş patates arada çok az makarna yemiş ...1 ayda yanlış hatırlamıyorsam 18 kilo vermiş ..ama günde 1,5 saatte yürüyüş yapmış... ben zaten spor yapıyorum bu hafta deneyeyim cumartesi gününe kadar hem değişiklik olur hemde bu cumartesi biraz daha fazla vermiş olurum inşallah...
Kızlar .. Sabha kahvaltı yapmadım şimdi bi yeşil elme yedim . Lahmacun var ? Isıtıp yesemmi sizce ? Ayranla yada yemimmi biri bana acil cevap versin ya nolur İcim gidiyoooo
Dene bakalım tatlım.. ben light süt ve limonla püre gibi yapıp yiyordum..
En sevdiğim şey olmasına ragmen zorlanmıştım.. belki haftaya yaparım bende. :)
Sabah 2 - Öğlen 2 - Akşam 3 patates şeklindeydi..
Kizlarr
Bugun hocadan izin alip erken ciktim okuldan üsütmüsüm.. bogazim cok fena aciyo ve basimda bir agirlik var..
O yuzden pek yazamaya bilirim malesef ama elimden geldigi kadar yazmaya caliscam ;(
Geçmiş olsun canım.. dinlenmeye bak, iyileş toparlan hemencecik..
Kızlar .. Sabha kahvaltı yapmadım şimdi bi yeşil elme yedim . Lahmacun var ? Isıtıp yesemmi sizce ? Ayranla yada yemimmi biri bana acil cevap versin ya nolur İcim gidiyoooo
Ben koşmayı sevmem, nefesimi iyi kullanamıyorum ama tempolu saatlerce yürüyebilirim..
Ama yürüken gözüme biyer kestiriyorum. 7-8 dk. da bir 1-2 dk. filan koşup tekrar yürümeye devam ediyorum..
Tam alıştım, hava bozacakmış haftasonu.. çok üzüldüm..
kızlar ben aranıza yeni katıldım, 10 kilo veren olmuş nasıl verdiniz ya acil vermem lazım benimde
5ten sonra yemiyoruz, ee yürüyüş falan var mı varsa sabah mı akşam mı ne kadar?
ve kilo vermek için kaç kalori yememz lazım günde :S
bir tane ye, sabah kahvalti da yapmamissin. aksamda salata corba yersen bir sey olmaz babyyyy))
eneee burda hava tam tersi nesil, bugun 15 derece, yarin 17, sonra 21e cikiyor yagmurda yok
uzulme, evde göbecik atarsin sende bea
Huuhuuu süper .. Kiz sence ben 4 ay icinde 65 e inermiyim?
eneee burda hava tam tersi nesil, bugun 15 derece, yarin 17, sonra 21e cikiyor yagmurda yok
uzulme, evde göbecik atarsin sende bea
Kızlar ya 2 ay şöyle çabucak geçse ve 2 ayın sonunda 8 kilomu versem, 57 yi görsem. Ahh ahhh :26::26: 4 sene önceki kilom
Kızlar ya 2 ay şöyle çabucak geçse ve 2 ayın sonunda 8 kilomu versem, 57 yi görsem. Ahh ahhh :26::26: 4 sene önceki kilom
Insallah canimmm :) ayyy poyrazcimmm, duygularima tercüman oldun kiz. Gel seni bi öpeyimmmm :)))
2ayda bende 8 kilo verebilsem ohhh misss, 60 kilo olurummmm
SEMOM, burda da güzel cumadan beri ama akşam yağmur varmış, sonra yavaş yavaş soğuycakmış..
Dün 17-18 di, bugün 15.. pazara 6 derece olacakmış..
Ben yine de yürürüm de, yanıma arkadaş kandırmak lazım..
walla yaaa.. olaarmı gerçekten..
2 ay sonra burda kilomuzu nasıl koruyacağımızı konuşuruz inşallah.
sewiyorum kız hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?