walla yaaa.. olaarmı gerçekten..
2 ay sonra burda kilomuzu nasıl koruyacağımızı konuşuruz inşallah.
sewiyorum kız hepinizi..
Antepish simdi 86 kilosunnnn, 4 ay sona 65 olmak istiyorsun, vermen gereken kilo 20 diyelim.
yaniiii 1 ayda 5 kilo vermen gerek.
budaaa haftada 1kilo 250 gram yapar.
Yaniiii bence mümkün, istersen ba$arirsin valla
Insallah canimmm :) ayyy poyrazcimmm, duygularima tercüman oldun kiz. Gel seni bi öpeyimmmm :)))
2ayda bende 8 kilo verebilsem ohhh misss, 60 kilo olurummmm
onuuuu derin arkadasimiz basardi canim, cok sabretti, dikkat etti, disini SIKTI, her diyeti denedi.
veeee o kadar zahmete katlandigina degdi tabio takimimizin GURURU
Haftda 1 kilo vermem icin 1100 kalori almam lazim gunluk .. Olur insaallah bide spor eklersem abur cubur hic yemesem .. Insaallah olur ya :(
Olur ya neden olmasın, yeter ki hiç pes etmeyelim Semocumİnan geçen günleri, haftaları sayıyorum. Böyle güzel kilo verdikçe de zaman bir an önce geçsin istiyorum
kizzz nesilll saka maka seninde 6 kilo kalmiswe loves you to babyyyy!!!!!!!
ayyy walla insallah, hadi provasini yapalimmm kilo korumamizin
Nesssiiiilll, iyisin masallah kac haftadir ayni kilonu koruyorsun, peki neler yapiyorsun?
Sağol semocum teşekkürederim güzel sözlerin için
1 saat sporumu yaptım geldim şimdi bitki çayı içeçeğim ... akşama dışarı çıkmazsak 45 dakika spor daha yapabilirim...
Ayy Nesilcim inşallah o günleri de görürüz hep beraber yaaSonra da yeni gelen çömezlere yaptıklarımızı falan anlatırız ballandıra ballandıra
Ben de çok seviyom hepinizi
Ahahahaha.. walla SEMOCUM, hiiiiç bişey yapmıyorum walla, hep aynı, hep aynı..
6 kaldı ama zor be yafrucum.. uzun süre sabretmem lazım..
haftada yarım yarım gidiyo, bunada şükür normal olan bu ama bazen de moralim bozulmuyo değil yaneee..
Haftda 1 kilo vermem icin 1100 kalori almam lazim gunluk .. Olur insaallah bide spor eklersem abur cubur hic yemesem .. Insaallah olur ya :(
Eneee bisi yapmiyo ayni kiloda kaliyo vay masallaheeh 58 kiloda olmak nasil bir duygu
yoo yooo sen masustan yapiyon, yavas kilo verip burdan ayrilmamak icin edion. Ben anladim seni
Kızlar ya 2 ay şöyle çabucak geçse ve 2 ayın sonunda 8 kilomu versem, 57 yi görsem. Ahh ahhh :26::26: 4 sene önceki kilom
oleyyyy olur valla niye olmasin.
AZIM
IRADE
HIRS
olursa, dünden olurrr antepisch.
Aynen canim pes etmeyelim, bide misafirliklerim olmasa daha kolay olucakta. Sosyal hayat yogunlugu diyetime engel oluyor valla.
Boyle hesap kitap bende yapiyorum, su kadar kilo versem bu kadar zamanda diledigim kiloya inerim diye
Ya gerçek olsa PAHA BİÇİLMEZ olurdu yeminle..
Ayyy heyecan bastı, açlığım kaçtı..
insallah o gunleride goruruzzzz bebegimmm :)
Nesilll bak ne dicemmmm, listeyi 3e bölelimmi?
80 li kilodakiler, 70 kilodakiler, 60li kilodakiler diye.
her kilo kategorisinde birinci secelim olmazmi? motivasyonlar daha yuksek olmazmi?
bence çok iyi fikir semocum kilosu az olan artık yüksek gramları vermekte zorlanıyor
derin 58 leri görmüşsün snei tebrik ettmiştim ama görmedin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?